woensdag 9 december 2015

We blijven gaan.. Een nieuwe winnaar!

Ik krijg dezer dagen veel vragen over wanneer de stoffen nu eindelijk te koop zijn! Nog maar 10 keer slapen en dan kan je jezelf zeker naar je favoriete winkel of webshop reppen om je slag te slaan!

Intussen maken wij alles netjes voor jullie gereed en gaan we lustig een ware race tegen de klok aan om alles op tijd af te krijgen en leuke winkels te bevoorraden. Dat gaat lukken hoor! Ik vlieg er serieus in! Het gekke is dat ik veel uren klop en lange dagen maak, maar op de één of andere manier krijg ik daar nu juist extra energie van! De wereld op zijn kop ... Het zal vermoedelijk wel de adrenaline zijn die dezer dagen stevig door mijn aderen pompt denk ik!

Enfin,  we dwalen af... Benieuwd wie de gelukkige winnaar van dit leuke stoffenpakket is geworden?
Jullie deden weer massaal mee tot groot plezier van mezelve..

Mijn beste vriend de Random generator stond me weer eerlijk bij bij de trekking van een winnaar.Het winnende nummer viel op 61. Na de dubbele opmerkingen te hebben overgeslagen viel het lot op volgende dame:
C'ke, Van harte proficiat! 

Stuur je gegevens maar door naar info@softcactus.be en ik stuur je de stoffen ASAP op!
Het plan was om deze avond al een nieuwe set te bloggen en een nieuw stoffenpakket te verloten.. Helaas pindakaas was het een super drukke dag en heb ik geen tijd gehad om de nieuwe stapel te verloten stofjes te fotograferen vandaag. We zullen dus een beetje moeten schuiven .. Ik hoop dat uw geduld nu niet al te zwaar beproefd wordt!

Ondertussen zal ik u trakteren op nog ongeziene pareltjes van foto's van onze Zwart Wit set die ik eerder deze week blogde.. Want ze zijn zo schoon mevrouw..Kwestie van toch nog een beetje prentjes te kunnen kijken!Schoenen: Beau10 Lochristi
Kousen; Collegien
Hemdje: Next
Bloem: VeritasPatroon: Ileana dress (met een twist), CompagnieM
Accesoires: Piet moodshop
Fotografie: Emilie Bonjé
Stoffen: Soft Cactus (bijna verkrijgbaar!)


31 opmerkingen:

 1. Bekijk nu je nieuwe collectie pas goed. Het is werkelijk schitterend... allemaal. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die zwarte blijft toch mijn favoriet! Tel ik nu goed dat we de 19de kunnen shoppen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. maar echt, zelfs nu ik ze nog eens zie, schoon foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super mooi toch! Ben benieuwd naar de rest. Wat een super mooie foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie foto's en echt prachtige stofjes, op 19 dec teken ik alvast een cactus in mijn agenda als geheugensteuntje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor!! Fijn dat ze bijna te koop zijn 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Da's net op tijd om mezelf op een kerstcadeautje te trakteren! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie stofjes, mooie modelletjes! En is dat je dochter die poseert? Mooi meisje!

  Jammer dat er nu geen loting is, nu we met 11 zijn ipv +400 :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het blonde meisje is onze oudste dochter, het andere meisje is een vriendinnetje van haar.. :)

   Verwijderen
 9. Wat een mooie foto's en modellen! Heel schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's en modellen! Heel schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Black is the new black! Nog steeds mijn favoriete stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Riet is met haar eeuwige blogleesachterstand weer vanalles aan het missen... genoeg eye candy om een hele kerstlijst mee te vullen! Super hoe je nieuwe collectie heel Soft Cactus is en tegelijk 'meegroeit met de tijd'.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik weet al waar ik een groot deel van mijn eindejaarspremie aan ga besteden :-) zal wel plaats moeten maken in de stoffenkast voor al dat moois

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo'n mooie foto's, stofjes, modellen. Echt ongelofelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik blijf zwaar fan van de zwart-witte set!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh ik wou dit jaar geen stofjes meer kopen!Tof dat ze voor de feestdagen nog uitkomen.En 2 prachtige modellen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super mooi!!! Het doet mij zin krijgen om er in te vliegen... supermooie collectie alweer

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh de ideale oplossing voor de centjes die we krijgen met kerst ;-). Nieuwe stofjes kopen want ze zijn prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh de ideale oplossing voor de centjes die we krijgen met kerst ;-). Nieuwe stofjes kopen want ze zijn prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik heb je vorige posts niet op tijd gezien voor de give-away, maar wil je toch nog effe zeggen dat het er hier het prachtig uitziet!!! ik ben heel benieuwd om alle stofjes te zien!!!proficiat met alweer zo'n prachtwerk!!
  (http://lilliepawillie.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Aiaiai, gij gaat mijn portemonnee doen kreunen zenne. Wat een mooie stofjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. une très belle collection ! Je vais m'empresser de coudre les "vieilles" collections que je viens juste de découvrir et commander.

  BeantwoordenVerwijderen