maandag 12 maart 2018

Grow with the flow and Reach for the sky én een Give Away om het te vieren!

De maartse buien zijn begonnen en ik wacht met wat tegenzin de aprilse grillen af, maar zo heel af en toe ruik ik al een snuifje lente! Daar zitten we ongetwijfeld met z'n allen op te wachten! Die dagen waar de eerst zonnestralen echte warmte afgeven en je kroost naar hartelust de natuur kan herontdekken. Die dagen waarbij de jas aan de kapstok mag blijven hangen en die nooit té warm zijn. Die eerste perfecte lentedagen zijn mijn absolute favorieten. Ze brengen hoop!

Bij zo'n prachtig seizoen hoort ook een nieuwe Playtime collectie want die kinders groeien als kooltjes en als vanzelfsprekend hebben die kids weer wat nieuws nodig! :) Deze collectie is uiteraard niet enkel voor kids bedoeld, maar wel volledig door hen gepresenteerd! Het is gewoon té leuk om voor hen te naaien én om hen te fotograferen!

We kozen deze keer voor zachte, moeilijk definieerbare tinten en plezierige prints waar we een instant blij gevoel van krijgen, opgefrist door een waaiertje aan groen! De collectie bestaat deze keer uit 6 prints, 5 uni kleuren met bijpassende boordstof en drie cotton lawns om van de collectie een mooi geheel te kunnen maken. We (De zuster en mezelve) selecteerden deze kleuren met veel zorg om bij de vorige collecties te passen én bij de volgende! Hou je restlapjes dus zeker bij want ze kunnen nog van pas komen! De mogelijkheden zijn weer eindeloos!

Voor de foto's trokken we deze keer op een bitterkoude maar zonnige winterdag naar een plaats waar het reeds lente was. Nog wel in ons eigenste dorp! Zo'n twintig jaar geleden deed ik mijn eerste vakantiejob in een serre waar ze verse kruiden kweekten. Geloof me vrij, ik kan u al de namen van zowat alle kruiden opnoemen en er ook nog een tekeningetje bij maken indien gewenst en alle verse kruiden die u in de supermarkt koopt werden dáár met zorg gekweekt! 100% biologisch! Liefde op uw bord zeg ik u!

Schone herinneringen heb ik aan mijn eerste vakantiejob en een plaats waar schone herinneringen zijn is altijd een goede denk ik dan maar! Ik trok mijn stoute schoenen aan en gelukkig voor ons was het nog steeds hetzelfde warme familiale bedrijf en mochten we zonder probleem op een zaterdag komen shooten. Die kleine serre van toen is ondertussen uitgegroeid tot een prachtig groot bedrijf waar niets anders dan liefde groeit! Het industriële karakter van de serre's in combinatie met dat eindeloos groen bleek gewoonweg een perfecte match met onze nieuwe stofjes en paste gewoon perfect in ons thema 'groeien'! In elke betekenis van het woord!
FRENCH TERRY - SOLID COLOR  POWDER BROWN + MATCHING RIBBING

Deze kleur is het perfecte voorbeeld van ondefinieerbaar. Laat hem aan 5 verschillende
mensen zien en ze geven allen een ander antwoord. Voor ons komt de kleur het dichts bij
het bruin dat in je poederdoos te vinden is en ik vind hem ronduit prachtig én geweldig combineerbaar!
FRENCH TERRY - SOLID COLOR POWDER BROWN + MATCHING RIBBING & BLACK RIBBING
FRENCH TERRY - SOLID COLOR CHIVE GREEN
HIGH DENSITY COTTON LAWN - ARTICHOKE - DAWN GREEN
HIGH DENSITY COTTON LAWN - ARTICHOKE - DAWN GREEN
DRIPS POWDER BROWN - FRENCH TERRY
FRENCH TERRY - GRILL XL - CHIVE GREEN + OFF WHITE RIBBING
HIGH DENSITY COTTON LAWN - POWDER BROWN
FRENCH TERRY - UNI COLOR POWDER BROWN
FRENCH TERRY - UNI COLOR - CHIVE GREEN + BLACK RIBBING
FRENCH TERRY - DRIPS - POWDER BROWN + MATCHING RIBBING
FRENCH TERRY - GRILL - XL -CHIVE GREEN
FRENCH TERRY - CHIVE GREEN + BIJPASSENDE BOORDSTOF

Op deze eenvoudig sweater ben ik gewoonweg verliefd. Het is de Rocco in raglan versie waar ik
een extra lapje stof onder de mouw heb gelegd en 5 lijntjes om de 2 cm heb doorgestikt voor ik hem in elkaar zette. Schone dingen hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn.
We kozen ervoor om deze keer geen nieuwe elastieken te maken omdat deze er nog zo mooi bij passen! Een geweldige coole outfit in elkaar gezet door niemand minder dan Debora zelf, zoals het gros van deze stukken trouwens! U raadde het al! :D Ere wie ere toekomt!
HIGH DENSITY COTON LAWN - POWDER BROWN

De katoenen versie van de Powder is net een tikkeltje geler dan de french terry. 
De 'Artichoke' print hebben we ook in french Terry. Deze combineert ook perfect met
onze Kale Green Cotton Lawn uit de vorige collecties. We vergaten het rokje en het hemdje enkel mee te nemen naar de shoot dus uw verbeelding zal het even zelf moeten invullen!
RIBBING - DAWN GREEN

Heart of an artichoke, a leaf for everyone
Coeur d' artichaut, une feuille pour tout le monde

De bijpassende ribbing heeft een mooie stofbreedte en een heel goede rekbaarheid en vormbehoud om er ook kleding mee te maken. Ideaal topjesgerief!
FRENCH TERRY - ARTICHOKE - DAWN GREEN + BLACK RIBBING
DRIPS - FRENCH TERRY - POWDER BROWN
FRENCH TERRY - SOLID COLOR - DAWN GREEN
SCREENS - DUST BLUE - FRENCH TERRY
FRENCH TERRY - SOLID COLOR - POWDER BROWN
SCREENS - DUST BLUE - FRENCH TERRY + MATCHING RIBBING

ELASTIC WAISTBAND - BLACK WITH COPPER LINES

FRENCH TERRY - SOLID COLOR - DUST BLUE + MATCHING RIBBING
Ook hier weer een voorbeeld van een ondefinieerbare kleur. Dust Blue ligt tussen blauw en grijs
in en is ook een zeer goed te combineren kleur. Hij gedraagt zich als een echte kameleon gecombineerd met andere kleuren! Zo heb ik dat graag!

FRENCH TERRY - DUST BLUE - CHIVE GREEN + OFF WHITE RIBBING

FRENCH TERRY - SOLID COLORS CHIVE GREEN & HONEY PEACH - USED INSIDE OUT
De stofjes zijn ook perfect binnenstebuiten te gebruiken voor een ander effect. Hou je van het retro sponsachtig gevoel dan gebruik je gewoon de binnenkant als buitenkant. Dat kan perfect aangezien het een fijn geluste terry is!
HERONS - FRENCH TERRY - HONEY PEACH + MATCHING RIBBING
Een reiger is voor mij een bijzondere vogel. Als kind speelde ik ooit in een sloot in het bos naast ons ouderlijk huis toen ik plots oog in oog stond met een reiger. Het beest stond doodstil op één poot naar mij te kijken op nog geen anderhalve meter afstand. Het moment waarop hij besloot te gaan vliegen zal ik nooit vergeten. Het rondspattende water en de grootse elegantie van zijn majestueuze vleugels staan in mijn geheugen gegrift. Nog steeds word ik erg enthousiast en blij als ik een reiger spot! Het was dan ook onvermijdelijk dat deze eens in een collectie zou voorkomen! Het staat voor mij symbool voor vrijheid en bereiken dromen..
FRENCH TERRY - HERONS - HONEY PEACH
HIGH DENSITY COTON LAWN - DYNA BLUE
HERONS - HONEY PEACH - FRENCH TERRY + RIBBING BLACK

FRENCH TERRY - SOLID COLOR - HONEY PEACH + MATCHING RIBBING

Honey Peach is voor mij een warme zachte en zonnige tint geel, maar misschien spot je heel in
de verte een rozige ondertoon. Vandaar de naam Honey Peach!
 Last but not least een hier-wordt-ik-blij-van print. Het brutale van zo'n struisvogelbeest doet me sterk aan opgroeiende kinderen denken. Dat zal wel liggen aan het feit dat ik hier ondertussen in de franke pubers ben gesukkeld. Het is een printje met pit en in combinatie met het zachte blauw toch weer evenwichtig. Deze stof combineert ook heel mooi met de Honey Peach!
OSTRICH -HALOGEN BLUE - FRENCH TERRY
FRENCH TERRY - HONEY PEACH + MATCHING RIBBING
Ziezo, dan zijn we alweer aan het einde van de voorstelling gekomen. Ik had wat last van keuzestress dus het is een beetje een lange geworden! Sorry daarvoor!
We hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren met onze naaisels en jullie
creativiteit weer helemaal geprikkeld is!

Zo'n collectie maken gaat nooit zonder slag of stoot. Het is kei hard werken om het
te maken en te tonen zoals we willen. Daarom is dit ook altijd een heel fijn moment. Een moment om
even te genieten én te vieren!

Natuurlijk doen we dat graag mét jullie!
Is deze collectie wel jou ding en voel je de lente al kriebelen dan kan je weer 
een plezante cadeaubon winnen ter waarde
van 200 € om eens lekker te komen shoppen in onze webshop!
Gewoon, om het te vieren!

We geven 3 maal 200€ weg!

Vanaf VANDAAG hier op de blog

Vanaf MORGEN op Instagram
Vanaf MORGEN via Facebook

Wat moet je precies doen? Niet zo heel moeilijk!
Gewoon een berichtje achterlaten hier op de blog is alles.
Neem je liever deel via Facebook of Instagram morgen, dan mag
je daar ook gewoon een berichtje achterlaten!
3 keer deelnemen? Ook helemaal perfect!
De random generator trekt op geheel eerlijk wijze de winnaar op
woensdag 4 april!

Veel succes ermee!

Wanneer is die collectie nu te koop?

Wel, je zal nét ietsje langer moeten wachten dan gewoonlijk.
Een klein weekje maar! De collectie zal in jou favoriete winkel liggen
vanaf 5 april. Nog een drie tal weken dus! Waarom zo lang? Wel, we hebben de komende twee weken nodig om alles te verpakken en te verzenden naar de winkels. We hebben gemerkt dat de post onze pakketten moeilijk kan verwerken tijdens die twee weken, dus hebben we besloten een week extra uit te trekken voor de effectieve levering aan de winkels. Zo zijn we er zeker van dat iedere winkel zijn stof op tijd heeft en je niet voor niets aan jou favoriete winkel staat omdat ze nog niet geleverd zijn! Dat geeft stress bij de winkelier, bij jullie én bij ons en dat willen we niet, nietwaar? ;)




580 opmerkingen:

  1. Hey, mijn hart gaat als een wildeman tekeer! Ik zie zoveel moois en kan zo moeilijk kiezen. Niet zo erg hé, 'k heb nog 3 weken de tijd om te kiezen (en te genieten) ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alweer een prachtige collectie! Ik geloof dat mijn favoriete de artisjokken en de screens blue, maar de effen en de struisvogels zijn ook weer zeer mooi...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Opnieuw niet echt woorden voor. Hoe doen jullie dit toch keer op keer? 😮 PRACHTIG!! Je kan zien dat de stoffen, de kleren, de foto's... (de kindjes 😉) met zoveel liefde gemaakt zijn. Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben zo blij dat ik al een aantal maanden amper stop gekocht heb,waardoor er nu weer wat plaats is voor deze pareltjes. Laat maar komen! 😉🙃

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw! Geweldige fan van de groene kleur. Helemaal voor iets voor mij en mijn andere inwonende herfsttypes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oooh, wat is het weer prachtig! Ben een trouwe fan die direct een kijkje kwam nemen ❤️🙈. Perfecte timing in de paasvakantie 😂 joepie!! 🍀

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi, mooier, mooist! De effen french terry ‘chives’ is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. jullie zijn echt ongelooflijk, jullie blijven jezelf overtreffen. geweldig, prachtige setting, prachtige kleuren, prachtige modellen, en prachtige patroontjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oooh fantastische stofjes !! Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De Baets Christel12 maart 2018 om 20:40

    Ooo wat een mooie kleuren!! Prachtige prints,ik kijk ernaar uit..dat worden weer mooie kledingstukken ������

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw! Ik ben fan! Ik voel mijn hartje sneller gaan en dat doet deugd want ik zit al eventjes in een naaidip(je)! 😉 Was het al maar 5 april.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige collectie! Trouwe fan van jullie stofjes. Mijn dochter staat er telkens geweldig mee ��

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Waauw, zó mooi weer, jullie hebben er weer iets fantastisch van gemaakt!
    Ik zal serieus diep moeten nadenken over mijn verlanglijstje, want ik wil alles geloof ik 😂

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jolien Verbrugghe12 maart 2018 om 20:42

    Allemaal prachtig!! Zalig! ���� Da wordt weer moeilijk kiezen.. Hopelijk volgen er ng heel veel collecties!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zonder twijfel ding ik graag weer mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wederom een GE-WEL-DIG mooie collectie, echt heerlijk!
    Ik doe graag mee voor de give-away :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oohh...sprakeloos!! Zo Mooi! #wanttowinthegiveaway

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anouk vanderstraeten12 maart 2018 om 20:43

    Super mooie collectie! Vooral geweldig dat alles ook zo mooi te combineren is. Het geeft me alvast veel zin om aan de "lente-naaisels" voor de kids te beginnen...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw! Echt wauw! Ik kan nu al niet kiezen zeg... zo prachtig en heerlijk voor tieners!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauw, wauw, wauw. Wat een leuke stoffen weer! Ik doe graag mee met de give-away.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wooowww!! Prachtige stofjes weeral! En super prachtige foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik had een hele lofzang getypt maar alles is weg... Kortom, Debora = talent! Collectie prachtig! Ik doe mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Zo mooi...en war ben ik fan van jullie quote 'Grow with the flow'. Zalig...

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Geen excuses nodig hoor, voor de voorstelling. Hoe langer hoe beter! Graag loot ik mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Weer helemaal ondersteboven! Niet alle kleuren zijn geschikt voor mijn huisgenoten, maar keuze genoeg! Wat werd het weer een prachtig geheel en een perfecte match met de fotolocatie ♡
    Klein verzoekje: mogen die reigers later nog eens terugkomen op groen of blauw ��

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een collectie alweer! Ik doe heel graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wooooow die collectie is weer geweldig! ik ga voor de groene effen en de grid. En de blauwe... En de roze? Argh *keuzestress! *

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oh het blijft maar doorgaan die schoonheid, die reigers zijn prachtig, de artichokken ook en alle andere kleuren zijn zo mooi voor de lente, ik wil zo hard winnen zoals gans naaiden Vlaanderen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Dat wordt gauw de vorige collectie verwerken..! Ben vooral weg van de groene tinten, heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Weeral super mooi! Proficiat zusjes! 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Zo mooi weer die nieuwe groeicollectie! Ik wil wat graag winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Oh wat een pareltjes alweer! Natuurlijk dat deze stoffen mijn richting mogen uitkomen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Weer heel mooi allemaal en ik zou ook echt niet kunnen kiezen uit al die mooie foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wauw wat zijn die 'kinderen' groot geworden! Wat een knappe snoetjes! Helemaal verliefd op de moeilijk te definiëren kleuren zoals powder brown... super dat je de stoffen langs beide kanten kan gebruiken. Ik kijk ernaar uit om ze in levende lijve te bewonderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Oh zo mooi! Ik ben helemaal verkocht. De roze, de groene, .... wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Zo schoon! Weeral een pracht van een collectie! Het zal moeilijk kiezen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wauw! Echt prachtig, ik heb mijn ogen uitgekeken. Helemaal omvergeblazen door dit. Goed bezig daar zusjes! xxx Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Oh zo veel moois weer, prachtige kleuren en supertof prints. Hier kan ik wel veel leuks mee maken! Ik waag mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Oh boy, just can't resist this 🙈

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Leuk, past goed bij de andere stoffen!! Doe graag mee om de collectie compleet te maken:)

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Diepe buiging en wat wordt ik hier enthousiast van! Ben blij verrast. Heerlijk dat ik ruim de tijd heb om te bedenken welke stoffen ik precies wil kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wauw! Wat een prachtige collectie!!! Ik doe heeel graag mee!! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Proficiat met de nieuwe, weer fantastisch mooie collectie!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtige stofjes! Dat worden opnieuw pareltjes in de kleerkast ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wauw, weer een heel mooie collectie. Dat wordt moeilijk kiezen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Zo'n schitterende collectie weer!! Kan niet wachten tot de stoffen beschikbaar zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Supergaaf weer! Wat een creativiteit! En ik vind die 3 weken wachten prima, kan ik rustig bedenken wat ik wil haha, anders koop ik alles haha

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ik doe graag mee en weet al perfect wat ik ga maken: sweaters en shortjes

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Waw, wat en mooie collectie alweer. Echt knap.
    Groetjes, Hella
    hellavg@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Zo mooi weer
    Ik zie weer veel opties voor kleertjes

    Hopelijk win ik deze keer eens
    Duimpjes omhoog

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Seg roepen hoor als ik nog eens moet komen helpen inpakken!! (vanaf 21e wel weer chemo voor jurgen) Ik help jullie graag.En tussen deze pareltjes rondhangen is zowiezo een feestje!!

    Dikke zoen
    Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Altijd prachtige kleuren en stofjes. De naaikriebels worden direct aangewakkerd. Nu duimen maar ��

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Omg wat onwijs mooi weeral . Jullie blijven verbazen en vernieuwen . Ik blijf een ongelooflijk grote fan . Proficiat het is prachtig .

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Oh wat gaat het weer moeilijk zijn om te kiezen, er zijn weer zo’n leuke bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Super! Mooie stoffen en kleurtjes. We kunnen al beginnen dromen...

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoe doen jullie dat toch elke keer weer! Vorige collectie niets gekocht, maar nu ga ik mij niet inhouden denk ik. Dyna blue voor de dochter en dust blue voor de zoon ��. Alleen dringend plaats maken in de stoffenkast.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een geweldige collectie weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Joepie weer nieuwe printjes!
    Oei de vorige zijn nog niet op ... maar daar maken we nu eens geen probleem van.
    De nieuwe zijn ook welkom. Ik maak wel plaats in mijn kast ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Nathalie van hoof12 maart 2018 om 20:55

    Geweldige collectie weer!! Ik doe graag mee mee met de wedstrijd. Jullie zijn echt goed bezig, proficiat!!

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wauw. Gewoonweg wauw. Dromen van de komende lente met die kleurtjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Zo zo zo leuk!!! ������

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Allemaal pareltjes... stuk voor stuk voor stuk! ❤️❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wauw!! Helemaal weg van deze collectie!! Super goed gedaan weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Alweer een collectie om naar uit te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wauwie, echt prachtige stofjes en outfits!

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wauw wauw wauw! En die prachtige stofjes komen uit op mijne verjaardag! Kan geen mooier cadeau zijn! 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Weeral zo schoon! Echt mooi! Goed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Supermooi! Opnieuw een schitterende collectie... proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Weer een hartje voor de stoffen. En aplaus voor alle mooie creaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Oh ... ik voel een vlaag van 'hebberitis' opkomen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Waw jullie zijn fantastisch. Terug zo een mooie collectie. Ik ga weer moeilijk kunnen kiezen.

    Groetjes Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Jawadde! Zoveel schoons weeral, petje af voor jullie talent. Ik blijf voor eeuwig fan 🖤

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Waaw....er zitten weer pareltjes tussen !

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Dat groen ❤️❤️❤️
    Ik doe meeeee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Welke te kiezen?! Aftellen maar tot 5 april.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Voornemen 2018, stofvoorraad verminderen alvorens ik nieuwe lappen koop.
    Maar zeg nou zelf, deze juweeltjes moet je toch gewoon kopen.
    Winnen zou helemaal super zijn,ik waag graag een gokje

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wauw,alweer een geweldige collectie! Ik krijg er onmiddellijk lent- en naaikriebels van 😀

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Geweldig mooi! De kleurtjes zijn weer zo ideaal voor cameo-projecten en toepasbaar voor Jules en josefien! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  79. WoW, jullie blijven mij verbazen! Wederom top kleurtjes en prints, het zal moeilijk worden om weer niet alles te willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Prachtige kleur groen, flatteert onze bleke kindjes super! Weer supergave prints!

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wow! Opnieuw super mooi!!proficiat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat een mooie collectie weer dames! Ik vond die reigers ook wel heel mooi. Zeker in combinatie met blauw

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Oooohhh, love de struisvogels en de reigers!!

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Katleen De Brue12 maart 2018 om 21:08

    SCHITTEREND! Elke keer opnieuw. En de kleuren, zalig weeral!

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Prachtig! I looooooooove de rijgers!

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Bijna lente... ik voel dat ik deze keer ga winnen, of niet, of wel, of niet... ;-)
    Dikke proficiat met alweer een knappe collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Danielle Melens12 maart 2018 om 21:10

    Wow PRACHTIG echt alles is TOP ... stoffen, kleuren, kleren, modellen, foto's ���� PROFICIAT !

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Wauw! Dit zijn echt prachtige stofjes. Ik krijg onmiddellijk inspiratie om aan de slag te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Geweldige niet-alledaagse kleuren! Zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Wat een prachtige collectie, alweer! Ik zal me moeten inhouden, of niet, als ik win 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Hoe verder ik in de blogpost las, hoe enthousiaster ik werd. Er zitten weer enkele pareltjes tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Weer zo’n mooie collectie! Ik heb nu al keuzestress :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Mijn mond valt weeral open! PRACHTIG!

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Weeral zo schitterend. Hoe doen jullie dat toch ? Proficiat

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Oooo dat groen!
    Oooo die artisjokken!

    Oooooo gewoon oooooo!

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Waaaauw!! Wat een prachtige collectie weer!! Dat gaat me weer centjes kosten... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Ik ben gewoon zo blij dat er ook weer een groentje bij zit! En die powder dubbeldik hartjes! Dat wordt echt moeilijk kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Mooi, mooier, mooist zeg ik dan. Prachtig gedaan Evi Vanolst

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Weer een supercollectie! Ik doe graag mee met de give away!

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Dat poederroze en dat groen combineren zo mooi! 💛 Ik kijk al uit naar 5 april...

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Wauw! Jullie blijven het gewoon waarmaken collectie na collectie !

    BeantwoordenVerwijderen
  102. waaauw!! Deze prachtige stoffen versterken mijn lentegevoel (en het verlangen ernaar) enkel nog maar!! Ik doe heel graag mee aan de give away

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Hoera! Na de eerste zwaluw in het land nu ook jullie reigers en struisvogels. Alweer een pluim voor jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Wat een prachtige collectie weer. Ik ben fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Amaai ... Wat een fantastisch collectie alweer! En dat op de verjaardag van mijn liefste metekindje.

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Mooi hoor!! Als mama van 2 erg snelgroeiende kids vind ik t zoals zovelen erg leuk jullie met jullie mooie stoffen te werken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Waw waw waw, ik wil alles! Dat wordt weer moeilijk kiezen... Ik tel al af!

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Ooo!! Waw!! Alweer zooo mooi!! Ik ben fan van het eerste moment. Ik hou van jullie printjes maar vooral van de heel goede kwaliteit wat van veel stoffen niet kan gezegd worden. De 200 euro zou hier wel heeel goed van pas komen bij een naaiende mama met twee kindjes die de printjes ook wel zien zitten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Yet again nen hoop beauties bijeen! Zowel de stoffen als de naaisels, hoedje af ladies!

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Wauw! Prachtige stoffen, prachtige modellen!
    Hier in Italië is het niet gemakkelijk leuke en mooie stoffen voor de kinderen te vinden. Met deze stoffen zou ik wel wat leuks kunnen maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Mooi! Ik waag heel erg graag mijn kans! Groetjes Lies

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Heel mooi !! Ik kan er naar blijven kijken ��

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Whoop whoop!! Eindelijk ;-)
    Zoveel om te combineren, zotjes hard gewerkt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Zoals we van jou gewoon zijn hee Naomi... Prachtige zomercollectie! Fan van de eerste rij! Lieve groet Tjorven

    BeantwoordenVerwijderen
  115. WoW wat een mooie collectie! Ik zou graag willen winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Ingrid Goudeseune12 maart 2018 om 21:27

    Mo vint toch, Weer al zo sjieke stof!We goan zekelijk eentje aanschaffen.kvind die struisveugel kei sjoone. Onze kindjes go blinken wi in de westhoek!

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Super knap om elke keer weer zo'n toffe collectie te presenteren. Ik ben weer fan! 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  118. wauw wauw wauw! wederom prachtige kleuren, prachtige prints en prachtige kledingstukken geshowd door prachtige kinderen! proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Prachtig, hoe jullie er telkens in slagen de nagel op de kop te tikken! Een hele familielijn zie ik er weer in 😀

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Och, wat een pareltjes. De kleuren zijn echt leuk en die prints! Zou leukz zijn om dit te winnen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Ik vraag me af hoe jullie dat doen: wondermooie stofjes ontwerpen, een prachtige collectie ineen stikken en dan nog dergelijke foto's nemen. Wederom chapeau!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Weer een leuke collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Zoals we van u gewoon zijn hee Naomi...prachtige collectie! Fan van de eerste rij. Extra boontje voor de struisvogelkopjes 👊

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Oooh wat een gave stoffen weer!!! Super leuke printjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Katja Klarenbeek12 maart 2018 om 21:32

    Wauw wat een gave collectie! En de naaisels zijn ook niet mis trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Zo mooi!! Ik ga de volgende drie weken al plannen wat ik ga maken, love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Opnieuw zo mooi! Het wachten gaat gebruikt worden om te plannen, want het kriebelt weer om daar vanalles moois nee te maken. Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Oh zo leuk! Wat een mooie kleuren!!! Binnenkort terug te vinden in heel wat kleerkasten... en graag ook in die van ons :) Inspiratie genoeg dankzij deze prachtige voorstelling. Ik waag heel graag mijn kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Zo'n mooie stofjes in prachtige kleuren! Helemaal lente proof!

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Whaaaaa die struisvogels!! 😍😍😍
    Ik wil heeeeel graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Wauw! Jullie blijven jullie steeds weer overtreffen met zo'n mooie collectie! Grote fan van de uni stofjes, om van de reigers en de struisvogels nog maar te zwijgen! Ik doe dus maar al te graag mee aan deze 'win 200 euro aan fantastische stofjes' wedstrijd��

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Wat een prachtige stoffen. Ik vind het altijd moeilijk omovoor mijn tienerdochter stof uitute zoeken. Jullie collectie voldoet wel aan haar wensen. Mijn complimenten!! Nou, ik loot graag mee hoor.
    Groetsels,
    Agatha Tanis

    BeantwoordenVerwijderen
  133. Weeral pareltjes zeg, hoe doen jullie dat toch. Dikke proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Annelies Van Der Haegen12 maart 2018 om 21:39

    Weeral een prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Heel mooi! Proficiat met de nieuwe collectie

    BeantwoordenVerwijderen
  136. Liesbeth b liefsje12 maart 2018 om 21:40

    Even snel kijken is geen optie
    Wat een mooie stofjes en mooie maaksels
    Wat zou ik graag in jullie naaiteam zitten om zo een pareltjes te creeeren
    En die stofjes maken het gewoon af
    Top!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Prachtige collectie weer! Ik ben nog bezig met de zwarte Milk-stof, maar zou zo door willen met deze juweeltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  138. O wauw! Ik ben fan. Nu nog leren kiezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Wat een prachtige stoffen weer! Mijn zoontje vindt jullie stoffen erg fijn om te dragen en ik ook :). Doe dus super graag met jullie win actie mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  140. Wat een Top collectie weeral. Wordt weer moeilijk om te kiezen. En steeds originele patronen! Doet inspireren! Super dat jullie dat willen delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Terug een super collectie! De reiger en effen stoffen zie ik mij zeker dragen :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Mooie kleuren,mooie combinaties, mooie outfits ,mooie fotografie ! Super! Fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Potverdikke zeg , dat is weer megachique gerief . Mijn handen jeuken al en ja ik ben hier sinds kort ook in de tieners en de kuren gesukkeld . Wat enig dat tienergerief ... jaja proficiat

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Dat ziet er weer prachtig uit! Ik was vorige keer ook helemaal in de wolken toen mijn mooi pakketje aankwam!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  145. Wat een mooie kleurtje! Ik hou van deze collectie.! De salopette is echt een heel mooi patroon.., super

    BeantwoordenVerwijderen
  146. Wow, prachtig! Ongelooflijk dat jullie jezelf elke nieuwe collectie weten te overtreffen. Ik ding heel graag mee naar de prijs.
    Els B.

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Waauw zo mooi!!! An-Sofie Seys

    BeantwoordenVerwijderen
  148. Pooooooooo! Niet normaal zo chique!

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Liesbeth Vercruysse12 maart 2018 om 21:48

    Wat een pareltjes van stoffen alweer! En natuurlijk weer heel veel naai-inspiratie ��! Dat wordt weer moeilijk kiezen ��...

    BeantwoordenVerwijderen
  150. Weerom een prachtige collectie ! Proficiat. We tellen mee af naar de release en hopen ook op een beetje geluk.

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Ooh wat mooi echt prachtig !! En wat mooi gemaakt zeg! De stof met vogels wauw echt mijn favoriet! Hier mogen jullie echt trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  152. WAUW!!! wat een prachtig kleurenpalet! Ik voel de kriebels al komen!
    We gaan hier vlug de laatste van de vorige collectie nog verwerken ;)

    Fien

    BeantwoordenVerwijderen
  153. Super mooi! Zoals altijd! Ik kan niet wachten tot het april is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  154. We wachten graag een weekje langer voor weer een super mooie collectie!!
    Dat wordt weer moeilijk kiezen :-)
    Proficiat!!

    BeantwoordenVerwijderen
  155. Wow! Ik word meer en meer fan van jullie SYAS-collecties! En nu die groene french terry is helemaal een match made in heaven voor mijn zoon!!

    BeantwoordenVerwijderen
  156. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  157. Alle tinten groen, schoon, schoon, schoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  158. Wow ...wat een prachtige collectie. Ik ga alvast kijken welke patronen gebruikt kunnen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  159. Wederom pareltjes en die struisvogels gaan mijn franke pubers ook goed staan ;-) Ik waag dus ook graag mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Oooh, dat wordt deadline-naaien tegen het communiefeest op 8 april, maar ik wacht geduldig af en jullie gaan me niet teleurstellen, daar ben ik zeker van!

    BeantwoordenVerwijderen
  161. Oh jee, het vorige stapeltje ligt nog onverwerkt in de kast en ik kan alweer niet kiezen. En niet alleen voor de kindjes maar gewoon voor mezelf ��

    BeantwoordenVerwijderen
  162. WoW WoW WoW, wederom pareltjes! Wat zijn jullie creatief! Genoeg mooie stofjes voor mijn dochters, ik waag een gokje...

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Weer een hele mooie collectie! Mijn handen jeuken om met de mooie stoffen aan de slag te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  164. Woohoow!! Ik voel hier extreme keuzestress en vrees dat ik tegen 5 april alles wil hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  165. Ik woord... HEERLIJK!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  166. Er moet een nieuw woord uitgevonden worden voor wat jullie doen! 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  167. Keuzestress zeg je ? Hoezo ? Ik wil ze gewoon allemaal ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  168. Ik probeer al maanden plaats te maken in mijn stoffenkast maar voor deze collectie maak ik graag een uitzondering 💙

    BeantwoordenVerwijderen
  169. Wow, super zeg! Proficiat met deze - opnieuw - supermooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  170. Wat mooi! Ik doe graag mee met de winactie

    BeantwoordenVerwijderen
  171. Zo prachtig allemaal. Want them all!

    BeantwoordenVerwijderen
  172. Zo mooi! De kleuren, de originele prints. Zalig!

    BeantwoordenVerwijderen