maandag 28 oktober 2013

The good cause..

De schoendoosactie? Nooit van gehoord hoor ik u denken. Of misschien wel.. Bij de zuster waarschijnlijk!
Zij maakte namelijk al een beetje reclame en raakte sommige van jullie in het hartje om uit uw pijp te komen.. Goed zo! Dat kan ik natuurlijk alleen maar toejuichen of course!!

Het raakte mij namelijk ook recht in mijn best wel weke hartje en zo kom ik bijgevolg af en toe ook eens uit mijn pijp..
Deze zaterdag nog.. Van tijd tot tijd staan wij namelijk met een team van vrijwilligers op marktjes met handgemaakte spullen. En laat dat nu wel net mijne rayon zijn zeker! Alleen was 't deze keer triest.. echt triest.. geen kat die gelokt werd door de reclamekes. Het geld was op denk ik..

Ik had nochtans serieus mijn best gedaan. Plichtsgetrouw had ik maar liefst 10 toiletzakken genaaid. Iedere avond na het werk ééntje, of twee als 'den drive' er was... Ik kan u verzekeren dat ik voorlopig genen toiletzak meer kan zien! Deze keer was het marktje niet in open lucht maar in een zaaltje. De ideale gelegenheid dus om mijn 'flockmachien' eens mee te zeulen en ter plaatse een naampje op den toiletzak te laten flocken! Een gokje.. maar het had succes! Want zelfs met 'drie man en ne paardekop' volk waren al de zakskes op! En 't geld  weer in de 'schoedoospocket'.. Yes!! Zo zien wij dat graag..

En ben je nu curieus? Check dan eventjes mijn nieuwe informatieve pagina over de schoendoosactie.. ;)
 Zie ne keer hoe vlijtig..


Het onnozele is dat ik dus absoluut geen tijd had om de
toiletzakken schoon in beeld te brengen maar don't worry,
in mijn' fotoschuif' lagen nog wel wat voorbeeldjes van 
zakskes die ik ooit ne keer heb gemaakt voor familie, familie van familie
en familie van familie van familie.. En af en toe een vriend.. u kent dat wel!


Schoon hé.. ;)

11 opmerkingen:

 1. Wat mooi zeg, wie wil die nu niet cadeau krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel schoon! die vogelkes vind ik geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel tof.
  Misschien kan je een web winkeltje maken waar je flockjes kunt bestellen? Voor het goede doel?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige toiletzakjes! (En uw bloes is ook heel ferm)
  Wat voor flockmachien heb je?
  En nog een vraagje, waar heb je die grote snijmat gehaald? ;-)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dat ook een schoon bloes ;)
   Ik heb een silhouette quick kuts. Al 6 jaar en zeer tevreden van dat machientje! Helaas bestaat deze uitvoering niet meer! De opvolger is nu de cameo van silhouette.
   Die snijmat? Das een goei vraag.. Dat ik het niet meer weet want ik snij daar al zo'n 10 jaar lustig op ;) Ik denk dat je dat in elke tekenwinkel of winkel met papierwaren of bureauartikelen wel gaat vinden hoor! Ik denk zelfs bij Ava..

   Verwijderen
  2. Ik zag onlangs bij boekenvoordeel zo`n grote snijmat,ik haalde de mijne in de tekenwinkel

   Verwijderen
  3. Bedankt voor de tips!
   Ik zal eens bij Ava of bij Boekenvoordeel gaan kijken dan.

   Verwijderen
 5. Heel schoon......en dan nog voor een schoon doel ook!
  Uw informatieve pagina is trouwens ook SUPER!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw !!! Keischoon....toemme hé, wil ik ook kunnen, maar ik zit volop in de tante hilde poppen....ik wil voor mojne verjaardag en kerst een paar weken tijd.....

  BeantwoordenVerwijderen