zaterdag 10 juni 2023

Over hectische dagen, een nieuwe planning en een gloednieuwe zomercollectie!

Eindelijk tijd om deze blogpost af te maken! Wat een hectische weken hebben we weer achter de rug en we zijn nog niet aan het einde! Even tijd om adem te halen hier is wel aan de orde. Alles opschrijven wat me de laatste periode heeft bezig gehouden brengt rust in het hoofd. Een gezin van 7 met pleegkids combineren met een creatieve zaak is niet altijd een evidentie. Daarnaast blijkt mijn inlevingsvermogen goed ontwikkeld en leefde ik afgelopen weken iets te intens mee naar de aanloop van onze oudste dochter haar eindjury van het eerste jaar voor de richting Costume Design aan de Academie voor schone kunsten. Niet goed voor mij  hart, bloedruk en nachtrust kan ik u verzekeren. 

Nog nooit zag ik iemand zo hard werken en beleefde ik aan de zijlijn elke hoogte en diepte mee. Ook lag onze werkruimte er soms bij alsof een tornado was gepasseerd! Een studentenleven in de normale zin van het woord kwam er niet aan te pas. Geen pintjes pakken op donderdag maar elke ochtend vroeg uit de veren en elke avond werken tot een uur of 12 om alle opdrachten af te kunnen maken of degelijke research te kunnen doen. Zelfs in het weekend. Enkel op zondag was daar een beetje ruimte voor rust. Ik moet zeggen dat wanneer je de intense stressperiodes wegdenkt het wel allemaal de moeite waard is om je passie te kunnen volgen. Wij zagen haar creatief en artistiek talent voor onze ogen ontwikkelen en de richting die ze volgt is van kwaliteit. De feedback is altijd goed onderbouwd wat ik een grote meerwaarde vindt in een leerproces. Ook haar begrip van de Engelse taal gaat met grote sprongen voorruit omdat veel lessen in het Engels zijn wegens het grote aantal buitenlandse studenten. Geen weggesmeten geld dus als de student zich helemaal wil smijten. Donderdag was dan het moment van de waarheid en... ze is geslaagd voor de jury! Ik geef toe dat ik een belachelijk groot vreugdedansje gedaan heb! De grote stress is nu dus af en kan ik mijn emotionele focus weer helemaal op SYAS richten!

Ondertussen zijn we de stukken van de wintercollectie aan het afronden en hebben we gisterenavond nog een shoot gehad om de eerste stukken in beeld te brengen. We hebben nogal gezweet kan ik u verzekeren. Daarnaast hebben we de lentecollectie voor 2024 volledig afgewerkt en zijn we alweer bezig met het creëren van de zomercollectie van volgend jaar. Een hele hap dus en bij momenten snel switchen in het hoofd tussen de verschillende seizoenen en projecten.

Het verlangen naar warmte, kleur na een lange winter, rust en een beetje loslaten op verschillende gebieden is sterk aanwezig! Alle spanningen, onrust en twijfels even overboord en een onderdompeling in een onbezorgde tijd. Struinen door warme, smalle straatjes met een explosie aan kleur en vorm. Onbekende fauna en flora die tot de verbeelding spreken en vooral rust. Veel rust. De warmte van de zon die de kilte en onrust binnenin langzaamaan verdrijft en een overgave aan die totale ontspanning. Ik denk dat we daar allen nood aan hebben. We vertaalden dit alles in een nieuwe collectie. Eéntje waar  kleur niet in ontbreekt. Eéntje met zonnige, warme en drukke accenten, maar ook ééntje waar een streepje rust  in te vinden is!

We brengen u 4 terry's met print met bijpassende effen- en boordstof voor een mooie afgewerkte én winkelwaardige look. Drie heerlijk luchtige viscoses om die eerste hitte vlotjes mee te trotseren en last but not least 3 linnen viscose blends. Twee met print en één effen in een zonnige kleur om zo de zomer binnen te laten stralen! Alles weer zo op elkaar afgestemd dat er een maximum aan combinaties en looks gecreëerd kunnen worden met een minimum aan stoffen!




CUBAN HOUSES - M -VISCOSE RAYON














Voor de shoot trokken we deze keer weer naar het eiland Gozo voor het nog zachte weer. We gingen naar hetzelfde adres als vorig jaar om de collectie in beeld te kunnen brengen in de juiste atmosfeer. De eerste keer werden we getipt om naar vrienden van vrienden te gaan die ook nog eens 2 leuke kids hadden die ook wel eens graag op de foto wilde gaan. Ondertussen zijn de vrienden van vrienden vrienden geworden en houden we doorheen het jaar ook nog contact. We trokken de foto's gewoon aan en in de straatjes rond hun huis. Niet te ver weg voor het kleintje. Het geluk komt jammer genoeg vaak met een ongeluk. Het broertje brak net voor de shoot een arm en met een plaaster tot boven de elleboog was het dus een no go om ook van hem foto's te kunnen maken. We maakten er dus maar het beste van. De collectie wordt dus gepresenteerd door een klein groepje kleine en grote kids, maar daar zullen jullie vast wel doorheen kunnen kijken!



PATTERN STRIPES - M - COTTON CANVAS GABARDIND TWILL - AUTUMNAL BROWN

Zoals jullie weten vragen we enkel voor de tassen externe hulp. Dat is nodig wegens een te beperkte naaiperiode en een tas naaien vraagt wel om tijd, precisie en ook wel een bepaalde passie. Hulp vragen vind ik altijd een moeilijk en lastig dingetje. Ik stoor mensen niet graag. Het maakt me onrustig. Gelukkig kon ik rekenen op aangeboden hulp van Sanne Moyaert, Carolien van Ateljee Caro en An van Jace did it die weer fantastische tassen vanonder hun naaimachine lieten rollen onder een stevige tijdsdruk! Ik ben altijd weer heel blij en dankbaar met jullie hulp!


Hier de hardwerkende student in actie. Het was voor haar net een lastige periode. Een shoot redelijk dicht op de eerste jury, ontzettend vermoeid van de toch wel lange reis en een aanhoudende en hardnekkige ontsteking rond de ogen (die later een uitbarsting van eczeem, getriggerd door extreme stress) bleek te zijn maakte het voor haar erg moeilijk, maar kijk, ondanks alle moeite heeft ze dat toch weer heel goed gedaan!




LINES 2N - LINEN VISCOSE BLEND - MERCURY GREEN





RIBBING - AUTUMNAL BROWN
PATTERN STRIPES - M - FRENCH TERRY - AUTUMNAL BROWN
FRENCH TERRY - AUTUMNAL BROWN







Deze kleine meid heet Shekinah Glory en ze heeft voorzeker haar naam niet gestolen. Wat is ze een kleine heerlijkheid !


RIBBING - POLAR NIGHT BLUE
GROUND PINEAPPLE - L - FRENCH TERRY -  POLAR NIGHT BLUE 
FRENCH TERRY - POLAR NIGHT BLUE










TIGERS - M - FRENCH TERRY - SEAGRASS GREEN



















Dat ik blij wordt van een leuke streep dat is vast geen geheim meer. Als ik er ook nog eens vrolijk van wordt dan is dat mooi meegenomen! Zonnestraaltjes in een stof! Perfect voor een dagje strand of zwembad!















De drie linnen viscose blends op een rijtje!
Van boven naar onder:

LINES 2N - MERCURY GREEN
LINES  MNW - PEARL BLUSH
YELLOW BALLOON

Voor wie zich afvraagt waar de M, N, W in de naam voor staat. Heel logisch eigenlijk! De M voor Medium, de N voor Narrow en de W voor Wide. Zo kunnen we de stoffen zelf beter 'lezen'.















PAINT STROKES - M - VISCOSE/RAYON
LINEN VISCOSEBLEND - YELLOW BALLOON
FRENCH TERRY - POLAR NIGHT BLUE


Girl with an attitude! LOL!




In deze collectie heb ik weer zo hard mogelijk ingezet op combinatiemogelijkheden met vorige collecties en binnenin deze collectie. Het verhoogt het gemak, plezier en is ook duurzamer als je stukken goed kan blijven combineren met eerder gemaakte stukken. Bovendien haal je ze dan vaker uit de kast!





LINEN VISCOSE BLEND - YELLOW BALLOON
PAINT STROKES - M - VOSCOSE RAYON
FRENCH TERRY - MERCURY GREEN
FRENCH TERRY - SEAGRASS GREEN




RIBBING - MERCURY GREEN
LINES 2N - FRENCH TERRY - MERCURY GREEN
FRENCH TERRY - MERCURY GREEN











TROPIC FOREST - L - VISCOSE RAYON - FENUGREEK BROWN

We zijn alweer aangekomen aan de laatste print. Ik vind dat zelf een schoontje! Heerlijk zomers en ik vind hem in het echt nog mooier! Geschikt voor echt iedereen!




Voila, Dit was hij dan. De zomercollectie van 2023 in woord en beeld! Wij hopen alvast dat we jullie weer hebben kunnen inspireren tot het maken van heerlijk zomerse maaksels! Ik laat bij deze ook alvast weten dat er geen najaarscollectie zal zijn. Op de volgende moeten jullie dus een beetje langer wachten dan normaal! 

Ik hoop in tussentijd mijn focus een beetje te verleggen en me nog eens extra in patronen te verdiepen! Zo staat de rugzak nog steeds op het programma. De ruwe handleiding is klaar. Ik heb een paar aanpassingen uitgetest en heb ondertussen weer besloten iets klein te veranderen en dus blijft het een beetje liggen. We hebben de jongste dochter uitgedaagd om het patroon uit te testen. Zonder al te veel kennis van naaien heeft zij alvast de tas volledig kunnen maken dus dat stemt me alvast positief over de duidelijkheid van de handleiding. Ik hoop me er alvast binnenkort, na de grote drukte weer even in te kunnen verdiepen!


Bij deze rest me dan nog enkel een champagnefles te ontkurken en even stil te staan bij het werk dat we hebben verzet. Even genieten en samen vieren!

Daarom geven we nog eens 3 cadeaubonnen weg.
Voor de die hard fans vanaf vandaag hier op de blog.
Vanaf maandag ook ééntje via Facebook en 2 via Instagram. Eéntje voor jou en ééntje voor je naaivriendin! Dat is alvast een leuk vooruitzicht!


Vanaf VANDAAG hier op de blog.
Vanaf MAANDAG via Facebook
Vanaf MAANDAG via Instagram


Wat moet je doen om deel te nemen? Niets moeilijk! Een berichtje onderaan achterlaten is voldoende. Als je geen account bij blogger heb en anoniem een reactie wil achterlaten, zet dan even je naam erbij! Zo voorkomen we misverstanden en weten we zeker dat we de juiste persoon de waardebon geven!

 We trekken een winnaar op donderdag 15 Juni 2023 om 10 uur 's morgens.






De collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf Donderdag 15 Juni om 20:00h in je favoriete winkel of webshop! Nog ruim op tijd om wat zomers gerief voor je vakantie bij elkaar te naaien!

X, Naomi


395 opmerkingen:

  1. Wat een topper die oudste van jullie maar eigenlijk heel dat gezinnetje van jullie. Echte toppersgenen daar 😘. Wat een mooie collectie ook weer dit seizoen.

    Ohja gillen als we mee de rugzak moeten testen hoor.

    Dikke zoen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige collectie en zalige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waaw weer mooie collectie. Instant verliefd geworden op de viscose tropic forest. Knap werk 🙂

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twee keer applaus. 1 voor het slagen voor de juryproeven en 1 voor het maken van weer een prachtige collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een zalig mooie collectie! Proficiat!
    Katrien Kennis

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ai. Daar gaat mijn voornemen om geen stof te kopen.
    Naomi, wat hebben jullie dat weer schoon voor elkaar gekregen... de foto's toveren een glimlach op mijn gezicht. De stoffen, de maaksels, de foto's, de sfeer, mooi! Knap werk ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie, zonnige collectie! Proficiat!🥰🪡🧵

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige foto’s weer! Fingers crossed hier. Groetjes, Lizan van Amerongen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo mooi en gefeliciteerd!!!

    Liefs Wendy Vrijenhoek

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een zomerse collectie! Opnieuw super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Alweer zo mooi! Het doet helemaal dromen van zomerse vakanties en apérokes op een zonnig terras. Ik kan niet wachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ilse Beaumesnil10 juni 2023 om 16:17

    Weeral een prachtige collectie! Mooie foto's, mooie stoffen en knappe modellen! Hélemaal SYAS!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi werk! Zo een zalige stoffen en foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Monique Borrenbergs10 juni 2023 om 16:41

    Wow, weer hele mooie stoffen, dat wordt weer keuzestress…

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige collectie weer! En mooie foto's. De kinderen worden groot.
    Groetjes Jessie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig, allemaal, dus heeeeel moeilijk om te kiezen, misschien win ik die bon nog eens.... Fingers crossed.
    Groetjes Griet Mees

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooie prints weer, proficiat! Instant vakantiegevoel ook . ik zie weer een waaier aan mogelijkheden qua projecten. Als trouwe fan, neem ik uiteraard ook graag deel aan de wedstrijd 😁. Vanessa

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een pareltjes weer! Een collectie om trots op te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw! Weer prachtig gedaan.
    En de hectiek klinkt herkenbaar, ik kijk al uit naar eind juni om weer adem te halen…
    De paint strokes zijn mijn favoriet in deze collectie. Een goeie lancering gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een werk, wat een pracht! En bravo voor je dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtige collectie! Dat wordt weer moeilijk kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Geweldige collectie weer! Een hoop stoffen om te combineren. 🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Om bij weg te dromen! Mieke U.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Prachtige collectie ! Hele mooie prints en heerlijke kleuren !

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Annelies Vandersteen10 juni 2023 om 17:25

    Wat een heerlijke collectie! Ik zie al prachtige stukken voor me die leuk combineren. Heel erg gefeliciteerd met deze pareltjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat 'n prachtige collectie weer en de foto's MAGISCH 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Alweer supermooi! 😍Alvast een herinnering in mijn agenda gezet dat ik donderdag kan bestellen 🥳

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik ben fan! Altijd al geweest. En elke keer weer een beetje meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Schitterende collectie 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Super mooie kleuren en prentjes! Zie er naar uit ze in het echt te bewonderen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een prachtige collectie weer! Het is heel tof om de jeugd te zien groeien door de collecties!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Die laatste stof is echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Zou ik deze keer in de prijzen vallen?! Ik blijf proberen! Al meteen inspiratie om er mee aan de slag te gaan. Proficiat

    Heleen_vlaeminck

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Encore une collection très inspirante qui augment les envies de couture.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Waauw wat prachtig alweer🙂

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Prachtige collectie weer. Wordt moeilijk kiezen.

    En gefeliciteerd natuurlijk, weer een mijlpaal. Kon ook niet anders met zo vee talent en inspiratie in de omgeving

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat weer een toffe collectie zeg! Weer eentje om supertrots op te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wauw! Wat weer een supercollectie. Eentje om trots op mag zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Het is altijd uitkijken naar jullie blogpost vol mooie foto’s. Ze zijn heerlijk! Nu uitkijken naar wat we kunnen maken van al dat moois.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Zoals altijd weer prachtig. De yellow ballon linnen viscose gaat zeker op mijn lijstje 🥰
    Machteld

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Opnieuw een schot in de roos, zowel de stoffen als de patronen. Je weten er altijd heel mooie combinaties van te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Zo knap weer, prachtige stoffen, kleding en foto’s. En proficiat aan je dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Nicole van der Haagen10 juni 2023 om 18:47

    Sorry, ik vergat mijn naam te vermelden, maar prachtige stoffen, kleding en foto’s weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtige collectie en supermooi in beeld gebracht 👍😍

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat mooi! Telkens weer vol bewondering! Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Katrien De Keyzer10 juni 2023 om 19:02

    Telkens opnieuw een prachtige collectie met heerlijke foto’s en de mooiste outfits, je moet het maar doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wauw!!! Het blijft toch elke keer weer een supermooie collectie 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een toffe collectie alweer, heerlijk zomers en zalig! En proficiat aan de dochter! - Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Heerlijke zomerse collectie. Wat een inspiratie 🤩
    Kim de Bruijn

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Blaaauuw blauw blauw 💙💙💙 laat ons zeggen dat mijn hart reeds een vreugdesprongetje deed bij het zien van de tweede trigger op IG! En toen zag ik hier ook nog het geel en en en en ….
    Geweldig mooie collectie ! Dikke proficiat! (Ook voor Eline! )
    X anneke Derkinderen

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een prachtige collectie ! Heb op enkele minuten tijd enorm veel ideeën opgedaan om er donderdag in te vliegen. Proficiat aan jou en je dochter ! Groetjes, Elly Put

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een prachtige collectie!! Ik ben nog bezig aan projecten met stoffen van de vorige collectie. Zo geraakt m’n to do lijst nooit af hahah.
    VeerleVM

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Oh wat prachtig weer! Ik waag weer een kansje!

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een mooie blog weer, dat inzicht in het proces is altijd mooi om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Dorothy De Maesschalck10 juni 2023 om 20:01

    Geweldig mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Alweer zooo prachtig 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Heerlijk alweer, amai. Ik ben grote fan, de ideetjes dwarrelen telkens weer door mijn hoofd. Mijn to sew lijst is veel te lang en momenteel teveel dingen te maken die echt moeten. Gelukkig kan een voorraad aanleggen altijd 😀

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vergat mijn naam toe te voegen: Eveline De Pauw

      Verwijderen
  58. 🤩 wat een geweldige collectie! Dat zal moeilijke kiezen zijn welke ik zal nemen. 🫣

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Zo mooi alweer. Van dat donkerblauw maakt mijn hart een sprongetje, daar wacht ik precies al jaren op. ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Prachtig 😍 ook de gebruikte patroontjes 😁

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Weer helemaal fan van jullie collectie!! Wat doen jullie dat goed en wat is Eline zo goed bezig!! Een fiere hoofdleiding van gierle. Geniet van de champagne jullie hebben het meer dan verdiend. Marlies Wils

    BeantwoordenVerwijderen
  62. wat een heerlijke kleur blauw met al dat zomers....

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Alweer een schitterende collectie! 🤩 ik heb alvast m’n favorieten geselecteerd!

    Groetjes,

    Stien

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Marina Kanninga10 juni 2023 om 20:41

    Wat weer een geweldig collectie, dat wordt weer keuzestress haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Heel mooie collectie. Alvast verliefd op de laatste print. Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  66. mady vanderhenst10 juni 2023 om 20:49

    weer een geweldige collectie om bij weg te dromen

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Celine De Maesschalck10 juni 2023 om 21:07

    Zomers prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een prachtige collectie! De laatste tijd ligt het naaien hier weer wat stil, maar als ik die prachtige stoffen zie, begint het toch alweer te kriebelen 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hilda van Lubeck
    Zo als altijd prachtige stoffen en kleuren en zo moeilijk kiezen (ik wil ze allemaal😊)❤

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wauw, keer op keer een prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een prachtige collectie weer! En wat een spannende tijd voor jullie! Van harte gefeliciteerd met alle mooie resultaten ❤️

    Colinde van Alebeek (IG: belle_evie_handmade)

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Dikke proficiat aan heel het team! Het wordt (alweer) héél moeilijk om te kiezen. Maar één ding is zeker: het wordt een vrolijke zomer!! Els De Roeck (alias Elsje pelsje pats :-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Jessica de Bont10 juni 2023 om 21:27

    Wauw, wat een pracht van een collectie weer ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Opnieuw een prachtige collectie!! En die foto’s 🤩🤩🤩 P.R.A.C.H.T.I.G. Je schoonzus Vanessa 😜

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Zalig mooi alweer! En proficiat voor die getalenteerde dochter. Evelien De Coster

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Wauw wat prachtig weer! Kan niet wachten 😍 Groetjes Simone de Graaff (inloggen om te reageren lukt ineens niet meer 🤷‍♀️)

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Schitterende collectie weer! 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hoe doen jullie dat toch elke keer weer? Zo prachtig en zoveel combinatie mogelijkheden. Ik weet al waarover ik ga dromen vannacht 😉🤩 Karin Luyten van netjes.atelierke@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Linda den Heijer10 juni 2023 om 21:57

    Ik doe weer mee! De leukste collectie ever

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Van harte gefeliciteerd met jullie grote dochter én met jullie prachtige nieuwe collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Mooie zomerse collectie 😍 (Eva Hoogewys)

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat een mooie collectie alweer! Ik ben fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Zo prachtig! Een hoop op mijn wensenlijstje 🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Elke keer ontstaat er een beetje een hype op social media, helemaal rond de nieuwe collectie. En ik doe lariks lekker mee. Ik kon dus ook niet wachten om de nieuwe stoffen te zien, echt prachtig!
    Sinds een jaar aan het naaien geslagen, maar nog een beginner. Hoewel die stofjes al meteen een wauw effect genereren. Binnenkort wil ik me eens aan een tas wagen. Spannend!

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Wauw! Echt weer een super-collectie, geweldige kleuren en combinaties 🤩

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Zo mooi weer allemaal! 🤩 Dat gaan top combinaties worden! Die bon zou heel erg van pas komen 😉 Annemie Tack

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Maggie mckinstry10 juni 2023 om 22:33

    Prachtige foto’s zoals altijd. Super voor nieuwe inspiratie 🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Congratulations for yet another magnifient collection!

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wauw wauw 🤩 Amai weer super prachtig. De collectie doet je helemaal wegdromen. Proficiat met de collectie en ook proficiat aan je dochter. Groetjes Laura Craps

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Wat een prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Saskia Janssens10 juni 2023 om 22:48

    Prachtige foto's, prachtige collectie! Mijn hoofd barst weer van de ideeën, verkopen jullie samen met de stoffen ook een beetje extra tijd om te naaien?

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Liesbet sterckx10 juni 2023 om 22:53

    Oh, daar zitten weer een heleboel pareljes tussen waarmee ik azn de slag wil! 🥰 En hoera voor de dochter! Ik kan me het inlevingsvermogen helemaal inbeelden. You must be proud! En terecht. Kunnen we haar avonturen ergens volgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Heel mooie collectie alweer!

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Wauw wauw, het is jullie weer gelukt! Een prachtige collectie!! Het is weer een feestje om naar te kijken! En geweldig dat je dochter het gehaald heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Alweer zo'n prachtige collectie. Gefeliciteerd. Weer zo mooi en uniek en helemaal syas.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Ondanks zo'n drukke periode, steeds ook druk bezig voor ons om weer prachtige stoffen af te leveren. Ik kijk er weer naar uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Prachtige collectie. (Kristel Machtelinckx)

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Wauw! Wauw! Wauw! Wat een prachtige stoffen, wat een prachtige stukken, wat een prachtige modellen en wat een prachtige omgeving. Hiervan krijg je toch zomaar heel veel zin in vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Oh wat een prachtprestatie alweer! Van jou, je dochter, je gezin, je team,… Nu al genieten van de prachtige creaties en er gaan er alleen maar meer volgen als iedereen er mee aan de slag kan gaan. Dikke proficiat! Britt Wauters alias Ittepetite

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Proficiat, weer prachtige foto’s van een mooie collectie. Die yellow balloon is helemaal “mijn” geel. Top!
    Tini De Craen

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Wat een mooie collectie! Proficiat! Ik heb al een paar favorietjes. Ben benieuwd ze in het echt te zien. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Proficiat Naomi en team voor jullie harde werk! Dat deden jullie toch maar weer!! Ik zie alvast enkele pareltjes... ♡ Joke Eeckhout

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Whaawh, whaawh en whaawh😘! Keer op keer een prachtige collectie stoffen, te gekke naaisels en steeds een alleszeggend fotoreportage! Proficiat 🥳

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Hoi, amai hoe fantastisch zijn die prints en kleurtjes toch weer!!! Groetjes Kim Meulders

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Proficiat voor de dochter en ook een dikke proficiat voor jullie want dat hebben jullie weer super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Supermooie collectie! Proficiat! Daar gaat men stof-aankoop-stop 🫤😊
    Julie Verschaeve

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Altijd weer een traktatie! de stoffen, de modellen, de kleding. Ik loot graag mee. Groetjes Lydia Krijger (@kikkerleeuw op insta)

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Dat is er weer “boenk”. Hoe mooi die zalig zomerse kleuren 😎 Mieke Moyaert

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Naadjesendraadjes11 juni 2023 om 06:07

    Fan! Grote fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Dat klinkt als een pittige tijd zeg! Knap dat het dan toch weer zo'n schitterende collectie neer te zetten. Prachtige stukken en prachtige foto's maakten jullie. Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  111. wat een prachtige collectie weer!! Instant zomer gevoel🥰🥰🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Al weer een top collectie. Proficiat aan het volledige team. Het aftellen tot donderdag kan beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Wat een prachtige collectie weer, ik zie zoveel moois! Kan niet wachten om ermee te starten! Annemijn Wilde

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Wauw wauw wauw, weer een geweldige collectie ♡ liefs ilona. Oost.

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Super gave stofjes weer, ik houd er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Weer zo top collectie!! De viscose zijn er echt boenk op! Zal weer moeilijk kiezen worden :o

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Oooh love love this !! Al patronen aan het bedenken!! 🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Wat een mooie collectie! En oef, wat een werk zo te lezen. Geniet van het moois!
    Ben net begonnen met naaien en eigenlijk voor mezelf afgesproken dat ik nieuwe stofjes koop, wanneer ik het vorige verwerkt heb, maar hè..dan is het vast al uitverkocht haha
    Ga toch een uitzondering maken!
    Groet, Astrid van der Werff

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Sanneke kettenis11 juni 2023 om 08:18

    Yess love it 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Wat een prachtige collectie alweer.

    Proficiat voor je dochter! Het is zo fijn om te mogen toekijken als ouder als ze hun passie vinden!

    Marsha

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Die linnen-viscose collectie! Zaaaaliiig! MiaH

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Ik loot weer graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Karen Verduyckt11 juni 2023 om 08:38

    Zoals altijd verliefd op jouw collecties. ♥️♥️♥️, blij dat ik weer wat leuks kan naaien voor mijn zootje ongeregeld 👨‍👩‍👧‍👦

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Toujours aussi fan de vos collections ! Et la relève est assurée 👏
    Le lin viscose 😍 mamamia....
    Des envies qui se multiplient...
    Alice imbault

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Proficiat met weer zo een mooie, vrolijke en stijlvolle collectie! Het voornemen om niks te kopen gaat om zeep zijn denk ik. Je inspireert en blijft inspireren.

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Oh! This is so beautiful…I particularly love the ground pinapple and the paint strokes colors! My name is Martina Dal Cere (dcmartina) 🤞🏻

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Prachtige collectie weer! Zo knap hoe alles altijd weer bij elkaar past! ❤️ Groetjes Sharon Pierik

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Wat een geweldige collectie weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Weeral een mooie collectie, knap gedaan! En dan alweer bezig met meerder seizoenen, hoe hou je het uit elkaar?
    Resie van Korven.

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Weeral supermooie collectie! Proficiat!
    Sigrid De Ketelaere

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Hoera voor de mooiste kleur in mijn lievelings french terry: verliefd op polar blue 💙

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Het is telkens weer uitkijken naar de nieuwe collectie. En ze wordt steeds mooier en mooier!

    BeantwoordenVerwijderen
  133. Opnieuw zo'n mooie collectie. En die prachtige foto's erbij zijn steeds zo inspirerend. Love it!
    Erika Wauters

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Fabric and the Machine11 juni 2023 om 09:52

    Wat is het weer een mooie collectie!
    Ik doe graag mee aan de winactie en waag een kansje!

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Weer een prachtige collectie. Kan niet kiezen

    BeantwoordenVerwijderen
  136. Allereerst van harte gefeliciteerd met je dochter! Wens haar veel succes!!

    Daarnaast is ook dit weer een prachtige collectie geworden. Zulke mooie printjes en van de mooie foto's krijg ik altijd veel inspiratie!
    Jammer dat er geen najaarscollectie komt maar je maakt me ook heel nieuwsgierig naar de tas 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Marijke Nicolai11 juni 2023 om 10:36

    Weer een collectie om bij weg te dromen! ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  138. Weer een hele mooie collectie. Helemaal blij met de kleurtjes die ertussen zitten. Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Straf straffer strafst! Prachtig! Wordt moeilijk om te kiezen. Je geeft zo veel inspiratie!
    Waar vinden we de gebruikte patronen terug en de eventuele aanpassingen? (Joke Poelman)

    BeantwoordenVerwijderen
  140. That yellow! 💛 You did it again. Congratulations on yet another wonderful collection!

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Prachtige collectie weer. Proficiat voor jullie goede ideeën en dank je wel om er zoveel tijd, energie en inspiratie in te steken.
    Dank je wel!!!
    De Koninck Maggy

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Wauw! Daar gaat het voornemen om geen stof te bestellen tot de voorraad opgewerkt is… het is jullie weer gelukt om een prachtige collectie te maken. Dikke duim👍

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Wat een supermooie collectie, ik ben fan van het eerste uur en blijf het nog steeds.
    De foto’s zijn zo mooi. Grtjes Gratienne

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Superleuk!! Mooie collectie weer : ) Ik waag graag een kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  145. Wat een heerlijke, veelzijdige collectie is dit weer geworden. Daar kan het hele gezin blij van worden 😍
    Groetjes,
    Ingrid Boon

    BeantwoordenVerwijderen
  146. Wow, what a beautiful collection, especially the tropic forest print - Caroline P

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Elke keer halsreikend uitkijken naar jullie nieuwe collectie: opnieuw een prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  148. Wat een prachtige collectie weer, gefeliciteerd en ook voor de dochter

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Wat een prachtige collectie!
    Ik wacht vol ongeduld

    BeantwoordenVerwijderen
  150. Wat een prachtige collectie.... ok wacht geduldig af

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Mooi, zonnig en modern ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  152. Mooi, zonnig en modern ❤️ Ellen Becker

    BeantwoordenVerwijderen
  153. Ik wordt weer heel blij van de nieuwe collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  154. Zalig gewoon! Hier krijg je een instant zomergevoel bij 🌞🌞🌞!!! Gr, Stefanie

    BeantwoordenVerwijderen
  155. Je zou haast niet denken dat het mogelijk is, dat elke nieuwe collectie NOG mooier is dan alle vorige bij elkaar... Ik heb alvast een lijstje met favorieten! Wat een heerlijke foto's zijn het ook altijd en wat een topmodelletje, die 'glory'!

    BeantwoordenVerwijderen
  156. Zo mooi alweer! Prachtige stoffen, prachtige creaties en fantastisch mooie foto's! Proficiat!
    Karen Vandenweghe

    BeantwoordenVerwijderen
  157. Laat die zomer maar komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  158. Prachtige kleurcombinaties ... ik zit met mijn hoofd al in het zuiden van Frankrijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  159. Prachtig alweer! Proficiat aan de dochter. Knap werk. Katia

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Ik was verkocht vanaf de Cubaanse huisjes. Verkopen jullie ook tijd?

    BeantwoordenVerwijderen
  161. Mooi zoals altijd.😍
    Tamara Verspuij

    BeantwoordenVerwijderen
  162. Supermooi weeral, kan weer niet kiezen... kijk al uit naar de patroondetails.

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Estelle allano11 juni 2023 om 22:39

    Fantastic collection ! I love the last print.

    BeantwoordenVerwijderen
  164. De gele linnenviscose voor mezelf, de tijgers voor de boys, een mooie tas. Die bon komt wel op. Prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  165. Dat het maar snel donderdag is zodat we die pareltjes kunnen kopen en verwerken!

    BeantwoordenVerwijderen
  166. Ik heb gedroomd van de mooie collectie en de give away. Greet Suykerbuyk

    BeantwoordenVerwijderen
  167. Wat een prachtige collectie! En wat een geweldig klein dotje... ze geeft je een lach bij elke foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  168. Hoe doe je dat toch? Is fantastische collectie geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  169. Christiane Righetti12 juni 2023 om 08:35

    wieder so eine schöne, harmonische Kollektion. Herzlichen Glückwunsch (auch der fleißigen Tochter!!)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  170. Isabelle Delaere12 juni 2023 om 08:45

    Prachtige collectie!! Heerlijk zomers! Geniet alvast van een stressloze vakantie ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  171. Magnifiques photos, magnifiques mannequins et surtout de superbes réalisations qui donnent envie d’acheter vos tissus. Bravo à toute l’équipe qui a oeuvré pour ce résultat parfait

    BeantwoordenVerwijderen
  172. Magnifiques photos, magnifiques mannequins et surtout de superbes réalisations qui donnent envie d'acheter vos tissus. Bravo à toute l'équipe Thu a oeuvré pour ce résultat parfait

    BeantwoordenVerwijderen
  173. Very nice collection

    BeantwoordenVerwijderen
  174. Bonjour, je tente ma chance, j'adore vos collections si originales !! Filochette@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  175. Prachtig. Ik vind het ook zo leuk dat de voorgaande collecties ook weer gemixt en gematched kan worden met al deze mooie nieuwe prints

    BeantwoordenVerwijderen
  176. Encore une superbe collection qui fait du bien aux yeux :-) ♥♥♥... j'ai déjà des idées, y'a plus qu'à !! (Sylvia PASCOAL)

    BeantwoordenVerwijderen
  177. Cette collection est magnifique ! et très bien mise en valeur, j'adore les choix de patrons !! (caroline, karo10@infonie.fr)

    BeantwoordenVerwijderen
  178. wat zitten er weer pareltjes tussen de nieuwe collectie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  179. Supermooi alweer en respect voor al het werk en de inzet, chapeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  180. Heel mooi, ik heb al een oogje op de laatste viscose voor mezelf. En misschien mog een linnen viscose erbij? Die dragen heerlijk weet ik al

    BeantwoordenVerwijderen
  181. De verfstreepjes! Absolute favoriet. Proficiat! (Aafje)

    BeantwoordenVerwijderen
  182. Mijn hoofd draait al weer overuren bij het zien van deze collectie. Kan ik weer een excuus bedenken om deze mooie stoffen te kopen, vast wel. Vooral de Cuban houses vind ik geweldig, chapeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  183. Prachtig! Zou willen dat ik de energie en portemonnee had om ze allemaal te proberen ♡

    BeantwoordenVerwijderen