donderdag 7 november 2013

Fotografie en een leuk cadeautje..

Er was hier een kindje heeeel blij deze morgen! Ze kreeg namelijk een cadeautje en het is nog niet eens Sinterklaas.. De jongste dochter hier in huis werd namelijk getrakteerd op een spiksplinternieuwe handgemaakte jurk van deze madam! Ze wilde het deze morgen direct aan naar school! Met een tof geel gehaakt mutske en bijpassend truitje en kousenbroek was ze helemaal 'herfstproof'..

Lieve heeft namelijk zelf geen meisjeskinderen maar liet zich op de één of andere manier overtuigen om een patroon van een jurkje te kopen bij deze madam en een leuke versie te naaien! Het Tinny jurkje.. Allemaal leuk en wel maar eenmaal de jurk klaar was had ze totaal geen idee van de pasvorm enzo.
Ik bood toen vriendelijk aan om de jurk eens rond het lijfke van onze jongste dochter te wikkelen en te laten weten of het mooi paste.. En of het mooi paste..

Sinds kort heb ik er een nieuwe liefde bij gekregen. Fotografie.. Sinds mijn eerste fotoshoot kreeg ik kriebeltjes voor het fotograferen. En mijn kids krijgen kriebels om te poseren. De eerst twee minuten gaan ze 'echt' poseren en dan is de lol eraf. Dan worden ze afgeleid door een voorbijvliegend blaadje of een rare tak of zoiets en dat is het moment waarop de echte fotoshoot begint..  Voor mij toch...Het vastleggen van die onbewaakte momenten .. daar is het mij om te doen! En als ik de foto's zo nu terug bekijk ...dan zou ik eigenlijk ook wel graag terug een kind zijn..Als je meer foto's wil bekijken dan kan dat bij haar..

Jurkje: Tinny jurk, gemaakt door Lieve van Piekewieke en de fotografie is van mezelve..
Niet slecht voor een beginner hé.. ;)14 opmerkingen:

 1. heel mooi zelfs voor een beginner :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gij bent een vrouwmens met VEEL talenten!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! Je dochter staat prachtig met haar nieuwe jurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's, prachtig jurkje!
  Je dochter staat er heel mooi mee, ik kan het geloven dat ze hem meteen wou aandoen!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schoon omgeving, prachtige foto's om te koesteren, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uw mooiste creatie is wellicht het modelletje (en de andere twee pagadders), maar knap! Jij staat al direct op een hoog niveau voor een beginner!

  Nathalie
  witteproducten.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtige dochter, een prachtige jurk, prachtige foto's ... het houdt precies niet op ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat prachtig!! Enne zeker wat een talent zit er bij jullie in de familie! Zo bijzonder om daar als lezer van mogen mee te genieten!! Dat zijn ook een soort van kleine cadeautjes bijna dagelijks!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lief zusje, mooi nichtje en een heel leuk liefelijk jurkje en dat allemaal prachtig gevangen in onbevangen foto's, ik hou van je.

  kus, je grote zus Essie x

  BeantwoordenVerwijderen