donderdag 28 november 2013

Geven is plezant..


Ik word er gelukkig van.. Hoe gaat dat spreekwoord ook weer? Ah ja, "het is zaliger te geven dan te ontvangen".. en 't is waar!

De winnaar van de eerste Give-away (hoe ze hem won lees je hier) heeft eindelijk haar prijs ontvangen! Het was zo simpel nog niet.. En ook niet om dat ding in te pakken zodat het heelhuids en zonder kleerscheuren bij onze Noorderburen terecht zou komen! Maar het is gelukt.. Het pakketje is aangekomen en ik denk dat de winnares, de eigenares van de mooie blog Petits Pirates, wel content was. Ze poste gisteren zo'n leuke foto van haar kleine piraat samen met zijn pas verworven naam. Zo kreeg je een idee van de afmeting van de letters, stelde ze.. Echt leuk! Daar word ik helemaal blij van!

En een andere dame die een 'geflockte' naam bij me won stuurde maandag ook door wat ze ermee gemaakt had.. Voor de 'curieuzeneuzen' onder ons kan je eens gaan kijken bij Aafke Jongsma..Want zij won niet alleen een naam maar ook nog iets anders bijzonder..

Voila, nu kan je een beetje gaan 'bloghoppen'.. Das ook plezant!
Ik mocht zelf kiezen hoe hij zou worden.. Ideeën voor kleur mocht ik gaan opdoen op haar blog
Een fotootje van Oscar zijn naam in de kamer van onze Sem.. En die kleur? Herkent ge hem... ;)
13 opmerkingen:

 1. het is zo mooi! maak je zoiets op bestelling?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super schoon, precies de kleur van mijn kast hier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt! Ik heb ook iets te geef ... Kom maar eens langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie blog heb jij! En nog mooiere spulletjes maak je! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En blij dat ze er mee zijn! :-) Kreeg al de vraag waar ik zoiets moois gekocht had...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In 1963, Bally Manufacturing Company launched the first digital slot machine. Electromechanical sensors changed the mechanical slides and allowed for model new options. All three 더킹카지노 strains in the slot window might supply payouts, as well as|in addition to} diagonal matchups, permitting for a lot of} extra successful combinations . Furthermore, multiplier machines might accept multiple of} coins for bigger prizes.

  BeantwoordenVerwijderen