zaterdag 18 januari 2014

Uitslag Give-Away Robot Flock

In tijden van tijdsgebrek een fantastisch gerief:
RANDOM.org..

We vulden in, klikten één muisklik
en in een fractie van een seconde koos
hij een winnaar..
Tellen tot drie lukt nog net..Ik hoop dat ze er toch een beetje blij mee
is aangezien ze zichzelf nu niet bepaald een Robot lover noemt!
Haar neefjes hopelijk wel.. ;)


Stuur je gegevens en de gewenste kleur maar door
en de flock komt jou richting uit!

8 opmerkingen:

 1. Awel, mijn mond viel letterlijk open toen ik hier mijn naam zag staan! Zo leuk! Maak je geen zorgen, ik ben er heel blij mee. De vierkante robot en de android vond ik namelijk supertof. En Iliasje gaat zeker content zijn met deze robots! Blauw is (oh cliché) zijn lievelingskleur. Waarheen mag ik mijn gegevens sturen? Jippiejajee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stuur maar naar: naomi@naomisluijs.be.. en nog eens proficiat hé!

   Verwijderen
 2. Ik dacht meteen: 'joepie, het is voor Eva!' Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen