vrijdag 20 december 2013

(B)engeltjes & Drama queens..

Het waren hier ten huize Soft Cactus een dramatisch bewogen tien dagen.. Nu hou ik meestal wel van wat gedrukt of verfilmt Pride en prejudice soort van van dramatiek en word ik ook niet snel misselijk van wat Tudor bloed, maar liefst niet op mijne stoep!

Het lijkt wel of het drama gehalte dit jaar te laag was geweest en er even snel een totaal onverwacht inhaal manoeuvre voor het einde van het jaar aan toegevoegd moest worden.. De wet van Murphy sloeg bliksemsnel en ongenadig toe op allen die mij dierbaar zijn en gaf mij deze week de gelegenheid om heel wat kopjes troost uit te schenken aan mijn keukentafel, voor allen die het nodig hadden, mezelve incluis..

Nu ga ik u niet vervelen met vervelende dramatische gebeurtenissen mijnerzijds, maar gebruik ik deze onaangenaamheden als een handige binnenkomer om mijn laatste geknutsel en gefrutsel aan u te verkopen..
Het gaat namelijk ook over dramatiek..

Kinderlijk drama!

Deze zondag zal er naar jaarlijkse kerstgewoonte een kinderkerstspel opgevoerd worden in onze kerk en deze dame moest hiervoor zo'n zeven dwergen omtoveren in engelen..
Met als ingrediënten een oud beddenlaken, Bristol karton en een snijmesje en gewapend met een bus gouden spuitverf van den Action en glittertjes, begon ik aan het engelenwerk! Want ja, deze keer gaan wij voluit voor dramatische kitsch en aangezien het goud weldra het nieuwe fluor zal worden zijn wij helemaal in en absoluut in de mode!


Prettige kerstdagen!17 opmerkingen:

 1. Super tof ;)

  Fijne dagen...


  Liefs Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar zo mooi!! Ik wens jullie alsnog fijne feestdagen en hopelijk wat minder dramatiek voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De engeltjes zijn prachtig!!! Wat een werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig, gij zijt niet te doen! Ongelooflijk mooi gemaakt, en wat een werk...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gemaakt! Ik wens je heel veel inspiratie, creakriebels, fijne ontmoetingen en boeiende momenten toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi! hard gewerkt!
  hopelijk heb je't nu gehad voor dit jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! En wat kan jij goed fotoshoppen zeg, dat wil ik ook wel leren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil u met veel plezier wel helpen hoor! Allé, alles wat ik zelf kan hé, want ik leer zelf nog elke week iets bij..

   Verwijderen
  2. O, op dat aanbod wil ik wel ingaan :o)

   Verwijderen
 8. De dramatiek is inderdaad niet min, gelukkig toveren deze prachtige engeltjes een glimlach op eenieders gezicht....:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk komt alles snel terug op zijn plooien, kerstgevoelens enzo?!
  Plezant, die angel wings!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooi dramatiek, hopelijk zijn er genoeg troostkopjes uitgedeeld nu. Fijne feestdagen!!

  BeantwoordenVerwijderen