vrijdag 12 september 2014

Daydreamer

Ik ben een dromer ..

Niet altijd even gezellig voor de omgeving naar het schijnt, en soms ook wel lastig voor mezelf..
Nadat ik voor de zoveelste keer mijn was 's avonds half uit de wasmachine zie hangen en bedenk dat die trui morgen echt wel proper en droog moest zijn of het vlees rustig laat aanbranden omdat er op de vensterbank van de buren toch zo'n grappige duif zit rond te drentelen, durf ik het wel eens beu te worden, dat dromen.

Met een echtgenoot die houdt van orde en regelmaat zit er dus ook, zo af en toe, een 'ongedroomde' dikke vlieg aan de lamp. Ik geef het toe, het is allemaal mijn schuld. Dus ik probeerde er de afgelopen tijd iets aan te doen. Focussen, concentreren, lijstjes maken, agenda invullen (en er ook effectief in kijken) en ga zo maar door..

En het lukte.. for a short time..

Met de hele lijst 'to do's in mijn hersenen gepropt was er even geen plaats meer om te dromen. Met de tal van huishoudelijke taken op mijn netvlies gebrand kon ik een tijdje geen bijzondere dingen meer zien. Eerder technische gegevens als; 'hoeveel stof een mens kan vergaren achter zijn chauffage', vulde mijn bovenkamer. En ik ben het beu.. Echt beu..

Bij deze schud ik dus mijn tijdelijk geordende hersenen weer flink door elkaar en maak gewoon weer plaats voor de gezellige chaos in mijn hoofd. De creatieve schuiven kunnen weer open en de dromen vullen weer lustig mijn gedachten. En het blijft zo! Sorry..

Ik ben een dromer.. en ik hou ervan..

Dekentje om onder te dromen.. alleen..Stof: Tender Tulips Red - Soft Cactus
Dubbelzijdig micro fleece


Of met twee..18 opmerkingen:

 1. Zalig, die foto's!
  En waarom zou je ook moeten veranderen hé ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke blogpost! En dito foto's, zalig! En nu hoop ik dat die voorlaatste vijf voor jou ooit kunnen uitkomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat herken ik mezelf in jou. Ook ik ben een dromer en bij uitbreiding ook een chaoot. Manlief heeft daarmee leren leven. Meestal dan toch... Schijnbaar... ;-)
  Ik gebruik wel graag lijstjes, om mijn vergeetachtigheid en constant wisselende aandacht op te vangen. Maar, laat ons vooral onze dromerige zelve zijn! Het leven is al zo serieus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe foto's! Foto 8 komt me trouwens een beetje bekend voor ;-)

  Van dat dagdromen heb ik ook heel veel last. Hoewel last, ik vind het eerder een zegen dan iets negatiefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof geschreven en dromers mogen er zeker zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, zo héél herkenbaar! En ook mijn vent trekt op de uwe precies ;) Lang leve lijstjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja, een grote glimlach :-) Blijven dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zalig ! En laat die creativiteit maar vloeien !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoe geweldig is dat,
  zo wil ik ook wel wegdromen!!
  En die foto's met twee,
  ze toverden een grote glimlach op mijn gezicht!!
  zus 3
  zo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Droom rustig verder onder je dekentje, alleen of met twee :-)
  Wij zullen wel genieten van je creatieve chaos in jouw hoofd!

  BeantwoordenVerwijderen