donderdag 20 maart 2014

Chapeau!

Gisteren zag u het al verschijnen.. Het prachtig afgewerkt hemdje van Jo Chapeau dat ze naaide met een stofje van Soft Cactus.. De Granny's Tiles in de kleurenreeks Wicky Blue Red. Petje af voor het fijne naaiwerk! Vandaag toon ik de andere stoffen in deze kleurcombinatie. Ik zou zeggen.. enjoy!
Van boven naar onder:

Granny's Tiles
Whoopsy Daisy
Lasting Leaves
Toddler Ivy small
Puzzled Milly

Kleur: Wicky Blue RedGranny's Tiles

Whoopsy Daisy

Lasting Leaves

Toddler Ivy

Puzzled Milly


En zie ne keer hoe prachtig hieronder!
:)
27 opmerkingen:

 1. oohhh dat wordt slecht voor mijn portemonnee ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grote complimenten vanwege uw grootste fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt niet te doen, zo'n ongelooflijk schone stofkes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooier dan PetitPan, waar ik een groooooooote fan van ben! ik weet al wat het wordt! geen kleren voor mijn pubers, maar ik maak er een toffe lappendeken van, het moeilijkste is het kiezen van stofkes die bij elkaar passen, ja ik weet het, dat is ook het leukste, maar ik ben er echt gene krak in...integendeel...maar gij hebt het voor mij al gedaan! uw "lijn" is perfect mijne smaak! kan niet wachten tot ze echt TE KOOP is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oo-ooh! Wat mooi! Ik kan niet kiezen...:-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och, kreun, HOU OP met die geweldige stofjes...... Ik moet bijkans een nieuwe kast kopen en een maand op droog brood straks. Hoeveel stofjes volgen nog? Dat worden straks heel wat metertjes die naar Nederland mogen verhuizen ;)....... Manlief zucht al......

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoeveel nachtjes nog slapen voor we die kunnen kopen???? Ik kan niet meer wachten! En kiezen nog veel minder... die zijn allemaal even schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi! Ik moet echt uitkijken naar een grote stoffenkast. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weet je dat zelfs de wederhelft enthousiast was over de Granny's Tiles ? Dat belooft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De gehele collectie is prachtig ! We tellen mee af naar de release datum.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een super handtas is on the way, ook in je zalige stofjes , ik zoek nog de juiste knopen ...
  Dit weekend review!
  liefs

  En Jo , prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is echt zo hard mijnen dada. Ik begin echt te denken dat die stoffen dag 1 al uitverkocht gaan zijn :) Kunnen we niet ergens pre-orderen?! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mmmmm... wat mij betreft heb je daar een gat in de markt gevonden! Mocht je nog last minute testers nodig hebben, ik ben kandidaat! Een deken, een tas... En anders moet ik nog maar even geduld hebben tot de eigenlijke verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat hemd van Jo is echt zo knap. Zo komt er hier ook eentje hoor. Alleen een paar maten kleiner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die stofjes zijn prachtig! Ik kijk er al naar uit om er een paar in mijn handen te hebben. Het moeilijkste wordt kiezen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooi allemaal! Ik ben al benieuwd naar de echte lanceerdatum... Zal het enkel webverkoop zijn, of ligt je collectie ook in enkele winkels?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, De collectie zal te koop zijn via het web, maar ook in 'bakstenen' winkels liggen. Ik vermeld de namen van die winkels op de nieuwe officiële website www.softcactus.be die binnenkort online zal zijn. Misschien is er wel eentje bij in jou buurt!

   Verwijderen
 17. Ik vind niet alleen de stoffen mooi, de namen die ze dragen zijn ook zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wooh! ik ben heelal te vinden voor de Whoopsy Daisy! (en de rest natuurlijk!)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die stofjes gaan zoooooo'n succes hebben hé, echt waar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo mooi! Ik heb ze zelfs al eens mogen voelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige retro stoffen! Geweldig gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen