vrijdag 29 november 2013

UITSLAG GIVE-AWAY SISTERSWAP!!

Oké, het is zover..De winnaar van de dubbele sisterswap is bekend. En de uitslag is straf.. Zeg maar ronduit verbazend. Ik heb echt drie keer geteld... Maar voor u mij beticht van frauduleus gedrag of vriendjespolitiek moet ik eerst echt wel duidelijk maken dat ik de winnaar absoluut niet ken! Nog nooit van mijn leven heb ik haar gezien. Eerlijk waar! Het is gewoon een chanseur..Zo iemand die geboren is om te winnen zeg maar.. En ik heb het bewijs!

Deze madam won namelijk al eens iets bij mij.. Bij de vorige weggeef.. Niet de hoofdprijs, maar een troostprijs.. Maar zelfs mijn wettige echtgenoot vindt dat te straf voor woorden...

Hij keek me op een rare manier schuin aan en zijn linker wenkbrauw trok lichtelijk omhoog.. Van uwe man moet ge het hebben..

Hij zei: 'Ik vind toch dat iemand anders ook nog iets moet winnen dan, want anders zijt ge echt niet geloofwaardig!' Echt waar, zo zei hij dat.. Ik ben er nog niet goed van.. Ik ga er zowaar van blozen! En als u dat zou zien, dan zou u mij hoogstwaarschijnlijk ook aankijken, uw linker wenkbrauw lichtelijk opgetrokken en kijkt u mij ook schuin aan, misschien zelfs met een klein fronsje in uw voorhoofd..

En dat willen we niet..

Daarom is het geluk aan uw zijde.. Hij heeft het gezegd.. Dus eigenlijk heeft u het aan hem te danken!
Om mijn geloofwaardigheid te redden (die ik eigenlijk helemaal niet moet redden!!) geef ik nog eens 1,50 meter van de Tender Tulips Blue weg ( Orange mag ook als u dat verkiest ) aan een ander prijzenbeest! Helaas zonder knoopjes.. Ik kan namelijk moeilijk iets weggeven wat niet van mij is nietwaar? Hoewel dat natuurlijk ook wel eens leuk zou zijn..

Enfin, om een lang verhaal kort te maken zullen er dus 2 gelukkigen zijn op dezen blog!

Omdat we eerlijk gezegd geen zin hadden om 211 naampjes te schrijven, knippen en plooien, besloten Debora en ik om de Random.org te gebruiken. Een handig dingetje! Ik hoop dat u onze lichtelijke luiheid vergeeft, maar hé, zoveel tijd hebben we nu ook weer niet! Als er volgende keer wat minder gegadigden zijn, dan zal ik iets meer ludiek doen! It 's a promise..  Den uitslag.. (tromgeroffel mag als u dat spannender lijkt)
Nummerke 90,  Mara Kockaerts

Proficiat!
Nummerke 49, Hans, Katrijn, Laure en Arthur

Proficiat!

Stuur jullie gegevens maar door en dan komt
het pakketje jullie kant uit!

Geniet ervan!


En aan die 209 andere.. Super bedankt om mee te doen
en volgende keer is het vast uwen toer!18 opmerkingen:

 1. Boehoe :-( Nu ga ik toch eens over uw been moeten komen wrijven bij 't Naai@lier ;-) Proficiat aan de gelukkige winnaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat aan de winnaars!
  :)

  En als ik nog een zelfde setje van die bijpassende vintage knoopjes had...ik zou ze met veel plezier geven. Maar helaas ( ook voor mij trouwens!)...ze zijn op...:(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ajaaaaaaa, als deborah had getrokken was ik er zeker weer uitgekomen !!.
  Zooooo spijtig....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw! Gewonnen! Ben ik blij dat uwen man uw geloofwaardigheid in twijfel trok! Dank je wel! Een mailtje komt je richting uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een dikke proficiat aan de winnaars, en Naomi bedankt voor de leuke give-away ;)

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik zie uwe echtgenoot het eigenlijk al zo doen. Schuin oog en al!
  Zalig! Mara is gewoon one lucky bird! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mara, gij gelukzak! :) Proficiat & veel plezier ermee !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die 209 anderen hebben vast geluk in de liefde;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, ik kreeg al kriebels bij de zin dat de winnaar al eerder bij jouw gewonnen had! Jammer dat ik het niet was, maar ik wens de winnaars enorm veel plezier met hun kadootjes :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ok, ik wil er mee leren leven dat ik niks gewonnen heb (proficiat aan de dames trouwens) maar als troost zowel voor mezelf als alle andere deelnemers zou ik het heel hard op prijs stellen als jouw stofjes heel snel verkrijgbaar (te koop) zijn want ze zijn zoooooooo mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Das graag gedaan maar nu weten we nog niks hé ;-) geen tipje van de sluier?

   Verwijderen
  2. Das graag gedaan maar nu weten we nog niks hé ;-) geen tipje van de sluier?

   Verwijderen
  3. Reken maar een maand of 3..als alles volgens plan loopt natuurlijk!

   Verwijderen
  4. Dan zullen we van harte duimen en kaarsje branden want we zijn razend benieuwd en nu al een grote fan!!

   Verwijderen
 11. Deze keer ben ik echt een gelukzak.. waww!
  *doet een vreugdedansje*

  BeantwoordenVerwijderen