donderdag 14 november 2013

pottenliefhebberij..

Mijn dochters hebben mijn naaimachine helemaal in beslag genomen.. Ze ruziën over wie wanneer mag naaien en ze stellen zowaar een beurtrol op! Ik kom er, spijtig maar helaas, niet in voor.. Er rollen vanonder de naaimachine allerlei vreemdsoortige tasjes, knuffeltjes, kussentjes (om mee te jongleren naar het schijnt) en artistieke kleertjes voor de poppen! Dus moeder moet zich maar met iets anders bezighouden! Gelukkig liggen mijn interesses nogal ruim dus ik heb haar nog niet echt gemist deze twee dagen..

Geen naaisel dus, maar wel potten.. Potten die u ongetwijfeld al vaak hebt zien verschijnen,.. maar ze zijn zo leuk meneer! Ze zijn zooo onweerstaanbaar om te maken en plezierig om te geven meneer.. Aan lieve mensen bijvoorbeeld, waar u altijd op kan rekenen.. Je kan ze vol stoppen met allerlei lekkers of nuttigs of ze gewoon leeg op uw kast zetten..voor de lol..En dat doen we dus volop.. voor de lol..Deze potten wilde ons moeder naar de kringloop brengen.
Gelukkig vroeg ze eerst of ik er nog iets mee kon doen..en of!
Ze staan nu bij de buurvrouw op de kast te blinken!

En ik zie ze graag..hoewel de meningen hierover verdeeld zijn!
Maar ik vind ze stiekem 'rocken'..

 Wat denkt ge van cowboys en indianen? Das eens iets anders hé..
En deze potten.. die hou ik lekker zelf! Moet kunnen nietwaar?


Voor de lintjes..en andere frutsels..


Schoon hé..Al gezien dat de grote foto's een stukje over de zijbalk komen?
Redelijk storend.. ik weet het! Maar ik wil die foto's liever wat groter laten zien
begrijpt u.. En als ik eens wat meer tijd heb dan doe ik er iets aan.. beloofd!

16 opmerkingen:

 1. Ik zie ook liever uw mooie maaksels op GROTE foto's....mij stoort het dus niet!
  Die potten blijven geweldig.....en uw cowboy en indianen-potten zijn weer eens wat anders he!
  Ferm....
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha....ik was uw potten net nog een keer aan't bewonderen en ik zag dat gij die cowboy- en indianentekst er zelf al het bijgetypt.....had ik den eerste keer dus overgelezen he!
   Ik DACHT dus wat gij uittypte.......zussen he!
   ;)

   Verwijderen
 2. Al een hele collectie heb jij! Vooral die eerste vind ik geweldig. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, stuk voor stuk, maar inderdaad vooral die eerste! Die rocken inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super, zoals altijd. Mooie foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi ! Echt knap ! Enne... Op Bloglovin merken we niets van de foto's die over zijbalk komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. als je op je blognaam klikt in de blogoverzichtenlijst 'mijn blogs' dus, kan je via sjabloon, aanpassen klikken...en dan kies je voor breedte aanpassen en dan maak je je zijbalkje gewoon wat kleiner...of je tekstbalk wat groter en opgelost!

  over die bokalen... ik heb da ook eens geprobeerd maar ik had zo geen egaal effect...mss moet ik wat meer geduld uitoefenen en een 2de laag spuiten... of welke spuitbus gebruik jij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruikte voor deze potten spuitverf van bij Action. Echt heel goedkoop! Eerst wel een grondlaag spuiten (ook bij Action) en dan in dunne laagjes de verf erop spuiten. Dat is wel belangrijk tegen dikke druppels. Verder gingen de fluo's het beste ( behalve het geel fluo) en de oranje kleur het minste.. Ik heb ooit wel eens een duurdere spuitbus gebruikt maar die stond al een half jaar in mijn garage en daar ging het heel slecht mee! Een beetje een brokkerig effect.. ik vermoed dat die niet helemaal oké meer was! Al de piraten mislukt..

   Verwijderen
  2. Ik heb het gefixt met uw 'zijbalktips' ;) Proper he..

   Verwijderen
  3. ja zenne!

   en WEERAL dien action he... ik moet daar dus heel erg duidelijk dringend eens naar toe gaan...
   'Veeeeeeennnnntttttjjjjjjeeeeee?????' ;-)

   Verwijderen
 7. Helemaal top! Ik ga mdh inschakelen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag ze al vaker, maar nu ik deze zie ... ik wil er ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. keimooi!! en de dochters, hoe schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen