maandag 6 maart 2023

Over een lente collectie die bijna niet had bestaan en een Give Away om te vieren dat hij wel bestaat! YAY!

 

Mijn excuses voor het uitstellen van deze blogpost! Zoals jullie al begrepen hadden ging ik dat dit weekend klaarspelen, maar een flinke gebroken arm stak daar een stokje voor. Het werd dus ziekenhuis zitten en met een kindje dat extra zorgen nodig had terug thuiskomen en bekomen van alle spanningen. Daarnaast was er ook wat extra stress van pakketten die al meer dan een week stil stonden te staan bij de post en die tijdig bij de juiste winkels moeten geraken. Daarbovenop kwamen ook weer extra stakingen bij laatstgenoemde, in binnen en buitenland en dat deed ons dan weer even twijfelen om de lanceerdatum te verleggen. Maar we hebben een knoop moeten doorhakken. We gaan gewoon lanceren op de afgesproken datum. We kunnen er niets aan veranderen en enkel hopen en bidden dat alles toch nog tijdig geleverd wordt.

Het had ook niet veel gescheeld of deze collectie had helemaal niet bestaan. Deadlines, het wennen aan onze gezinsuitbreiding en een enorme economische druk deden ons twijfelen om eens een collectie over te slaan. Gewoon even ademen in plaats van altijd maar weer door te gaan! Maar ik was wel net op dreef geraakt en had al wat leuke dingetjes liggen. Het was zeker nog geen collectie maar we zagen er wel wat in. Toen begon het dromen van die eerste warme gloed van de zon en de ontluikende natuur na het optrekken van de wintermist. Het verlangen naar vroeg wakker worden van een ochtendorkest van wel honderd verschillende vogels die druk in de weer zijn hun nest te bouwen en het vrolijke geluid van spelende kinderen die op ontdekkingsreis gaan in de zachte buitenlucht na een lange winterslaap. Mijn inlevingvermogen in een nieuw seizoen kan dan al eens gevaarlijk echt worden. Toen kreeg ik plotseling echte lentekriebels en dacht ik dat een heel kleine collectie misschien toch wel leuk en haalbaar zou zijn. Een mini collectie zeg maar.  Eenmaal op dreef was er geen stoppen meer aan en het mini collectietje werd toch nog een relatief normale collectie! Ietsje kleiner van formaat, maar daarom niet minder leuk!

We kozen deze keer voor een beperkt neutraal kleurenpalet met zanderige en aardse tonen, afgewisseld met frisse en pittige accenten. Een stoffencollectie waarbij elke stof en kleur sterk op zichzelf staat, maar ook ééntje die zich echt heel gemakkelijk laat combineren. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de looks die gecreëerd kunnen worden zijn zowel plezierig als stijlvol. Vrolijke strepen, funny printjes en fristi kleuren op een bedje van rustige tinten. Een ideale basis om aan je eerste capsule wardrobe te beginnen of je bestaande collectie uit te bereiden of aan te vullen.

We brengen deze keer 5 prints op French Terry met bijpassende effen kleuren en boordstof om het naaiproject tot een hoger niveau te kunnen tillen. Twee leuke canvassen die zich heerlijk laten combineren met de 5 linnen viscose blends. Deze zullen verkrijgbaar zijn in 3 prints en 2 effen kleuren om mee te mixen en matchen. Last but not least brengen we hierbij ook nog twee luchtige viscoses die de ideale basis vormen voor een lentejurk of blousje. We zijn er zelf helemaal enthousiast van geworden!

Omdat wij nu eenmaal graag naaien voor kinderen die uit hun kleertjes zijn gegroeid wordt deze collectie als Playtime collectie volledig gepresenteerd door kids, maar alle stoffen zijn ook uitstekend geschikt voor volwassenen én gender expansief!

Bij deze tonen we u vandaag alles wat de lente brengen zal!
  
LINES 2N - LINEN VISCOSE BLEND - BOMBAY BROWN
Deze lieve meid kwam de dag voor de shoot al gezellig bij ons logeren. We kwamen net terug van een leuk familiefeest, maar de avond eindigde in mineur na een val tegen de verwarming. Een flinke snee in het hoofd deed ons in allerijl naar de spoed rijden. Gelukkig kon de wond worden gekleefd. In gedachten cancelde ik de shoot al, maar de lieve schat wilde persé toch de volgende dag aan de slag. We konden de haren wel niet kammen wegens te gevoelig. Daarom zijn al de foto's van deze meid met losse haartjes.LINES 2N - LINEN VISCOSE BLEND - BOMBAY BROWN
VILLAGERS - M - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - SLIGHTLY BEIGELINES 2N - LINEN VISCOSE BLEND - BOMBAY BROWN
VILLAGERS - M - LINEN VISCOSE BLEND - SLIGHTLY BEIGE
LINEN VISCOSE BLEND - ZEPHYR PINKORNITHOLOGY - M - LINEN VISCOSE BLEND - SLIGHTLY BEIGE
LINEN VISCOSE BLEND - ZEPHYR PINK
LINES 2N - LINEN VISCOSE BLEND - BOMBAY BROWN
VILLAGERS - M - LINEN VISCOSE BLEND - SLIGHTLY BEIGE
LINEN VISCOSE BLEND - FIESTA RED
LINEN VISCOSE BLEND - ZEPHYR PINK
TWITTERING FOREST - M - VISCOSE RAYON - SPRING LAKE BLUE ORNITHOLOGY - M - FRENCH TERRY - SLIGHTLY BEIGE
TWITTERING FOREST - M - FRENCH TERRY - SPRING LAKE BLUE
LINES 2N - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - BOMBAY BROWN


RIBBING - SPRING LAKE BLUE
TWITTERING FOREST - M - FRENCH TERRY - SPRING LAKE BLUE
FRENCH TERRY - SPRING LAKE BLUE


VILLAGERS - L - FRENCH TERRY - SLIGHTLY BEIGE
FRENCH TERRY - SPRING LAKE BLUE
TWITTERING FOREST - M - FRENCH TERRY - SPRING LAKE BLUE

RIBBING - SLIGHTLY BEIGE
VILLAGERS - L - FRENCH TERRY - SLIGHTLY BEIGE
FRENCH TERRY - SLIGHTLY BEIGERIBBING - SLIGHTLY BEIGE
ORNITHOLOGY - M - FRENCH TERRY - SLIGHTLY BEIGE
FRENCH TERRY - SLIGHTLY BEIGE
VILLAGERS - L - FRENCH TERRY - SLIGHTLY BEIGEDeze streepjesprint was samen met de Villagers op Terry een harde noot om te kraken bij de drukker.
Ze kregen de kleur maar niet zoals we het wilde. Na heel wat testen kwam hij eindelijk perfect en op het allerlaatste nippertje aan. We maakten er dus niet zo heel veel voorbeelden mee, maar daarom niet minder leuk natuurlijk!

RIBBING - CAFE AU LAIT
LINES - NWMMN - FRENCH TERRY - CAFE AU LAIT
FRENCH TERRY - CAFE AU LAIT


LINEN VISCOSE BLEND - FIESTA RED
BLOSSOM MOSAIC - S - VISCOSE RAYON - BLACK
LINES - NWMMN - FRENCH TERRY - CAFE AU LAIT
LINES 2N - LINEN VISCOSE BLEND - BOMBAY BROWN
VILLAGERS - M - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - SLIGHTLY BEIGE
DOUBLE GRID - M - FRENCH TERRY - BLACK


Deze zwarte dubbele grid print werkte zo goed in het geheel van deze collectie dat we besloten hem ook op terry uit te brengen. Een mooie zwart-wit basic met nét dat ietsje meer!

LINEN VISCOSE BLEND - ZEPHYR PINK
LINEN VISCOSE BLEND - FIESTA RED
VILLAGERS - M - COTTON GABARDINE TWILL - SLIGHTLY BEIGEVILLAGERS - M - COTTON GABARDINE TWILL - SLIGHTLY BEIGE
LINES 2N -  COTTON GABARDINE TWILL - BOMBAY BROWN
Omdat de canvassen in deze collectie ook zo laat aankwamen durfde ik niemand meer te vragen om zo last minute nog een tas voor ons te maken. Minder tassen dus als voorbeeld, maar het zette mij er wel toe aan om nog eens te werken aan dit patroon. Ik experimenteerde wat met verschillende manieren van ritsen inzetten en ook met het toevoegen van een nette voering wat wonderbaarlijk goed gelukt is. Het patroon staat dus zo goed als klaar om helemaal uitgewerkt te worden zodat we het met jullie kunnen delen!
Zo, dan zijn we aan het einde gekomen van de voorstelling en heb je lente-naaikriebels gekregen! 

Last but not least geven we nog eens 3+1 cadeaubonnen weg met elk een waarde van 200€. 
YAY!

Vanaf VANDAAG hier op de blog.
Vanaf MORGEN via Facebook
Vanaf MORGEN via Instagram

Bij deze laatste kan je er niet alleen zelf ééntje winnen, maar je kan ook één van je naaivriend(inn)en gelukkig maken met een bon te waarde van 200€. Daar kan je al wel wat moois voor inslaan!

Wat moet je doen? Niets moeilijk! Een berichtje onderaan achterlaten is voldoende. Als je geen account bij blogger heb en anoniem een reactie wil achterlaten, zet dan even je naam erbij! Zo voorkomen we misverstanden en weten we zeker dat we de juiste persoon de waardebon geven!

We trekken al vrij snel en geheel random de winnaars op woensdag 8 maart 2023!
Zo heb je wat meer kans om te winnen!

X, Naomi
417 opmerkingen:

 1. Elke collectie opnieuw zit er toch weer iets tussen waarvan ik denk ´oh ja die moet ik hebben´ dus ik doe graag mee (inloggen lukt niet dus even hier mijn naam ´Delphine Hoorelbeke)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weerom hele mooie collectie kunnen we de patronen krijgen van de collectie aub

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh opnieuw weer heel geslaagde collectie! Blij dat je het niet hebt overgeslagen:)
  Ik waag zeker men kans! (Evelien Minne)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Genoten van deze mooie beelden,...en nu toch wat verdiende rust voor jullie hoop ik... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw. I want them all… ze zijn weer super prachtig. Dikke proficiat 🥳. En wat is en mooie foto’s weer. En nu fingers crossed op te kunnen winnen 😉. Liefs Laura Craps

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Merveilleuse collection encore une fois ♥️♥️ Vinciane Hagelstein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Natasja Adriaens6 maart 2023 om 21:56

  Je blijft me verbazen amai! Prachtig gewoonweg TOPPERS stuk voor stuk ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg mooi! Zelf verliefd op de strepen, mijn nichtje op de vogels, haar naam staat erop, dus heel toepasselijk.
  Crea lea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie collectie! Daar kunnen prachtige dingen van gemaakt worden...Liefs, Marleen Douma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat geweldig! Alweer 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zoals altijd weer prachtige foto’s, vol met inspiratie voor n volgend project. De kleuren combie zaphyr pink en fiery red is mijn favoriet 🤩- Machteld

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nicole van der Haagen6 maart 2023 om 22:00

  La la love it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tamara Verspuij; mooie collectie! Prachtige foto's van de fotomodellen😍

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Frans van Dun: prachtige stoffen en prachtige kledingstukken weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie collectie weer! Alles blend zo mooi met elkaar, prachtig! Ik maak graag weer een kans om wat moois te winnen ☺️
  Colinde van Alebeek

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Très belle nouvelle collection !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow, ze zijn echt veeeeel te leuk weer, vooral de vogeltjes en de streepjes1

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Molemiekesnaaiblog@outlook.be6 maart 2023 om 22:03

  Mooi mooi mooi!!! Zalige foto's en prachtige creaties weeral.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Weeral pareltjes! De blossom en Fiesta red❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Verliefd... Op die prachtige kleuren en prints! Heerlijke collectie alweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw !!! <3 blij dat deze er toch kwam!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Kiezen wordt weeral verliezen 🥴 Mia Haemers

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Prachtig weer!! Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben een weegschaal dus kiezen is voor mij extra moeilijk! Dewonderkamer

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw dat ziet er weer prachtig uit ondanks de tegenslagen. Die vogelstof 😍. Groet, Eveline Huber, Nieuw-Vennep

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heb al opnieuw wat leuke projectjes in gedachten 🤞 Evelyne Debusschere

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een gave collectie! Krijg er gelijk zin in om dingen te maken : ) Ik waag graag een kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. super mooi!!!!! Hier word ik blij van

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oh weer zo mooi!!! Die kleuren 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Opnieuw verrassend mooi. @depessemiersarah

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Jullie maken iedereen blij 🤩 Carine van Aelst

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat prachtig allemaal. Ik word hier zo hebberig van😍😍 Zit weer vol met leuke ideeën! Liefs Gonnie Giesberts

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Twittering forest, ik ben verliefd.
  Dekleuren van deze collectie zijn prachtig bij elkaar. Gefeliciteerd met weer een prachtig mooie collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat mooi alweer! Die kleuren 😍

  Eline Wuyts

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Knap hoe je in deze omstandigheden toch weer zo'n mooie collectie hebt weten te maken! Ga zeker nog zo'n mooie linnenblend kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ooooh weer zo moooi!!! Ik zou alles wel kopen als ik kon 😂🫶
  Dorien De Booser

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauw! Weer een prachtcollectie! 🥰
  Valorie Wouters

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Such beautiful designs blended with the best fabrics - always inspiring 🫶🏼 Paula Goosen

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Een prachtige collectie met hele mooie kleuren 💙
  (Anneke Derkinderen )

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat zitten er weer mooie pareltjes tussen!! 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Heel mooi opnieuw. Onmiddellijk enkele favorietjes 🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ze is prachtig de collectie. Jullie maken iedereen blij. Hopelijk snel genezen die arm. 💪 Carine van Aelst

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Waauw prachtig alweer 💕💕 Valerie serry

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een prachtige collectie alweer! 😍 Keuzestress!
  Karen Vandenweghe

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Heel mooie collectie. Dit keer wordt het ook weer heel moeilijk om te kiezen :). Ashley Haeck

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Prachtig, vooral die vogeltjes zouden hier heel erg in de smaak vallen! Gr Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Katleen De Ceulaer6 maart 2023 om 22:25

  Er zitten mooie mogelijke combinaties tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Prachtige collectie weeral! 😍 Britt Denis

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Deze collectie is weer helemaal mijn ding. Laat de lente maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Gaaf zeg! Ik doe graag mee (Eline Plasman)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Another beautiful collection. I hope I can make something lovely and spring-like with some if it! Claire Parker

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Oh, wat geniet ik altijd van jullie prachtige foto’s bij de al even prachtige collecties.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Er zitten weer toppertjes in, we kijken er erg naar uit! (Jessica Blanckaert)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ohhhh ... weer zooo gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. I am absoluty charmed by this new collection and thanks for this gift voucher. Wish a great recovery to your child 🍀🤞 (ju à vélo)

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ellen den Hartog6 maart 2023 om 22:35

  Ik denk steeds: ik doe het niet. Maar O, wat zijn de weer mooi! Ik doe het toch weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Alweer mooi!
  Vooral de vogeltjes vind ik leuk.
  Groetjes Jessie (Studio Jessie).

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Wat een pareltjes weer! En zeker lentekriebels gekregen; maar bovenal veel zin om nieuwe mooie kleertjes te maken voor de drie dochters. Ik doe graag mee (Annika van der Kooi-Lange)

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ooh zo mooi! En ik ben al benieuwd naar dat tassenpatroon dan he;) (liselena)

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Weer ongellooflijk prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hoera, ik word eindelijk beloond voor het ongeduldig wachten op foto's van de volledige collectie. Voelt altijd wat als kerstdag :-D.
  Proficiat met de collectie en veel beterschap aan alle gewonden. (Els De Meester)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Maar hoe mooi is dat weer allemaal 😍
  Mieke Moyaert

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wat een prachtige stoffen weer! Voor zowel mijn dochters van 6 en 4, als voor mezelf (Nynke Kooi-Zan)

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Streepjes, kleur en leuke prints, ik ben volledig mee! Lentekriebels overbrengen: check! Ik waag hier opnieuw mijn kans en duim dat ik met deze pareltjes aan de slag mag gaan! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Oh yes, weer een prachtige collectie. Laat de zomer maar komen!
  naadjesendraadjes

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Weer zo een mooi geheel! Straf werk! Fan van de abstracte villagers en van de streepjes, altijd weer streepjes

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Die vogeltjes, met de café au lait, fantastisch voor een sweatshirt . Graag loot ik mee! Tineke van Rooijen

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Toch opnieuw een prachtige collectie! Proficiat! (Goedele De Greef)

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Waaauw, opnieuw prachtig!😍
  (Veerle Van Nieuwenhuyze)

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Helemaal fan van de linnens en de viscose! En eigenlijk de rest ook ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ik zie alweer verschillende mooie projecten in wording. Gelukkig is het nog maar kort wachten! (Annemijn Wilde)

  BeantwoordenVerwijderen
 73. the birds are so cute! (Nicole Couch)

  BeantwoordenVerwijderen
 74. De natuur als thema, heerlijk! Grote fan van de vogels!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Weerom een schitterende collectie proficiat

  BeantwoordenVerwijderen
 76. De linnen viscoses zijn heel mooi! Grote fan! Proficiat! (Flore Van Thuyne)

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Prachtige collectie alweer, mooie foto's en fotogenieke kinderen 🤩😍 (An Coppens)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Die vogels zien hier een schot in de roos! Heel wat moois voor jongens en meisjes opnieuw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Oh, dit wordt weer een moeilijke keuze! Ze zijn allemaal zo mooi!
  (Nadia Daneels)

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Mooie kleuren! Prachtige collectie alweer. Brigitte VH

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Weer een super collectie!! Ik heb al een paar favorieten :). Elisa Vijselaar

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Hmmmm om al weer vast bij weg te dromen. Wat een beauty’s!

  Mirjam bogers

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Lang leve de lente! 😇🫶🫶🫶
  (Liesbet Van Leemput)

  BeantwoordenVerwijderen
 84. De vogeltjes... liefde op het eerste gezicht! Maar ook blij met de linnen viscoses, die verwerken erg fijn.
  Dapper dat ze gewoon meedeed met de fotoshoot, complimenten hoor! (Cora)

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Mooie collectie! 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Mooie collectie , we proberen te winnen

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Geteased door verschillende foto’s kom ik hier even piepen. … en ja! Een nieuwe blog! En dat instant verlangen naar lente! Keer op keer. Jullie doen het weer. Proficiat met alweer een pareltje van een collectie. (Els Arnauts, tstikzoenani)

  BeantwoordenVerwijderen
 88. De toute beauté 😍 comme d’habitude ! Bravooooo 👌👌👌🤩🤩🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Hoe mooi… weeral… telkens opnieuw pareltjes! Graag een stukje voor mezelf… Vanderbeke Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 90. WoW top trop beaux 😍😍😍 (carole schuppe )

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Daar gaat men stof-koop-stop 🤦🏼‍♀️ Heel mooie stoffen alweer, kkijk ernaar uit ermee aan de slag te gaan! Julie Verschaeve

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Wat een prachtige stoffen, die vogeltjes....helemaal verliefd ben ik! Wat zou ik graag van deze mooie stoffen allemaal kunnen naaien?! Astrid weekhout

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Heel mooi😍 Anita Maengkom

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Prachtig! Super mooie viscose stoffen om jurk te maken voor een trouwerij die er aan komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Zo mooi weer, kan ik er ook wat naaitijd bij winnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 96. What a beautiful collection! Can't wait to oder EVERYTHING 🤩🤩🤩 Viviane Zhang

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Mijn hart maakt weer een sprongetje! Lotte van den Hombergh

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Zin in de lente en een frisse nieuwe collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Karin Corremans7 maart 2023 om 06:11

  Mooimooimooi 😻😻😻

  BeantwoordenVerwijderen
 100. De vorige collectie sloeg ik even over om wat voorraad aan oudere collecties weg te naaien, maar ik vrees dat ik deze weer echt niet kan weerstaan. Verliefd op de streepjes en het lichtblauw. Zo mooi weer allemaal! Lianna Melgert

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Ooooohhhh..... zorgt weer voor een hoofd vol prachtige ideetjes... Babs VG

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Elke keer opnieuw zo’n mooie collectie. Misschien moet ik eens werk maken van een communie-outfit.
  Liesbet C.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Heleen Vlaeminck7 maart 2023 om 06:26

  Heel mooie en frisse collectie. Doet verlangen naar warme lentedag 🩷

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Er zijn weer een paar stofjes waar ik verliefd op ben! 🥰. Heb de patronen er ook al voor in het hoofd. Zij in!
  Groetjes, Lizan van Amerongen

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Jessica de Bont7 maart 2023 om 06:32

  Wauw, weer een prachtige collectie: gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Nicky Priester7 maart 2023 om 06:37

  Super collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Annelies Dietens7 maart 2023 om 06:48

  Mooi! 😍😍 Mijn stoffen van de vorige collectie net verwerkt dus ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Wauw, wat een mooie collectie weer. Bij alles gaan de radertjes in mn hoofd bedenken hoe ik het bij mijn kids zie. Ik vind vooral leuk dat dit zo divers en met elkaar te combineren is! Prachtig gedaan.
  Lynne Harbers

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Ik ben blij dat je toch beslist hebt om een nieuwe collectie uit te brengen! Mijn grote probleem zal worden om te kiezen uit al dat moois.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Er zitten weer toppertjes tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Het verlangen naar de lente is groot! Bij het zien van deze collectie droom ik al weg! Van harte proficiat met al dit moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Oh wat een mooie collectie weer. De ideetjes beginnen al te komen. Veel succes met de zoveelste mooie lancering van stofjes. Blijven doen zou ik zeggen. Kristin Van Molle

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Evelien De Coster: super leuk alweer. Alleen die keuzes maken, dat wordt weer moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Instant mijn naaivibes terug! Altijd fan van de grid 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Mooie collectie toch weer vind ik. Wat neutraler maar zeker heel naaibaar! 😍😍 sarah Herremans

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Charlotte Burggraeve7 maart 2023 om 07:20

  Zoals altijd een prachtige collectie! Verliefd op de 'roeste' streep

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Wat mooi alweer! Blij dat je deze collectie toch uitbrengt 😊
  Wil graag mijn kans wagen voor de give away bij deze... wie weet .. (Inge Van de Kerckhove)

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Prachtige stoffen, zoals altijd . Ik kan bijna niet kiezen ,gefeliciteerd met de mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Ooh wat een hard werk weer. Wel super dat het gelukt is 😍 Het stofje met de mozaïek is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Ohh weer een superleuke collectie 😍 de ideeën zijn er al 🤞🏻🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Wij kijken er al naar uit om een wedstrijdje vogels identificeren te houden aan de hand van de prachtige ornithologie stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Oh oh! Wat een pracht weeral!
  Meestal heb ik in de collecties één of twee favorieten die er voor mij meteen uitspringen, maar deze keer is het te moeilijk om te kiezen. De collectie is zo hard één geheel! En nochtans lijken de stoffen op zichzelf allemaal heel uiteenlopend - maar bij elke combinatie denk ik weer: "gedurfd, maar er zo boenk op!"

  Wat knap van Leau dat ze zich toch zo inzette. Begrijpelijk, want ze kreeg (terecht) de absolute hoofdrol! Ik ben helemaal verliefd op haar roze-rode top met shortje. En op al de rest ;-)

  En kijk ook uit naar het rugzakpatroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Ik ben fan van de collectie! Instant lentegevoel met de leuke zuurtjeskleuren! De streepjes zorgen voor een zeer speels effect. Ohhhh 😍 en dan die vogeltjes, ideaal voor mijn avonturiers hier in huis 🧑🏼‍🌾🧭🐦🦤🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Super mooi! Ik waag ook een kans - Anneke Kremer

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Lisette Schenk7 maart 2023 om 08:22

  Wat een prachtige collectie hebben jullie weer gemaakt! Ik ben groot fan van jullie stoffen 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Weer een super mooie collectie, ik weet al welke stoffen ik wil aanschaffen. En waag dus graag nog eens een kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Wauw ziet er weer erg leuk uit! Ik ben nog niet klaar met de stoffen van de vorige collectie te verwerken 😅 ik waag graag m’n kans (Veerle VM)

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Sharona Verrips7 maart 2023 om 08:26

  Wauw wat knap om elke weer zo mooie collectie te maken met alle obstakels die er zijn❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Ik krijg zo een lentegevoel bij het zien van al dat moois 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Altijd een kansje wagen om die mooie stoffen te bemachtigen 😉🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Opnieuw een prachtige collectie! Het communiekleed voor ons dochter maak ik in de petal wings viscose, het 'testkleed' maakte ik in de oriental garden viscose. Ik heb met deze nieuwe collectie al veel ideetjes om ook voor kleine zus en mijzelf een outfit te naaien. Groeten, Liesbeth De Smet

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Wat een mooie collectie! Ik vind niet altijd alles even leuk van jullie collectie maar deze is zo mooi. Heerlijke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Ik sta te popelen om naar de stoffenwinkel te kunnen lopen 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Eva Verweirder7 maart 2023 om 08:45

  Wat een pareltjes weer, ik maak alvast een verlanglijstje en zet er ook een rugzak op!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Prachtige collectie! Ik waag ook mijn kans om hier iets van te winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Prachtige collectie en tof dat er bijpassende boordstof is. Ik sta al te popelen om naar de stoffenwinkel te gaan . Groetjes Christine Vanwelsenaers

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Prachtig! Zoveel mooie foto's en maaksels alweer...

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Echt fantastisch weer! Wat een werk en vakmanschap!! Veel groetjes van Emmy Vallen

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Oh, ik kan niet wachten. Prachtige collectie weeral. Ik kijk al uit naar de lijst met patronen.
  Tini De Craen

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Weer een mooie collectie ! 😍 Sinds het begin al grote fan 🥳

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Hele toffe collectie! Ik zie al een paar favorieten en mooie combi’s. Ik waag graag een kansje! (Liesbeth Mol)

  BeantwoordenVerwijderen
 142. prachtige collectie, prachtige kleuren 💕 ik waag ook graag een kans, mijn naam is Mia Kinnaer

  BeantwoordenVerwijderen
 143. magali Van steenkiste7 maart 2023 om 09:12

  O zo mooi. alles. de kleuren, de vogels, de abstracte gezichten. I <3 it. proficiat weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Kei mooi!! Hier kunnen weer mooie pareltjes van gemaakt worden Saar Hammels

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Frauke van Opstal7 maart 2023 om 09:18

  Ohh zo mooi weer allemaal! Ik waag graag weer een kansje 🤩
  Gr. Frauke

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Wat een prachtige collectie weer en zeker geen mini. Weer genoeg keuze stress. Griet Mees

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Keer op keer spelen jullie het klaar om prachtige collecties af te leveren. Prachtige stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Berber Dijkstra7 maart 2023 om 09:27

  Ik loot wet graag mee! Leuke stofjes

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Laat die mooie lente dagen maar komen! Die vogeltjes doen mij al fladderen van blijdschap ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Valerie Cuypers7 maart 2023 om 09:28

  Weer een prachtige stoffencollectie. Ik zie weer een paar stofjes die hier heel welkom zouden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Wederom een prachtige collectie. Ook zo fijn om die kindjes elke collectie te zien groeien ☺️☺️☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Ik heb nog een hele voorraad van vroegere collecties en toch zal ik het weer niet kunnen laten om wat nieuwe bij te kopen voor mijn 5 kleinkinderen. Alleen de naaitijd ontbreekt mij om die alle te kunnen verwerken. Steeds topkwaliteit stoffen
  Oma ni (Nicole Depuyt)

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Prachtige collectie weer! 🥰 (schoonzus Vanessa hier)

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Een prachtige collectie! 'Daar is de lente, daar is de zon... '. Met deze mooie stoffen wordt het helemaal een feest! Anja Van Hoof

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Encore une belle collection ! Que de superbes motifs qui donnent plus d'idées de projet que de temps pour les coudre. Petit flash sur ornithology ...

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Ahhh zo mooi weer! Kijk er nu al naar uit om een ornithology sweater en een Mosaic blousejurk te naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Helemaal geweldig! Vooral de twittering stof en die combi met dat roze en feloranje. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Wow, heel gaaf weer!! Zitten weer super leuke dingen tussen. Groetjes, Sanne van der Bijl

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Proficiat! Opnieuw een prachtige collectie! Ik kijk ernaar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Wat zijn we blij dat deze collectie er toch is gekomen :). Prachtig! Kiezen zal weer moeilijk zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Ik waag graag terug een kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Heel mooie collectie! Ik zie heel veel mooie stofjes ia voor mijn kleinkinderen 😉 Nancy Viaene

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Stefanie Tilburgs7 maart 2023 om 10:13

  Wauw! Weer heel mooi! Wat een frisse kleurtjes voor de lente. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Prachtig!!!! (Jasmien Pulinx)

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Maar hoe schoon weer! Zeker de stof met de oogjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Wat een mooie collectie alweer! Mooie kleuren, prachtige, soms onverwachte combinaties. Het is een heel inspirerende post geworden. Proficiat met de nieuwe 'lichting', zéker als die alweer extra moeite heeft gekost.

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Katie De Preter7 maart 2023 om 10:32

  Weer zo mooi! Mijn vingers jeuken al!

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Ik heb alvast enkele favorietjes gespot in deze mooie nieuwe collectie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Wow prachtig allemaal 🥰🥰 fan van de kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Wat een mooie collectie! Hiermee ga ik graag aan de slag voor mijn 2 dochters.

  Sarah Taelman

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Wat een prachtige collectie weer!! Ik mag (eigenlijk) geen nieuwe stofjes meer kopen, maar winnen is natuurlijk wat anders ;-) Met een baby'tje op komst zie ik allemaal leuke pakjes voor me.. Eventueel matching met de grote broer en zus!

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Sofie Meerschaege7 maart 2023 om 10:47

  Wauwie!
  Komt spontaan het nummer:
  "I like (fwiet fwiet) birds!"
  ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Proficiat! Prachtige collectie, moeilijk om er een favoriet uit te kiezen. (Tineke Van Acker)

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Wat een prachtige stofjes en foto's alweer! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Janneke Puijk-Schuffelen7 maart 2023 om 11:05

  Prachtig gedaan weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Ik hou van deze kleuren!! 🧡 (@ash.sewing)

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Weer zo'n mooie collectie. Ik heb al genoeg ideeën om daar wat van te maken

  BeantwoordenVerwijderen