zaterdag 18 december 2021

Een nieuwe collectie en een ei.


Oh happy days! We ademen van die witte wolkjes mist in het koude landschap tijdens lange wandelingen in de vergrijsde natuur en krijgen roze en blozende wangen van de gezellige warmte die er binnen hangt.
De winter, het ideale seizoen om te naaien en te knutselen, het huis te versieren met takjes geurend groen en droogbloemen en met veel liefde handgemaakte spulletjes te maken wanneer buiten de donkere wolken voorbij glijden in de mist die de natuur vervaagt. De kerstvakantie is altijd weer een heerlijke tijd van cocoonen, creatief bezig te zijn en tijd te maken voor elkaar. Dat is één van de voornaamste reden waarom we zo graag de collectie nog voor of tenminste in de kerstvakantie gelanceerd kon worden. Voor mij altijd het startschot van de winter! We hebben dan eindelijk de knoop kunnen doorhakken en een paar moeilijke beslissingen moeten nemen over de lanceerdatums. Zo zal in de toekomst elk continent een ander lanceerdatum krijgen zodat we minder tijd verliezen met op elkaar te wachten en kunnen de stoffen hopelijk op deze manier sneller tot bij jullie geraken!

Deze pandemie is mijn vriend niet. Waarschijnlijk ook niet de uwe. Niet zozeer om al die regeltjes die gevolgd moeten worden. Daar kan ik persoonlijk nog prima mee leven. Ik spreek uiteraard voor mezelf. Het zijn vooral die vreselijke spanningen en stress die het met zich meebrengt op professioneel gebied. De wereld ligt wat dat betreft ook goed overhoop. Tekorten van allerlei basisgoederen, een bar slechte katoenoogst, ellenlange files om te kunnen produceren en leveren, abnormale prijsstijgingen waar mijn haar letterlijk van begint uit te vallen. Ik heb er tal van slapeloze nachten opzitten. Mijn schouderspieren zijn van beton. Ik hou graag namelijk iedereen tevreden. Het zit in mijn aard. Helaas is dat onmogelijk geworden. Ik zit volop in een persoonlijk leerproces om te kunnen loslaten. We kunnen niet alles in de hand houden en alles is momenteel zo onvoorspelbaar geworden dat ik uiteindelijk al blij en dankbaar ben dat we deze collectie hebben kunnen produceren en lanceren. Het vervelende gevolg van dit alles is dan ook dat we verplicht zijn om een kleine prijsstijging door te voeren. Daarmee is de lading niet gedekt, maar het geeft toch iets meer ademruimte. We hopen alvast op jullie begrip hiervoor!

Zo, het ei is eruit. Dan nu over op het meer interessante deel van mijn gezwets. De collectie zelf. Een wintercollectie met al een aanraking van de lente!

We combineerden deze keer koele ijstinten met warme tonen en creëerden een spel tussen koud en warm, binnen en buiten, groot en klein, abstract en figuratief. Alle kleuren werden weer met veel zorg afgestemd om zoveel mogelijk combinaties te kunnen maken in je capsule wardrobe!
Het werden 6 prints met bijpassende uni's en boordstoffen, drie canvassen om je ideale tasje mee te maken, 2 ultrafijne, zeer licht elastische Corduroys die fantastisch combineren en rust, warmte en textuur brengen in het geheel. Daarnaast brengen we nog een tweede nieuwe kwaliteit! Een Double Layered Dobby die verrassend makkelijk verwerkt en nét dat ietsje meer heeft door het extra stiksel dat door deze stof loopt! Ideaal voor jasjes, broekjes, maar ook verassend werkt als tasje of een mooie zachte kussenhoes voor in jou interieur! Kortom, een collectie die weer veel mogelijkheden biedt, maar die vooral overloopt van heel veel liefde voor handgemaakt en handgemaakt werd met veel liefde! Laten we daar, met veel blijdschap in ons hart, op focussen en het bovenal koesteren!


Ziehier; al één en al blijdschap in het eerste beeld! Dat is alvast een goede start!

We zijn voor de grotere kids rond de tafel gaan zitten en hebben goed geluisterd wat zij graag wilden. Voor hen hebben we dan ook leuke ensembles gemaakt die zowel vrolijk als sober te combineren zijn. Helemaal naar de mood van de dag!

We beginnen direct met een nieuwe kwaliteit. Een hele fijne rib waar een heel klein beetje stretch in zit voor extra draagcomfort. Hij verwerkt heel goed en blijft heel mooi na veelvuldig wassen. We namen die proef goed op de som. We brengen hem in twee kleuren om de combinatiemogelijkheden nog een heel pak ruimer te maken. Je kan ze combineren met zowat elke print en kleur uit deze collectie!
Het is werkelijk heel moeilijk om iets mis te doen!

CORDUROY - FIDE RIB - UMBER BROWN
RIBBING - MONUMENT GRAY

THIN GRID - FRENCH TERRY - MONUMENT GRAY
RIBBING - OFF WHITE
    CAMOMILE-S-COTTON GABARDINE TWILL - CASHEW BROWN


FRENCH TERRY - MONUMENT GRAY & BLACK
GLITCH - M - VISCOSE RAYON - DARK


 CAMOMILE - S - COTTON GABARDINE TWILL - CASHEW BROWN

Tassen maken is iets wat ik echt graag doe. Mijn eerste naaisel ooit was een tasje. Een toiletzak om preciezer te zijn. Deze van de blog van Oontje. Een geschenkje voor mijn schoonmoeder. Na die eerste tas had ik de smaak flink te pakken! Helaas heb ik te weinig tijd om veel voorbeelden van tassen te maken wanneer de eerste meters komen. We hebben vaak maar een week of twee, dus dan is het alle hens aan dek om alles te kunnen realiseren wat in mijn hoofd zit. Gewoonlijk krijgen we maar de helft verwezenlijkt! LOL!

Voor de voorbeelden van tassen durf ik dan al eens met een klein hartje lief te lachen naar de meer ervaren tassenmaakster om een  handje te helpen. Deze prachtige luiertas werd dan ook met veel zorg gefabriceerd door de enige echte Mieke van Zipper Zoo. Wat een prachtig afgewerkt exemplaar!


Tweede tassenmaakster van dienst was An van Jace did it. Altijd afgewerkt tot in de puntjes en volledig mijn goesting. 
CAMOMILE - S - VISCOSE RAYON - CASHEW BROWN
THIN GRID - VISCOSE RAYON - MONUMENT GRAY
GLITCH -VISCOSE RAYON - DARK


THIN GRID-VISCOSE RAYON - MONUMENT GRAY
CORDUROY - FINE RIB - UMBER BROWN

THIN GRID - VISCOSE RAYON - MONUMENT GRAY
CAMOMILE - S - DOUBLE LAYERDED DOBBY - CASHEW BROWN
RIBBING - MONUMENT GRAY

CAMOMILE - S - DOUBLE LAYERDED DOBBY - CASHEW BROWN
FRENCH TERRY - MONUMENT GRAY
FRENCH TERRY - BLUE GRAPHITE

 De Dobby is ook één van de nieuwe kwaliteiten die we hebben opgenomen. Wat is dat nu eigenlijk voor een soort stof hoor ik u denken. Het is een zachte, iets dikkere stof uit 100% katoen die niet rekbaar is. Het heeft een hele aangename touch. De naam zegt het zelf: 'Double layered'. Hij bestaat dus uit twee laagjes die mooi samenblijven door een extra stiksel die zijn specifieke uiterlijk mee bepalen. Deze stof kwam redelijk laat binnen, dus daar was weer die tijdnood. We naaiden dus drie dingetjes voor kleine mensjes, maar ik zie er ook een heleboel andere dingen in. Ik denk dat het ook geweldig zou zijn voor een tas, jasje of kussens.
RIBBING - BLUE GRAPHITE
CORDUROY - FINE RIB - TURBULENCE BLUE
CAMOMILE - S - COTTON GABARDINE TWILL

DRIED FLOWER - VISCOSE 
CORDUROY - FINE RIB - UMBER BROWN
Voor deze meid maakten we een set van 2 rokjes, één blouse, één jasje en twee truien om allemaal te kunnen combineren. Alles kan op alles en met alles en dat vind ik nu net zo fijn om allemaal uit te zoeken. Deze collectie is bijzonder goed combineerbaar onderling en een mini capsule collectie maken is echt zo leuk! Er zijn nog heel wat meer combi's te maken binnen deze collectie, maar daar laat ik jullie fantasie helemaal vrij om me te verassen! 


DRIED FLOWERS - M - VISCOSE RAYON - BLUE GRAPHITE
THIN GRID - VISCOSE RAYON - MONUMENT GRAY
GLITCH - VISCOSE RAYON - DARK

DRIED FLOWERS - M - FRENCH TERRY - BLUE GRAPHITE
CORDUROY - FINE RIB - UMBER BROWNDit jasje is mijn favoriete maaksel uit de collectie denk ik. Ik vind het zo schattig geworden en super te combineren!
THIN GRID -  FRENCH TERRY - MONUMENT GRAY
CORDUROY - FINE RIB - TURBULENCE BLUE

CORDUROY - FINE RIB - TURBULENCE BLUE
RIBBING - BLUE GRAPHITE

Ik kon het toch niet laten om toch één tasje zelf te maken. Het werd een portemonnee, want die had ik dringend nodig! Hij staat enkel nog steeds op de kast te staan omdat ik hem te leuk vind om te gebruiken. Mijn bankaarten zwerven dus nog steeds los in mijn sjakosj. Vrouwenlogica zeker!

CAMOMILE - S - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - CASHEW BROWN

HILLS - FRENCH TERRY - MOCHA BISQUE
RIBBING - MOCHA BISQUE
SOLID COLOR - FRENCH TERRY - MOCHA BISQUE
HILLS-FRENCH TERRY - MOCHA BISQUE
FACES - FRENCH TERRY - OFF WHITE
RAINY CLOUDS - L - FRENCH TERRY - OFF WHITE
THIN GRID - FRENCH TERRY - MONUMENT GRAYFACES - FRENCH TERRY  -OFF WHITE
RIBBING - OFF WHITE
SOLID COLOR - FRENCH TERRY - OFF WHITE
VERTICALS - MNW - FRENCH TERRY - HARVEST GOLD
RIBBING - HARVEST GOLD
SOLID COLOR - HARVEST GOLDLaatste tassenmaakster van dienst die haar diensten wilde verlenen is Sanne Moyaert
Zij maakte nu al voor de derde keer op rij een paar prachtige tasexemplaren en ik sta telkens weer versteld van de kwaliteit van haar werk. Echt waar, ze naait nog maar 1.5 jaar. Ik kan het nog steeds niet geloven! 

WINTER WOOD - L - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - BLUE GRAPHITEZiehier, de vereende krachten van de tassenmaaksters. Dat zou toch zo uit een winkel kunnen komen nietwaar? 


DRIED FLOWERS - VISCOSE RAYON - BLUE GRAPHITE
CAMOMILE - S - VISCOSE RAYON - CASGEW BROWN
THIN GRID - VISCOSE RAYON - MONUMENT GRAY
GLITCH - M - VISCOSE RAYON - DARK
WINTER WOOD - L - VISCOSE RAYON - BLUE GRAPHITEWINTER WOOD - L-COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - BLUE GRAPHITE
THIN GRID - S - COTTON GABARDINE TWILL - LIGHT HARBOR GRAY
CAMOMILE - S - COTTON GABARDINE TWILL - CASHEW BROWN

De drie canvassen op een rij. Een bijzondere, een frisse en en lieve. Voor ieder wat wils!

Het zal u  trouwe volger ondertussen wel duidelijk geworden zijn dat ik iets heb met wolken. It runs in the familie denk ik. Iets met de beweging en de veranderlijkheid ervan spreekt me aan. Ik ben dan ook echt heel blij met hoe deze wolkenstof eruit is gekomen. Het was ook technisch niet zo makkelijk om deze stof tot stand te laten komen, dus ik ben wel heel blij dat het uiteindelijk toch helemaal geworden is zoals ik het mij voorstelde.

RAINY CLOUDS -L- FRENCH TERRY - OFF WHITE
RIBBING - OFF WHITE
SOLID COLOR - OFF WHITE


Voila, het overzicht is alweer ten einde! Ik hoop dat dat we jullie hebben kunnen inspireren en hopen dat er iets bij zit dat jullie harten kon bekoren! Ik ben alvast ontzettend benieuwd wat jullie ermee zouden maken!

Even nog een paar praktische dingetjes op een rij voordat we over gaan op het uitdelen van cadeautjes.
We hebben besloten de collectie te lanceren op 28 december. Het valt wel na kerstmis, dus cadeautjes voor onder de boom zullen niet meer lukken jammer genoeg. Het valt wel nog in het eerste deel van de kerstvakantie waardoor er wel fijn tijd is om nog te naaien voordat die werkweken weer beginnen. Een cadeaubon van jou favoriete stoffenwinkel is dan misschien een fijn alternatief. Dubbele vreugde zeg maar!

Verder nog een kleine verheldering die mij soms persoonlijk dwars zit. Ik zou er heel lang en uitgebreid over kunnen doorbomen, maar ik zal proberen het kort te houden. (Mocht het u niet interesseren dan mag u gerust deze volgende paragraaf overslaan)
We doen normaal gezien 4 collecties per jaar. We lanceren er één in elk seizoen. Meestal zijn de collecties die in de herfst/winter en lente/zomer zijn wel meer aangepast aan het seizoen, maar er zitten bijna altijd heel wat stoffen bij die het hele jaar door perfect te dragen zijn. Sommige vinden dat een collectie die aan het begin van de winter uitkomt een collectie die te laat is. Ik vind dat persoonlijk altijd wonderlijk. De winter begint officieel pas over drie dagen en we gaan nog heel wat koude en gure weken (lees maanden) tegemoet. Voor mij start de winter nu pas. Er wordt me soms 'verweten' dat we zo uit het ritme zijn van andere stoffenmerken en dat we teveel uit de pas lopen. Laat ik daar nu net een hekel aan hebben. Aan in de pas lopen. Niet dat ik persé tegendraads wil zijn, maar ik vind het wel vervelend om in een bepaald stramien geduwd te worden waar ik mezelf niet goed bij voel, ongeacht of dat nu beter zou zijn voor verkoopcijfers en dergelijke meer. Er is ook nog geen haar op mijn hoofd (als er nog wat opstaat LOL) dat eraan denkt om nu al lente of zomerspullen te maken, laat staan te kopen. Met wat geluk moet ik dat nog weghangen tot april, met wat pech tot in mei. Daar wordt ik ongelukkig van. We noemen de collecties voor het gemak 'wintercollectie', maar dat is voornamelijk omdat we spreken over de collectie die in winter uitkomt en ook meer winterse allures heeft. Ik koppel dat van elkaar los. Het staat daarnaast ook los van het feit dat we de collecties zelf graag vroeger willen lanceren, maar dat heeft dan weer meer te maken dat we dan vooral in de winter en de zomer ook zelf eens een paar daagjes vakantie zouden kunnen nemen. Ik denk er dus over om de naam te veranderen van 'winter collectie' naar 'nieuwe collectie' ter verheldering. Wat denkt u daarvan!

Deze collectie is voorlopig onze laatste nieuwe! Geen angst, we stoppen er nog voorlopig nog niet mee! Voor de lente doen we een kleine Replay collectie op algemene vraag. Vooral omdat we voornamelijk in het buitenland gegroeid zijn het laatste jaar en zo kunnen we hen dan ook nog bedienen van gemiste stoffen. Daarnaast gaf het ons ook extra ruimte om in te spelen op de vertragingen die er nu wereldwijd aan de gang zijn. Op die manier hopen we onze 'zomercollectie' op een normaal moment te kunnen lanceren! U mag mee bidden! Op uw blote knieën. De zomercollectie (of de collectie die tegen de zomer uitkomt) wordt weer een gloednieuwe, maar zal dus pas voor over een heel poosje zijn!

Last but not least het fijne gedeelte aan deze blogpost.

We geven weer wat weg.  Drie keer zelfs.
200€ om onbeschaamd stoffen aan te schaffen.
En 1 extraatje op Instagram waar u misschien iemand anders ook heel blij mee kan maken.

Vanaf vandaag geven we er al ééntje weg hier!
 
Vanaf maandag geven we er ééntje weg via onze INSTAGRAM pagina
en ééntje via FACEBOOK.

Ik heb morgen een broodnodig dagje rust nodig namelijk.
Wat moet je doen om kans te maken? Niets moeilijk en het kost u gene frank.
Een berichtje onderaan deze blog achterlaten is voldoende! We loten geheel random de winnaars op
maandag 27 december! Om je prijs te innen hebben we ook helemaal niets van je nodig! Je moet (mag) niet op een link klikken of iets dergelijk. Winnaars worden altijd openbaar bekend gemaakt!
Het is maar dat misdadigers geen kans maken om u te misleiden!

Heel veel succes ermee!

X, Naomi539 opmerkingen:

 1. Proficiat met jullie nieuwe collectie! Benieuwd naar de ribstofjes, die zien er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh weer zo zo zo mooi. Ik ga alvast voor euh alle viscoses denk ik 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een super mooie collectie.
  De laatste maanden niet meer kunnen naaien maar ik denk dat deze stofjes me weer moed gaan geven om er aan te beginnen 😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pareltjes alweer! Wordt terug héél moeilijk kiezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is weer om je vingers bij af te likken. Proficiat met de lancering van weer een originele stoffencollectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel moei allemaal, heb je ook info over de patronen? Zou graag een cadeaubon winnen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige collectie is het weer geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Knap, gefeliciteerd voor de mooie collectie en stoffen en voor de het zwoegen om deze klaar te krijgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blown away 😲 weeral!hoe doe je het toch?!🤗weer een knap staaltje creativiteit en vindingrijkheid proficiat

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, die prachtige stoffen weer. En fijn dat je ons meeneemt in het proces achter de schermen. En ook ik ben heel blij dat deze winterstoffen in de winter komen en niet in de herfst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat prachtig weer. Nu al vele ideeetjes en wensen om te gaan maken. Zin in! Veel dank voor jullie creatieve harde werken

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Groot gelijk dat je de commerce niet volgt in zomer en winter opdeling. Jij volgt je hart in wat je creëert en dat zie je, het zal een eer zijn om er zelf mijn hart in te leggen en er iets moois mee te maken. Dankje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Opnieuw weer een prachtige collectie, op inspirerende wijze gepresenteerd!en wat mij betreft is "nieuwe collectie" prima, ik geef ook niet om in de pas lopen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Opnieuw erg mooi! Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig, zoals altijd! Proficiat!🍀🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh en ook mooi jongensmateriaal 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Weeral zo een mooie collectie, daar heb ik wel heel wat ideeen voor, voor mezelf, mijn pubers en voor mijn kleine peuter hier in huis.
  Dus ik duim dat we hier eens in de prijzen mogen vallen ����

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Echt prachtig weer! En voor het antwoord op de vraag: het interesseert me echt helemaal niets hoe je de collecties noemt, just keep them comming!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Just love your fabrics so much ! Once again a wonderfull new collection. Don't change anything on the timing it is always very exciting to wait and see you novelties.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er weer top uit! Leuke opties, voor ieder wat wils.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele mooie nieuwe collectie wederom! Iedere keer weer zo vernieuwend. Er zitten weer pareltjes tussen, ik neem mijn lootje en wacht rustig af!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw wauw!!! Het ziet er weer prachtig uit. €200,- zou ik graaaaaag besteden! Ik heb uitgekeken naar deze blog. Zo leuk altijd te lezen hoe het proces gaat. Bedankt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. O neen ik had me voorgenomen geen stof meer te kopen want mijn kasten zitten vol. Maar jullie hebben weer zo een mooie nieuwe collectie gemaakt ... Ik vrees dat ik ga zwichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het winterbos is echt prachtig en de kleuren ook zoals altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Waouh! Quelle sublime collection! A chaque fois je suis émerveillée.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zoals steeds, jullie hebben jezelf weer overtroffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Zo fan van jullie stofjes!!! En deze zien er weer prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Die wolkenstof is mijn absolute favoriet ��

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een prachtige nieuwe collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Absoluut mijn top favoriet deze collectie 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik wil wel een aankoopbon winnen! Genoeg kinderen en kleinkinderen die ik kan blijmaken😊

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik heb ze al kunnen aaien: knap werk weer! En helemaal eens met die laatste alinea. X

  BeantwoordenVerwijderen
 33. ❤ it! Wat een heerlijke wintercollectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Heel mooi weer! Zo fijn dat er weer een nieuwe collectie is ondanks de tegenslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. liesbethjonckheere@hotmail.com18 december 2021 om 22:07

  Prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oooow wat zijn ze weer prachtig! Kan nu al niet kiezen 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Die vicoses...stuk voor stuk prachtig 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hai! Wat een prachtige wintercollectie ❄️
  Noem het zoals u wilt, het is uw collectie en het is weer subliem 💓.
  Ik zal in 2022 met u en anderen wachten op de zomercollectie ☀️ Tot u er aan toe bent deze te lanceren. We genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Prachtig, verliefd op dried flowers 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Er zitten weer pareltjes tussen, knap werk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ooh wauw 😳 prachtig, wederom, zoals altijd... 🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Echt knap om elke keer weer een hele collectie neer te zetten! Ik heb al wat favorieten ;) Nu de kinderen nog aanwijzen wat ze moeten kiezen (haha). Nu al lentecollectie zou veeeel te vroeg zijn, dan zijn ze al lang en breed uit de kleding gegroeid. Of ik moet het zo ruim maken dat het een gokje wordt. Nee, heerlijk juist een nieuwe collectie in deze donkere dagen. Met kleur - fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Laat jullie niet gek maken! Deze collectie is -net als al die anderen- weer prachtig, en staat los van de seizoenen. Proficiat met ‘de nieuwe collectie’!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hoe blijven jullie het doen. Knappe collectie. Die winter kan nu echt beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Knappe prestatie 👏! Hellemaal fan van deze ´nieuwe collectie´ 🥰. Misschien begin ik wel met de corduroy ´turbulence blue´ 💙 ... of toch de rainy clouds, die fascineren me zo 🤍

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Een zaligmooie nieuwe collectie. We tellen weer mee af naar 28 december.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Weer heel erg mooi, zoals steeds! Ik kruis mijn vingers!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Prachtig! Toch altijd weer wegdromen bij deze mooie stoffen❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Super mooi! En 'tegendraads' zijn is je zo gepermitteerd als je zo iets mooi levert!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wauw!!! Elke keer opnieuw helemaal verliefd op jullie stofjes 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 51. I love all the new fabrics. As usual, the new collection is fabulous.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. De stofjes zijn weer prachtig!!! Ik kijk er naar uit om ze te gaan verwerken 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Oooh altijd zo uitkijken naar deze post en het stelt nooit teleur: wat een pareltjes alweer! Hier wordt zwaar afgeteld tot de 28ste! 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Toppie alweer! Tijd voor inspiratie opdoen

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wow! Alweer een schot in de roos. Ik zie outfits voor mezelf, de hubbie en mijn kersverse metekindje ��

  BeantwoordenVerwijderen
 57. So beautiful. Thank you so much. Really looking forward the collection being available.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Loop maar uit de pas ;-) gaat je goed af.
  Bedankt om zoveel moois op ons los te laten!
  Een kleed voor mezelf, sweaters voor de meisjes, een tas .... graag verzenden met een portie tijd :-)
  Liefs, kristien

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Weeral een prachtige collectie! 😍
  Volg gewoon je eigen gevoel voor de lancering van de collecties. Ik begin zelf ook meestal pas aan nieuwe stuks wanneer het seizoen al begonnen is. 😅

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Wauw echt prachtig weer! Die prints en kleuren, verliefd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Zàlige collectie... echt wegdromen naar al die voorlopig onbestaande naaitijd om ermee aan de slag te gaan :-) proficiat alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. La viscose et le french Terry Dried Flowers sont 🥰🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Keer op keer breng je steeds een prachtige collecties uit ! Ik heb alvast enkele favorieten 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 64. What a fantastic showcase for such gorgeous fabrics. I love that you sell fabric for the season we are in.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Lichtpuntje van deze dag met grauw en mistig weer en slecht nieuws in NL want strenge lockdown vanaf morgen. Ik loot graag mee voor nog meer lichtpuntjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Opnieuw zo’n prachtige stoffen! Mega leuk. En zeker die babypakjes, echt té schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ooh, ik zou hier zoveel cadeautjes mee kunnen maken, van babypakjes tot goodies voor vriendinnen en mezelf ❤️ Prachtige stoffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wat een prachtige 'nieuwe collectie', dikke proficiat. Het wordt hier, zoals altijd, moeilijk kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Wat een mooie collectie heb je weer samengesteld 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Wat een super mooie collectie weer!!! 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Je volgt je hart en maakt al jaren heel veel memsen heel gelukkig met prachtige stoffen!! What's in a name?
  Ik kij alleszins uit naar de nieuwe collectie! En wie weet, win ik eens! 🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Wow, weeral een pracht van een collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Erg mooi weer, fan van de gele met streepjes! Trek je niks aan van commentaar over lanceerdata, mensen moeten nu eenmaal wat te zeuren hebben. Blijf gezond en ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Zo mooi weer! Ik vergeet altijd wanneer er een nieuwe collectie komt en ben dan letterlijk aangenaam verrast.
  Jule

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Schitterende collectie, elke keer opnieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Jullie kunnen echt geweldige combinaties maken... En ik krijg weer tassenkriebels.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Weer een topcollectie! Dat wordt moeilijk kiezen...maar eerst plaats maken in de stoffenkast!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Oh zo'n mooie foto's! Blij voor jullie dat het toch gelukt is. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Mooie collectie weer! En laat je vooral niet 'in de pas' duwen. You do you en jullie doen dat geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Grote fan weer! En ik begrijp helemaal jouw issue ivm de naam van de collectie en dat die te laat zou vallen! Winter is nú, inderdaad, nog niet begonnen, dus zeker meer dan op tijd. De koudste periode moet nog komen verdekke, dus blijf maar kleur brengen hier wsnneer we het nodig hebben ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Weer een prachtige collectie. En wat maakt de lanceerdatum nu uit. Het is gewoon mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Heel erg mooi weer! Zie al wat projecten voor me. Lichtpuntje in sombere tijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Prachtig weer! De twee bloemenstoffen die voor de tassen zijn gebruikt zijn mijn favoriet: camomile en dried flowers.
  Groetjes Jessie

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Sofie Schittekatte18 december 2021 om 23:19

  Opnieuw een prachtige collectie voor een kast vol cosy winterse kledij. Want de winter start idd pas binnen 3 dagen. Ik kan al niet wachten om aan de slag te gaan met deze mooie stofjes ��

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Prachtige collectie weer! Proficiat! 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Wat een mooie collectie. Ik vind de stoffen weer prachtig bij elkaar passen. Ik plan mijn naaiprojecvten nooit ver van tevoren. Ik ben nu dus lekker met winterkleding bezig. Dus vond dit helemaal geen late lanceerdatum.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Oh dames! die dried flowers!!! doe mij daar een hele rol van! Zalige stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Love it (again and again). Ik zie weer heel wat nieuwe broeken en truien to be. En ik hoop op zowel voldoende naaitijd als op een kadobon-duwtje 😇

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Oh die glitch en die wolken zijn weer zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Helemaal fan van de gezichten en de wolken 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Whoehoe ik kan niet wachten! Ik gebruik de stoffen zelfs voor mijn voorjaarscollectie. Dat kan prima! Aangezien de voorjaarscollectie tegenwoordig in de winter in de winkel ligt 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Wat een prachtige stoffen en nog meer inspiratie! Echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Wat mooi alweer!! Ik kijk er naar uit om iets mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Het zijn keer op keer geweldige stoffen! Dat worst weer moeilijk kiezen...😍

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Euhm..alles voor mij graag 😍 weer goed gedaan dames! En die BOZ onesies, hoe schattig zijn die 😍 🍀🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Helemaal in de wolken van het wolkenstofje!
  Ellis

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Wat is het toch steeds leuk om jouw blog te lezen ! Je voelt dat je leeft voor jouw bedrijf, je stoffen, je prints, je creaties (ook als die door iemand anders zijn gemaakt). En dan die inspiratiefotos 😍 Telkens weer denk ik op voorhand, "Easy girl" maar dat is gewoon onmogelijk. Als ik deze nu weer zie, weet ik nu al dat ik verloren ben. Proficiat met deze nieuwe collectie. What's in a name 🤷

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Wat ziet het er weer prachtig uit!! Wat een geluk met een 13e maand 🤭!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Merci pour ce concours et croisons les doigts

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Vooral fan van de ijskleuren en de droogbloemetjes ����

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Eeuuhhhmmm wat een keuze stress weer! Telkens opnieuw weer prachtige stoffen. Alweer een dikke proficiat met deze prachtige collectie! Kijk ernaar uit om er mee aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Wintercollectie of nieuwe collectie, what's in a name ... Blijf je eigen ding doen, you do you! Prachtig allemaal, van begin tot eind, ik doe meeeeeee !

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Heel mooi!!! Dat wordt lastig kiezen 🙄😊

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Heel mooi! Zo leuk om ook jullie verhaal te horen, we krijgen er alleen maar meer respect voor, want we hebben geen idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Prachtige collectie weer. Moet eigenlijk eerst mijn stofjes voorraad wat opmaken maar ja…… ik denk dat ik me wéér niet zal kunnen inhouden 😆.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Prachtige nieuwe collectie! Ik heb heel veel zin om ermee aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Ooow ja fantastisch! En nu er een meisje geboren is na 2 jongens is er weer veel meer keuze!!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Laat je schouders maar eens goed masseren, nu de prachtige collectie gelanceerd is. Prachtig resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Prachtig! Weeral veel inspiratie, waarvoor dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Wat een pareltjes! Dat worden weer fijne naaiuurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Zalig, mijn hoofd gaat helemaal tekeer met alle ideeën die ik nu heb

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Heel mooi! Ik zie al diverse naaiprojecten voor me!

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Net voor nieuwjaar is perfect! Nog geen goed voornemen gebroken dan… ik kan alweer niet kiezen…

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Ik heb weer leuke combinaties gezien. Damn toch, weer zoveel ideeën in mijn hoofd, maar gelukkig heb ik een naaiweekend geboekt waar ik dat allemaal ga kunnen in mooie kledij ga kunnen omtoveren!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Naomi, het is weer een prachtige collectie geworden. Mijn keuzes zijn gemaakt.

  MAAAARRR!!!!!
  PLEASE, blijf je zelf in jou voor jou kloppend proces. Dit heeft jou uniek gemaakt, jou collecties uniek gemaakt, en als je in pas mee loopt is het niet meer zoals jij het hebt bedacht. Blijf jezelf
  (Dan blijven er nog wat haren over��)!! Dat maakt syas nu juist syas ♡♡♡
  Veel liefs Kim♥️

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Super mooie collectie.ik heb al zin om er aan te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Wat een mooie collectie, helemaal men ding. Nu al zin om er in te vliegen. En doe maar wat trager en op eigen ritme

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Wauw wat een mooie "nieuwe" collectie. 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 120. So many beautiful fabrics, thank you for such inspiration again.The dried flowers oh my !

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Waw. Ik heb al een verlanglijstje...

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Indrukwekkende en uitgebreide collectie, ik ben onder de indruk! Straf werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Mooi mooi mooi benieuwd naar de viscose rayon.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Wat mooi weer en wat een leuke inspiratie kan ik weer opdoen uit de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. It's a wonderful collection, regardless of the season or name! Its always cold or warm or both somewhere in the world! Love your work! Love love love

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Wauw wat een ontzettend mooie nieuwe collectie! En dat korte jasje ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Zoals elke keer weer super prachtig en het zal weer moeilijk kiezen worden dus hopelijk kunnen we winnen 🙏🥰! Ik ben helemaal verliefd 🥰! Dikke proficiat met de mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Oh ja zo graag!! Mijn hoofd draait al zot bij alle mogelijkheden...

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Mooi!!! Fingers crossed Voor Een extra kerstgeschenk!

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Waw wat een knappe collectie, ik zie zo een paar tassen voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Jullie zijn er weer maar eens in geslaagd. Vooral fan van de stofjes voor de tassen, echt mijn favorietjes. Goed dat jullie nog even wachten met de (zomer)collectie. Mijn portemonnee dankt u 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Met creativitei komen we samen door de cotonatijd!
  Succes met ondernemen en een gezond 2022

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Jullie 'nieuwe collectie' is weer super gelukt. Kan niet wachten om aan de slag te gaan. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Waaaauw, wat mooi weer! Proficiat met de nieuwe collectie en een fijn eindejaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Zorg goed voor jezelf, stress is de grootste boosdoener voor je eigen lichaam.

  En het feit dat mensen hopen dat je mee in t rijtje loopt is omdat ze gewoon zo ongeduldig zijn om op jouw prachtige collecties te moeten wachten. Het is niet voor niets dat velen klaar zitten op het lanceer uur om zo hun favorieten te scoren … want vaak is er een bepaald printje zo gegeerd dat deze snel weg is bij je favoriete shop en dan moet je vaak nog langer wachten tot ze nieuwe stock binnen krijgen :D !
  Doe gewoon zoals jullie het graag doen. Je kan nooit voor iedereen goed doen maar je kan wel beginnen bij jezelf . Waar jij je het beste bij voelt ♥️

  Wederom doe ik zoals bij iedere lancering graag mee met de win actie 👌🏼🥰♥️

  Mooie collectie 🎄♥️

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Wauw! Alweer zo'n mooie collectie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Wauw, zitten weer pareltjes tussen. Ik kan al niet wachten om er in te vliegen

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Wat een prachtige collectie weer! Helemaal mijn smaak! 😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Opnieuw een super mooie collectie! Dat wordt weer moeilijk kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Wat een fantastische collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Wat een fantastische collegtie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. prachtige collectie..krijg ik weer stoffenkoorts van 😆

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Wintercollectie of nieuwe collectie. De naam maakt niet uit, de dtifjes zijn allemaal even mooi! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Wat een prachtige collectie weer 😍 en wat een mooie sfeer is er in de foto’s!

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Prachtige collectie. Ik zie al een paar favorieten

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Voor onze 3 kindjes zitten er prachtige stofjes bij! Fingers crossed 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Ooooh... Dat korte jasje. Die luiertas. Zoveel dingen waar mijn puberdochter ook nog blij van zou worden. En ikzelf ook. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Bravo! Une collection super intéressante. J'ai déjà des idées pour aller avec les tissus.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Wat een prachtcollectie ,zal weer moeilijk worden om te kiezen, al een paar favorietjes aangekruist

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Wat leuk alweer! Ik sta alvast weer de springen voor deze collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Wintercollectie,zomercollectie,nieuwe collectie,... maakt mij niet zoveel uit hoe die collecties genoemd worden eigenlijk. Ik koop wat ik mooi vind en verwerk het als ik daar zin en tijd voor heb. Het gebeurt hier dus meermaals dat ik een van jullie lentestoffen in de winter verwerk en omgekeerd. Maakt me dus niet uit hoe jullie die collecties noemen, ik blijf fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Ik ben helemaal weg van deze collectie! En groot gelijk om een even bij te komen. You did it again!!

  BeantwoordenVerwijderen
 153. what a wonderful new co' And splendid photos! I just can't resist!

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Het ziet er weer allemaal prachtig uit! De inspiratie borrelt hier al :) en nu hopen op een win ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Zoo mooi weer!! Fan van de bloemenprints! 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Ich bin - wie immer - begeistert und überlege schon, wie ich die Garderobe der Familie erweitere. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Weer fantastisch, zoals altijd!!😍 nieuwe viscoses en fijne ribjes zien er fantastisch uit😍

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Altijd weer opnieuw prachtige prints op kwalitatieve stoffen. Kijk alijd uit naar de nieuwe collectie. En terecht de winter moet nog beginnen. De corduroy komt zeker nog pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 159. I love this new collection ! So beautiful 🌸😍

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Wauw, en weer niet alleen prachtige stofjes maar ook prachtige patrooninspiratie! De kans is klein maar wie weet win ik deze keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Wauw, zoveel prachtige stoffen weer waar ik heel veel ideeën van krijg!

  BeantwoordenVerwijderen