vrijdag 8 maart 2019

Oh, Happy Day! Een nieuwe collectie ligt in het verschiet en daar worden wij zo blij van! (en natuurlijk een Give Away om het te vieren) Zeker!

De eerste zachte zonnestralen hebben zich al laten voelen en we kunnen de lente bijna proeven. We stellen u dan ook met veel blijdschap een splinternieuwe collectie voor met een hoog feel good gehalte. Yep, feel good, dat wilde we maken! Iets lentefris, iets blij en iets positief. Een collectie die je energiepeil instant een level hoger brengt zonder de eigenheid van de Playtime collecties te verliezen.

We creëerden 6 prints die de klus zouden moeten klaren. Daarnaast ook nog drie heerlijk zachte gepeachte gabardine twills om mee te mixen en te matchen. Uiteraard alles met bijpassende effen kleurtjes en boordstof zoals gewoonlijk. 

Ook het langverwachte patroon, de Dixie bomber, staat bijna op punt. U weet wel, dat kort, fris ogend jasje met oversized mouwen dan we al twee collecties maakten als inspiratie en waar we zo veel vraag naar kregen dat we er nu ook een op maat gegenereerd patroon van hebben gemaakt. Leuk in een printje en stijlvol in effen met een hoog draagcomfort. Het perfecte jasje voor de tussen seizoenen. Een must have in jou kleerkast of in die van je tiener maar ook kleine meisjes dragen de Dixie met flair! U zal het zien!

Voor de fotoshoot had deze mevrouw een beetje 'een stresske' zoals ze zeggen. Net verhuisd naar een geheel nieuwe provincie waar je helemaal niets kent. Een locatie zoeken bleek dan ook niet zo makkelijk tussen alle hectiek door. Gelukkig kregen we dat wonderbaarlijke prachtige zachte zomerachtige weer precies op het moment dat we klaar waren met naaien. Een godsgeschenk zeg ik u. We trokken naar de rand van de Lommelse Sahara waar de locale sportvelden riepen om even stil te staan. De kleuren pasten zo wonderwel bij de collectie dat we niet langer twijfelden. Dit werd ons decor.

Met pluizige haren van het spelen en licht bezweet van die ongewone warmte wachten we geduldig op die zachte avondzon.

Dit is het geworden: Lief, leuk, speels en een streepje sportief.
Laten we alvast starten met een streepje zonneschijn! Oh Happy Day!DIAGONALS PINK SAND -  DIXIE BOMBER
DIAGONALS PINK SAND - SOLID COLORS PINK SAND & BOTTLE GREEN FOR THE DETAIL AT THE SLEEVE + MATCHING RIBBING
 DIXIE BOMBER
FLOWERS IN THE WIND - PINK SAND
Voor deze prachtig schone broek die Debora naaide haalden we nog een lap Duffel Green uit de vorige collectie boven. Deze paste nog zo mooi in de collectie dat ze er een hele toffe Culotte uit maakte. Een patroontje van WISJ dat ze in één keer mee teste en dat goed werd bevonden. Ik geloof dat het vanaf woensdag te koop is. Ik geef het maar even mee alvast!

FLOWER GARDEN S ROSE WATER PEACHED GABARDINE TWILL 
Is dat nu geen überschattig, knoddig romantisch kleedje geworden? Zo Spijtig dat ik dat zelf niet meer ben...
Ik had de smaak te pakken van bloemenprintjes maken. Echt zo leuk om te doen! Enkel waren ze bij de drukker niet zo blij met mijn combinatie van doorgekleurde donkergroene stof met zacht rozige bloempjes. Die (kleuren)combinatie, zo blijkt, is blijkbaar het allermoeilijkste om te maken dus kregen we een njet. We drongen toch aan om een proefdruk te proberen en ziehier! Zo mooi gedrukt! niet normaal! Een petje af voor die ingenieur die dat voor elkaar heeft gekregen. U heeft mij blij gemaakt!
FLOWER GARDEN DARKEST SPRUCE GREEN - FRENCH TERRY + MATCHING RIBBING
SOLID COLOR PEACHED GABARDINE TWILL LEMON CURRY

Deze prachtige pop maakte ik zelf (echt waar, zo blij) aan de hand van een proefpatroon van de immer stijlvolle en getalenteerde Dorotheé van Noortjeprullemie. Toen ik voorzichtig polste of ze er misschien een patroon van zou uitbrengen stuurde ze me dat ze er aan bezig was om dat te proberen. Ik wierp mij op als vrijwillige tester (ik snoodaard) en testte de pop in een eerste fase. Of het patroon er komt of niet is nog een beetje een vraagstuk, maar hou zeker het Instagram account il_etais_une_fois_Milou in de gaten voor vorderingen!

Helemaal verliefd ben ik op deze foto. Die momenten dat de kinderen onbevangen zijn en vergeten dat ik daar ben met die camera. Het moment waarin ze opgaan in hun spel. Dat heb ik het het liefste. Die ongedwongen echtheid. Het kind was zo lief voor de pop dat ik hem maar heb afgestaan. Met pijn in het hart...


Een Dixie Bomber, met flair gedragen.
SOLID COLORS DARKEST SPRUCE GREEN & BOTTLE GREEN FRENCH TERRY
Hoewel ik meestal kies voor een snelle flex- of flock applicatie kocht ik mij een Bobbinhood-screenprint-setje waar ik voor de eerste keer mee experimenteerde. Een wat trager maar bevredigend proces! Vooral het 'doen' is fijn als 'maker' en als het resultaat er is dan is dat helemaal fijn nietwaar?
BLOSSOM TWIGS - FRENCH TERRY - BOTTLE GREEN + MATCHING RIBBING


Ook onze effen zwart French Terry lieten we bij produceren. Hoezee!
Color blocking blijft helemaal in en is een perfecte manier om kleine lappen te verwerken. Dit tienerexemplaar is perfect gelukt volgens onze tienerdochter en stiekem vind ik hem zelf ook heel leuk geworden!

Scribble Cloud - Desert Wood - French Terry

Deze Scribble Cloud print in Desert Wood ligt qua kleur heel dicht bij onze Desert Pink. Door het te combineren met een zwarte opdruk krijgt het een totaal ander karakter! Gek hoe kleuren zo hard beïnvloed kunnen worden door andere kleuren. Eén van mijn persoonlijke favorietjes!SOLID COLOR - DESERT WOOD - FRENCH TERRY

SOLID COLORS FOG BLUE & SPRUCE GREEN FRECH TERRY
Zie dat energielevel eens stijgen!!

 FROM BOTTOM TO TOP:

SCRIBBLE CLOUD - DESERT WOOD
BLOSSOM TWIGS - BOTTLE GREEN
FLOWERS IN THE WIND - PINK SAND
FLOWER GARDEN M - DARKEST SPRUCE GREEN
WATERING CANS - FOG BLUE
DIAGONALS - PINK SAND

BOW: LEMON CURRY PEACHED GABARDINE TWILL

FRENCH TERRY'S

Dan zijn we alweer toe gekomen aan onze laatste print! A happy one om het af te leren! Deze vrolijke gieterprint hebben we zowel in Terry als in Twill laten produceren.

Voila, dat was het dan! Hopelijk geen overload aan foto's gehad. Ik had zo'n moeite met een selectie te maken deze keer! Iets van: 'Kiezen is verliezen' of zoiets. We hebben nog meer maaksels en combinaties die we nog niet getoond hebben maar dat komt nog wel! Ik hoop van harte dat we je alvast wat lente inspiratie hebben gegeven  en bovenal heel veel goede Vibes! Laat die lente maar komen!

Oh ja,


Blijf gerust nog even hangen want naar goede gewoonte geven we nog eens drie maal een schone waardebon weg!

Vanaf VANDAAG kan je meedingen hier op de blog voor de trouwe lezertjes.

vanaf MORGEN ééntje via Instagram
vanaf MORGEN ééntje via Facebook

Even wat tijd nog om op adem te komen na deze marathon, vandaar!

Wat moet je doen? Niets moeilijk! Een berichtje achterlaten onderaan is voldoende! Een onschuldige hand trekt de winnaars op dinsdag 26 maart! Vanaf woensdag 27 maart zullen de stoffen in de winkelrekken liggen! We wensen jullie alvast heel veel succes!

X, NaomiThe good vibes of friendship..

532 opmerkingen:

 1. Zo fan van alle groene, de gieters, en... het wordt weer moeilijk kiezen! Prachtcollectie alweer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opnieuw super leuke stofjes bij! Mooie collectie! Ik doe dan ook graag mee met de wedstrijd!! 🤩🤩🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat is het weer mooi geworden, mijn lijstje ligt al klaar 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, instant lentegevoel! We weten al dat ik niet voor het geluk geboren ben, maar toch koppig genoeg om het te blijven proberen. Maar goed, ik zal ondertussen al wat centjes opzij zetten om over een paar weken de stoffenwinkel weer te plunderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eline van der Eijk8 maart 2019 om 19:10

  Oh wauw �� Heerlijke collectie weer! Dat wordt weer zó moeilijk kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och geweldig schoon! Ik zie concurrentie voor mijn ‘flower fields’ dress 😃. Van deze collectie word ik instant blij 😍 proficiat.!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O wauw, wat een mooie stoffen weer! Ik hou van groen, dus ben helemaal fan. Hopen dat ik morgen dochterlief ook enthousiast krijg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wauw wauw ������ hoe doen jullie het toch om steeds opnieuw zo een mooie collectie te maken! Proficiat alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige collectie, met enorm mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer zo mooi. Daar wil ik graag mee aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig alweer!! Het kriebelt al om met de stofjes aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Katja Klarenbeek8 maart 2019 om 19:21

  Wauw wat een mooie collectie weer. Instant crush!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een prachtige collectie! Het zal weer moeilijk worden om te kiezen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig. Hier wordt een mens blij van

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jullie blijven het maar doen!!
  P R A C H T I G!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mijn god, ik ben elke keer weer fan van jullie collectie! Hier kan me weer zo in vinden!! Fingers crossed!! En euhm, weer top gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Helemaaaal geweldig, perfect twinning materiaal voir mama's en kroost!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heerlijk, instant lentegevoel zoals jullie voorspelden �� Ik heb er al zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw! Elke keer zo'n leuke prints! (en foto's!) Can't wait!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Weer een ongelooflijk mooie collectie. Bedankt dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie collectie alweer! Super! Ik waag graag men kans voor deze super give away!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dringend de vorige collectie verwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 23. supersúpermooi!! Ik duim voor mezelf en kan niet wachten tot 27 mrt

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ohhhh, alwéér zo'n super mooie collectie!!! ������ Hoe doen jullie dat toch steeds! En het is zeker een teken van een iets te fanatiek naaister te zijn dat ik een boel patroontjes al herken, of niet? Ook leuk om jullie bezig te zien net Bobbinhood, geweldig bedrijf en fantastische spullen hebben zij ��

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een geweldige collectie weer! Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw weeral supermooi! Elke keer opnieuw! Wordt weeral moeilijk om te kiezen

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Geweldig mooi. Die tinten groen, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw! Hoe wil je toch dat wij altijd kiezen uit zoveel moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ze zijn weer prachtig de stofjes! Ik duim dat ik in de prijzen val...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oh weer zo mooi������kijk ook heel erg uit naar nieuwe patroon ������

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Happy happy happy, ik betrap me erop dat ik bijna geen andere stofjes meer koop, zo mooi, zacht en goed zijn deze! Duimen maar zodat ik weer een goede voorraad kan inslaan 😍.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oh, die groene met roze bloemekes...die zo moeilijk te drukken was....krijgt toch boven alles mijn voorkeur! Deze ga ik zeker en vast verwerken tot iets moois voor mij! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Weer supermooie stofjes! Ik doe graag mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vind ze super! Ik heb mijn keuze alvast gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Oh jee dat zijn wederom prachtige stoffen ...lap daar gaat mijn 'stoffenstop'😂 Al waag ik toch ook een kansje op een pakket (je) 😄😉🍀🍀🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Once again a superb collection! The. It's have already done their shopping list!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Oh mannekes toch! Zo hard fan van de groenen en geel ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oh helemaal mijn kleuren! Echt prachtig! Ik ga alvast op zoek naar een leuk patroontje. Het is schandalig lang geleden dat ik nog eens iets gemaakt heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mooi! Vooral die donkergroen met roze bloemen! En de gieters. Ik doe ook graag mee. Groetjes Jessie

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Die vierde foto...echt wauw... en eigenlijk doen al jouw modellen dat super! Ik hou enorm van de groene kleuren en de bloemenprintjes! Én de gieters!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wauw, uit deze collectie zou ik zelfs niet weten wat te kiezen, mocht ik winnen. Iets met kiezen is verliezen ofzo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een super gave collectie weer!! Ik ben weg van die groene met roze bloemetjes en de roze stof. Geweldig weer ������

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik waag weer een gokje. Zoals elke keer. Wie weet of ik deze keer de gelukkige ben... gefeliciteerd met de nieuwe collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Waw! Ik ga weer niet kunnen kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik snap dat je verliefd bent op die foto met de pop,o zo schoon!
  Ik ben helemaal weg van dat groen! Zowel effe als van die schone bloemen print. Chance dat ge toch doorgedreven hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Klaartje van Berkel8 maart 2019 om 19:52

  Wauw! Wat mooi weer! Ik doe heel graag mee. Vooral de spruce green is favoriet bij mij. Wat een prachtige kleur ��

  BeantwoordenVerwijderen
 47. prachtige stofjes weer! die donkergroene vind ik zo mooi!!! daar wil ik wel een kleedje uit maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik sta te trappelen! Groen met roze bloemetjes amaai...

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Super mooi
  Al dat frisse groen ��
  Grote fan

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wat een talent hebben jullie toch, Naomi en Deborah! Ik zie de donkergroene bloemetjesstof helemaal zitten voor mezelf! En jongste dochter heeft haar wensen ook alvast doorgegeven. Ik zal maar vast gaan sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Naar goede gewoonte doe ik hier ook weer mee. :-) Wat een prachtige collectie weeral en opnieuw pareltjes van foto's! Dat wordt weer moeilijk kiezen. En wat een eer dat de culotte al mee gefotografeerd werd. Ze staat er prachtig mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wat een supermooie collectie weer!! Dat wordt weer eens lastig kiezen! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Waw, wat nu te kiezen. Prachtige stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Super mooi! Vooral fan van de donkergroene met roze bloemetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ooohhh die gietertjes gaan hier al zeker verwerkt worden 😍 super knappe collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Weer een prachtige collectie! Daar kunnen de kids in stralen en tegelijk stoer en cool zijn �� top!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Instant zin in de lente/zomer!
  Mijn jongste dochter is jarig op 26 maart, dat zou wel een fijn verjaardagscadeautje zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Alweer zo mooi ...
  Ik wil er zo mijn schaar inzetten. Ik duim voor een keertje voor mezelf

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Annelies Vansantvoet8 maart 2019 om 20:07

  Ja, ik ben officieel weer he-le-maal fan! Keer op keer slagen jullie erin een prachtcollectie te brengen. Goed gedaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Wat is die donkergroene kleur mooi! Het wordt instant warm vanbinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Opnieuw een mooie collectie, het werkt ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Wederom een prachtcollectie, ons lijstje ligt al klaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Amaaaai, ik ga weer niet kunnen kiezen als het zo ver is! Een heel mooie collectie stoffen. Dat het maar snel lente is...

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Zot schoon alweer. Kiezen is altijd verliezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Weer prachtig gedaan! Heb weeral een shoppinglist ready!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ik kan bijna niet kiezen dus een waardebon zou heel welkom zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Help! Ik heb mijn stof uit de vorige collectie nog niet allemaal verwerkt en nu komen er weeral zo’n pareltjes uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. De diagonale strepen passen in het kleurschema van het lentefeest van mijn dochtertje binnenkort, kleine zus mag zo'n jurkje verwachten! En die gietertjes zijn ook zo tof. Supermooie collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Wat een prachtige collectie (weeral) !! Ik ben fan ! 👍🏻

  BeantwoordenVerwijderen
 70. *kwijl kwijl kwijl* mijn stoffenhart kan dit niet aan. Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Love love love wederom pareltjes 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Zo mooi weer! Fan van die groene bloemetjes. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Ohhh😍😍😍😍😍😍
  Kriebels om te beginnen aan een nieuwe lentegarderobe!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Wauw wauw wauw! Die kleuren en die prints, het is er weer boenk op!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Sofie Verachtert8 maart 2019 om 20:25

  Waw, weeral prachtig! Ik kan niet wachten tot 27 maart!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Gefeliciteerd, jullie deden het wéér. Helemaal fan weer hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Oooh, weer zo prachtig!! I just love de bloemenprint!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Mooi! Fan van de groene met roze bloemen en de gele met roze streepjes. Ik waag weer graag mijn kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Oooh prachtig weer!!! 😍 Zoveel mooie prints en kleuren weer om uit te kiezen!! ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Oh hier zijn een paar zeer leuke stofjes bij. ik zie al een mooie outfit voor de communie van het nichtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Oh, wat weer práchtig! Heerlijke stoffen voor de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. de gele met roze streepjes, de bloemetjes, de gieters, ik wil ze allemaal! dus waag ik mijn kans ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Zalig weer! Ik zet op m’n lijstje een donkere stof voor een culotte, de donkere french terry met de bloemetjes voor een shortje, de bleke bloemetjes voor een hemdje en de curry-stof voor een bloesje (maar de lijst wordt ongetwijfeld weer langer ��) Alvast duimen omhoog en kaarsjes aan ����

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Alweer een heel mooie collectie! Al enkele favorietjes die ik zeker wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Oooooh héél mooi!! Ik ben fan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ik doe graag mee! Ik ben zot van de strepen op de kledingstukken

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Jullie hebben er weer veel werk, tijd en liefde in gestoken, dat is te merken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Wederom top! Dat wordt weer inslaan

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Wauw. Zo mooi. - Leah B

  BeantwoordenVerwijderen
 90. 't Zijn weer pareltjes! Stuk voor stuk Ik heb zoveel bewondering voor wat je creëert! Die bloemen met gieters hebben mijn hart helemaal gestolen. Waanzinnig mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. OMG. Ik zag weer pareltjes.
  Benieuwd ook welke patronen jullie allemaal gebruikt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Er zitten weer pareltjes tussen! Prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Weer verliefd op deze mooie stofjes

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Weeral prachtig. Ik sta nog steeds minstens drie collecties achter, maar hier ga ik weer niet aan kunnen weerstaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Wauw echt super! Ik vind de bloemenprints vooral prachtig!! Zou erg leuk zijn om te winnen

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Hoe doe je het toch ������

  BeantwoordenVerwijderen
 97. wat een pareltjes opnieuw ! Ik ben fan !

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Weer zo’n mooie stofjes! Zoveel leuke ideeën om mee aan de slag te gaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Waar blijven jullie al die pracht en praal toch halen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 100. 111 opmerkingen... ronduit schitterend!
  Opnieuw een schot in de roos. Zulke mooie kleuren en perfect onderling te combineren. Proficiat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Zoooooo moooi! Zou prachtig zijn te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Prachtig weer! Fan van de bloemen en van het jack!

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Opnieuw enkele mooie prints en kleurtjes, ik ben overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Prachtig weer, vooral de gieters en de twijgjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Weeral een toppertje, fan vh 1e uur! Ik voel de naaimicrobe weer opkomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Fan van de bloemetjes en de groen tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Pff, nu moet ik kiezen tussen al deze mooie stoffen. Tenzij..

  BeantwoordenVerwijderen
 108. ... Wat kan ik zeggen ...
  Gewoon sprakeloos. Al-weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Waaah wat een gave stofjes weer, kan niet wachten 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Marieke Ouwerkerk8 maart 2019 om 21:15

  Jeeeeej! Alweer een fijne collectie met uiteenlopende prints voor uiteenlopende smaken. Chapaeu!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Joline Heijnen8 maart 2019 om 21:16

  Waaah wat een gave stofjes weer, kan niet wachten ��

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Super mooi weer jullie nieuwe collectie.
  Juist mijn naaidip te boven; daarom waag ik graag een gokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Waw!!! Meer kan ik niet zeggen!! Supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Dorien Desmedt8 maart 2019 om 21:32

  Weer helemaal verliefd op deze collectie! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Waauw!!!! Dat is weer een TOPcollectie! Ik zie mijn meisjes hier al in schitteren deze zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ik waag een kansje op jullie stofjes stapeltje ;-) Fan van de stofjes,de foto's,de kinderen en de creaties die jullie elke keer maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Keer op keer wil ik het allemaal. Wat-een-mooie-collectie...
  Ik ding heel graag mee!! Caro R

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Mooi sfeertje, mooie stofjes,het borrelt op de foto's en in mijn hoofd, zin er mee aan de slag te gaan....��

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Hoe krijgen jullie het toch weer voor elkaar? Alweer prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Kristien Raeijmaekers8 maart 2019 om 21:47

  Waaw! Wat een mooie stofjes alweer! Kijk et naar uit om ermee aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. En terug een mooie collectie,zal weer moeilijk worden om te kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Amai het is weer een prachtige editie waarvan er hier weer meters verwerkt zullen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Oooo alweer zo prachtig! En de foto’s zijn ook schitterend. ✌

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Het is alweer een prachtcollectie! Well done!!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Weer een geweldige collectie. Ik was al aan het wachten tot er hier weer een berichtje zou verschijnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Wat een leuke, lieve, schattige, frisse collectie weer! Chapeau ladies!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Ik moet dringend terug mijn naaizin terug vinden. Wat een pareltjes alweer. Al gaat marthe waarschijnlijk vooral oog hebben voor het popje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Weer zo mooi. Geen idee waar jullie de inspiratie blijven halen maar ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Ik doe heel graag mee. Prachtige collectie alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Wat een prachtige kleuren. Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Gaaf hoor! Blijft elke keer weer spannend, die release, voor jullie, maar ook voor ons. Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Wat een mooie collectie weer! En wat een inspirerende foto's. Echt weer knap gedaan ♡ Gelukkig heb ik nog even tijd om te kiezen. (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Encore une magnifique collection ! J'ai trop hâte de les coudre ces nouveaux tissus !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Whaaaauw, whaaaauw en nog eens whaauw!Ik krijg de stoffen niet op tijd verwerkt of er zijn al weer nieuwe pareltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Ach ach, weer een wonderschone collectie! Zo moeilijk om te kiezen. Maar gefeliciteerd met ook deze goed gelukte collectie. Ik doe graag weer eens een poging in de tombola ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Wauw, mooi weer! Leuk zeg, dat geel en die gieters zijn ook schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Echt wauw! Ik doe graag mee.. het past precies bij mijn nieuwe bloemen werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Prachtige kleuren combinaties! En zo tof, een stofje met gietertjes. Ga hem zeker kopen voor mijn zoon van bijna 2, die dól is op plantjes water geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Oh! Wat ding ik weer graag mee met zo’n prachtige collectie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Hier word ik hebberig van, mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Jullie blijven mooie collecties maken. De kleuren vind ik ook deze keer prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Zo mooi alweer. Ik waag terug mijn kans, je weet maar nooit 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Zoals altijd prachtige kleuren waar je alle kanten mee op kan

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Wauw, deze keer wil ik ze ECHT allemaal vrees ik :-) proficiat met weer zo veel creativiteit! Een collectie om blij van te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Wauw,ik ben verliefd op al die bloemetjes. Ik doe graag weer mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Wie wordt daar nu niet vrolijk van! Dit wil ik zo graag winnen! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Opnieuw heel veel moois gezien! En natuurlijk wil ik winnen... Statistisch gezien moet het er ooit eens van komen (aan het tempo dat ik hier elke keer kan meedingen) bij één of andere collectie! Maar als het om het even is, ja, dan graag nu 😊!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Zoals alle vorige keren, waag ik ook nu weer graag mijn kans. Wat een mooie collectie alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Altijd een klein geluksmomentje, de nieuwe stoffen die worden voorgesteld. Direct 100-en nieuwe ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Ik waag graag mijn kans. Zo fan van het groen 💚

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Wauw super leuke stofjes kunnen we zeker iets leuks van maken we blijven hopen

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Super mooie collectie en winnen is altijd leuk maar zulke mooie stofjes winnen is 10x leuker

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Proficiat voor weer een prachtcollectie! Ik waag mijn kans!!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Oh, ik krijg precies zoveel ideeën. Prachtige stofjes wederom.

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Wauw! Helemaal verliefd op die nieuwe prints ! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Wauw! Supermooi allemaal. Die gietertjes passen zo leuk bij het moestuinseizoen. Knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Say what!? Mooi is alwéér een understatement! I want! Schot in de roos deze stoffencollectie ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Wow I think this is my favourite collection ever! Such pretty colours that compliment each other so well!!!! Would ❤️ to win. Thanks for the generous giveaway!!

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Iedere keer opnieuw ben ik weer favoriet! Hoe blijf je het toch doen. Mij heb je weer grstrikt voor je nieuwe collectie! 🤩🤩🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Wauw! Weer een super leuke collectie 😲

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Mijn stofjes van de vorige collectie zijn nog niet verwerkt maar deze is ook weer prachtig.proficiat Gratienne

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Ik ben heel benieuwd naar de Flower garden rose!! Prachtige collectie! Veel moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 164. So wonderful fabrics, makes me feel so inspired.

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Geeft instant zin in lente en naaien! Knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 166. nog niet helemaal zin in lente en zomer, maar deze collectie doet wel zin krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Een overload aan foto's? Ik zou nog uren kunnen doorscrollen. Zo prachtig alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Ooh, ik wil, ik wil, ik wil! Wat zijn ze weer prachtig. Ik ben grote fan van de bloemenprints en gietertjes 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Zo mooi weer ... Ik wil nog wel eens een kansje wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Wat een prachtige collectie! Dat wordt lastig kiezen welk printje als eerste te verwerken. 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Wat zijn ze weer geweldig, de kleuren en de prints! Instant lente, proficiat !

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Hoe blijven jullie dit doen? Wat een toppers weeral!!��

  BeantwoordenVerwijderen