dinsdag 23 juni 2020

Daar is de zomer, daar is de zon. Een helemaal nieuwe stoffencollectie en een schone cadeaubon om dit alles te vieren!

We zijn heel blij om jullie vandaag onze zomercollectie voor te stellen! Een beetje later dan gepland door alle onrust in de wereld, maar de stoffen zijn eindelijk aangekomen in de haven! We zijn dus happy! Gelukkig waren we voorzienig geweest en hebben we de stoffen al per winkel laten verpakken. Ze moeten dus nog enkel ingeklaard worden en ons postsysteem binnen geladen worden!

Deze keer kozen we voor een zacht en fris kleurenpalet met weer heel wat combinatiemogelijkheden. Sobere tinten worden afgewisseld met pittig frisse tinten die ons helemaal in zomerse sferen brengen. Naast onze French Terry en Viscose kwaliteiten brengen we jullie ook een set vrolijke spons-stoffen die ons terug in de tijd katapulteren en onze eigen kindertijd doen herleven! We kozen ook voor een tweede geheel nieuwe kwaliteit. Drie prints sieren een een stevige matte lycra kwaliteit waar de leukste badpakken, bikini's en shortjes mee gemaakt kunnen worden voor de leukste zomerse momenten of uurtjes in het overdekt zwembad. Ook een rokje, jurk of sportswear is zeker mogelijk door de look en de kwaliteit van de stof! Bovendien verwerkt ze zeer makkelijk. Deze badpakkennaaileek doorstond deze eerste doop als vanzelf op haar huis-tuin- en keuken naaimachine dus kan iedereen zijn naaigrenzen verleggen en eens een badpak of bikini vanonder het naaimachien laten rollen! Plezier verzekerd! Naast de lycra bieden we ook een voering aan voor degenen die toch bang zijn voor doorschijnen en omdat heel veel badpakpatronen worden afgewerkt met een voering. De afwerking is dan veel mooier vanbinnen maar de voering bleek moeilijker te vinden dan gedacht! Bij deze is dat probleem dan ook weer van de baan!

Zoals jullie ondertussen al weten, werken we sinds deze collectie op een andere manier dan voorheen. Toen bepaalden we zelf de stock van de stoffen die binnenkwamen. Vanaf nu doen we dat dus anders om zo hopelijk heel wat frustraties weg te nemen. Jouw favoriete winkel heeft mee kunnen beslissen in de productie. Daarvoor moesten we de foto's al een heel pak vroeger klaar hebben dan gewoonlijk om al een goed beeld van de collectie te kunnen geven. Voor de fotoshoot zaten we dus een beetje met de handen in het haar want de zomer vinden in het midden van de winter blijkt geen makkelijke opgave in Belgenland!

Gelukkig was daar Center Parcs De Vossemeren to the rescue! Op een boogsheut van ons huis. Het moet gezegd worden. We werden daar bijzonder gastvrij ontvangen en geen moeite was teveel. Zo kregen we een mooie rondleiding en leerde ik zowaar vanalles bij. We werden uitgebreid getrakteerd op bijzondere verhalen over de flora die te vinden is in het overdekte park. Sommige tropische planten hebben een heel bijzondere herkomst. Zo was daar die heilige boom die in het water dreigde te vallen en door de monniken geschonken werd aan Center Parcs met een heel bijzonder afscheidsritueel. Of die andere boom die toe heeft behoord aan de laatste Duitse keizer. Er zijn ook enkel echte planten te vinden in Center Parcs en er worden geen bedreigde exoten gebruikt. Daarnaast is er een ook groot respect voor de natuur. Mocht je dus nog een vakantie in eigen land willen boeken of even je batterijen wil opladen wanneer het weer wat guurder wordt dan is Center Parcs 'The place to be'. Wij ontspanden er zowaar geheel na die hectische dag met een cocktail in de hand !

 We mochten daar dus op een koude wintermorgen, heel vroeg voor de opening van het park foto's gaan maken...Gezien de korte tijd en het aantal kledingstukken die we bijeen genaaid hadden vroeg ik aan mijn vriendin Isabelle van Isabelle Michiels fotografie of ze mee wilde komen helpen met foto's maken! Eén van mijn besties van de middelbare school en mensen, wat was ik blij toen ze enthousiast reageerde! De stijl van haar foto's spreekt me enorm aan en ze heeft ervaring met het fotograferen van kinderen. Ze verstaat de kunst van  kinderen (en mensen) op hun gemak te stellen. Zo konden we dubbel zo snel werken en lastige fotografische problemen bespreken zonder ter plaatse een hartaanval te krijgen. Zo was het nog pikdonker buiten toen we moesten starten en iedereen die maar een beetje met fotografie bezig is weet dat een gebrek aan licht de grootste vijand van de fotograaf is. Daarnaast hadden we ook last van lenzen die aandampten in het sub-tropisch klimaat hoewel we ons daar wel op voorbereid hadden. Gelukkig was de apparatuur snel geaclimatseerd en konden we in een recordtempo van start gaan.

De foto's van ons beiden blenden zo mooi in elkaar dat het in mijn ogen niet te zien is dat het door twee verschillende mensen gemaakt werd. Over teamwork gesproken! <3 Wil je graag eens een mooie fotoshoot? Allen daarheen zou ik zo zeggen!!!!
Dikke dankjewel Isabelle!

Dan presenteren we u nu met veel plezier, de zomer... Ons eerste printje is een grote Grid.  Het zachte roze is in real life een fractie meer roze! Perfect voor groot en klein! 
  Deze collectie was qua naaien één van vele 'eersten' Zo maakte ik voor de eerste keer een pet! Of zonneklep, of hoe je het ook wil noemen. Dat was weer eens wat anders!
VISCOSE - SUMMER FLOWERS - S - YOLK YELLOW
(THIS PRINT IS ALSO AVAILABLE IN LYCRA)
LYCRA - SWAN - CLOUD WHITE
LICRA GRID - L - EVENING PINK
VISCOSE - SUMMER FLOWERS - YOLK YELLOW
FRENCH TERRY - SOLID COLOR - EVENING PINK
Een vrolijke en zomerse bloemenprint kon niet ontbreken.  De bloemenstof  'Summer Flowers in Yolk Yellow' wil graag rondgezwierd worden in de zomer!Ook de elastische tailleband 'Three golden lines' zal terug verkrijgbaar zijn bij deze collectie.

VISCOSE - SUMMER FLOWERS - S - YOLK YELLOW
TERRY CLOTH (SPONGE) - BALSAM GREEN


Deze kleur spons hebben we jammer genoeg maar in een heel kleine oplage. Niet omdat hij niet geliefd werd door onze winkels maar omdat er 99% werd afgekeurd in de productie. Door de coronacrisis kon er niet meer tijdig genoeg woorden bijgemaakt dus hebben we besloten om dat kleine beetje enkel te geven aan winkels die bijvoorbeeld enkel deze stof met de bijpassende boordstof hadden besteld. Altijd een moeilijke en harde beslissing maar soms moet men in het leven rationele keuzes maken! Gelukkig hebben we deze kleur ook in French Terry.

U hoort het trouwens goed, bijpassend boordstof bij uw sponskes. Hoe schoon kan het naaileven zijn!


RIBBING - CAMEL BROWN 
FRENCH TERRY - SUMMER FLOWERS - L - CAMEL BROWN
FRENCH TERRY - SOLID COLOR - CAMEL BROWN
TERRY CLOTH (SPONGE) - CAMEL BROWN 
De 'Summer Flowers' hebben we ook nog in Terry kwaliteit in deze kleurcombinatie! Super voor broekjes, jurkjes en sweaters en een mooie doordrager voor het najaar.
RIBBING - SWAN- CLOUD WHITE
FRENCH TERRY- SWAN - CLOUD WHITE
TERRY CLOTH ( SPONGE)  - CAMEL BROWN

Deze elegante zwaantjes zijn oh, zo mooi in het echt maar bleken een pak moeilijker om weer te geven op papier! Het is één van mijn persoonlijke favorietjes. Ook heel bruikbaar als babywear! Ik zie de zachtste dekentjes en adorabele bodies!

LYCRA - SWAN - CLOUD WHITE
TERRY CLOTH (SPONGE) - PERSIMMON ORANGE

RIBBING - PERSIMMON  ORANGE
FRENCH TERRY - SWAN - CLOUD WHITE
VISCOSE - LAKE - BALSAM GREENOnze volgende print is de 'Lake' print in Viscose. Een heel goede combineerder en ook heel geschikt voor jongens.
Deze Persimmon Orange spons is een zalig kleurtje. We zagen enkel net dat in de productie de kleur van de boordstof meer afwijkt dan op dit voorbeeld. Het is maar dat u het alvast weet! Het is dan ook geen makkelijke opgave voor onze producent omdat de spons op een andere manier moet gekleurd worden. Anders dan de boordstof die in hezelfde bad gaat als de Terry moesten ze deze stof afzonderlijk kleuren. Gelukkig valt er onderling nog veel te combineren en is de boordstof ook geweldig om zomerse tops uit te maken!
De Summer Flowers hebben we ook in Lycra. Het geel leunt in de productie veel dichter aan bij de viscose. Op het voorbeeld hier is het ietsje donkerder.

It's all in the details. Ik kan me soms verliezen in details maar dat maakt het proces van zelf maken zo leuk. Met een paar simpele kraaltjes en een mooi metalen uiteinde voor het koordje krijgt die zelfgemaakte bikini plots een veel professionelere look en ik word toch zo blij van een plaatje dat klopt. Ik kocht zowel de kraaltjes als het gouden stoppertje bij Veritas maar misschien heeft u nog wel kleine kinders én dozen vol kralen. Het zou zomaar kunnen...Dit stofje vindt ik ook zo mooi geworden. Echt alles wat we er mee maakten was een succes en we hebben het dan ook tot op de laatste snipper opgemaakt!
Het heet 'Summer Night India Ink' en is te verkrijgen op deze soepele viscose.Een sponsen jurk. Het is eens wat anders maar volgens mijn dochter het meest comfortabele kledingstuk dat ze ooit heeft gehad. Goed om te weten dus! Ook met mooi bijpassende boordstof verkrijgbaar! Snel aan, easy to wear. Meer moet dat niet zijn in de zomer!
Een tas met retro vibes... <3
Op dit setje ben ik verliefd. Een fantastisch maaksel van Debora en zo mooi gedragen door Amelie! <3


Deze 'Bars' print is ook weer een hele goede combineerder en ook prima jongens en mannengerief! In deze collectie komen de dames iets meer aan bod, maar ik beloof u jongensmamas, in onze herfst/wintercollectie komen de jongens ruimschoots aan bod.

Over de herfst/wintercollectie gesproken. Er zal maar 1 collectie dit najaar te verkrijgen zijn. Een late herfstcollectie of een vroege wintercollectie. U kiest het maar. Op die manier kunnen we iets vroeger in het seizoen starten met naaien en ligt de wintercollectie niet meer zo dicht op de feestdagen. We hopen op deze manier al de collecties naar voren te kunnen brengen en een nieuw en beter ritme te vinden! Dan weet u dat alvast.

RIBBING - EVENING PINK
FRENCH TERRY - GRID - L - EVENING PINK
(IETS MEER ROZE VAN KLEUR IN HET ECHT DAN OP DE FOTO)
FRENCH TERRY - SWAN - CLOUD WHITE

FRENCH TERRY

CLOUD WHITE
EVENING PINK
CAMEL BROWN
BALSAM GREEN
Je kan in deze collectie verschillende kanten op. Je kan voor fel gaan maar ook voor zacht. Die zachte tinten op een zongebruind velleke gaat het ook heel goed doen!
(Dat zongebruinde velleke moet je er wel even bij fantaseren! :D)
RIBBING

EVENING PINK
GOLDFINCH YELLOW
CAMEL BROWNVoila, De voorstelling zit er alweer op! Ik hoop dat u ervan genoten heeft!

Dan rest ons enkel nog  die 3 waardebonnen weg te geven!
Misschien maak ik jou er deze keer wel heel blij mee en kan jij je kast gratis en voor niets aanvullen met leuke zomerse naaisels in jou eigen stijl! We hopen het alvast van harte!

Je kan vanaf VANDAAG (voor de trouwe fans) hier weer kans maken op een schone bon!

Vanaf MORGEN ééntje op Instagram
Vanaf MORGEN ééntje op Facebook
Wie niet waagt wie niet wint zeg ik altijd dus.

Wat moet je doen om deel te nemen?
Niet moeilijk! Een berichtje onderaan deze post achterlaten is voldoende!

We trekken geheel random de winnaars op  woensdag 1 juli.
De eerste dag van de zomervakantie.
Als dat geen fijne start is!

Vanaf  donderdag 2 juli om 20:00 zal de collectie verkrijgbaar zijn in jou favoriete (web)winkel. Je zal dus niet meer moeten opblijven tot 12 uur 's nachts. Oef! P;S: Een tweede leukigheid aan met z'n tweetjes foto's te maken is dat je 2 verschillende aanzichten krijgt op exact hetzelfde moment! 

We wensen je alvast een mooie aanloop naar de vakantie. Lichte laatste loodjes en heel veel tijd om heerlijk te kunnen naaien.


635 opmerkingen:

 1. Goele Drijkoningen23 juni 2020 om 21:12

  Wauw! Ik ben met mijn mond open de collectie aan het bekijken. Hoe mooi is deze? Echt knap gedaan. Ik ben op slag verliefd. �� Graag doe ik ook mee met de winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig mooi weer allemaal en o zo moeilijk om een keuze te maken uit deze pareltjes 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Katleen Van Roy23 juni 2020 om 21:15

  Deze keer ben ik echt helemaal fan ! Al twee supermooie viscoses gezien !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie geslaagde collectie heb je weer gemaakt, ik heb mijn lijstje an klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk weer! Al weer heleboel projectjes in mijn hoofd zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weeral een geweldig collectie .. ja wij zijn fan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weeral een geweldig collectie .. ja wij zijn fan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto’s en heerlijke stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige stoffen en kleuren, ik doe graag mee aan de winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. The summer flowers in viscose and french Terry I love it! And the lycra very interesting. Maybe I'll need a new swimming suit ! Beautiful collection

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw weer heel erg mooi ��!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weeral een prachtige collectie! En hoera voor het niet meer moeten opblijven tot middernacht! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Stefanie Leunen23 juni 2020 om 21:22

  Ik zou zo, zo, zó graag eens een pakket van die prachtige see you at six stofjes winnen om zalig mooie kleren voor mijn twee kapoentjes te maken! Al vaak aan wedstrijden meegedaan, maar voorlopig geen geluk in het spel ��‍♀️☺️��wie weet is het deze keer my lucky shot!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo mooi! Ik ga er nog eens naar kijken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zooooo mooi weer! Ik doe heel graag mee ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waaaw, dit is mijn favoriete collectie tot nu toe! Echt prachtig. Ik hoop te winnen en veel van die gebloemde gele viscose te kunnen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waw,love it!!! Ik was al even op zoek naar een lycra stofje om een badpak te maken. De zwaantjes zijn m'n favoriet. Heel mooie kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zeker fan en als zonen mana kijken we ook al uit naar de late herfst collectie syas een voltreffer hier ik huis!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja, ik probeer mee te doen! Mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Omg jullie doen het alweer!! Wat een pracht collectie 🤩🤩. Ik zou ze echt altijd allemaal willen kopen. Nog nooit een collectie overgeslagen. Deze zal ook moeilijk zijn om geen neen tegen te zeggen 🙈.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw! Zo mooi. Ik wil echt alles 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoe kan je daar nu uit kiezen

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauwww en elke keer wordt die collectie nog mooier ��

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat knap weer. Klaar voor peuterpoepjes in sponzen broekjes te steken. En misschien toch maar eens opzoeken hoe een badpak ineen steekt...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Echt een prachtige collectie, kiezen wordt moeilijk dus zo'n bon zou wel helpen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ooooh �� Alweer een prachtige collectie, die zwaantjes zijn fantastisch! En die bloemen ook... en... alles is mooooooi! ��
  En als mama van 3 jongens ben ik nu ook al superbenieuwd naar de volgende herfstcollectie ��

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Omg! Zo mooi ! 😍
  Die lycra's zijn to die for! En oooeh dat groene sponsje! Dat wordt vechten voor een meterke 😜

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Spons!!! Zo zalig!!! En leuke viscoses, die zijn zo moeilijk te vinden... Topcollectie! Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. You guys are so good, I love the whole collection and mostly the way all colours match together, I hope to win.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Reacties
  1. Oeps, mijn naam komt niet mee. Mieke Augustyns it is 😀

   Verwijderen
 31. Wat een prachtige collectie! Ik waag graag mijn kans 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Super mooi weer! Met de gele summer flowers als persoonlijk favorietje 💛

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Vorige week ging ik op bikinizoektocht, maar mijn lichaamsvormen en het winkelaanbod (Of mijn eigen daaraan...) stemmen toch niet 100% overeen. Het leek wel 'meant to be' dat jullie die avond de eerste collectieteaser postten! Ik kan dus niet wachten om ook voor het eerst zwemgerief vanonder mijn naaimachine te doen rollen!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wauw! Zoveel leuke stoffen weer😍

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Oooh wauw deze collectie is prachtig! Nog nooit wil ik zo graag die bon winnen als nu.... 🙏❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik zie mogelijkheden veel mogelijkheden.
  Proficiat met deze wederom prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een prachtige collectie weeral en die foto's... Waaaw! Keiknap.
  Vooral die lycra intrigeert me, ik zal dan toch eens zwemgerief moeten maken als ik al die zot mooie prints zie.
  Proficiat met alweer een topcollectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oh weer zo mooi en laat een bikini maken 1 van mijn 2020 naaigoals zijn ��

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Amai, mijn mond valt gewoon open van de schoonheid. Deze collectie vind ik terug weer een schot in de roos en waar ik de laatste collecties niet wou toegeven aan de hype door om middernacht te bestellen zal ik nu om 20u klaarzitten! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Zo leuke fotos en de collectie is weeral prachtig. Proficiat voor het schoon werk! En eindelijk schone lycras, ze zijn altijd zo saai, hier helemaal niet! Ik kan niet wachten om te bestellen... en ben natuurlijk helemaal niet bang want bij jullie is het altijd top kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Zou ik het aandurven om met lycra te werken?? Jullie maken het wel heel verleidelijk! Prachtige collectie weer, zoals altijd uiteenlopende stoffen (voor ieder wat wils), maar toch perfect bijpassend. Ik ben fan! (en maak graag kans op een cadeaubon, dan kan ik echt niet meer terug met die lycra :))

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wauw, daar zitten weer pareltjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hier zitten weeral een paar prachtexemplaren bij! 🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wow!! Hier valt echt niet uit te kiezen! 😊 Fantastische collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Sofie Schittekatte23 juni 2020 om 21:38

  Wauw wauw wauw wat een prachtige collectie opnieuw. Helemaal de kleurtjes voor mijn 2 kindjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Alles is prachtig! Schoon werk! En centerparks ziet er ook heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Instant verliefd op alle prints en kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oh wat mooi weer! Leuk ook al die stof voor zwemkleding. En die zwanen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Lissa Van der Pluym23 juni 2020 om 21:39

  Super mooi! Zalige collectie. ����

  BeantwoordenVerwijderen
 50. WoW! Zo gaaf weer! Kan niet wachten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wow, weer zulke mooie stoffen! Zo veel ideeën! Ik neem dus deel aan de winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn naam komt niet mee. Ik ben Adinda, feeling.sewsew op Instagram.

   Verwijderen
 52. Wat een ontzettend prachtige collectie! Ik kan niet wachten om deze stoffen om te toveren tot unieke creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Waaw wat een geweldige collectie. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 54. De naaikriebels komen instant boven water, lang leve de badmode stoffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wat een prachtige collectie weer!!! Het zal moeilijk zijn om weer te kiezen

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Prachtig! Hele mooie zomerse collectie - de zwanenstof is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Oooh, wat een mooie collectie!! wat een mooie viscose!!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Super mooie collectie!!
  Dat wordt weer moeilijk kiezen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Super mooi! Ik duim en kijk ook al uit naar de lijst met de patroontjes, voor ideetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Zooooo veel moois! En ons uitdagen met die lycra, zo tof van jullie! Waar haal je toch al die moed vandaan? Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ooooh waaaaauuuuuuw alweer ������ zo mooi en de foto's ook echt prachtig weer! Proficiat alweer, you guys rock!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ze zijn weer prachtig! En ik ga nog honderd keer door de blog scrollen om te kiezen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. O daar zitten weer enkele mooie stofjes tussen. Ik ging niets meer kopen ... help dit wordt moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wiieeeeehoeeeeee van die zwanen french terry zal ik wat metertjes nodig hebben, want ik wil er álles van maken! En de grid is ook een grote favoriet. Doe mij van elke stof en soort een rolletje 🙈😍❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Waaaauw, alweer zo mooi! Proficiat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ik doe graag mee! Voor mijn 2, of 3 boys en mezelf. Al zie ik al paar mooie dingen voor de nieces ook ��

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Un jour à la mer23 juni 2020 om 21:48

  Tout simplement fabuleux !

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wauw supermooi weeral. Ik doe heel graag mee 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ik vrees dat ik telkens hetzelfde moet schrijven: keer op keer is de collectie nóg mooier, nog leuker, nog "waaw'er" dan de vorige. Waaw met een hele grote W... ❤ Caro R

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Maybe the best collection you made, I am fan

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Wat een mooie collectie weer! Ik doe graag mee met jullie wedstrijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Waarom toch iedere keer zo een mooie collectie stoffen. Kijk er iedere keer naar uit en zeker nu in deze rare tijd. Als ik dan jullie stoffen zie word ik er weer helemaal vrolijk ervan. 😍🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Weer te veel moois om te kiezen. Jullie doen het toch telkens weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Weeral super mooi! Ik kan weer niet kiezen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Oh, zo verliefd! 💛 Prachtcollectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Helemaal weg van... zo goed als alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Wat leuk om eindelijk eens elegante lycra te kunnen kopen! En de zwanen en de summer night india ink zijn ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Oooh wat een pareltjes, ik denk niet dat ik ooit al ZO verliefd was op jullie stofjes!❤ @sweetpeas_magali

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Wow zeg! Ik ben instant verliefd!! Die viscose ♥️♥️♥️♥️

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Amai!! Ik ben helemaal omver geblazen door deze collectie. Die zwanenlycra! Heel knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik ben mijn stof aan het opwerken en heb Amélie al goed voorzien voor komende seizoenen, maar ik ga niet kunnen weerstaan, er zitten echt pareltjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Wauw!!! en ik wilde niks kopen van deze collectie omdat de kast zo vol ligt(de stoffen kast wel te verstaan) maar dit is onweerstaanbaar!!! heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Oh weer zo mooi! Maar mijn stofjes van vorige keer zijn ook nog niet op... Die bon zou wel heel welkom zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Al helemaal in zomermodus met al die schitterende prints en kleuren. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Oh what a beautiful collection of fabrics!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Prachtig zomers, proficiat!
  Ik loot graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Super mooie collectie weeral! En super fijn dat er badpakken stofjes tussen zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Wauw ik doe graag mee met de winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Spons! oh mijn god, SPONS! Heb ik al gezegd dat ik die sponzen stofjes prachtig vind! Mijn stoffenvoorraad is overvol, maar de afdeling spons is behoorlijk leeg. Heeft u a de sponzen stofjes gecheckt? Echt de moeite!

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Ik was al verkocht sinds de eerste badpakken sneak peek op instagram. Echt geweldig weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Superrrrrr
  Ik ga niet kunnen kiezen!!🥴
  Ik kreeg onmiddellijk de goesting om Door mijn patroonboeken te bladeren....
  Ik heb gelukkig nog tijd tot dinsdag🤗
  Ik doe natuurlijk ook graag mee aan deze wedstrijd🍀🍀🍀🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Charlotte Vander beke23 juni 2020 om 22:07

  Onweerstaanbaar mooi... mij in het voorjaar goed laten gaan aan jullie heruithave... maar vrees dat ook nu mijn portemonnee zal bloeden... ach... we doen gewoon geen solden dan...
  Winnen van een bon daar hoop ik op... kopen doe ik zeker! ❤️��

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Wauw, kiezen is verliezen. Wat een prachtige collectie weeral. ❤️
  Dat wordt aftellen naar 2 juli!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Wauw, wat een prachtige stoffen ♡♡ dat wordt lastig kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Wauw wat een geweldige collectie weer, helemaal verliefd op

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Wat een mooie collectie weer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Oh ik ben laaiend enthousiast (hoewel dat ben ik altijd bij jullie collectie) maar dit keer zie ik veel outfits voor mezelf. Sinds de lockdown ben ik begonnen met een gezonder voedingspatroon en ben ik al ruim 15 kg afgevallen. Tijd om heel wat nieuws te naaien! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Ik wil meteen heel graag aan de slag om mijn nieuwe bikini te naaien!! De stofjes zijn alweer zo inspirerend 👏🏽

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe kan ik hier een profiel aanmaken? Nu is mijn reactie gepost door 'unknown' maar ik wil ook mijn naam zichtbaar maken 🙂 ik vind alleen nergens een knop om in te loggen. Alleen voor de nieuwsbrief, waarvoor ik me al ingeschreven heb. Ik hoop dat ik als 'unknown' ook deelneem aan de winactie. Mijn naam is Lynn Mogensen 🙂

   Verwijderen
 99. Elk jaar duim ik voor een topverjaardagscadeau en staat zeker op nummer 1! Hoe zalig is het ook om die kinderen elk jaar weer ouder en groter te zien. Love it

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Annelies Gunst23 juni 2020 om 22:17

  ik wil alles��

  BeantwoordenVerwijderen
 101. En zo kan naaiend Vlaanderen (en daarbuiten) weer aftellen naar de lancering van een prachtcollectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Prachtig alweer! Zoveel mooie stofjes! Moeilijk om te kiezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Ooooh wauw wauw wauw. Om heel erg blij van te worden. Dank weer voor al dit moois de wereld in brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Zin om te naaien!!! Wat een prachtige collectie��

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Wow! Amazing as always! Super excited to try the new fabric types. And do happy there are bright yellows!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Wauw zo gaaf! De zwanen zijn te mooi��

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Geweldig! Ik doe graag mee voor de winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Super schoon alweer! Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Wauw wat een prachtige collectie weer! Ik kan niet wachten om naar de stoffenschuur te rijden en deze leuke stofjes mee naar huis te nemen en er weer leuke dingen mee te maken. Zet die klok maar snel vooruit naar 2/7!!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Ohhhh wat een prachtige stofjes! Helemaal verliefd en aan het wegdromen wat ik allemaal zou kunnen naaien voor mij en mijn meisjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Wauw wauw wauw! Deze collectie is alweer super mooi! Ik kan niet wachten om mijn eerste badpak ooit te maken in deze prachtige lycra. En misschien ineens een bijpassende outfit voor de mooie zomerdagen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Super mooi weer! Ik kijk er naar uit! Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Hoe krijgen jullie dat toch keer op keer weer voor elkaar?? Prachtige stoffen zoals altijd, om bij weg te dromen ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Wow... Hoe mooi is deze collectie opnieuw geworden! Wat leuk... Speels en zomers en stijlvol en leuke spons stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Ik denk vooral bij elke collectie wat worden die kinderen groot ������
  En verder zie ik kei schoon foto's, schoon stofjes en patroontjes maar vooral schoon kinders.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Annelies Vansantvoet23 juni 2020 om 22:34

  Oooh, ik wil ze allemaal! Zoveel moois en weer helemaal iets anders. Als trouwe fan maakt lijn hart een sprongetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Wat zijn jullie toch een topteam. Opnieuw hele mooie prints die mij doen wegdromen 🌿.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Jullie blijven echt prachtige stofjes creëren. Telkens denk ik... ach deze keer zal er mss wat minder naar mijn zin bijzitten ... maar nee :p sorry portemonnee 🙈🤭

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Zo mooi weer! Daar word je hebberig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Carolien korsman23 juni 2020 om 22:36

  Wow, wat prachtig. Daar kan ik vast zoveel mooie dingen mee gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. You did it again! Wederom een pra htige collectie. Heel blij met de mooie lycra om zwemkleding te maken. Staat al een tijdje op mijn wishlist om te doen ��.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Terug een mooie collectie ik doe graag mee met de winactie

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Die zijn zoooooo mooi!!! Heb veel genaaid de laatste tijd (groeispurt van de 2 jongsten) maar daar kan altijd nog wel wat bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. WoW!!! Dat is het enige dat ik kan uitbrengen! Ik denk dat dit een van de mooiste collectie is. Ik ben verliefd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Wauw, wat een prachtige collectie... ga vast een lijstje maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Wauw, zo mooi weer! Ik heb alweer genoeg ideeën��.

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Ik wil ze al-le-maal!! Maar dat laat mijn portefeuille spijtig genoeg niet toe, dus deze cadeaubon zou zooooo welkom zijn 🥰 laat die lycra’s en sponskes maar komen! 🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Geen idee waar jullie de inspiratie blijven vandaan halen maar deze collectie is weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Wat een prachtige collectie alweer! Zoveel mooie stofjes. Ik had thans goede voornemens om eerst mijn voorraad op te naaien... Wat gaat dat moeilijk worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. �� weer een paar pareltjes die ik aan mijn collectie wil toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 131. ���� katia teerlinck

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Waw wat een collectie, ik ben onder de indruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Enorm mooi weer!! Verliefd op sommige stofjes alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Zo mooi weeral! Wie wil dit nu niet winnen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Schitterende collectie! Het wordt weer heel moeilijk kiezen waarmee eerst iets te maken. Prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Wow, het is weer een prachtige collectie! Kiezen wat eerst te naaien zal moeilijk worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Oh wauw, zo mooi! Die spons en die lycra... ❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Oooooh die sponskes! En Isabelle is ne krak, dat klopt helemaal! Jullie deden dat fantastisch. De Vossemeren waren nooit zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Nog steeds geen tijd te koop!? kiezen is alweer verliezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Wat een prachtige collectie! Ik zou het fantastisch vinden om een bon te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Wauw, weer een pareltje van een collectie. Het zal moeilijk kiezen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Super leuk dat er dit keer ook spons en lycra bij zit, jullie blijven jezelf vernieuwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Oh ik blijf gewoon mee doen aan de win actie.. Deze keer is het echt weer zo mooi! Ik blijf duimen..

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Michelle Leijten23 juni 2020 om 22:58

  Prachtige collectie. De zwanen(lycra) is favoriet en de terry kijk ik ook erg naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Vanilla Chique - Vero Ch23 juni 2020 om 22:59

  Wat zen top collectie, mijn lijstje is al weer veel langer dan gepland ����

  BeantwoordenVerwijderen
 146. What a great collection. The retro bags are the bomb!

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Super collectie weer, fan van de spons!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Jullie maken altijd weer zon' mooie collectie! Die lycra vind ik helemaal top!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Mooi ! Laat de vakantie én de tijd om te naaien maar komen

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Hoe doe je het toch elke keer opnieuw, alweer zo'n topcollectie! En zo'n mooie naaisels!👍👍👍

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Wauw! Mooiste collectie ooit! Ik wil heel graag een bonnetje.��

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Wat een zalige zomerkleuren! En de badpakkenstof:super! Wie zou dat nu niet leuk vinden om een bon te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Ik doe mee! Heel mooi en meteen zin in zomer 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Wauw wat mooi weer! Ik ben vooral heel enthousiast over de lycra!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Zin in een SYAS zomer! Weer heel mooi, knap gedaan! An x

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Wauw wat een mooie collectie weer. Helemaal verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Prachtig alweer! Waar blijven jullie het toch halen! ❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Weer een super mooie collectie, ik doe zeker mee

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Geweldig!!Wat een prachtige collectie weer!! Een groot compliment voor de makers van de badkleding, echt mooi!!👍👌

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Wauw! Mooie kleurtjes, prachtige stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Prachtig! Alweer! Kiezen wordt verliezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Oh zo mooi weer �� ik wil ze allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Wat zijn jullie goed in die bloemenpatroontjes! Dat zijn weer mijn favorietjes ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 164. magali.vansteenkiste@gmail.com23 juni 2020 om 23:34

  Sponsjes. En dat oranje ��

  BeantwoordenVerwijderen