vrijdag 25 oktober 2013

Give away van de give away

AADACHT, AANDACHT !!!

Nu maak ik hier toch iets mee sé! Dit kan volgens mij alleen maar in blogland!
De winnares van de give away moet haar prijs niet hebben!! Hebt ge dat ooit al eens gehoord?!
Ze steekt het op haar koppig karakter zegt ze zelf! Mevrouw heeft haar zinnen gezet op het ZELF maken van zo'n houten naam! Alles heeft ze er al voor in huis gehaald en niets kan haar van dat idee afbrengen! Straf.. echt straf! Maar ze is niet alleen koppig, ze is ook lief.. heel lief! Want ik mag haar prijs opnieuw verloten. Chance dat ik dat potteke nog niet in de vuilbak had gekieperd dus.. en chance voor jullie.. Ik trok er dus opnieuw eentje en den uitslag was ook straf.. Aan de nieuwe winnaar.. bedank de vorige maar..


De foto is misschien een tikkeltje wazig want het is al avond
en ik weiger halsstarrig om ne lelijke flits te gebruiken!!!
Maar het is nog wel leesbaar..



De nieuwe winnaar is... Petits Pirates..


Straf, want de vorige winnaar was nummer 2 en gij zijt nummer 3..
Ik had nochtans goed in dat potteke zitten roeren!

Proficiat!!

Voor al degene die nu maar voor de eerste keer komen piepen voor den
uitslag, lees ook zeker vorige post, want er viel daar meer te krijgen dan eerst was gepland..

10 opmerkingen:

 1. 't is maar zo eerlijk he, dat ligt hier al getekend klaar om uit te zagen :)
  Proficiat Petit Pirates!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van de eerste winnares zeg, tjonge! Maar voor Petits Pirates is het ook heel leuk nu, want zij heeft net een lief klein kereltje op de wereld gezet (nr 3, dat dan wel), weet ik van haar blog, dus das heel leuk voor zijn kamertje gok ik...... Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend geweldig, fantastisch, ongelofelijk en super leuk!!! Ik was al een geluksvogel met zo'n lief zoontje...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ongelofelijk lief van twee emmerkes en proficiat voor Petits Pirates!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof voor Petits Pirates! Ik heb zelf ook al sterk overwogen om mij daar eens aan te wagen. Maar misschien hou ik het beter bij mijn naaimachine :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon proberen zou ik zo zeggen.. Twee emmerkes heeft het toch maar mooi zelf voor elkaar gekregen!

   Verwijderen
 6. Ik kijk al een tijdje naar de blogs en ze zijn super . Ik doe dus ook graag mee voor de give a way om eens iets te winnen. Bij deze is het mss gelukt of hoe doe ik dat ?
  trouwens ik krijg ook wel zin om een blog te maken maar hoe begin ik eraan?
  Nog veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Noël, Ok ben no meer 1,5 maand aan het bloggen dus het starten zit nog fris in het geheugen. Deze blog zit bij blogger.. Je hebt nog andere blogservices ,maar die ken ik natuurlijk niet zo goed en ik ben hier wel tevreden.. Als je naar www.blogger.com surft, dan staat daar een eenvoudig filmpje op van hoe je een blog aanmaakt en hoe je eigen foto's enzo kan invoegen en hoe je fonts kan veranderen. Verder maak je daar gewoon een account aan en dan kan je starten.. Meer is het niet!
   Veel succes & vooral veel plezier!

   Verwijderen