woensdag 11 december 2013

Ik ben een nieuw zwak aan het kweken.. Kleedjes maken.. En ik heb al zoveel zwakheden! Haaraccesoires voor de meisjes bijvoorbeeld.. Of kousenbroeken in precies de juiste tint vinden. Maar dat is dan weer eerder een sport!

Omdat ik in de patroonboekjes niet helemaal mijn dingetje vond besloot ik deze keer eens zelf een kleedje te tekenen. Het model is geïnspireerd op een kleedje van Strass dat ik deze zomer kocht, maar (alweer) aan de krappe kant was. Misschien omdat ik een hekel heb aan kinderkleding dat oversized is! Het is aardig gelukt if i do say so myself.. Hier en daar misschien nog een klein aanpassingske en mijn naaiskills nog een tikkeltje bijschaven, maar voor de rest perfect draagbaar!

En ja, het zijn veel foto's geworden, maar ik kon echt niet kiezen deze keer..
Stof: Petit Pan
Haarband en Slobkousen: Veritas
Kousenbroek & cardigan: CKS

31 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! Zo'n schone kleurtjes en die streepjes en knoopjes op 't voorpand geven het een leuke toets. Waar is die eerste foto genomen? Zo'n schoon decor seg! (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig ! In een mooi geheel gestyled. En dat interieur ? Is dat bij u thuis ? Wow ! Ik zoek zoiets voor de communiefoto's van mijn dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uw blogpost werd niet gemeld op mijn blogger-account....:(
  Goed dat ik eens kwam piepen, anders had ik dit mooie maaksel gemist!
  En die eerste foto.....fotoshop, of een vriendin met een retro interieur?
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan goed geloven dat ge niet kunt kiezen tussen de foto's, ze zijn allemaal super!
  Knap kleedje, knap meisje !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh, dat is zooo moooooi. knappe stof mooie combinatie. Leuke foto's echt voor in de boekskes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mor nee sjoekes, ik heb diejen eerste foto geshopt! Heb ik dat zo goed gedaan?! Googled ne keer 'vintage interieur' en daar hebt ge uw interieur :) Ik zeg het u, the sky is the limit en een super programma voor mijne fantasie (maar niet voor mijn tijd);) xx PS: Die tweede foto, das wel bij mij thuis op den trap.. niet zo spectaculair meer hé..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele dikke kus voor mijn lieve creatieve zus.Wat is het toch heerlijk om als mens creatief bezig te zijn en ik geloof dat we dan heel dicht bij onszelf komen, wij zijn als schepselen ook gecreeerd en de prachtige schepping om ons heen en daarom worden we meestal gelukkig als we zelf creatief bezig zijn, het is absoluut goed voor ons geestelijk welzijn.
  Ik ben gelukkig ook gezegend met heel veel fantasie die ik weer creatief op mijn witte doekskes kan uitleven en in april mag de wereld er mee van komen genieten tijdens een grote expositie in Nederland. knuffel, ikke x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw, krijg meteen zin om ook zo'n kleedje te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oké, dit komt heel hoog in mijn top drie van favoriete jurkjes. Echt heel knap! Toffe foto's ook (Je hebt je weer kunnen uitleven in Photoshop :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amai, ik had het geshopt ni gezien! Super mooi kleedje! Straf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ha, ik was ook zo verwonderd over het interieur dat ik dacht: is dat echt? De telefoon gaf het dan voor mij toch wel eg dat 't photoshop was. Maar enkel als ge heel goed kijkt hé. Goed gedaan. En weerom een prachtig kleedje en mooie accessoires.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Enorm mooi! Zomaar even zelf gemaakt :) volgens mij is het perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel schoon kleedje. Die knoopjes maken het helemaal af. En dat photoshoppen, zo tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. T zijn dan ook allemaal schoon foto's en een pracht van een jurk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. en in't echt is dat kleedje nog veeeeeeeeeeeeel mooier!!! me also happy met uw nieuwe creatie... :) btw, erg schone fotokes... met hoe kan het ook anders, bijpassende haarband. zo kennen we ons naomi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik denk dat menig blogster absoluut geen probleem heeft met uw nieuwe zwakte en ik gok er zelfs op dat uw kleedjes-inspiratie navolging zal krijgen !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. aamai schoon en da ge da zelf kunt tekenen... jaloers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zooo mooi! En leuk gephotoshopt!
  Ik heb precies hetzelfde stofke in mijn kast liggen. Ik kan niet garanderen dat ik je niet naäap ;-)


  BeantwoordenVerwijderen