maandag 7 juli 2014

Zomerse Give Away!

Het is hier stil op de blog.. veel te stil naar onze zin, want dat wil zeggen dat er veel te weinig tijd is om te naaien! De Soft Cactus collectie neemt toch wel veel meer tijd in beslag dan aanvankelijk gedacht. De meest hectische momenten zijn gelukkig achter de rug. De nieuwe collectie werd getekend en 'drukklaar' gemaakt en de nieuwe levering stoffen wordt pas ten vroegste volgende week verwacht. Even tijd dus om me bezig te houden met de plezante dingen des levens! Joepie!

Met één kind minder en een stralend zonnetje trokken we erop uit om eens heerlijk te gaan picknicken. Een echte aanrader! Ik overtrok een fietsmand met een vrolijk stofje en kwam tot de ontdekking dat ze helemaal niet op mijn fiets past!! Daar zit namelijk al een absoluut niet te verwijderen fietsmand op! Geloof me, ik heb echt alles geprobeerd, maar er is echt geen beweging in te krijgen. Daarom zijn we maar zeer 'on-ecologisch' met de auto naar een mooi plekje gereden, want de fietsmand moest persé mee!
Ik strubbelde wat met het bias doordat er een elastiek onder zit.
Zo blijft de hoes mooi over de rand zitten.


Stof: Toddler Ivy Large Blue van Soft Cactus
Ons favoriet fruit van de zomer en het leukste spelletje ter wereld om buiten te spelen:
Om ter verste kersenpitten spugen met Lorane als de onmiskenbare winnaar!
Overgebleven stukjes brood werden eerlijk verdeeld onder de vogels.

Ik geef deze mand weg omdat we hem toch niet kunnen vervoeren zoals het moet en zo kan één van jullie ook een super picknick gaan beleven!

Ik geef hem gevuld weg.. maar niet met eten! Dat zou leuk zijn, maar iets te onpraktisch om te verzenden..

Achteraan is de mand voorzien van 2 haken om aan je stuur te hangen.
Hij zal dus op de meeste fietsen wel passen!

We vullen hem met 16 leuke couponnen Soft cactus stofjes.
Ik heb ze niet  gemeten, dus het is een verrassing hoe groot de lappen zijn!

Wat moet je doen om kans te maken?
Laat gewoon een berichtje achter!

De winnaar wordt maandag 14 juli bekend gemaakt!


Good luck en alvast een fantastische mooie start van de zomer gewenst..

582 opmerkingen:

 1. Wow, wat een leuk cadeau om te winnen. Ik doe graag mee om kans te maken om deze prachtige mand aan mijn fiets te kunnen hangen en met de inhoud weten we wel een creatieve weg te bewandelen.
  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n prachtige mand past toevallig wel op mijn blauwe fiets! De inhoud doet me al dromen van heel veel fijne projectjes.
  Fijne zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een give away zeg. Ik maak graag kans op deze super prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh supertof!! Daar heb ik wel een plekje voor aan mijn stuur!! Ik doe dus graaaaaaaag mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw... schoon schoon, zou ik dan toch ne keer iets winnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk!!!! Net nu ik mijn fietsmand eraf gedaan heb omdat ze helemaal scheef getrokken was en dringend aan vervanging toe was! En die stofjes zijn helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. met een kers in de mond laat ook ik graag een berichtje nah!!
  Ik wil zeker winnen hoor al dat moois al is het maar omdat we dan nog eens kunnen afspreken ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai, dat is wel een mooi cadeautje... wat zou ik daar blij mee zijn...
  Heel mooie foto's trouwens en fotogenieke kinderen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi geschenk! Daar zou ik wel wat mee kunnen doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh! Ik ben op zoek naar een fietsmand! En oh, deze is dan nog eens gevuld met supermooie stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Supermooi! Ik heb dit weekend nog bij zo'n mand gestaan, maar heb ze laten liggen. Misschien omdat het zo moest zijn ...
  Ik doe graag mee om deze leuke Give Away te winnen. Zo kan ik misschien met Tinny (Broeckx) gaan picknicken, samen met de kids. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mijn fut om achter de machine te kruipen is wegens omstandigheden helemaal zoek, maar denk dat zo een mandje zonneschijn me wel zin kan doen krijgen. En om nog maar te zwijgen van die picknickmand om met de kinderen te gaan fietsen en picknicken....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo leuk zeg! Een leuk gepimpt fietsmandje EN geweldige stofjes! Daar weten we wel wat mee te doen! Alvast bedankt voor deze super leuke wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige mand! Die zou wel heel mooi staan op mijn fiets, ik zie het helemaal zitten om ermee te gaan picknicken. En die couponnetjes, die zie ik nog meer zitten! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke give away. Eerst lekker picknicken met de kids en dan achter de naaimachine leuke dingen maken voor hen met de stofjes

  BeantwoordenVerwijderen
 16. SUPER! Die willen wij ook wel winnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke mand! Deze zou fantastisch zijn op mijn nieuwe fiets! Met de stofjes zou ik leuke creaties kunnen maken voor ons eerste kindje dat we binnenkort eindelijk in onze armen kunnen houden...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. zalig overdag picknicken en dan s'avonds tijd om te naaien met voldane kindjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die mand zou niet mis staan euh... hangen aan mijn fiets! En dan die heerlijke stofjes! Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik doe HEEL GRAAG mee om deze mooie set te winnen! Die mooie SOFT CACTUS stofjes geven je een instant vrolijk gevoel! Leuk om de zomer zo nog leuker te maken op de fiets! Laat het zonnetje maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb de laatste tijd al een aantal heel leuke projectjes tevoorschijn zien komen met Soft Cactus stofjes bij mijn collega's van de naailes. Hoogtijd dat ik daar zelf ook eens iets probeer mee te doen. Dit pakketje zou dan ook meer dan welkom zijn! En de fietsmand zou ongetwijfeld wel heel mooi passen aan mijn fiets... Leuk en vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Waaaauw!! Ik kan mijn ogen niet geloven! Wat een prachtige mand (zou héél mooi staan aan mijn retro fietske)! Ideaal om te gaan picknicken met hét lief!!
  Ook met de lapjes weet ik mijn creatieve geest wel aan het werk te zetten!

  Ik hoop er alvast op !

  BeantwoordenVerwijderen
 23. heel leuke give away, zie mezelf en mijn pleegdochter ( 5de jaar mode ) al achter de naaimachine zitten om een leuke outfit te maken en daarna te gaan fietsen met iets lekkers in de picknickmand

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jawadde, wat een zotte give-away! Ik doe graag mee :p

  BeantwoordenVerwijderen
 25. heel toffe give-away, ik doe ook graag mee!!
  De mand zal hier ook kunnen dienen, maar de stofjes nog meer!

  bedankt voor deze mooie give-away
  Marieke Buerman (marieke-en-dirk@telenet.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ben misschien maar 20 jaar (bijna 21) toch wil ik al jaaaaren een fietsmand! Ik heb wel 2 zakken achteraan de bagagedrager, maar dat ruttelt meer dan het functioneel is. Omdat de stofjes van Soft Cactus toch voor alle leeftijden zijn, vind ik dat deze mand perfect bij een 20-jarige past!
  Misschien krijg ik een nieuwe fiets voor mijn verjaardag, je weet wel zo'n cool stadsmodel. Dan past hij daar mooi op..
  wishful thinking! but maybe it works♥

  BeantwoordenVerwijderen
 27. wauw daar zou ik zoooooooo blij mee zijn al dat moois!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Zo'n mooie mand !! Die zou super staan op mijn fiets B-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoi Naomi... Zo'n superdeluxleuke give-away...
  Met van die stofjes die echt goud waard zijn (totaal niet duur in aankoop en Oooo zo leuk om mee te werken, en aan mijn dochtertjes te horen zalig om te dragen).
  Hier zijn we er alvast helemaal weg van.
  Mijn twee juffertjes blinken hier al in enkele van je stofjes.
  Ik kan de jurkjes/rokjes niet snel genoeg maken... ;-)

  En zo'n coole picknick-fietsmand zou perfect staan bij mijn fietske...
  Nu ja...We zien wel hé... sowieso zal je er zeker iemand's hart mee kunnen verrassen.
  (PS: ik hoop dat je veRRassen bedoelde en niet verAssen? :-p)

  Groetjes,
  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Annelies osaer7 juli 2014 om 15:11

  Ik heb deze zomer een fiets met twee stoeltjes op, achter kan ik geen fietszakken hangen, daarom moet ik een mandje hebben voor mijn boodschappen. Die kan ik dus zeker goed gebruiken, en de stofjes komen ook zeer goed van pas met twee kleuters die van zelfgemaakte kleertjes houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoe mooi en hoe gul zeg! Ik heb plaats aan mijn stuur én in mijn stofjesmand, ideaal dus :-). Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. heel mooi! Zo'n leuke stofjes om mijn lieve babymeisje in het nieuw te steken, superschattig, vrolijk en superzomers!! Zaaaaaalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Prachtige kleuren/stofjes!! Dit zou een heel welkom cadeau zijn!! Ik ben pas een paar weken terug beginnen naaien dus heb ik vééél oefenmateriaal nodig... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wow! Dat zou een leuk cadeautje zijn voor mijn verjaardag!
  De jongste is uit het voorste fietsstoeltje gegroeid, dus tijd voor een mooie mand!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Leuke give away, ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. hmmmm, ik had net een comment gezet dacht ik maar zal het nog eens proberen want ik zie hem niet verschijnen :'(
  dussss: 14 juli ben ik jarig! :-) zou heel leuke verrassing zijn, naaien en picknicken, twee van mijn favoriete bezigheden!
  stofjes komen van pas voor de projectjes voor soon to be born bébé, picknicken en fietsen ideaal om ff te ontstressen na het tornen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Zo'n prachtige mand, en dan die stofjes!!!!!!!!!! Op 14 juli begint ons verlof, dus het zou dan echt de max zijn moest ik dat winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Katrijn Dekien7 juli 2014 om 15:14

  Ik heb al een fietsmand aan mijn fiets hangen (fietzakken niet mogelijk wegens stoeltjes achterop), maar die is lang niet zo mooi als deze ! Dus ik zou er superblij mee zijn. En met de stofjes natuurlijk ook !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Alvast mijn excuses als dit mijn tweede reactie is, maar dat spel doet hier raar... Maar wat een fantastische give-away!! Geweldig om mijn nog lang niet zo uitgebreide stofjesverzameling al wat completer te maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Joehoe, wat een leuke give-away!
  Als ik win verdeel ik eerlijk; de mand voor mijn dochter haar fiets, (want ik heb er ook één die vasthangt) en de stofjes voor mijn (om leuke dingen voor anderen te maken).
  Groetjes Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Lees ik daar dat er al een volgende collectie op komst is! Proficiat ook daarmee zeg.
  En met dit prachtige mandje. Uiteraard wil ik dat ook wel graag winnen (hoewel ik eens moet checken of het huidige mandje aan mijn fiets er wél af kan.)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik moet mijn conditie opkrikken owv medische redenen. Naar een leuke plek rijden met zo'n mooie mand zou dus super zijn! Ik kreeg een nieuwe fiets van mijn ventje en mijn dochtertje kreeg een nieuwe voor haar 7e verjaardag. zo kunnen we er gezellig samen op uit. Sinds een half jaar ben ik ook beginnen naaien, en dat is pure ontspanning, mijn hoofd is dan helemaal leeg van de dagelijkse dingen. Het zou dus een super cadeau zijn!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. OOO, heb al zin om te picknicken! En die stofjes? <3

  BeantwoordenVerwijderen
 44. leuk leuk leuk en zo zomers!! Een fietsmand is super handig en met deze mooie kijk ik al uit naar leuke fietstochtjes. De stofjes die doen mijn handen ook alvast kriebelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Dat zou ik wel zien zitten, met mijn kids een leuke picknick, in passende zomerhoedjes !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. stuk voor stuk prachtige stofjes in een prachtig mooi gemaakt mandje, man man, wat zou ik dat graag winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. ooooh, alstublieft! Ik wil zo graag eens iets winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oeoeoeoe, supermooi! Ik waag hoopvol mijn kans!!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Nu mijn kinderstoeltje er voor aan af mag, zou deze mand perfect passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. WAUW.... SUPER!!! Wat een TOFFE give-away...
  Als beginneling is dit een super pakketje om mee te starten en een voorraadje stofjes aan te leggen... GEWELDIG!!
  En dat leuke mandje komt HELEMAAL van pas om met de KIDS te gaan PICKNICKEN :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Die picknickmand komt goed van pas, net nu de fietszakken plaats hebben moeten maken voor de kinderstoel. Dat ze gevuld is, is mooi meegenomen. Ik begin in ieder geval weeral te sparen, want heb ik nu goed gelezen dat er een nieuwe collectie aankomt, proficiat! Laat de zomer maar nog wat duren!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Bij het zien van zoveel kleurtjes, droom ik al van de mooie dingen die ik voor mijn dochter zou kunnen maken... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Super give away! Ik doe heel graag mee, beiden zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wauw wat een super fijne actie! Ik waag heel graag mijn kans en zie zo'n picknickje wel zitten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. oh! zo leuk! en die stofjes... ik heb er al heel wat van in mijn kast, maar er zitten er ook een aantal in die nog op mijn lijstje staan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wauw ... superleuk ! Picknicken ... gezellig ... Een verre vakantie zit er voor ons dit jaar niet in ... daarom genieten we van de kleine uitjes hier en daar. Picknicken is één van onze favoriete dingen ... en met zo'n prachtige mand kan het al niet meer stuk. De stofjes zouden iets leuks worden op één of andere zomeravond op ons terras of binnen ... zalig ... De stofjes zou ik onder andere gebruiken om leeskussentjes te maken voor in mijn klas . Een super leuke actie ! Ik doe heel graag mee ... duimen maar ...

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wat een prachtige mand en wat een fijne picknick leek me dat! Wat een mooie stofjes ook, mijn dochters zouden een gat in de lucht springen bij het zien van zoveel moois... Wij houden hier alvast al onze duimen omhoog en hopen ook eens een keertje iets te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wauw! Een give-away met al mijn lievelingszaken... picknick, familie, fruit, natuur, leuke stofjes,... kortom genieten! Die wil ik wel winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Whaauw! Wat een prachtstofjes en prachtige give-away!
  Ik denk dat je nu ook niet veel naaitijd zal hebben met al die fijne reacties hier :p

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Zomers én geweldig! Ik doe heel graag mee!

  Onlangs zeiden we hier thuis nog hoe gezellig zo'n picknickmand is ... Zonder zo'n mand is picknicken toch iets minder echt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wow, wie zou dit nu niet willen winnen?! Ik waag graag mijn kansje voor dit fantastische pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. WAUW, project 1 , project 2 , project 3 jawel zo kunnen we weer even veder met deze leuke stofjes. Hebben Hebben,nu ben ik even echoistisch dames.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Zeer leuke give away! Die zie ik wel volledig zitten!! Hele mooie stofjes, die van Soft Cactus!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wouw, wat een leuk idee! Ik heb net vakantie en ben vandaag begonnen aan mijn lange naai/knutsel to-do-list! Deze stofjes zou ik daar ook wel bij kunnen gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Deze kans kunnen we niet laten liggen.
  Een nieuwe fietsmand is meer dan welkom...m'n oude hangt nog steeds aan mijn oude fiest, die mijn moeder gebruikt. Of zou het voor de couponnekes zijn. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Geweldig, ik doe mee! Je kan nooit genoeg Soft Cactus-stofjes hebben! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Wauw wat een pracht van een vakantie-actie....... zowel mama als dochter zijn verzot op de stofjes van soft cactus en de zoon is verzot op picknicken dus zou hier zoooooooooooooooo welkom zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wauwie, een te gekke give-away. Vanaf de eerste corona die ik in blogland met Soft Cactus stofjes tegenkwam, ben ik fan! Het was er nog niet van gekomen om te kopen, maar al regelmatig gedacht om die voor toekomstige naaisels te gebruiken. Dus ik waag graag mijn kans! En die fietsmand, maakt t plaatje helemaal af natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Wat een leuke give-away! Hier doen wij graag aan mee. We zijn ook heel erg benieuwd naar de nieuwe collectie! Hopelijk wordt deze even prachtig als de eerste!

  Groetjes,
  Evy Van Erum

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ow wauwie, wat een leuke give-away! Ten eerste al die supermooie mand en dan ook nog al die mooie stofjes! Ik doe heel graag mee, en nu maar duimen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Op wat een geweldige give away. Ik doe heel graag mee. En met onze vakantie in het vooruitzicht, eind volgende week moet die picknick er zeker van komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Het is geen cadeau waarvan je denkt, wat ben ik hier nu mee! Maar iets waar je direct mee aan de slag kan! Ik ben een beginnend naaister dus deze stofjes komen wel van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Aangezien ik een creatieve stop heb ivm een risicovolle zwangerschap (ondertussen 21 weken), zou het wel supertof zijn om deze gevulde mand te kunnen winnen! Er ligt al een Soft Cactus dekentje op onze kleine meid te wachten, maar een baby'tje heeft nog ZOVEEL meer nodig dan alleen dekentjes :-)! Supertoffe actie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. ZALIG, wil deze wel winnen aangezien men mandje kapot is gegaan en ik er nog geen n ieuw heb kunnen vinden...zou zo leuk zijn, ook om in september met de boekentas van de oudste naar school te rijden ;)

  en de stofjes die gaan waarschijnlijk gebruikt worden voor prematuurtjes dekentjes te geven, de ouders zullen dan blij zijn met zulke mooie dekentjes voor hun veel te vroeg geboren zoons en dochters

  groetjes
  SaSiBeau

  BeantwoordenVerwijderen
 75. WAAAW! Dat is het woord dat het beste deze leuke give-away beschrijft :-)
  Leuke fietsmand, supermooie stofjes en ook hele leuke foto's! Jouw dochters jumpsuit, daar ben ik ook wel fan van! Zelfgemaakt?
  Ik kruis alvast m'n vingers! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ik hoop dat ik win... om het slecht gevoel (mijn naaimachine thuis gelaten van vakantie) te compenseren! Xxx prettige vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Super! Die mand past perfect op mijn fiets en de stofjes perfect op mijn lijf ;-) en dat van mijn kleine schatten natuurlijk ook.
  Prachtige stofjes maken jullie daar trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Zo'n mooi mandje maakt een picknick extra leuk! En wat een mooie foto van het kersenpitspugen. Ik ontpit de kersen voordat ik ze aan mijn kinderen geef. De jongste verslikte zich laatst al enorm in een hard snoepje dus durf ik kersen nog niet aan. Mijn fiets heeft geen mandje maar het zou goed staan denk ik. En de stofjes vinden hier ook een goed plekje dus doe ik graag mee! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Wat zou het heerlijk zijn om zo'n mooi pakket te winnen, straks in ons nieuwe huis (met mijn eigen naai-kamertje) vlak bij het bos. Dus picknick plekken genoeg op fietsafstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wauw! Super, lijkt me heerlijk om te gebruiken :-)! Heerlijke vakantiefoto's trouwens. Groetjes, G

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Waauw, dit zou voor geen cadeautje zijn, geen dubbel cadeautje, maar een driedubbel cadeautje. Ik ben als beginnende naaister super blij met deze couponnen, hier zou ik zoveel leuke hebbedingetjes kunnen van maken. Ik heb ook een nieuwe fiets, dus die mand komt ook helemaal van pas, én dan ben ik binnenkort jarig. Wat zou dit dus een super cadeautje zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ik doe graag mee voor zo'n leuke stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Wow, ziet er super uit! Ik doe graag mee!

  Groetjes,
  Annelien

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Hoeiii! Wat een geweldige Give Away, daar doe ik héél graag aan mee! Heb mijn rieten picknickmand ooit eens weggegeven, heb nog altijd een beetje spijt ;-) zou deze gevulde picknickmand graag winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Ge-wel-dig!
  Ik heb al zin in de piknik!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wow! Zo'n mooie mand, daarvoor waag ik ook een kansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 87. dat is een super give away.... ennn een nieuwe collectie mmmm ben benieuwd ik vind de eerste al zo mooi... zet momenteel de schaar erin om iets moois te toveren!
  heel leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Oh super! Hier zijn al heel wat maaksels gepasseerd met Soft Cactus maar ik kan er geen genoeg van krijgen! Dus graag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Ik ga mijn kansje ook even wagen. Ben nog niet zo lang begonnen met naaien en zoek vaak leuke, betaalbare stofjes en daarvoor komen die van Soft Cactus natuurlijk in aanmerking. Heb er thuis enkele liggen, waarvan ik een kleedje wil maken.
  Deze stofjes komen dus in ieder geval van pas bij mijn beginnen naaiprojecten!
  Hopelijk komt er iets positief uit de bus.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Waaaoooouuuuwwwww! Kei leuke mand! I kheb er zelf eentje van het systeem klickfix, mandje van Reisenthel en ik sleep daar ook àlles in mee. Grote fan dus van fietsmandjes (en van naaien, natuurlijk).
  Pick (nick) me !

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Heerlijk genieten met soft cactus terwijl we met onze kleine kapoen kunnen picknicken... dat zou fantastisch welkom zijn! Even alles kunnen loslaten en puur dolce far niente moet dan zeker lukken! Ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Ik doe ook graag mee. I looooove de zomer. Maakt me helemaal blij-blij-blij.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Wat zal ik daar mooie dingetjes mee kunnen maken voor mijn kleindochtertje..........
  Nu maar hopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Mijn fiets wil die picknickmand wel graag adopteren van jou, hoor :)
  Wat een gezellige, mooie foto's!!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. wat een super toffe give away die iedereen wil winnen zo te lezen. Maar toch ga ik mijn kansje wagen en wie weet mag ik er hele leuke dingen mee maken

  BeantwoordenVerwijderen
 96. super fantastisch mooi! en wat blinkt die mand in mijn ogen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Waaauw, picknicken is iets dat ik regelmatig doe met mijn kindjes , maar niet in stijl ;( bij gebrek aan een mooie, handige picknickmand. Dus fingers crossed en hopelijk kunnen we dan deze zomer wel in stijl picknicken ;) Mvg Vicky Peeters

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Wauw te mooi! Ik zag deze give away via facebook. En weer een leuke blog gevonden om te volgen! :) Graag doe ik mee. Wat een mooie stofjes. En wat een gave picknickmand! :) Heb nog nooit soft cactus stofjes gebruikt, maar ze zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Superleuke foto's van een gezellige picknick ! En ja natuurlijk zou ik graag zo'n leuke stofjes winnen !

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Wauw, zo tof! Mijn oudste heeft net een nieuwe fiets met krat, heel stoer, maar ze vroeg al wanneer ik nou eens een mand nam..... En met een zitje nog achterop, is dat ook praktischer dan fietstassen.
  Met de vakantie in aantocht zullen de stofjes ook vast niet blijven liggen! Rokjes willen ze hier, rokjes mama! En kan je ook een topje maken? Ahhhh, please??? Tja. Ik zeg, goed vakantiegerief, dit cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Ik heb net je blog ontdekt. Wat een super leuke give away. Ook ik ga een kansje wagen

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Viviane De Vis7 juli 2014 om 15:47

  Ik waag hier ook graag mijn kans ! Zo'n mooie picknickmand en zo'n mooie stofjes ...

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Wauw, super leuk....en ik doe "bijna" alles met de fiets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Ik ben super fan van de stofjes en die picknickmand zou goed van pas komen!! Ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Super mooie fleurige kleuren in een mooie verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Sabine van Ballaert7 juli 2014 om 15:55

  Wow, wat een leuk cadeau! Ik waag graag mijn kans, ideaal coupons voor mijn projectje!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Waw... al moet ik een andere fiets kopen, passen zal die mand!

  Ik zie me al fietsen met m'n June Dress in Soft Cactus-stofje (die heb ik al :-), een kleine meid achterop, voor mij m'n iets grotere meid op haar eigen fiets en mijn grote jongen op kop. Ideetjes genoeg om ook voor hen iets te maken in deze stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. super give away! Die stofjes krijgen een super bestemming! Nu duimen maar !!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Ik zie ons al helemaal zitten: mijn dochtertje van 1, mijn man en ik, na haar eerste fietstochtje, op haar eerste picknick, met een zelfgemaakt rokje uit 1 van die prachtige stofjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 110. OOOH, moet dat nu passen! Ik heb vorige week nog maar een nieuwe fiets gekocht en die mist nog een mooie fietstas!!
  Ik wil graag deelnemen aan de give-away!!
  Dank u wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Count me in. Een fietsmand zou wel handig zijn want nu hang ik de kleuterboekentasjes gewoon aan mijn stuur. Mijn koplamp vindt dat niet zo leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Wat een leuke mand! En de inhoud stemt me nog vrolijker! Dit winnen zou mijn prille naai-carrière alvast een kleurrijke boost geven. Binnenkort krijg ik mijn eerste naaimachine van mijn schoon-grootmoeder cadeau. Met deze mand vol zomerkriebels zou ik er meteen kunnen invliegen om de ene na de andere creatie te maken.

  Maar ik zie dat ik helemaal niet de enige ben die deze mand graag bij zich thuis zou zien. Ik wens de andere deelnemers dan ook veel succes!

  Groetjes Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Wat een leuk initiatief!! Ik wil graag meedingen naar deze mand

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Chantale Smolders7 juli 2014 om 16:00

  Een nieuwe mand, die kan ik wel gebruiken nadat in de mijne een grote deuk is van het vallen en die leuke stofjes, daar maak ik mijn vriendinnen blij mee door leuke tassen voor hun te maken of een leuk rokje. Zo kan ik weer de zomer doorfietsen zonder me zorgen te moeten maken waar ik mijn gerief moet laten van de picknick.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Dat is nu eens een give away om U tegen te zeggen! Mijn hoofd is al aan het bonken met ideetjes voor de stofjes ... Mijn zoon vraagt al een eeuwigheid om eens te gaan picknicken in het bos ... Keihard aan het duimen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Zou helemaal super zijn ! Ik vind de stofjes echt prachtig !!! Ik heb net mijn oude liefde voor naaien weer opgepakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Wow... das nu eens een leuke picknick-mand!!!! en die inhoud... ja daar weet ik al een paar projectjes voor om te maken tijdens mijn pre-zwangerschapsverlof dat binnenkort start... dus ik doe graag mee aan deze fijne give-away...

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Niet te doen zeg...wat een give away. Kijk ik naar de mand en denk: 'Goh, dat is tof gedaan. Moet ik ook eens proberen.' En dan blijkt dat je het nog kan winnen ook. En alsof dat nog niet genoeg, krijg je er geweldig mooie couponnekes bij. Mijn hart doet 'boem chique boem'...stel je voor dat ik dat zou winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Wow, wat een prachtmand! daar zou je me echt een plezier mee doen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Mijn dochtertje van 11 haar fietsmand is kapot en ze is toevallig ook dol op naaien. Daarom waag ik hier een kansje om ze super-gelukkig te maken! Wie weet? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Amai, als ik je foto's zo zie, voel ik de zomer instant opborrelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Prachtige mand met leuke stofjes voor allerlei projectjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Wow! Ik weet eigenlijk wel zeker dat deze mand perfect op mijn fiets past :-) En die stofjes die passen perfect in mijn kast, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Moh zeg ! wat een fantastische weggever ! Ik doe zeker mee ! En trouwens : ik vind je foto's erg mooi en erg uitnodigend, ik zou er zo willen komen tussen zitten !

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Het zijn al 121 opmerkingen voor mij.. maar toch waag ik een kansje! Ik ben van de week jarig en dit zou toch wel een top cadeau zijn. Dus ik waag gewoon een gokje! Sowieso hele mooie foto's van de kinders. Liefs, Anne-Co

  BeantwoordenVerwijderen
 126. oh, zo leuk!
  ik ben superfan van de Soft Cactus-collectie, dus doe héél graag mee met de give away!
  (madebyelke.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 127. leuke cadeau en hele mooie mand om samen met mijn dochter een uitstapje te maken met de fiets. ik fiets overal naartoe want heb zelf geen auto. mooie stofjes daar ga ik leuke kleertjes enzo mee maken voor mijn dochter. zou leuk zijn als ik dit kon winnen voor mijn verjaardag want ik verjaar 2 dagen erna. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Wat een give away! Bijna te mooi om waar te zijn! Spannend!! Prachtige stofjes trouwens: getest en goedgekeurd! Ik kijk al uit naar de volgende collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Die foto's alleen al daar moet ik eens dringend werk van maken met mijn dochters.
  Ik heb de laatste tijd heel veel tijd in mijn werk gestoken omdat het moest maar het wordt eens tijd dat ik wat tijd maak voor de kindjes.
  Ze zouden alvast heel blij zijn en heel wat ideetjes hebben voor de stofjes. Voor mij dit en voor mij dat.
  Ik heb net hun fietsen in orde laten zetten dus alles zou wel van pas komen.
  Mijn dochters en ik zouden hier heel gelukkig mee zijn maar ik wens er iedereen veel plezier mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Wat een prachtige mand, die wil ik zeker en vast winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 131. zo'n mooie stofjes... ik waag graag mijn kans en duim volop.
  prachtige mand heb je gemaakt!

  Marie-Josée Willems

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Zo'n vrolijk mandje wil ik héél graag winnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 133. SUPER!!! wat een leuke, vrolijke give away!!! super fan van de cactus stofjes!!! instant happiness!!! dromen mag altijd he... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 134. wat een give away!
  die stofjes zie ik volledig zitten :-)
  ik doe heel graag mee...
  (Anke Nys)

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Wow, wat een super cadeau, daar zou ik heel blij mee zijn!
  ellenvanlancker@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Kelly De Bruycker7 juli 2014 om 16:16

  bij deze waag ik ook mijn kans,duimen maar xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Wat een geweldig cadeau om te winnen :) De picknickmand past perfect bij mijn hemelsblauwe fiets met witte accenten en de inhoud sluit helemaal aan bij mijn nieuwe liefde voor de naaimachine... met ons eerste prutske op komst zijn al die stofjes meer dan welkom!!

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Wat een prachtige mand! Ik heb net voor mijn mama een fietszakje gemaakt in soft cactus stofjes. Zou super zijn moest ik er nu ook eentje hebben! :) en de vulling is natuurlijk nog leuker

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Wow, wat een mooie stofjes! Ik doe graag mee met deze give-away.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Zooooooo mooi, niet alleen die prachtige Soft Cactus stofjes en die geweldige picnicmand, maar ook die foto's.... Ik ben verzot én op naaien én op die geweldige stofkes én op rieten mandjes... Ik zou simpelweg een héél erg blije mens zijn mocht ik deze winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 141. jammer dat de mand niet past want hij is zo leuk. Maar een gelukje voor ons. ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Ik doe graag mee. Vandaag op mijn verjaardag zou dat een mooi kado zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Wauw, wat een superleuke prijs, die zou ik heel graag winnen! Prachtige foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Zo leuk om te winnen ! De mand zou ideaal zijn voor op mijn omafiets en om dus te gaan picknicken. En de stofjes, die zou ik aan de dochter schenken die haar eerste stapjes in de stikwereld zet. Wat zou ze daar haar pas vernieuwde "speel"kamer leuk me kunnen inrichten... Ze wil een hele berg kussens met leuke overtrekjes...Voila, de leuke stofjes hebben we al gevonden...Nu hopen dat het geluk ook wat mee zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Wauw! Ik denk dat dat mandje per-fect op mijn fiets past! Met de inhoud weet ik ook al wat te doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 146. wie wil dat nu niet? Ikke wel hoor, duimen maar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 147. oh zo'n mooie mand en de foto's spreken voor zich: het was een hele mooie dag! En amaai!!! ik wil mijn kansje wel wagen. Maar dan echt mij klein kansje, want hier worden nogal wat reacties gegeven zeg!!! fijne vakantie nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Wat een leuke mand! Jammer dat het niet past. De jongens willen graag picknicken en mama graag naaien deze vakantie, dus dat zou hier heel mooi uitkomen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Die foto met die wegvliegende kersenpit...super!
  Ik ken nog een goed doel waar ze heel blij zouden zijn met de lappekes stof...het mandje wil ik lekker voor mezelf, dus ik ga ook mijn kansje wagen!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Amaai. Van een super cadeau gesproken! Ik doe mijn boodschappen trouwens altijd met de fiets en een fietsmand voor het stuur... dat heb ik (nog) niet. M.a.w.: pick me ! pick me ! :-) En de foto's van de picknick: die zijn ook super. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Deze kans laat ik niet liggen. :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Wat leuk seg een picknick!!
  Ik ga dat ook eens doen, lijkt me wel leuk om met de kindjes te doen, en we kunnen het gebruiken. Eens even weg in de natuur.

  Als wij moesten winnen, dan hebben we in iedergeval een geschikte mand! :-)
  Wij doen heel graag mee dus, en ik kijk al uit naar jullie nieuwe collectie. Ben zo benieuwd naar het kleurenpallet en de tekeningen.
  De eerste collectie was al enorm geslaagd, mijn dochter loopt in een heel leuk jurkje rond. (maar heb het nog niet geblogd.)

  Groetjes en prettige vakantie! :-)
  Daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Wat een superprijs. Ik heb een grote liefde voor je stofjes!
  En een picknicmand kan ik zeker gebruiken!
  Ik waag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Wauw wat een geweldige fotoreportage! Lekker genieten van de zomer! Ik hoop stiekem dat ik deze geweldige gevulde mand win ;-)
  Valérie (debraekeleer_v@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Superleuke mand & foto's! Wie wil daar eens niet mee gaan picknicken op een zomerse dag? En die lappekes stof zien er ook fantastisch uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Waaauw, deze is echt heel mooi! De stofjes zijn ook super mooi! Een picknick lijkt me wel nog eens leuk om te doen.
  Graat waag ik ook een kans om deze te winnen! :D

  Vele lieve groetjes
  Fannytje

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Leuke blog, mooie familie, proficiat.
  Ga jou met plezier volgen en hopelijk win ik ook nog je leuke fietsmand.
  Groetjes
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Wat een geweldige give away een unieke fietsmand gevuld met de geweldige soft-cactusstofjes!
  Jullie hebben een zeer leuke picknick beleefd dat kan je duidelijk zien op die knappe foto's!
  Ben benieuwd naar de nieuwe stofjes die je hebt ontwerpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Sofie Rossaert7 juli 2014 om 16:45

  Wat een leuk verhaal en mooie foto's! De mand zou perfect passen op mijn fiets..(Er zit namelijk nog geen fietsmandje aan ;) ) Ik ben nog maar net begonnen met naaien & stikken dus de vrolijke stofjes zouden alvast super welkom zijn!!!
  Nog heel veel plezier deze zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Wat een mooie prijs. Ik doe mee met de give away, want je soft cactus stofjes zijn zalig!
  En die fietsmand/picknick mand ... hemels! We picknicken hier graag, dus die zal goed van pas komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 161. whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!
  Het kan alleen maar een prachtige picknick-zomer worden als dit deze kant op komt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Prachtig!!! Mijn fiets is dringend toe aan een make-over, dit mandje kan hier zeker aan bijdragen. De stofjes daarentegen zullen mij zeker enkele uren zoet houden in mijn splinternieuw naaikamertje. En wanneer alles klaar is kunnen we met de make-overfiets en de nieuwe outfit op pad en heerlijk genieten!!
  Groetjes Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Heymans Higuette7 juli 2014 om 16:48

  Die zou ik heeeeeeeeeeel graag winnen om samen met mijn 3 kleindochtertjes te gaan picknicken.
  Alles is supermooi.
  Een afwachtende oma!

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Sabrina Peleman7 juli 2014 om 16:48

  Dat is een toffe mand! Die wil ik ook wel winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 165. amai, dat zou hier van pas komen. De fietskar achter de fiets en deze leuke picknick mand vooraan. En de stofjes die zouden goed van pas komen om fleurig voor de dag te komen. Wij doen dus graag mee om deze te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Hier doen we ook super graag mee! Ik heb al enkel stofjes van soft cactus in mijn kastje liggen, maar hier zitten nog enkele mooie exemplaren tussen die nog op mijn verlanglijstje stonden.. Ook het fietsmandje is steeds welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 167. WAUW !!! Wat een prijs! En zo'n mooie mand! Die wil ik echt wel! Nodigt uit om te picknicken!! Mmmm !!

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Dat is dan meteen de leukste picnickmand die er is! heel schoon (vooral die stofkes!)

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Superleuke give away en geweldig origineel ( 2 dingen waar ik verzot op ben). Ik ben net op zoek naar een fietsmand en dat deze gevuld is met stofjes, maakt dat ik alleen maar meer wil winnen :-D!!
  KIES MIJ, alsjeblieft 0:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 170. marijke degeeter7 juli 2014 om 16:58

  wauw! dit zou hier van pas komen! zal wel op mijn fiets passen en de dochter van 8 is gek op picknicken! en met de inhoud weet mama wel iets te maken en zo is iedereen hier blij! hopelijk lukt het ons deze keer eens een keertje om te winnen! fijne zomer alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Oh dat zou een leuk cadeautje zijn voor mijn verjaardag op 21 juli! Mama leuke mand en leuke stofjes en een lekkere picknick op mijn verjaardag met mijn gezinnetje .... veel heeft een mens toch niet nodig om gelukkig te zijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 172. wauw wat een toffe give away! De fietsmand zou hier ook goed van pas komen. Nu onze auto het begeven heeft moeten we vaker met de fiets en met 2 kleine kinderen moet er altijd een hele hoop meegesleurd worden! De stofjes zijn echt geweldig hé, hiermee zou ik graag mijn stoffenkast aanvullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 173. ohhhhhhhhhhh zo een leuke mand, fijn om te gaan picknicken. En de stofjes daar kunnen we ook wel wat mee ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Wauw! Wat een geweldig leuk cadeau! Ik verjaar 10 juli dus het zou een héééél mooi verjaardagscadeautje zijn.
  De fietsmand voor de mooie zomerdagen en de stofjes voor de regenachtige dagen deze vakantie...

  liefs, Claudia Borremans
  clautje_1987@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Dat is wel een geweldige give away!!! Wat een prachtige mand en geweldige stofjes! Ik doe graag mee. We gaan wel op vakantie, dus ik ben wel weg rond de 14e, maar waag graag een kansje...
  Heerlijk he, zo'n picknick!

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Wauw, laat die give-away maar richting mij komen...
  Stuk voor stuk allemaal prachtige stofjes, waarmee ik mijn wishlist wel kan afmaken!!!
  En die prachtige picknickmand, die geven wij wel een tweede thuis! Let's go picknicken met de kindjes in het park!! Mijn vriendinnen zullen dat in elk geval een leuk idee vinden...
  Pick me, pick me, pick ME!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Mooi, mooi, mooi!!! Wie zou dit nu niet willen winnen ... Ik sta hier graag voor in deze lange rij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Wauw wat een leuke giveaway! Alleen de mand is al geweldig maar met de stofjes erbij is helemaal super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Wat een mooie stofjes! En wat een prachtige foto's maak je trouwens ook! Super.
  Eva
  evaderoover@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 180. Waw, wat een leuke mand! En ook de vulling zegt me wel wat :-)
  Wanneer kunnen we de nieuwe stofjes verwachten? Ik ben al benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Dat zou een super leuk cadeautje zijn om eindelijk eens vakantie te nemen en te beginnen naaien aan alles wat ik nog wil maken :D
  Vooral mooie kleedjes voor mijn pasgeboren meisje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Karolien Van Riel7 juli 2014 om 17:06

  Super! Ik wacht vol ongeduld tot de nieuwe levering er is maar je kan nooit genoeg leuke stofjes hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 183. Oh, zaaaaalig! Een supermooie fietsmand <3 ! En die stofjes zelf natuurlijk ook ;) Ben al benieuwd naar de nieuwe collectie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 184. Wat een mooie mand en vooral wat een PRACHTIGE stofjes! Nog nooit met stofjes van Soft Cactus gewerkt maar hoop dat er verandering in kan komen (a) !! En de mand zou perfect zijn nu het zomer is ga ik en mijn vriend regelmatig fietsen en dan zouden we hier onze picknick in kunnen stoppen en gezellig langs een beekje, riviertje, de Schelde,.. picknicken!! Succes iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 185. Amai! Wat een leuke mand! En wat een leuke stofjes! Daar zou ik wel veel leuke spulletjes mee willen maken! Ik heb al een paar ideetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 186. Fantastische give a way , en met het favoriete stofje aan de mand heb een zelfde aan de binnen zijde van mijn kleindochter haar jasje gemaakt, alleen tintje lichter. Zijn zo leuk om met te werken die stofjes .

  BeantwoordenVerwijderen
 187. Dat zie ik ook wel zitten lekker picknicken met de kindjes na een zeer gezellige fietstocht. Ons meisje zou ook mooi staan met een van die leuke stofjes en over zoontje maar te zwijgen. Hier gaan Duimpjes naar omhoog

  BeantwoordenVerwijderen
 188. ik doe alvast ook mee! gewoonweg een prachtig geschenk om te winnen!!!!! ik weet alvast al wat ik ermee zou doen :-) op hoop van zegen dat ik eens iets mag winnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Superleuke give- away! Met die stofjes weet ik wel raad mee ;-)
  Oh ja, en de mand is natuurlijk ook heel leuk om eens met mijn nichtjes te gaan picknicken.

  BeantwoordenVerwijderen
 190. Wat een leuk idee! En na de verwerking van de stoffen gaat het mandje mooi op de fiets! Ik hou mijn vingers gekruist. Hopelijk krijg ik door verse stoffen weer naaizin, ben nu voor de centjes vooral heel veel verstel en reparatiewerk aan het doen.

  BeantwoordenVerwijderen