maandag 5 december 2022

Over opvoeden, loslaten en vrij laten, stimuleren en leren geloven in jezelf. Over passies zoeken en passies delen. Een nieuwe collectie die luistert naar de naam' Fishes and trees' en een Give Away om het te vieren!

  "Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen, gelooft hij zijn hele leven dat hij dom is." 

Een bekende quote die wordt toegeschreven aan Albert Einstein en een thema heeft dat ons persoonlijk raakt als ouder en pleegouder. Onze nieuwste wintercollectie onderschrijft deze boodschap en is een subtiele reflectie van onze persoonlijke en geweldige ervaring om kinderen te mogen stimuleren zichzelf worden. Hun eigen pad te volgen en bovenal de belangrijke rol om hen te helpen hun eigen talenten te laten ontwikkelen en onze kinderen als hun ouder, voogd, broer, tante, grootouder, leraar of vriend boven zichzelf te laten uitstijgen en hun beste zelf te worden ongeacht van wat de maatschappij hen voorspiegelt hoe ze zouden moeten zijn. Onze kinderen uit het kader van hun aquarium te laten en ze de schoonheid en vreugde van hun eigen passies te kunnen laten ontdekken in de grote oceaan van het leven. De uitdaging om onze kinderen door het leven te laten dansen en ze te sterken voor de moeilijkheden die op hun pad komen en hen de mogelijkheid en handvaten bieden om sterke, vrije en evenwichtige volwassenen te kunnen worden en die tot bloei kunnen komen als hun ware zelf. Met vallen en opstaan. Onze kinderen te laten vissen naar meer passie, meer creativiteit en hun horizon te verbreden op de ontdekkingstocht van het leven.

Onze 'Fishes and Trees' wintercollectie is een subtiele knipoog naar deze prachtige en belangrijke taak en dient als herinnering om deze gedachte in het vizier te houden. Zonder zelfreflectie te schuwen, want zoals het gladde wateroppervlak ons spiegelbeeld in rimpels weergeeft, kunnen onze kinderen onze eigen gebreken ook weergeven als in een spiegel. Met prints als' Punkfish' en 'Florarium'. Met fleurige én sobere prints met harde en zachte kleuren en texturen. Abstract en figuratief gaan hand in hand en vormen moeiteloos de perfecte basis voor een speelse nieuwe garderobe voor je kind of jezelf en waar de eigen creativiteit van de maker nog vrij spel heeft. Of je nu van sober of juist van kleurrijk houdt. Deze collectie heeft voor elk wat wils!

We brengen 6 terry's met bijpassende uni's en prints die heel het jaar door gedragen kunnen worden, 2 viscoses, 2 canvassen , 2 bedrukte linnen/ viscose blends en 2 effen linnen blends om eindeloos te kunnen combineren en variëren binnenin de bestaande capsule wardrobe of een geheel nieuwe mini collectie te creëren. 

We nemen je graag mee naar de  'Fishes & Trees' collectie in beeld!

Als ik op pad ga met jonge kids om foto's te maken laat ik ze graag vrij zodat het foto's maken geen onaangename verplichting wordt, maar een leuk uitje. Kwestie ook van het fotograferen ethisch te houden!  Meestal neem ik een paar spulletjes mee waar ze eventueel mee kunnen spelen, maar vaak gaan ze zelf op ontdekkingstocht en voeren we leuke gesprekjes over wat er ook maar in hun hoofdje zit. Soms ook helemaal niet. Dan sta ik in de schaduw en laat ze hun eigen magie-van-het- kind zijn maken en probeer ik dat te vangen in een beeld. Ik ben een geduldige fotograaf wanneer er ruimte voor is. Tijd nemen brengt de eerlijkste beelden. Een beweging, een blik of een ontdekking in de natuur. Een onbevangen moment in hun eigen leefwereld. Ik heb vaak ontzettend veel selecteerwerk omdat ik veel beelden maak, maar dat maakt het samenstellen ook een bijzondere ervaring op zich. Een herbeleving van een moment waar ik bij was en toch ook weer niet en dat leest als een verhaal op zich.
FISH STUDY - L - FRENCH TERRY - OLIVE DRAB
LINEN VISCOSE BLEND - ENSIGN BLUE
PUNKFISH - FRENCH TERRY - BROWN STONE

RIBBING: BROWN STONE & OLIVE DRABRIBBING BROWN STONE
FRENCH TERRY - BROWN STONE
PUNKFISH - L - FRENCH TERRY - BROWN STONE
Als ik op pad ga met jong volwassenen krijgt fotograferen een andere dimensie. Het is minder schaduwwerk, maar eerder een interessante interactie tussen ons beiden. Ik vind het fijn om hen mee in het proces te betrekken en ze suggesties te laten doen over combinaties of poses en ondertussen kunnen we vaak fijne en eerlijke gesprekken voeren over het leven. Over de schoonheid van de natuur of de plaats waar we ons ook bevinden. Het wordt een intiem proces tussen ons beiden. Het bloot geven en overgeven aan de camera. Zonder terughoudendheid. Dat maakt het leuk en soms ook zot. Heel veel beelden komen nooit online, maar het zijn vaak grappige en bijzonder herinneringen voor ons privé archief.


We mochten voor heel wat tassen weer rekenen op hulp van buitenaf! Dit prachtexemplaar werd gecreëerd door Sanne Moyaert. We vinden het soms fijn om een kledingstuk te maken dat in functie staat om een tas mooi tot zijn recht te laten komen. We brainstormen samen. Fotograaf en model en zoeken online naar looks die ons aanstaan of zoeken naar patronen die we kunnen aanpassen naar onze ideeën. Zo is ook dit setje ontstaan. Comfortabel met nét dat ietsje meer om die een kleurrijke tas perfect tot zijn recht laat komen!

FLORARIUM - S - VISCOSE RAYON - LICORICE GRAY

FISH STUDY - L - FRENCH TERRY - OLIVE DRAB
FRENCH TERRY - OLIVE DRAB
RIBBING - OLIVE DRABOok deze keer konden we voor de tassen rekenen op de hulp van Carolien van Ateljee Caro. Zij maakte dit schattige rugzakje dat het liefste op de rug van de draagster wilde blijven. Een tas voor kinderen maken geeft altijd wat magie. Het nodigt uit om te verzamelen en te bewaren. Om te kijken en te zoeken. Bovendien zijn ze altijd erg trots en fier als ze er ééntje mogen dragen. Zeker als het zelfgemaakt is!


Ik hou van eenvoudige dingen, maar kan mezelf ook verliezen in details. Een probeerseltje van een gezeefdrukt visje is een leuk extra elementje worden om een rugzakje af te maken. Het is trouwens gelukt om netjes een voering toe te voegen. Nu enkel nog tijd vinden om het patroon op punt te stellen en een duidelijke handleiding te maken en dan zouden we het met jullie kunnen delen!
Een upcycle projectje is ook altijd een fijntje om te doen. Zeker ééntje die een bijzonder waarde heeft. Op zolder vond ik onze allereerste kampeerstoeltjes die we 20 jaar geleden kochten om op huwelijkreis te gaan. Jawel, met de tent om budgetaire redenen, maar daarom niet minder leuk! Ze waren min of meer onbruikbaar geworden dus naaide ik nieuwe zitjes en rugsteuntjes om de volgende 20 jaar verder te kunnen!

RIBBING: BROWN STONE - MILIEU GREEN - LAVENDER BLUE
ABSTRARIUM - M - FRENCH TERRY - LAVENDER BLUE
FRENCH TERRY - LAVENDER BLUE
DOUBLE GRID - M - LINEN VISCOSE BLEND


We hadden zin om eens een heel abstracte print toe te voegen die toch mooi in het concept zou passen. Het werd deze Abstrarium. Met een hint naar een aquarium. Heel blij alvast hoe deze print is uitgedraaid!

FLORARIUM - S - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - LICORICE GRAY
TWO LINES - M - COTTON GABARDINE TWILL - DARK OLIVE GREEN
ABSTRARIUM - M - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - LAVENDER BLUE


Ook die lieve An van Jace did it ging aan de slag met de canvas en toverde onder andere weer dit prachtige tasje tevoorschijn waarvoor onze eeuwige dank! Het is je misschien opgevallen dat ze het combineerde met een linnen uit de vorige collectie. De Toadstool Purle past er heel mooi bij! Dat is het fijne aan capsule collecties creëren! Wikken en wegen, passen en puzzelen om zo ruim als mogelijk te kunnen blijven combineren binnen de collecties maar ook een mogelijk interactie teweeg te kunnen brengen tussen de verschillende collecties.


Zelf ging ik nog eens aan de slag met zeefdrukken als een echte DIY lover. Deze keer gebruikte ik de belichtingsmethode en deze bevalt me heel goed door de ruimere mogelijkheid om details te creëren. Het was even zoeken naar de juiste belichtingstijd, maar eens gevonden kon ik me helemaal uitleven en iets extra toevoegen aan een eenvoudige sweater. Ik kocht al de benodigdheden bij Schleiper voor het geval je het ook zelf wil gaan proberen. Ik ben ook heel tevreden van de water gedragen zeefdrukinkt die ik daar ook kocht. Mocht je het zeefdrukken ook zelf willen proberen, maar lijkt dat belichten enzo allemaal veel te ingewikkeld zou je ook aan de slag kunnen gaan met de methode van Bobbinhood. Je bent wel beperkter in details, maar ook daar zijn erg leuke resultaten mee te behalen!
Setjes die graag en veel gedragen worden durf ik al eens kopiëren. Ideaal omdat de patroontjes al geknipt klaar liggen! Zij blij, ik blij, iedereen blij!


CHERRY BLOSSOM - LINEN VISCOSE BLEND - NORTH ATLANTIC BLUE
LINEN VISCOSE BLEND - ENSIGN BLUE
DOUBLE GRID - M - LINEN VISCOSE BLEND - BLACK
LINEN VISCOSE BLEND - TOPAZ BROWN

Ondertussen zal het wel duidelijk zijn dat we zelf fan zijn van de Linnen Viscose. De natuurlijke uitstraling en de ruime toepassingsmogelijkheden maken het een blijvertje in de collecties.


CORDUROY - WIDE RIB - LICORICE GRAY

We kozen nogmaals voor een Chunky Rib in een neutrale grijzige kleur. Ideaal om een goede basic mee te maken om mee te mixen en matchen!
GRILL DR - FRENCH TERRY - MILIEU GREEN
FRENCH TERRY - MILIEU GREEN
RIBBING - MILIEU GREEN

Ook een soberdere print kon ook deze keer niet ontbreken. Deze dubbele grid in een frissere kleur is een perfecte basic!De kleuren van de Cherry Blossom prints op terry en linen viscose zijn niet hetzelfde. De ondergond is wat donkerder bij het linnen en de bloempjes lichter. De bloempjes van de Terry zijn wat donkerder en ook meer roze.


CHERRY BLOSSOM - L - FRENCH TERRY - NORTH ATLANTIC BLUE

FRENCH TERRY - NORTH ATLANTIC BLUE

RIBBING - NORTH ATLANTIC BLUE
Dat we een zwak hebben voor linnen in aardetinten was je vast ook al opgevallen. Een mooie schakering ten opzicht van de linnen uit de zomercollectie en eventueel ook heel mooi te combineren!
Benieuwd naar wat dat zou opleveren!
Mijn wederhelft en ikzelf zijn verzamelaars. Niet zo interessant als je moet verhuizen bijvoorbeeld en ik ben ook ergens wel fan van een keertje ontspullen, maar dingen met emotionele waarde kan ik soms moeilijk loslaten. Dit mutsje droegen onze eigen kinderen toen ze zo klein waren en mijn hart maakt dan ook een vreugdesprongetje als ik deze foto's met datzelfde mutsje zie.
Ook de interactie tussen verschillende modellen levert soms mooie beelden op. Zorgzaamheid, plagerijen en nieuwsgierigheid naar wat de ander doet. Zeker als ze elkaar goed kennen zoals deze lieve broer en zus. De zin voor avontuur wordt extra geprikkeld met z'n tweetjes. Ze zijn samen meer op hun gemak als ze de camera in het vizier krijgen. Er word geleid en gevolgd, gezocht en verzorgd.

PARKSIDE - M - VISCOSE RAYON
CORDUROY  - WIDE RIB - LICORICE GRAYZo, dat was hij dan. Onze nieuwste collectie! Vol van passie, liefde en hard werk, aangevuld met hier en daar een nostalgische traan én ééntje van hard labeur!

Hij zal vanaf 9 december verkrijgbaar zijn in jou favoriete winkel of webshop! Nog mooi op tijd om een leuk kerstoutfitje te naaien of een leuk tasje voor onder de kerstboom!

Als extraatje geven we ook deze keer 4 cadeaubonnen ter waarde van 200€ weg voor de fans! Let wel op! De Give Away zal deze keer een pak korter lopen dan gewoonlijk! Ergens ook goed nieuws want door minder deelnames wordt je kans ook groter op winst.

Waar kan je deelnemen, tot wanneer en wat moet je doen?

HIER op de BLOG mag je onderaan een berichtje achterlaten. Dat is leuk voor ons en voldoende om je deelname te bevestigen! Als je anoniem reageert zet er dan wel even je naam bij zodat we de juiste winnaar makkelijk kunnen identificeren.

Via INSTAGRAM kan je er 2 winnen. Eéntje voor jezelf én ééntje voor de persoon die je tagt! Iemand die graag naait en eens een extraatje verdient en die jij die bon gunt. Je mag zoveel deelnemen als je wil. Elke tag is een aparte deelname want je hebt misschien wel meerdere mensen in gedachten en kiezen is dan zo moeilijk nietwaar? Zo kan je je kansen ook nog eens vergroten! 

Via FACEBOOK geven we de laatste bon weg !

We trekken de winnaars al over drie daagjes. Je kan deelnemen tot 8 december tot 16:00h


Heel veel geluk gewenst!
444 opmerkingen:

 1. Wat een mooie collectie weer! Dat is geen goed teken voor de portemonnee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wooow zo super moooiiii!!!!! 😍😍😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat zijn ze mooi!! Dit keer echt super veel keus voor jongens en meisjes! Ik loot weer graag mee ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij zeg ik hetzelfde als allen voor mij, maar wat een mooi prints opnieuw! Ik zou heel graag winnen (ook net als ieder ander hier :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat een prachtige kleuren en prints weer! Super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Prachtige collectie alweer. Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige collectie en wat een diepe boodschap.
  Ann-Sofie Denoo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kei kei schoon! Weet niet goed wat kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Machteld mckinstry5 december 2022 om 19:43

  Zoals altijd weer prachtige prints en kleuren combinaties. The park side viscose met de rib is 🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh amai, ook deze keer weer een fijne collectie. Kijk ernaar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Al veel favorietjes gespot in deze collectie. Ik doe graag mee XXX :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt weer een prachtige collectie! Mooie kleuren.
  @ash.sewing

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weeral zo'n prachtige stoffen 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige collectie opnieuw
  Zo fan van al deze mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super, super mooi! Natuurlijk doe ik graag weer mee voor een bon! Proficiat met de nieuwe collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat een prachtige collectie weer en moet ik echt kiezen, ik wel ze allemaal.
  Proficiat.
  Groetjes Griet Mees

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo mooi weer! Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige collectie!!! Stoffen voor mama en stoffen voor zoonlief! Liefs janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super mooi! Zowel de stoffen als het idee achter de collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh, er zitten weer enkele pareltjes in de collectie. Ik waag graag mijn kansje.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie prints die voor zowel jong als oud(er) kunnen. Het kriebelt weeral om daar wat van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Prachtige collectie weer! Dat wordt weer moeilijk om te kiezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Liesbeth De Smet5 december 2022 om 19:52

  Prachtige collectie! Die FT met vissen is echt iets voor mijn man. Ik naaide al een t-shirt met vissen en hij draagt die zeer vaak. Nu zou ik hem willen verrassen met een sweater met vissen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Prachtige collectie! 😍
  Jill Van gucht

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie prints die voor zowel jong als oud(er) kunnen. Het kriebelt weeral om daar wat van te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Neline Andriesse5 december 2022 om 19:53

  Die bon wil ik supergraag winnen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nele Vander Sande5 december 2022 om 19:54

  Prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @made_by_diana
  Wat een schitterende collectie weer! Krijg weer direct inspiratie en zin om er wat van te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Door deze mooie collectie begint het bij mij weer te kriebelen om na lange tijd de naaimachine weer eens op tafel te zetten. Groetjes, Kim van der Wereld

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mooie collectie weeral! 😍😍
  Sarah Herremans

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een prachtige collectie weer! Het lukt me helaas niet om in te loggen, dus dan maar even zo…
  Pauline Veeningen

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mooi mooi mooi mooi mooi!!! Wat zullen we nu weer eens maken 🤔🥰 Sarah Titericx

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wauw wauw wauw, ik ben onder de indruk van de prachtige collectie, maar nog wel meer van de blog 🤍 Prachtig verwoord en de collectie is perfect passend bij het verhaal!
  - Colinde van Alebeek - (instagram: belle_evie_handmade)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een prachtige stoffen 💙
  Ik heb al allerlei ideeën voor mooie outfits.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een prachtige stofjes! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een prachtige stofjes! Dat wordt weer moeilijk om te kiezen ...
   Liesbeth @lila.kleedjes

   Verwijderen
 36. Wauw , wat een mooie collectie.
  Moeilijk om te kiezen, toppers.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wow, wat een gave collectie weer!! 🍀 Ik doe mee! Gerda Hoff

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Waw! Als aquaculture onderzoekster... De ideale stof om te gaan werken met een knipoog!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Suzan Torenvlied5 december 2022 om 19:58

  Echt weer zo mooi dit! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Al boordevol inspiratie om aan de slag te gaan met weeral een prachtige collectie! (Britt Denis)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Such a beautiful collection! I will Nerd all of them. Just wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wauw, we kunnen weer gaan kiezen, prachtige collectie en heel mooie tekst <3

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ojee. Ben ik nu net verliefd geworden op een vis? Ik denk het wel…

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ohohoh, weeral zo mooi!! Proficiat!!
  Nadia Daneels

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een pareltjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Heel mooi! Mijn vingers kriebelen alweer 🤗 Mona

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Oh weer zo mooi! Het verhaal, de foto's, de modellen en natuurlijk de pareltjes van stoffen! Ik ben fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Weer echt prachtig!! Zou wel raad weten met die €200-,
  Groeten Annemiek Jansen Venneboer
  https://m.facebook.com/annemiek.jansenvenneboer/

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Mijn god, wat zijn die Cherry Blossom french terry en die Parkside viscose rayon prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wat een prachtige kleuren! Kan kan al niet wachten om aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Weer een prachtige collectie, denk dat ik hiermee nog eens iets voor mezelf ga maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wauw! 🤩 Prachtig weer! Dat wordt weer lastig kiezen.
  Eline van der Eijk

  BeantwoordenVerwijderen
 53. wow prachtige collectie. ik zie al mooie kerstcadeaus voor me. elvira.kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Super mooi alweer, de inspiratie blijft komen 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Katrien De Keyzer5 december 2022 om 20:06

  Oh Wat een prachtige kleuren! Zo een mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Zo mooi alweer. Ik ging zeggen welke mijn favoriet is, maar het zijn er 5. Gewoon te veel om op te noemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wauw wat een mooie collectie is dit weer. Ik kan weer niet kiezen 💚💜💙

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Prachtige collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Wat een prachtige foto’s van deze mooie collectie weer Naomi! Dit x 2 favorieten, dus het alarm staat ingesteld voor vrijdagavond! Groetjes, Lizan van Amerongen

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Prachtige collectie dikke proficiat 😻

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Pauline van Tilburg5 december 2022 om 20:09

  Wat een prachtige collectie weer! Ik win heeeeeeel graag die waardebon, de bloemen- en bomenprintjes staan bovenaan m’n verlanglijst!😍

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Angelique van Mierlo5 december 2022 om 20:10

  Ik was zo voornemens om de stofvoorraad eerst te laten slinken…maar wat een mooie kleuren en die vissenprints, love them!!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Dat wordt weer heel moeilijk kiezen. Zo fan van de mooie uni’s en prints 😍
  Mieke Moyaert

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hier een visser in huis. De vissenstof valt hier dus zeker in de smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wauw, prachtige stoffen weer! Elke keer ben ik onder de indruk van de creativiteit en de prachtoge kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Cathy Verschoore5 december 2022 om 20:12

  Ja lap, net nu ik een naaipauze wou inlassen zie ik hier een jurk voor mezelf, ideale kleuren voor sweaters voor de volwassen petekinderen én een jas voor de man des huizes voor me paraderen… dankjewel voor een erg mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Wat een mooie collectie, ik maak graag kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Gefeliciteerd! Wat zitten er weer pareltjes tussen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Hele mooie collectie, ik weet al welke stofjes ik zou kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Weeral moeilijk kiezen. Voorlopig is de bordeax met groene vissen mijn favoriet. Natuurlijk kan ik ook de bloemetje op petrol achtergrond ook wel smaken 😀. Zoals ik zei : moeilijk kiezen 🧐

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Super collectie! De abstracte print is ook erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. “ Onze kinderen uit het kader van hun aquarium te laten en ze de schoonheid en vreugde van hun eigen passies te kunnen laten ontdekken in de grote oceaan van het leven.” Hoe mooi is dit (pinkt een traantje weg) en hoe mooi is deze collectie. Ik ben nu nog net ietsje meer dan dan anders! 🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Janneke Puijk-Schuffelen5 december 2022 om 20:14

  Prachtig! Eens kijken of ik ook eens de man over kan halen met deze prints!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ah maar jullie zijn ook genieën hoor. Wat mooi allemaal! Ik zou graag willen winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Wat een mooie collectie weer😍

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Geweldig mooi alweer 🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Prachtige collectie! De stoffen met vissen zijn niet helemaal mijn ding maar al de andere maken het weer super moeilijk om te kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Super collection, qui donne envie de se mettre à la sérigraphie ♥
  Laurence Burre

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Je tente ma chance 😍😍🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wat een prachtige collectie, helemaal fan !

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Jullie blijven scoren! Proficiat met weer een mooie collectie! Vera Naessens

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Wederom prachtig, stoffen en vooral ook de boodschap ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Eveline van Hoof5 december 2022 om 20:18

  Wauw wauw wauw!! Schitterend weer! 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 84. J adore, j adore! même s'il me manque une double gaze cherry blossom ! je croise les doigts pour gagner :-) @le_petit_b

  BeantwoordenVerwijderen
 85. What a beautiful new Collection!!! I really really live the colors! Wunderschön … live them! 🧡🙏

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wat een prachtige collectie alweer. Ik heb weer een favorietje 🥰 gr. Mandy maes

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Sarah Schuurmans5 december 2022 om 20:20

  Zo mooi weer!!!🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Wat een prachtcollectie weer! Doet de naam er eer aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 89. 🥰🥰 keuzestress

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Elke keer denk ik, dit is de mooiste maar wauw wat een mooie en stoere collectie weer! Proficiat! hartelijke groet, Michelle Witte

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Wat een mooie manier van opvoeden, ook wij proberen onze kinderen zo op te voeden dat ze zichzelf kunnen en xdurven zijn. Deze prachtige collectie sluit er mooi bij aan. Vooral de vissenprints vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Mooi mooier mooist... Nog maar eens mijn kans wagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Prachtige collectie, proficiat alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Ik vind het abstracte ontwerp super mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Wow wat een prachtige collectie!!! Met zo’n cadeaubon zou mijn mama’s kerst er nog stralender uitzien 🪡🧵🎄
  Instagram: @cato.mertens
  Email: cato.mertens@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Vind ze allemaal wauw 😍 hele mooie collectie 🤞🤞🤞 Groeten, Silke Slabbinck

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Oh het geeft heel wat keuzestress. Voor welk ensemble ga ik deze keer?

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Opnieuw een prachtige collectie ❤ Sarah Taelman

  BeantwoordenVerwijderen
 99. 😍😍😍😍😍 weer zoveel moois! Dat wordt weer lastig om te kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Prachtig, alweer <3 ik zie al een hele collectie voor mij, mag ik mij dan een week opsluiten met deze stofjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Wat een prachtige collectie weer, maar de gedachte/uitgangspunt erachter maakt het nog wat extra mooier! En tsja...net als de voorgaande collecties zie ik mezelf al een miljoen dingen met die heerlijke linnen viscose maken, can't wait!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Leuk!!! Zou graag met de linnen stoffen aan de slag willen gaan 😍😍😍 (gecombineerd met wat anders eventueel) en deze tinten zijn weer zo prachtig!!! Liefs Ellen Vermeer

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Stéphanie Claeyé5 december 2022 om 20:30

  Waaaauw opnieuw super mooi!!! ❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Ilsebeaumesnil@hotmail.com5 december 2022 om 20:30

  Weeral een zalige collectie! Ook fijn om je knappe kids doorheen de jaren te zien groeien! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Wat een mooie collectie weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Wauw. Wat een leuke collectie weer zeg! En die Vissen print 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Super collectie weeral! Toch nog maar eens een kans wagen👌🏻😍

  BeantwoordenVerwijderen
 108. As usual, I love every piece of this collection 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Wat fijn dat er weer een echte stoere jongens stof bij zit! De patronen liggen al klaar, allebei mijn kleinzoons zijn enthousiast! Tinekevanrooijen@outlook.com🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Jullie mooiste collectie tot nu toe 😍 wat een prachtige prints zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Zo WAAUW weeral! I'm dreaming .....

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Best collection ever. How can we choose? Father Christmas needs to bring me those fishes, flowers and trees....

  BeantwoordenVerwijderen
 113. As usual I love every piece of this collection 😍 aile.coud@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Wauw, weer een pracht collectie en wat leuk dat je er weer veel kan mixen en matchen!! Dat wordt lastig kiezen

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Oh.. superleuk deze collectie. Winnen zou ik graag doen :-). Nu alvast plannen maken wat ik ga maken

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Jela van den Heuvel5 december 2022 om 20:39

  Super mooi, vooral de vissenstof! Geweldig om iets voor mijn jongens mee te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Wauw!! Ik weet niet wat kiezen! inezhavermans@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Wauw wat een mooie collectie is dit weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 119. nikske@telenet.be5 december 2022 om 20:42

  Prachtige beweegrede voor deze collectie 🤩 Ik loot graag mee 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Er zitten echt een paar prachtige stoffen tussen !
  www.instagram.com/_pinkconfetti

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Wat een prachtige collectie! Hele mooie kleuren en prints. Ik waag graag een kansje hoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Wat mooi, die visjes en de andere prints. Dat zeefdrukken door belichting ga ik ook eens opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Super mooie collectie weeral. Knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. O jee, weeral zo’n prachtige collectie. Keuzestress!! 😊
  Bedankt om telkens zo’n mooie stofjes te ontwerpen. Dat maakt het naaien nog leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Wauw, hier zitten weer pareltjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 126. ik waag ook graag mijn kans (tegen beter weten in, want weet er iemand waar ik tijd kan winnen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Marlies heyvaert5 december 2022 om 20:46

  Weer zoveel pareltjes tussen! Weer zoveel moeilijke keuzes om te maken 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Wauw het is weer prachtig!! Krijg accuut zin om achter de machine te springen (maar eigenlijk moet ik eerst nog andere dingen doen). ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Great collection once again... anabela Ramos

  BeantwoordenVerwijderen
 130. vinciane hagelstein5 december 2022 om 20:48

  Trop beau 🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 131. weeral een supermooie collectie, love it !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Wauw zo mooi 🥰 Nu ik de naaimicrobe gekregen heb kan ik niet wachten om met jouw stofjes aan de slag te gaan! 🥰 Dikke knuffel, Vanessa (je schoonzus 🤪)

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Amai... hoe doen jullie het toch elke keer?! Alle stoffen en kleuren combineren weer zo goed met elkaar... en wat een mooi verhaal schuilt er achter. Knap werk 💜!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Linda den Heijer5 december 2022 om 20:51

  altijd mooi! Ik doe graag weer mee

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Mooie kleuren, altijd inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Fijn om de gedachten/gevoelens achter de stoffen te leren kennen. Weer mooie foto's en stoffen natuurlijk! Cara vdb

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Een mooie collectie en echt schitterende foto's! Ik doe graag mee met de winactie. Jullie stoffen zijn toch wel favoriet om mee te naaien. Zulke fijne kwaliteit en fantastische prints.

  BeantwoordenVerwijderen
 138. 😍 die vissen zijn het perfecte cadeau voor mijn pa

  BeantwoordenVerwijderen
 139. En ook hier blijf ik proberen tot het misschien ooit een keertje lukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. FAN. AGAIN. Mooie wintertinten 🤎! Ik doe graag weer mee! Rineke @plus2is5

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Fantastisch mooi! Prachtig gedaan weer….. hartelijke groet, Jacolien Ros

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Mooi!!! Ik ga mijn kans weer eens wagen. Groetjes Kim Meulders

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Driemaal raden waar de kerstbonus naar toe zal gaan.... Wat een heerlijke collectie, en zo perfect neergezet. Ik ben fan! Groetjes Lydia (@kikkerleeuw op Instagram)

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Oh ja, stimuleren tot groei… Maar deze collectie loslaten, neen toch niet 🤞🏻
  Charlotte Sustronck

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Weer een mooie collectie! En de foto's zijn ook weer prachtig!
  Groetjes, Annelies Meulemans

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Zeer mooi gedaan, en met iets meer mogelijkheden voor jongens. Succes met de verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Wauw! Alweer een prachtige collectie! De achterliggende boodschap maakt het nóg mooier. Ik ben verliefd!
  KatrienvdB

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Weer een supercollectie! Zeker wat tussen voor de kleinzonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Love this collection and the beautiful photoshoot!! 👏🏻😍 Rimmazolo on Instagram ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Ik denk dat ik voor eeuwig en altijd fan blijf van ál je collecties. Wat een pracht 🤎. (Eva van byevamaria)

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Alles is weer even mooi! Prachtige collectie!
  Groetjes, Moniek Roelfes

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Hoe mooi pennen jullie het hier toch neer ♥️ en wat een collectie is dit ook weer...knap werk ♥️ jullie mogen voor de zoveelste keer trots zijn op jezelf ♥️

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Zo mooi deze collectie! Weer een om verliefd op te worden!
  @bandietjes

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Prachtige collectie alweer. Ik wou een collectie overslaan want kan niet vlug genoeg alles verwerken uit de vorige collecties. De collectie is te mooi om dit te laten liggen. Van verslaving gesproken. Veel succes gewenst.
  Depuytnicole@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Maria van Kesteren5 december 2022 om 21:04

  5 december 2022 ,
  O wat is de collectie weer mooi , net zo mooi als jullie zelf ! Ik heb bewondering voor jullie creativiteit en enthousiastme en postive kijk op het leven .Heel veel dank !

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Ohow, een ‘gevaarlijke’ collectie! #verschuiftdenaaiplanningalvast

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Nicole van der Haagen5 december 2022 om 21:05

  Wat een mooi verhaal weer! En de stoffen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Prachtig! Ik zie de broeken, tassen, sweaters, kleedjes zo al vanonder mijn naaimachine rollen!

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Ik kan ook niet wachten, wat een mooie stoffen weer! Marinda Engeler

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Prachtige kleuren en prints weer, ook de abstracte😍.
  Maike Meuldijk

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Mooie collectie met prachtige foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Prachtig weer!! Zowel de inleiding van het verhaal (zo waar!), als de nieuwe collectie 😍
  Marleen Bakker

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Ik ben wel fan van de bloemen, de viscose, de canvas, de french terry,... mmm miss toch wel stiekem van alles 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Wat een prachtige collectie is het weer 😍 ik loot graag weer mee! @quirinas_clothes

  BeantwoordenVerwijderen
 165. So beautiful , thank you for an inspiring collection. Such an excellent premise too, sometimes we need to watch and wait to see if they lean into the water or to the forest.

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Prachtig! Mooie bloemen weer en mooie kleuren. Marieke Brugman

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Super mooie collectie 🥰 die visjes .... 🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Mooi mooi! Ik weet mijn favorieten al ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Amai!! Weer zo'n mooie stofjes! Maar ook... Die foto's! WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Oh dit is de mooiste collectie tot nu toe! Ik hou van de vissen print, bloemen en de bomen! Groetjes Jessie - Studio Jessie

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Dat wordt weer moeilijk kiezen! Bewonderenswaardig hoe snel jullie de prachtcollecties op elkaar kunnen laten volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Wat een mooie collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Oh die stofjes zien er weer prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Wauw, wederom een prachtige collectie! (insta: label_madelief)

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Proficiat, het is weer prachtig gedaan.chapeau

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Waar jullie de inspiratie vandaan blijven halen is me een raadsel. Keer op keer een prachtige collectie waaruit het heel moeilijk kiezen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Zo een mooie collectie alweer. Wat een fijne, warme kleuren! Love it! Zo goed gedaan team SYAS!

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Grote fan van de abstracte print voor mezelf en de vissen voor mijn jongens. En voor mijn dametje zit er weer veel moois tussen

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Heel mooi kleurenpalet! Ben (voor de zoveelste keer) dan. Knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet van anoniem maar van Gwen (kan om de een of andere reden niet inloggen op googleaccoung).

   Verwijderen
  2. Is niet van anoniem maar van Gwen 😇 (gwenbab)

   Verwijderen
 180. Wat een mooie prints weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Mooie collectie!
  Annemarie Brouwer

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Weer helemaal verliefd op deze prachtcollectie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 183. Weeral boenk erop! Heel mooie collectie

  BeantwoordenVerwijderen