maandag 13 april 2020

Over de Replay collectie en een mooie waardebon om aan je haak te slaan!

Oh lieve mensen, wat een ontzettend vreemde en soms beangstigende tijd is het nu. De 'Corona' Crisis. Zo gaan we de geschiedenis in. We hopen dat jullie allen gezond zijn en gespaard zijn gebleven van verlies en verdriet. Voor diegenen die er wel mee te maken hebben gekregen willen we langs deze weg ons diepe medeleven betuigen. Naast het gezondheidsaspect is er ook nog het economische aspect dat heel zwaar zou kunnen gaan doorwegen op heel wat kleine bedrijven. We houden dan ook ons hart een beetje vast en adem in voor wat nog komen gaat. Bij deze sturen we jullie alvast allemaal heel veel virtuele hartjes.

Gelukkig is niet alles kommer en kwel! Sommigen krijgen nu die extra tijd met hun gezin en het leven gaat een stuk trager. Minder hectiek. Een bewustwording van de belangrijke dingen in het leven. Wat extra aandacht voor elkaar. Al is het dan op afstand. We mogen onszelf  ook gelukkig prijzen dat er nog genaaid kan en mag worden en hopen van harte dat jullie dat massaal blijven doen! 

Niets is nog hetzelfde en ook deze keer is onze lente collectie een beetje anders dan gewoonlijk. Alsof het zo moest zijn. Het is een Replay collectie geworden. Een selectie van stofjes waarvan jullie graag nog eens de mogelijkheid hadden om ze te bemachtigen. Ook over de grenzen heen kregen we interesse in bepaalde stoffen en na wat wikken en wegen hakten we de knoop door. De nieuwe productie werd een feit. Deze keuze gaf ons ook de mogelijkheid om een aantal hervormingen door te voeren binnen ons bedrijfje en een aantal reorganisaties te doen.
Zo zullen we vanaf de winter beter kunnen aansluiten op de seizoenen en kreeg ik zelf de mogelijkheid om een heel klein beetje te herbronnen. De afgelopen jaren zijn voor ons ontzettend intensief geweest. We zijn dan ook heel dankbaar voor jullie support tijdens deze jaren. Die gaven ons de energie om telkens maar weer door te blijven gaan. 

Bij deze hebben we alvast een overzicht gemaakt van de stofjes die in de selectie werden opgenomen en door jullie erin werden gestemd. We hebben ook 2 prints op een andere stofkwaliteit gedrukt en we zijn alvast heel blij met die keuze!

Het was eigenlijk best bijzonder om dit overzichtje te maken. Het riep herinneringen op en ik werd er zowaar een beetje nostalgisch van. Ik zag de kids groeien en ons eigen naaiwerk ook. We zijn zelfs zover gekomen dat de modellen hun eigen outfits beginnen te naaien. Handig toch! 

Dit setje werd door de dochter haarzelve gemaakt en gestyled. Is het geen leuk zomers strandsetje geworden? Het shortje is de Clara Culotte van Wisj Designs. Ze heeft enkel de pijpjes wat ingekort. Dat blijft het leuke aan zelf kleding maken. Je veranderd er iets klein aan zodat het helemaal bij jou past. Het topje heeft ze ook helemaal zelf in elkaar gestoken. Van patroontje getekend tot uitvoering. Ik had er helemaal niets mee te maken. Een product van zelfstudie in Corona tijden. U begrijpt dat hier gewoon een trotse moeder zit te blinken.
Het is ook het eerste printje dat ook op een andere stofkwaliteit werd gedrukt . De Flower Garden Dark Spruce Green. Deze komt uit op onze zachte cotton gabardine twill. 
 Omdat we tijdens deze crisis elkaar niet konden ontmoeten hebben we de dingen wat anders moeten aanpakken. Foto's in de huiskamer en tijdens een wandeling binnen het gezin maar geen grootse fotoshoot deze keer. Anders hoeft gelukkig niet persé minder goed te zijn. Het baby broekpakje is de 'Madrid' van Ikatee. De link verwijst naar het papieren patroon. Ik gebruikte zelf de PDF versie die ik niet onmiddelijk terug kon vinden. Er is dus ook ergens een PDF versie van moest het u interesseren.
FLOWER GARDEN - DARKEST SPRUCE GREEN - COTTON GABARDINE TWILL
We hebben dan ook best lol gehad. Iets meer tijd genomen om wat foto's van elkaar te maken met wat minder stress en best wel wat afgelachen. Tip van deze bijna 16 jarige om te poseren. " Doe gewoon alsof je Angelina Jolie bent in "The Tourist" en dat gaat vanzelf" om vervolgens in een deuk te gaan.
Deze print zal ook te verkrijgen zijn op French Terry met bijpassende Uni en boordstof. Ik blijf het ook een hele mooie tint groen vinden die heel goed te combineren is en het in alle seizoenen goed doet!
FLOWER GARDEN - DARKEST SPRUCE GREEN - FRENCH TERRY


De tweede print op een andere stofkwaliteit is deze 'Tropic Flowers' in Viscose. De luchtigheid zelve en een echte zomerprint. Ik gebruikte een patroon van Voguepatterns. De V1617. Ik maakte enkel de mouwen zo'n 3 cm langer omdat ik voorzien ben van nogal lange exemplaren. Het was eigenlijk niet nodig geweest. Verder een prima pasvorm voor mijn 1,78 cm lengte!
TROPIC FLOWERS - CHALK BLUE - VISCOSE

 De stof is eigenlijk geschikt voor alle leeftijden en kan zowel voor jongens als meisjes. Ik ben van plan om nog een Hawaï-achtig hemd te maken voor de jongste zoon in dit stofje. Hij gaat daar goed mee wegkomen deze zomer denk ik.


Deze print komt dus ook terug op Terry. Gelukkig! Ik vond het erg spijtig om zoveel mensen te moeten teleurstellen omdat hij zo razendsnel was uitverkocht vorige keer. Bij deze dus jouw second chance voor moest je achter het net hebben gevist vorige keer of je truitje te klein is geworden zoals bij ons het geval is!
TROPIC FLOWERS - CHALK BLUE - FRENCH TERRY

 Deze Girafjes bleek ook één van jullie favorietjes!
GIRAFFE - CATHAY BROWN - FRENCH TERRY

FLOWER FIELD-NIGHT BLUE-COTTON GABARDINE TWILL
Ook de Flower Field in Cotton Gabardine Twill en French Terry zal nog een keer beschikbaar zijn. Ook de effen stof zit erbij zoals bij de meeste andere prints ook het geval is trouwens! Het blijft ook een mooie print vind ik.
FLOWER FIELD - NIGHT BLUE - FRENCH TERRY
Deze diertjes print bleek ook een toppertje. We hopen ook hier heel wat mensen mee blij te maken!

FOREST ANIMALS - AQUA GRAY - FRENCH TERRY
De Maple Seeds is ook van de partij. Die ondergrondkleur blijft ook één van mijn persoonlijke favorieten en het was én van de mooiste locaties waar we ooit geshoot hebben! De 'Kesselse heide' in Kessel uiteraard voor moest het u interesseren
MAPLE SEEDS - CEDAR WOOD BROWN - FRENCH TERRY

Voor de avonturiers onder ons, klein en groot, zit deze 'Adventure print' er nog eens bij.

ADVENTURE - FRENCH TERRY - NIGHT BLUE
Ginko blaadjes blijven 'in'. Ook deze werd erin gestemd! Ik hou van de rust die deze print uitstraald.

GINKO - CARAMEL CAFE - FRENCH TERRY
Last-but-not-least is deze 'Cosy house Plants' in Mallard Green ook nog eens van de partij. Ook een hele fijne print voor de zomer! Lijkt me ook leuk om met een fellere tint zoals fris geel te combineren voor een op-en-top zomers effect!
COSY HOUSE PLANTS - MALLARD GREEN - FRENCH TERRYIk hoop dat jullie ook van het overzichtje genoten hebbben! De collectie zal verkrijgbaar zijn als alles goed gaat op 17 april. Alles is reeds verpakt en staat verzendklaar. Enkel de verzendingen met b-post lopen niet zo vlot als anders door de crisis. We rijden dan ook zelf met de vrachtwagen naar het b-post center morgenvroeg om alles vlotter te laten verlopen! Ook het paasweekend dat net voorbij zal zijn maakt het er niet sneller op! We doen dus echt wel ons best. Ik zou dan ook van harte willen vragen om bij jou lokale winkel te bestellen en te "winkelHieren" alsook begrip op te willen brengen moest de zending toch nog nét wat later aankomen dan voorzien! In deze tijden zijn die lokale steun heel erg nodig!


We geven ook bij deze collectie weer 3 mooie waardebonnen weg ter waarde van 200€ om je tijdens deze crisis te vermaken! . . 
Je kan vanaf VANDAAG hier weer kans maken op bon!

Vanaf morgen ééntje op Instagram
Vanaf morgen ééntje op Facebook.Wat moet je doen om deel te nemen?
Niets moeilijk! Een berichtje achterlaten onderaan deze blogpost is voldoende. 

 Op donderdag 16 april trekken we al een winnaar dus het zal snel gaan deze keer! Je kan tot donderdag 16 april deelnemen tot 10 uur.
Vrijdag 17 april liggen de stofjes in de (virtuele) winkelrekken en zijn ze dus te bestellen!We wensen jullie heel veel succes toe!

661 opmerkingen:

 1. Joepie wat een mooie selectie . Ik ding uiteraard traditiegetrouw weer mee 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh weeral moeilijk om te kiezen dus die waardebon zou super zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes �� ik zie weer heel veel projectjes, en laat ik nu net wat tijd hebben ����

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw!!! jullie zijn echt toppers info ontwerpen. ik vind ze allemaal erg mooi! succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stuk voor stuk mooie stoffen met geweldige prints! Dat wordt weer moeilijk kiezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk al die stofjes weer te zien. Deze replay zal weer veel succes kennen! Knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik waag nogmaals mijn kans want het blijven echt gewelidge stofjes om te dragen en mee te werken ����

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het blijven toppertjes stuk voor stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kocht mijn favorietjes al eerder, maar alles is op dus ik wil meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan niet kiezen!!!! He-Le-maal verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Heel mooie collectie, leuke stofjes die voor veel nieuwe ideetjes zorgen 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Youpieee! Très heureuse avec ces nouvelles rééditions!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Youhou trop chouette ces merveilles de retour

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Annelies Van Der Haegen13 april 2020 om 22:06

  Ik wil ze allemaal ��!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Trop cntente de revoir ces imprimés magnifiques et de pouvoir les recommander prochainement!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige keuzes van stoffen om te herdrukken!! Hopelijk heeft de corona crisis niet veel effect op jullie bedrijf...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Yes! Mooi, zo'n replay! Fan van de cotton gabardine twill en de viscose lijkt me ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben super fan van de hele SYAS collectie. Ik zou zoooo blij zijn met de stoffen en heb al een To Sew lijst klaarliggen om de stoffen te verwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, ik word hier heel blij van! Die viscose is prachtig en de verschillende french terry’s met de natuurprints zijn ook super! Ik krijg meteen weer zin om achter de naaimachine te kruipen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie keuze, blijven toppers allemaal! Proficiat met het harde werk, telkens weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw! Wat een pareltjes voor het oog. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Blijven supermooi, wat fijn dat deze weer verkrijgbaar gaan zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Uiteraard loot ik graag weer mee voor deze mooie stoffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. het blijven toch pareltjes :-) Maar ook al reuze benieuwd naar de ideeën die uit dit rustmoment ontsproten zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh my goodness,so excited the Flower Field and Flower Garden French Terry will be coming back, I've been desperate to get my hands on more of that! And super excited for the new substrates too!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Prachtig! Ik krijg hier wel weer mooie ideeën can!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Charlotte Vercruysse13 april 2020 om 22:19

  Zo leuk! Ik ben grote fan van de 2 nieuwe materialen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ooh, graag waag ik mijn kans! Hopelijk geeft de bizarre Corona tijd extra stof tot naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die replay collectie zal goed zijn om de gedachten te verzetten. Succes met de verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Een selectie van toppers! Kan niet anders dan opnieuw een succes zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Sofie Verachtert13 april 2020 om 22:22

  Heel leuk om de toppers nog eens terug te zien. Ik ben fan van de viscose en gabardine twill. Zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Al die mooie stofjes opnieuw bij elkaar ��

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Nu we wat meer tijd thuis moeten doorbrengen doe ik graag mee... zoveel moois!!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Zoals gewoonlijk zijn het prachtige stoffen ,ik heb al een paar patronen die uit jullie stoffen kunnen gemaakt worden

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ohhhh wat gaaf!! Vanwege de crisis die helaas ook in mn portemonnee te vinden is, een shopverbod.. dus zou heeeeel tof zijn moest ik dat tegoed winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Zo blij om die klassiekers terug te zien!! Top ��

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Een prachtige selectie. Dat ze nog steeds allemaal zo mooi zijn, is een bewijs van jullie tijdloze design. Van de maple seeds en de ginkgo (en de lampjes, maar die zitten er niet tussen) had ik het meest spijt dat ik ze niet eerder kocht...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oh wauw terug! Ik wil wel mijn kans wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. De giraffes en tropic flowers zijn mijn favoriet! �� dank dat ze nog een keertje komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een mooie stoffen weer! En wat zou het fantastisch zijn om de waardebon te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. OH WOOOOWWWWW <3 I'm sooo IN LOOOVE with those fabrics! This is absolutely AMAZING! Thanks a lot for this replay collection, I cross fingers for the give away voucher :D

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Weer zo'n mooie collectie! Natuurlijk doe ik mee... Stay safe en Proficiat met je prachtige collectie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 43. ah tof! mooie kans om nieuwe en in grotere maten kleding te kunnen naaien in de geliefde stofjes :-) ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Zalige samenvatting! En yes, de maple seeds! Mijn absolute favoriet x

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ooooh - heel graag zou ik deze bon winnen ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Leuk om zoveel moois terug te zien ��

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Allemaal prachtige stofjes! Ik hoop ook eens te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Prachtig en ja... Die extra tijd hier zou ik graag vullen met wat naaiwerk met jullie prachtige stoffen 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 49. De intro is zo mooie geschreven. Naar mijn gevoel kan iedereen wel een opkikker gebruiken... ♥️
  Gelukkig kunnen we ook veel mooie zaken doen, genieten van wat extra tijd voor onze allerdichtsten, om tijd te geven aan wie wat extra steun kan gebruiken, een tijd om extra uitdagingen te gaan...
  En wat de zoon betreft, heel veel energie over te houden om rechtstreeks te investeren in een groeispurt. Zijn kleerkast kan wel wat extra see you at six gebruiken, nu meer dan de helft verhuisde naar een jonger kereltje. En ondanks het groter worden, blijft hij geweldig goed staan in jullie collectie! 🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Oh super! Ik ga zeker en vast lokaal kopen. Blij dat deze pareltjes opnieuw uit komen. Bedankt hier voor. Zorg goed voor elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ���� Ik heb mijn lijstje al klaar ��

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ik wil ze allemaal wel. ����

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Heerlijk deze collectie zou er al graag een aantal van bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Oh jeej die ginkgo wou ik zoooo graag! Perfect voor mijn jongens en hun nichtje. Ik waag graag mijn kans en wens jullie het allerbeste nog in deze coronatijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Oooooh bijna al mijn favorietjes! Ik zou zo graag willen winnen! Ik weet al perfect welke ik zou kiezen en wat ik ervan zou maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Oh wauw zo blij dat er een aantal pareltjes terug te verkrijgen zijn, mijn verlanglijstje ligt al klaar ��

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ooooh! Ik kijk hard uit naar vrijdag ❤️ En die tropic flowers viscose: fantastisch!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Vele favorieters! En knap werk van je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. We kunnen weer naar iets moois uitkijken. Prachtig. 👌🎯

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Oh die jumpsuit zo prachtig! Hopelijk lukt het me deze keer om de giraffen en de maple seeds te bemachtigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Mijn favoriete prints zitten er tussen :) prachtige selectie zo

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Mijn verlanglijstje is al klaar dus ik waag mijn kans

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Inge Van Utterbeeck13 april 2020 om 22:48

  Wauw! Wat een mooie selectie! En al mijn favorieten zitten erin ��. Ik kijk er enorm naar uit! Ik doe dan ook graag mee aan de wedstrijd. Zo kan ik zeker van alles een meter of 2 nemen ��. Ik wens jullie nog heel veel succes in deze tijd en hoop dat jullie hier goed doorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Super blij met die flower garden in katoen! Fijn dat al deze favorieten terug verkrijgbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wat een prachtstofjes! Die zie ik niet enkel graag at six, maar op elk uur van de dag 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Oh would love to get some of the ones I missed out on! And can finally use the ones I’ve been saving! Love the colors as always!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Zoveel pareltjes die terug komen! Ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wauw wat een prachtige stoffen. Ik heb al een top 3. 🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Wauw prachtig, kiezen is zo wel super moeilijk!
  Verliefd op zo veel stofjes voor mijn dochters en misschien wel een outfit voor mezelf. ��
  Ik kan niet wachten tot vrijdag, want in deze coronatijden is naaien pure ontspanning. ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Wow, de afrekening onder de stofjes!❤🤘
  (stubrufan 😌)

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Opnieuw een kansje wagen, altijd happy bij het zien van SYAS stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ohhh ik wacht al veel te lang op al dat moois. Heerlijk collecties en mooie fijn woorden in je blog. Donderdag de wekker zetten en hopen dat mijn favorieten nog beschikbaar zijn, dit keer wil ik ze niet missen❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Ik loot ook graag mee , ben fan van de collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Stunning fabrics. I will have to be quick enough to find my favourites in stock this time!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Blij met een herkansing voor een paar van die pareltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Om tradities in ere te houden, ik ding mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Oh er zijn enkele pareltjes die ik wel zou willen scoren ��

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Zou zo geweldig zijn, om te winben ��

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Heel mooi deze replay collectie! De jumpsuit is echt schitterend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Waaaw super mooi! Zal moeilijk kiezen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Heeeeeel graag! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Naar goeie gewoonte ding ik graag mee naar een waardebon voor dit moois! Caro R.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Oooh 🤩 veel moois om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Wat een mooie toppers zitten erin. Ook ik viste achter het net bij een aantal. Hopelijk nu meer kans, en wie weet win ik een keer��.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Ja bon, dat wordt de collectie aanvullen met degene die ontbreken 🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ik begon pas een jaar geleden met naaien dus veel van deze mooie stofjes ken ik enkel van de talrijke mooie creaties op Instagram. Hopelijk krijg ike r hier of daar eentje van te pakken :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Ooh ik wil ook graag weer meedoen voor deze prachtselectie

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Het is zo deugddoend, dit bericht! Merci, merci, merci.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Oh prachtig weer! Ik waag graag een kansje

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Het wordt weer op tijd klaar zitten om deze mooie stofjes te kunnen bemachtigen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Wat een goede keuzes hebben jullie gemaakt! Ik blijf fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Toppertjes ! Ik waag alvast een kansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Zoals iedere keer probeer ik ook weer mijn kans te wagen om de prijs te winnen. Zou me zo graag eens laten gaan om al die mooie stoffen te bestellen 😉😍👌🏼

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Super mooi! Helemaal fan van de ginkoblaadjes. Blij dat die er nog eens tussenzit !

  BeantwoordenVerwijderen
 95. OH zo in love met die syas prints! Allemaal even mooi! Kiezen wordt weer moeilijk!! Dus waag ik graag hier alvast mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Gorgeous fabrics... Would love to win

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Super, toch weer enkele pareltjes gespot waar ik vorige keren te laat voor was, dat was een heel goed idee om er een aantal opnieuw uit te brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Ooh, zo mooie stofjes!! Om direct verliefd op te worden. Ik zie er al direct dingen in om te maken voor mijn vier lieve kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Het wordt weer moeilijk om te kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Wauw, want een gave stoffen. Ik wil er
  Mooie dingen van maken voor mijn zoon en dochtertje ����

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Ooh ideaal voor de ideetjes die hier nog op de planning staan voor groot en klein ��

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Waaaw! Ik weet alweer wat kopen en zit boordevol ideetjes. Veel van mijn favorietjes zitten erbij! Yes Yes Yes! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Tof!! Sommige waren zo snel op de andere keren, nu ga ik zeker mijn slag slaan! En voor deze bon duim ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Ik wil graag nog eens meedoen! Ik weet wel wat kiezen 🙂

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Oh super! De printjes van in het begin kon ik nooit te pakken krijgen. Fingers crossed

  BeantwoordenVerwijderen
 106. There are many of my favorite patterns of all times, I wish I won a voucher!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Ik droom!
  Stuk voor stuk juweeltjes waarmee ik mijn kleine oogappeltjes, 10md en 3 jaar, weer eens kan laten schitteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Super blij dat het deze stoffen geworden zijn. Mijn hoofd borrelt van de naai ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Oja prachtige collectie! Ik doe graag mee voor de prijzen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Ook ik doe graag mee met de prijs! Genoeg moois om te maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Er zitten er bij die ik mij zelf niet herinner maar waar ik wel warm voor loop. Ocharme mijne portemonnee. Hoe ga ik weer kunnen kiezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Prachtig weer.... kiezen wordt weer moeilijk

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Wauw! Sinds dit jaar intensiever aan het naaien. Vele stofjes zijn dus van voor mijn naaimicrobe! Dat wordt corona-shoppen vrijdag �� prachtige stofjes! Al wat projecten in mijn hoofd, een bon zou super zijn, dan moet ik mij niet inhouden ��

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Zalige collectie!!! Ik speel graag mee om dat pakketje te winnen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Sinds mijn jongste telg iets beter de slaap kan vinden heb ik terug wat meer naaitijd. Ik doe dus graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Opnieuw een mooie collectie. Leuk om de stofjes samen te zien. ������

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Oh ja, alle mooie prints komen weer terug. Ik kijk vooral uit naar de flower night, aangezien die hier te klein is geworden. ♥️♥️♥️♥️♥️

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Joepie, daar zijn er wel enkele bij die ik (opnieuw) zou willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Geweldige keuze! Veel van mijn favorieten zitten ertussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Wat kijken we er allemaal weer naar uit! Eergisteren nog een kleedje voor mijn nichtje gemaakt uit een stofje dat niet meer terug uit komt. Hopelijk rap vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Hoera! Deze keer zal ik niet achter het net vissen! Bedankt voor de herkansing 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Wauw dat kunnen terug fijne naaisels worden!❤

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Waaaaauw! Wat heerlijk! Net nu een aantal favorites te klein worden, dus perfect timing!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Wat een prachtige selectie! Met die bon zou ik Forest Animals voor de kindjes kopen en Tropic Flowers voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Prachtig! Alle mooie stuks van de collecties bij elkaar! Onwijs gaaf 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Alexandra Condijts14 april 2020 om 07:36

  Ik wil ook een gokje wagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Oh er zitten er inderdaad een paar in die ik gemist heb, dus ik wil graag een poging wagen

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Nu is kiezen helemaal onmogelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Wow het zijn weer fantastische stoffen, ik kan haast niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Toch nog iets leuks om naar uit te kijken in deze tijden �� er zitten enkele van mijn persoonlijke favorieten tussen, dus ik waag bij deze graag mijn kans, zoals gewoonlijk ����

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Elke keer weer een prachtige collectie! Kiezen wordt weer moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Wat een superidee! Nu kan ik dat knagende ‘spijtgevoel’ kwijtraken door deze keer sneller te kopen! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Zijn echt ook mijn favorieten! Ik waag mijn kans...

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Oh zalig! Elke collectie op zichzelf is een prachtig dus deze replay is ontzettend mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Ik heb ook nog een mooie collectie liggen maar geen enkel van de Replay collectie, die zijn allemaal verwerkt! Laat die bon maar komen dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Super Dat deze stofjes er terug zullen zijn! Ik kijk er al naar uit om deze prachtige stofjes te verwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Oooh jaa ik heb toen veel van die mooie stofjes gemist omdat ze al uitverkocht waren.... Ik doe dus heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Mijn twee toppers zijn er bij en nu ook beiden als coton twill! Kopen doen we zeker, nog wat winnen erbij is nig beter 😁
  Topcollectie ❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Ik kijk al uit om ze te bestellen! Nog maar een jaar bezig met naaien maar dit merk is echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Ik vind het super om te zien hoe er hier herinneringen in mijn gedachten duiken... (hopeloos te kleine) maaksels uit jullie stof, met hun bijhorende mooie momenten. Op naar meer mooie momenten, zou ik zo zeggen.
  Ongelooflijk blij te zien dat jullie je draai vinden, én dat er af en toe wat extra tijd komt ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Super leuk deze collectie! Veel favorieten ��

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Wauw! Wat een prachtige selectie. Alleen maar mooie stoffen. Ik doe heel graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Super dat deze stofjes er terug zullen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Wat een prachtige stoffen! Ik doe heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Hoera voor de replay collectie, proficiat! Ik kan weer moeilijk kiezen, maar dat zijn we ondertusen van jullie collecties gewend he!

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Annelies Vansantvoet14 april 2020 om 08:54

  Ik zie weer heerlijke creaties! Ik denk dat ik ook Hawaï hemdjes ga maken! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Wat een prachtstofjes❤️ M’n hoofd loopt over qua inspiratie..dat zal een moeilijke worden om te gaan kiezen..
  Maarja met zo’n prachtige bon zal kiezen wel wat makkelijker gaan
  Voor nu dus fingers crossed & stay safe allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Door deze crisis heb ik de weg naar mijn naaimachine teruggevonden. Nieuwe stofjes zouden een extra boost zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Joepie! Vele favorietjes in de collectie en tijd om te naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Wauw wauw wauw!! 😍 Echt weer dé pareltjes die er uit zijn gekozen! Ik hoop dat ik snel mijn enthousiasme in levende lijven mag tonen maar nu probeer ik het van achter mijn scherm: wauw! Oooh! Zo mooi! Super! *kwijl kwijl* 😅 *denkt na over hoeveel mogelijke kledingstukken ik hierin kan maken* enzovoort enzoverder... 😄
  Fingers crossed ivm de give away. 200€ aan stofjes is de droom van iedere naaister denk ik. Dus ik waag ook graag mijn kans 🍀🍀🍀
  💋 Dorien

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Het zijn stuk voor stuk pareltjes die hier zeker op de verlanglijst staan. Ik kijk dan ook heel erg uit naar vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Wauw super! Ik ontdekte ook sinds kort deze mooie stoffen. wat een kwaliteit! Leuk nieuws! Ik waag mijn kans.. ����

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Blij dan nu alsnog een paar van die mooie prints te kunnen scoren! Met het tegoed, worden het matching moeder en dochter outfits.. zonder verdelen we de buit =)

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Oh wow!! Wat mooi, dit wordt weer bestellen... Ik doe graag een poging om te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Ik weet al wat ik wil dit keer! Da's het voordeel van een replay collectie natuurlijk. Al wil ik ook wel graag winnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Wat een goed idee om succesvolle stoffen weer op de markt te brengen.
  Mocht ik winnen, dan kies ik een vrolijke print voor mijn dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Wauw heel mooi. En zo blij over de terugkomst van deze stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Niet goed in winnen, wel in blijven proberen! Zou me een extra naaiboost kunnen geven dus bestellend doe ik allezins.

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Een mooie selectie! Ideaal om de stoffen aan te vullen waarvan ze al uit de kleren uitgegroeid zijn. ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Ah de maple seeds is nog steeds mijn favoriet! En nu maar duimen voor die bon :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Olalala, le gros craquage en perspective ! J'en attendais un depuis longtemps, mais je sens qu'il sera bien accompagné dans son colis 😊 Merci 1000 fois pour ce replay 💓

  BeantwoordenVerwijderen
 162. oehhh, dat worden weer mooie creaties met deze mooie stoffen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Wat zijn jullie toch harde werkers! Top team heb je daar. Stuk voor stuk pareltjes waar je heel veel mensen blij mee gaat maken. Bedankt voor jullie creatieve craziness! Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Ook voor jullie een goede gezondheid in deze rare tijden! Hier bracht de corona crisis alvast een herrijzing uit de naaidip (met alvast een Belgian Waffles-rok als resultaat :) ), dus ik doe deze keer nog liever mee dan de vorige keren!! Dankjulliewel voor deze herlanceringen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Supermooi! Ik doe ook weer graag mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Wat een leuke stofjes, die wil ik wel graag winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Mooi mooier mooist. Nu nog tijd om te naaien kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Dat is wat ze noemen l'embarras du choix, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Liesbet Van Leemput14 april 2020 om 12:09

  Traditiegetrouw doe ik uiteraard hier aan mee.. Hopelijk deze keer is geluk!!! :-) Wie wilt deze prachtexemplaren nu niet winnen??!!

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Oh wat kijk ik uit naar deze collectie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Oh zalig! Er zijn er een aantal bij die ik vorige keer wou kopen maar al weg... joke

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Oh ik doe uiteraard nog een keertje mee! Er zijn er een paar waar ik echt (nog eens) wat van wil!

  BeantwoordenVerwijderen