maandag 14 juli 2014

Uitslag zomerse Give Away & een zomerse jurk!


Jaja, vandaag is het zover! De uitslag van de zomerse Give Away! Niet dat we afgelopen week veel van de zomer hebben gezien, maar soit. Met fantastisch zomers weer in het vooruitzicht komt hij mooi op tijd! 

Ik werd hier door jullie werkelijk van mijn sokken geblazen met zoveel reacties! Fantastisch leuk voor mezelf, maar niet voor Eefke & Eveline. Zij kregen namelijk alle 583 reacties in hun mailbox deze week. Echt waar sorry dames, maar ik weet nog steeds niet hoe dat komt en menig ervaren blogster kon mij niet helpen! Iemand een idee hoe dat komt? Wij zouden u zeer dankbaar zijn voor tips tegen blogspam-in-de-mailbox!

Eén van mijn sympathieke zussen (net terug is van vakantie #gelukzak) stuurde me deze foto's op van een echt onvervalst Soft Cactus kleedje! Makkelijk en eenvoudig.. meer moet dat niet zijn! Dat ga ik nu eerst eens even delen sé .. om om de spanning er nog wat in te houden en om u te plezieren met schone fotootjes die ons doen dromen van heerlijke zwoele zomeravonden, spelende kinderen in de avondzon, een lekker glaasje wijn en een goei Franse saucisse! Krijg je al zin? Ik anders wel.. Stof: Pieke Wieke for Soft Cactus
Whoopsy Daisy Yellow
En dan nu tromgeroffel..

Het was al ontzettend veel werk om de winnaar uit te tellen,
dus onze goede vriend Random Number Generator hielp mij gelukkig deze
zware klus te klaren!

Na alle dubbele reacties eruit te hebben gefilterd en wat gezwam
van mezelve koos de generator volgende 368 als winnend nummer..

En deze reactie hoorde daarbij..

De winnaar mag zijn gegevens doorsturen
en dan komt de mand ASAP jou richting uit!

info@softcactus.be

Voor al de anderen: Helaas Pindakaas, volgende keer beter,
maar toch superbedankt om mee te doen!!

Wil je jezelf toch een Soft Cactus stofje aanschaffen,
check dan je dichtstbijzijnde stoffenwinkel of je favoriete webshop!
Beetje reclame voor een bijzonder fijn product zo af en toe kan geen kwaad hé! ;)


19 opmerkingen:

 1. jammer voor mij maar proficiat voor evelyne
  en de dames da ni gewonnen...op mijn blog is er een dinosaurus weg te geven als ik een 25 volgers bereikt heb ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Evelyne, gefeliciteerd met e mooie prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd naamgenoot met deze parachtige Prijs !!!


  @Naomi Eefke en Eveline zijn dezelfde persoon alleen is Eefke mijn google acoount waar ik eerst mee heb gereageerd !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha :) Gelukkig dat jij het alleen maar was dan! Nog een keer excuses voor het ongetwijfeld vervelende ongemak!

   Verwijderen
 4. Woehoew!!!! Ik deed letterlijk een vreugdedansje toen ik dit berichtje las! Super bedankt! Heel erg bij! Ik laat zeker nog weten wat de resultaten zijn. Alvast heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu ga ik hier toch eens de vraag stellen die mij al eventjes bezighoudt, maar die onder het vorige bericht tussen de honderden reacties verdwenen zou geraken: met welke camera fotografeer jij? Bij een geslaagd eerste unief-jaar en een verjaardag plakten de mama en papa die langverwachte spiegelreflex, dus het modellen bekijken&vergelijken is begonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Eva, Ik heb een EOS 70 D van Canon en ben, er heel tevreden van!

   Verwijderen
 6. spijtig, maar niet getreurd!!! ik ben mijn soft stofjes volop aan het verwerken, en dan koop ik er mij heel snel gewoon weer nieuwe, want ze zijn echt eerlijk waar superdesuper (en goedkoop)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat aan de winnares!Zeg dat meisje haar ogen:om in te verdrinken zo mooi.En dat kleedje ook natuurlijk!Wanneer staan de nieuwe stofjes online of verkrijgbaar in een stenen winkel?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie jurk en mooi kind. prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige zomerse jurk, voor een heel knap model! En proficiat aan Evelyne, gelukzak! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat aan Evelyne! Het jurkje is zeer mooi. Ik ben al benieuwd naar de nieuwe soft-cactusstofjes! Ik ben zeker fan van de soft-cactusclan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel tof voor de winnares! Ik heb er gelukkig ook nog wat van liggen :-) Wat een mooie foto's van een al even mooi model!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijke foto's van een prachtig kleedje op een prachtig kind :)
  Of we nu winnen of niet, je stofjes zijn geweldig!
  Veel naaiplezier aan de winnaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hè, ik was op vakantie en heb je give away gemist. Zo jammer! Mooie prijs!
  Gefeliciteerd aan de winnaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ow en ook even een complimentje aan je zus voor de prachtige jurk! Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen