Even voorstellen..

Beleefde mensen stellen zich voor! Ik dus ook..

Ik werd in 1982 geboren als tiende kind in een gezin van elf. Groeide op in het bos. (klinkt romantischer dan  het is) Werd een vreselijke puber. Leerde een leuke jongen kennen. Studeerde In Situ 3 aan de academie van Antwerpen. Leerde daar van alles en niets (Ik weet het, het klinkt als een serieuze contradictie maar het is gewoon zo). Trouwde met de leuke jongen. Kreeg een baby. En nog één.. en  nog één. De baby's werden groter en de mama wat ouder en dat is zowat het punt waar we nu zijn beland. Dat betekent dus tijd voor nieuwe dingen!


                                                       Ik stel jullie ook voor: De baby's


Eline, geboren in 2004
perfectionist (zoals haar mama en papa)
creatief wondertje
heerlijk kindje


Lorane, geboren in 2006
Chaoot (zoals haar mama)
sociaal diertje
heerlijk kindje


Sem, geboren in 2008
Een zotteke (zoals zijn mama)
lief ventje
heerlijk kindje

13 opmerkingen:

 1. 1982... we zijn dus even oud! Ik ben er in geslaagd om al 1 kind op de wereld te zetten, weliswaar pas in 2012 dus ik heb nog wat in te halen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hé ! nog een bloggend sluijszusje! Ik heb met nummer 1 en 2 in de klas gezeten lang geleden en ben een paar keer bij julie thuis geweest en ooit eens in de tuin komen kamperen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kindjes. Ik ben een jaartje jonger en heb er ook al 3 prachtige exemplaren op de wereld gezet. Ik ben gezegend met 3 zonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een eenvoudige maar zo mooie voorstelling van jezelf en je kids! Pas je blog leren kennen (via link op Pieke Wieke's blog), kijk ernaar uit hier rond te snuffelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zalig om te lezen dat jouw kids eigenlijk even oud zijn als de mijne... enig klein detail: ik heb eerst twee jongens en dan een meisje en ben van 1972 ipv 1982 😂😂😂 Maar zwaar fan van jullie stofjes 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo, jhoe geraak ik aan je zelf gemaakt patroontje ban 2019 zomer langevtshirt jurk ? Trouwens een echte waanzinnig collectie heb je en de stofjes zijn ook zo mooi ik ben alvast dikke fan !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Ben zo onder de indruk. Ik ga het op een later moment rustig lezen. Mag ik vragen welke patronen je gebruikt heb bij je pioenrozen pak? Ik vind hem waanzinnig!

  BeantwoordenVerwijderen