donderdag 13 maart 2014

Army Blue Green

Het is vandaag weer bewezen..Ons Debora is een levende naaimachine volgens mij! Aan het tempo dat zij naait kan ik zelfs niet bloggen!! Maar dat terzijde.. Zij toonde u gisteren en vandaag wat ze deed met een tweede stofje uit de Soft Cactus collectie. Zelfs van een restje maakte ze weer iets moois! En dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Ongelooflijk spannend hoe andere creatieve geesten iets verrassend kunnen doen met je werk..

Ze gebruikte twee stofjes uit de kleurenreeks Army Blue Green. Geen evidente kleurkeuze tijdens de aankomende lente en zomerperiode, maar de combinatie tussen het stoere groen en het lieve blauw sprak me erg aan. Een passende tegenstelling zullen we het maar noemen..Elke stof draagt ook een klein wit accent om het geheel fris te houden. Vandaag toon ik u de hele collectie in deze kleuren.. .
Van boven naar onder:

Toddler Ivy Large
Lasting Leaves
Puzzled Milly
Wicky Pickes
Tender Tulips
Vintage Ferdinand

Kleurenreeks: Army Blue Green

Een aantal ontwerpen werden voor Soft Cactus uitgewerkt door Pieke Wieke.
Een goede match tussen ons zorgde voor een uitstekende samenwerking
met een fijn resultaat!

To be continued..


30 opmerkingen:

 1. Mooi! De 4 bovenste stofjes zou ik zo kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag de stofjes al voorbijkomen bij Debora, ze vertelde mij op de Blogmeet afgelopen zaterdag over de stoffen van haar zus maar als complete newbee in Blogland had ik de link niet gelegd... maar jawadde, super super mooi! Ik heb mij meteen volger gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geeft niets.. ik ben zelf ook nog een newbee hoor! ;) Leuk dat je me gaat volgen!

   Verwijderen
 3. Die gaan verkopen als zoete broodjes ! Zoooo schoon ! Ge hebt al evenveel talent als uw zus !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amaai... ik weet al niet meer welk kiezen! Hoe schoon zijn die!
  Breng je er maandag mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie stof!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Zowel voor de dochter als voor de zonen! <3 groene autootjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jaaaa, ik ben verkocht hoor. 13 april ben ik jarig en weet al wat ik mijzelf cadeau ga doen een beetje later. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Olalaa, nice! Wil "deze kleurenreeks" zeggen dat er nog andere volgen? Dat zou geweldig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. Er zijn 7 kleurenreeksen. Ze hebben niet allemaal 6 motieven. Sommige maar 5 of zelfs 3..

   Verwijderen
  2. .....en vergeet er niet bij te vertellen dat er ook nog ANDERE motieven zijn he....vree schone zelfs!!!
   :)

   Verwijderen
 9. Fan van puzzled Milly! Prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig!!!! (Ik sluit me helemaal aan bij Timemimi hierboven..denk ik....)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schoon stapelke stoer-zacht!
  Show us more......
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! Ik had ze al voorbij zien komen!!!! Geweldige kleurencombi. En echt toffe ontwerpen, jullie zijn een top duo. Leuk dat er ook een autostof bij zit! Voor mijn jongens;) En nu maar hopen dat alles niet in een rap tempo uitverkocht is:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kijk enorm uit naar half april!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo mooi! Blauw en groen is een supercombi. Hihi, zo ging ik vandaag gekleed. Ik kijk alvast uit naar de lancering!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geweldig mooie stofjes Naomi!!
  Ben zo blij dat ik ze mag testen!! Ze naaien in ieder geval super.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig hé, ik heb ze al uitgebreid bewonderd! Hier liggen nog zo'n prachtstofjes te wachten, ik probeer mijn to-do-lijstje in te korten om er snel aan te beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen