donderdag 7 oktober 2021

Over een kleurenspektakel, dieren spotten en een gloednieuwe herfst collectie!

De herfst, een bijzondere periode. De natuur brengt een kleurenspektakel van ontelbare tinten rood, bruin en oranje.

De lage herfstzon en een speelse bries die beweging brengt maken de wervelende show compleet. Een schitterend seizoen om buiten te vertoeven. We beleven 'buiten zijn' alsof elke dag onze laatste kan zijn en plukken de dagen waarin het landschap zich koper en zonovergoten klaarmaakt voor de winter. Lange wandelingen, dieren spotten, bladeren zoeken, koele avonden met een gouden rand en rust vinden in alle pracht die de natuur te bieden heeft voor ze zich hult in het donker. We zijn helemaal klaar om de herfst in zijn volle glorie te gaan beleven!

We zijn heel blij om jullie, na weken van immense stress en onzekerheid, mee te delen dat we eindelijk het laatste deel van onze nieuwe herfstcollectie hebben mogen ontvangen vandaag. Ze staat dan ook klaar voor jullie om de herfst geheel comfortabel en in stijl te kunnen laten doorbrengen!

Het is een fijne mix geworden van verschillende kleuren, prints en texturen om helemaal te blenden met het seizoen en dit alles met oog voor voorgaande en toekomstige collecties!

In deze collectie zitten drie zachte corduroys met zachte rib die onderling perfect te combineren zijn, maar ook de ideale samenwerking aangaan met tal van verhalende prints. Een bostafereel, een vallend blad, een dier dat zichtbaar is geworden nu het bladerdek stilaan dunner wordt, maar ook meer abstracte prints met een hint naar beweging, groei en ruimte. Dit verhaal werd gespreid over 5 french terry's met bijpassende uni stoffen en boordstof, 2 luchtige viscoses, 1 speelse twill en drie stevige canvassen om de ideale tas mee te maken om mee op pad te gaan of reeds te starten aan die eerste cadeautjes voor het feestseizoen.

Last but not least, hebben we onze collectie uitgebreid met een klein assortiment knoopjes en drie bijpassende linten om je creatief project tot een perfect einde te brengen en deze allen in neutrale en natuurlijke tinten. Koper, zwart, goud en natuurtinten voeren hierbij de boventoon en zullen tal van projecten nét dat ietsje meer geven!

Kortom, een ideale mix om het nieuwe naaiseizoen met een lach in te gaan. We nemen je graag mee op een creatieve en herfstige reis die we met veel liefde en geduld voor jou in beeld hebben gebracht!Maple Leaves - M - French Terry - Forest River


Onze eerste print is een speels vallend blad van de esdoorn. De rozige kleur van het blad hebben we in de productie een fractie donkerder en ietsje bruiner laten maken. Het is maar dat je het weet!


Corduroy - Wide Rib - Tea Green

French Terry - Tea Green

 Deze groene grid is waarschijnlijk geen onbekende. In de afgelopen zomercollectie hadden we hem in een lichtere tint. Deze twee passen dan ook nog heel mooi samen!
Thin Grid - XL - Cotton Canvas Gabardine Twill - Tea Green
Webbing - M - Cotton - Diagonal - Dark Blue - Khaki

Dit mooie gestreepte lint geeft je naaiprojectje nét dat ietsje meer. It's all in the details you guys!
Ik experimenteerde met verschillende koordeindjes en ontdekte dat je eenvoudig zelf ééntje kan maken met een stukje nepleder. Deze kleur komt trouwens van bij k-bas die sinds kort hun naam en huisstijl helemaal in een nieuw jasje hebben gestoken en nu terug te vinden zijn onder 'Zipper Zoo'. Deze cognac kleur is één van mijn favorietjes en heb ik in de gehele collectie gebruikt omdat hij zo fijn combineert. Je kan hem hier terugvinden mocht je interesse hebben.Onze dochter maakte voor deze collectie alle accessoires helemaal zelf. De armbanden en oorbellen zijn allemaal van haar hand! 

Next print is deze speelse bosprint. Deze hebben we op twee verschillende kwaliteiten en in 2 verschillende formaten. Een groot formaat op canvas voor tassen waarbij je heerlijk kan kan spelen met de verschillende elementen. Wil je graag een diertje in de kijker zetten op een klein tasje, dan kan je dit helemaal uitlichten. Hou je meer van blaadjes, dan werk je gewoon rond de diertjes. Genoeg mogelijkheden voor jong en oud en voor ieder wat wils! Het klein formaat is ideaal om je kroost mee blij te maken. Diertjes en paddenstoelen zoeken tussen de blaadjes blijkt een geweldig fijn spelletje te zijn!

Autumn Joy - M - Cotton Gabardine Twill - Forest River

Button  - Corozo - Black - Size 12,11 & 10

De knoopjes zijn er gekomen vanuit een gevoel van noodzaak. Ik weet niet wat voor naai(st)er jij bent. Het type: Ik-kies-een-project-en-zoek-dan-pas-mijn-spullen of het type verzamelaar. In beide gevallen gaat een selectie neutrale knopen van pas komen. Ik ben absoluut ééntje van die laatste categorie. 
 
We hebben drie verschillende kleuren in het assortiment. De zwarte in drie verschillende formaatjes. Gouden en koperen in 2 verschillende formaatjes waarvan de twee laatste nog onderverdeeld zijn in glad of met textuur ter afwisseling. 

 
French Terry - Chateau Gray

Autumn Joy - L - Cotton Canvas Gabardine Twill - Forest RiverBirches - M - French Terry - Chateau Gray
Thin Grid - XL - Cotton Canvas Gabardine Twill - Tea Green

De tas die Lieve van Pieke Wieke vorige collectie voor ons maakte stak mijn ogen uit. Ik wilde ook zo'n exemplaar. Eéntje is geentje dus ik maakte er maar onmiddellijk twee. Het patroontje is de 'Casey bag' van Sally Tomato. Hier kan je de papieren versie vinden en hier de digitale versie. Een eenvoudig te maken patroontje. Ik maakte enkel een verlengstukje in stof aan de zijkanten die de hoeken naar beneden houdt om de tas iets 'vierkanter' te maken. Voor mijn gevoel paste dat beter bij de stoffen.

Ik kreeg ook een gouden tip voor tassenmaakster die zouden worstelen met de vertaling van Engelstalige patronen en dan met name van de versteviging die men daar vaak gebruikt en waar je het Europese alternatief niet van kent. Ik kocht het e-book aan van Katrienette. 'Tassen maken met Engelstalige patronen' en het bleek een echt life saver te zijn. Alle Engelse termen en materialen netjes uitgelegd en vertaald naar Europese alternatieven. Een echte aanrader! Dankjewel Sanne voor deze gouden tip!

We gaan hier verder niet uitweiden over alle gebruikte patronen. Deze zal ik in een volgende blogpost netjes en voor uw aller gemak oplijsten en volgende week met jullie delen!

Autumn Joy - L - Cotton Canvas Gabardine Twill - Forest River

Thin Grid - S - Cotton Canvas Gabardine Twill - Forest River
Onze eerste viscose. Een donkerblauwe stof met groene ondertoon met een fijne koperen grid. Ideaal om weg te komen bij elke gelegenheid. Gaat perfect casual alsook chique!


Button - 11 - Metal - Smooth - Rosé Copper
Corduroy - Wide Rib - Forest River

Voor extra tassen kon ik deze keer ook rekenen op de hulp van Sanne. Ze is pas gestart met naaien aan het begin van de corona crisis met mondmaskers en heeft zich op korte tijd ontpopt tot super tassenmaakster. Spontane hulp die digitaal komt aanwaaien wijs ik niet af in geval van nood en zij maakte dus deze prachtig schone rugzak ter voorbeeld! Ik had hem graag op mijn rug gehouden en mee naar huis gepakt!
De brede corduroy is ook heel geschikt voor mannen. Door de breedte van de rib krijgt hij iets stoer en dat zien we graag gebeuren!


Volgend printje komt je misschien ook bekend voor moest je ons al lang volgen. We vinden het een top printje voor de herfst en daarom brengen we hem nu in een totaal ander kleurenpallet dat perfect past in deze serie en een noot vrolijkheid in het kleurenspel brengt!

Scribbles - M - French Terry - Autumn Leaf Brown

Webbing - M - Cotton - Diagonal - Dark Blue - Khaki
Twill Tape - M - Cotton - Natural
Twill Tape - M - Cotton - BlackScribbles - M - French Terry - Autumn Leaf Brown
Thin Grid - S - Viscose Rayon - Forest RiverBasins - M - Viscose Rayon - Burnt Sienna Red
Onze tweede viscose is er ééntje in een kleur uit de comfortzone, maar blij ben ik er eigenlijk echt wel mee!


Button - 11 - Metal - Smooth - Soft GoldNog een schone tas door Sanne gefabriceerd!


Button - 10 - Metal - Smooth - Rosé Copper

Bij deze een close up van de getextureerde knoopjes. Goud, zwart en koper passen bij heel veel stoffen, Je kan er dus weinig fout mee doen! De gouden en koperen zijn er in maatje 10 en 11


Twill Tape - M - Cotton - Natural
Ziehier, het trio van corduroy. Stoere kleuren, afgewisseld met wat zachtheid.


French Terry - Forest River

Corduroy - Wide Rib - Khaki
Corduroy - Wide Rib - Tea Green


French Terry - Mahogany Brown

Een speels diertje kon niet ontbreken. Vosjes voor deugnieten met streken!

Fox - M - French Terry - Mahogany Brown

Fox - M - French Terry - Mahogany BrownDe drie canvassen op een rij die ook goed samen gaan!

Thin Grid - S - Cotton Canvas Gabardine Twill - Forest River
Autumn Joy - L - Cotton Canvas Gabardine Twill - Forest River
Thin Grid - XL - Cotton Canvas Gabardine Twill - Tea Green
Twill Tape - M - Cotton - Black
Autumn Joy - L - Cotton Canvas Gabardine Twill - Forest River
Thin Grid - S - Cotton Canvas Gabardine Twill - Forest River
 Button - 11 - Metal - Texture - Soft Gold
Bij deze zijn we aangekomen aan het einde van de voorstelling! Hopelijk zijn jullie niet verdronken in een overvloed aan beelden en hebben jullie inspiratie kunnen opdoen voor het nieuwe seizoen!

Om al het harde werk te vieren en om jullie te bedanken voor al het geduld en de steun geven we naar fijne gewoonte nog eens drie bonnen ter waarde van 200€ weg om helemaal los te gaan! 

Je kan vanaf VANDAAG (voor de trouwe fans) hier weer kans maken op een schone bon!

Vanaf MORGEN ééntje op Instagram (ééntje extra eigenlijk want je mag hier ook ééntje weggeven aan een vriend(in)
en vanaf MORGEN ook ééntje op Facebook

Wat moet je doen om deel te nemen? Helemaal niets moeilijk! Een berichtje onderaan deze post achterlaten is voldoende!


Ik moet zeggen dat ik ook deze keer getwijfeld heb en naar een leuk alternatief heb gezocht, maar dat is gewoon nog niet gelukt wegens te veel stress en te veel werk. Valse SYAS pagina's zullen, naar aanleiding van de Give away, weer als paddenstoelen uit de grond floepen. 

Ik vind het nog steeds een heel verschrikkelijk idee dat er mensen op de wereld zijn die van iets fijn en zoets als een cadeau in de vorm van een Give Away iets donker willen maken door mensen te misleiden, onze content te misbruiken om andere mensen op te lichten. Ik heb geprobeerd om te aanvaarden dat dat nu eenmaal een deel is geworden van social media en onze wereld. Ik kan jullie enkel op voorhand waarschuwen dat we bijna zeker zijn dat het weer gaat gebeuren. 
 Mocht je dus morgen toch willen deelnemen via Instagram of Facebook en je krijgt en privé bericht dat van ons zou komen dat je gewonnen zou hebben GA ER DAN ZEKER NIET OP IN. Klik ook niet op een link en geef zeker geen persoonlijke gegevens door. We zullen deze niet vragen en je ook niet via een privé bericht benaderen. We hebben je bankgegevens écht niet nodig om jou een cadeaubon op te sturen. ;D We maken de winnaars altijd OPENBAAR bekend. 

Niet om de pret te bederven, maar een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard! 

Gelukkig is het nog niet gebeurd hier via de blog, dus dat is hier precies wel redelijk safe! HA!

We trekken geheel random de winnaars op donderdag 14 oktober. Wie niet waagt, niet wint!
Alle bestelde stoffen gaan ten laatste morgen op de post, maar willen de postbedrijven iets meer tijd gunnen om hun werk rond te krijgen. daarom lanceren we pas volgende week vrijdag 15 oktober. Om 20:00 zal de collectie verkrijgbaar zijn in jouw favoriete (web)winkel

Opblijven zal dus niet meer nodig zijn!
561 opmerkingen:

 1. Opnieuw een prachtige collectie met een paar absolute favorietjes ❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amazing!! Again - a wonderful job done!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Direct zin in super veel naai projectjes, maar door die heerlijke kleuren ook direct zin om naar buiten te trekken!! Prachtig gedaan weerom!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie collectie weeral! Misschien toch eens verzinnen om een jas te maken met zo'n mooie corduroy...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh wat een pareltjes weer! We kunnen weer losgehen ������

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi weer. En ook weer toffe stofjes voor tieners bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer zo een prachtige collectie. Ik wil ze helemaal 😍😍.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie combinaties en kleuren. Ik krijg instant zin om iets te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig!! Ik doe heel graag mee om te winnen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alweer een prachtige collectie! Zo veel zin om met deze prachtige stoffen aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Weer een prachtige collectie, en zo mooi gepresenteerd! Ik weet zeker dat mijn dochters hier inspiratie uit zullen halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe mooi! Ik ben gek van de corduroy, dus als ik win, weet ik wat ermee gedaan. :-) En anders natuurlijk ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een super mooie collectie 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig ❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow!! Super mooie collectie weer!! Nu al heel veel ideetjes! Zin in! Dank again! 😘🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, die groene corduroy!! En die groen- en bruintinten.. dat wordt moeilijk kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Weer zo'n zalige collectie en wat een knappe foto's. Om helemaal bij weg te dromen. Dat heb heb je fantastisch gedaan met je team! Puik werk. Ik kan haast niet wachten tot de 15e!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat prachtig al weer ! Ik ben letterlijk fan van het eerste uur … ik heb je toen zelfs ontmoet 🤣 je kwam je stofjes toen voorstellen in een winkeltje in mortel . Ook mijn allee eerste rokje dat ik heb gemaakt was met jouw stofje , de autootjes , was zo leuk voor meisjes ook

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lovely collection Beautiful viscose , and my brain is already designing with the gabardine twill !

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Waauw, ik kan weer niet kiezen... Hopen op eindelijk eens geluk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ooh zoooo mooi weer!! Kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, wat een boel prachtige stoffen. Nu al de weekenden lekker binnen achter het machine 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 23. It's so beautiful. I want it all...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mijn hart maakt een sprongetje als ik een nieuwe SYAS-collectie zie. De stofjes in mijn stoffenvoorraad kijken jullie jaloers aan, want die weten dat ze hun plekje als volgend naaisel zullen moeten afgeven. Prachtige collectie en op en top mijn kleurenpallet. Ik vind het vaak moeilijk om stofjes te vinden die bij mijn huid passen, maar deze herfsttinten passen vast perfect! Ze ook nog eens winnen zou een dubbele win zijn voor mijn 30e verjaardag die ik binnenkort mag vieren. Ik duim alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ai ai mijne portemonnee🙈 ik wil ze gewoon allemaal ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw! Echt zo wauw weer! Hoe krijgen jullie t toch elke keer weer voor elkaar. Dus dat shopping geld komt echt wel op!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wederom GEWELDIG! Ik vind jullie collecties altijd mooi, maar dit slaat echt alles 🤩🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik zie mijn reactie niet terug, help!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nu wel, 3x is scheepsrecht. Te schitterende stoffen weer Naomi, keuzestress!

   Verwijderen
 29. Prachtig, subliem weer! Jullie slagen er toch telkens weer in 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik volg al enkele jaren de SYAS collecties en zie hier weer enkele mooie stoffen die ik kan omvormen tot leuke truien en bloesjes. Met een beetje 'kwan' aan mijn zijde (thank you Cuba Gooding jr in Jerry Maguire) maak ik eens kans op een cadeaubon. Ik beloof dat ik er meerdere mensen mee blij zal maken 😇.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dat wordt weer moeilijk kiezen 😭 zo leuk dat de printjes voor zowel jongen als meisjes kunnen! De kindjes kunnen weer twinnen 🥳

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mooi! Natuurlijk weer prachtige kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Zoals altijd weer heel mooi en perfect voor het herfst seizoen 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik blijf in herhaling vallen maar ook dit maal is de collectie weer een schot in de roos! Grote van van de 2 grids en de corduroy stofjes 😍🤞🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoe blijven jullie het voor mekaar krijgen 😍. Wat een kleuren, wat een prints alweer 💙

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Knappe collectie! en wat naaiden jullie weer een berg prachtige inspiratiestukken bij elkaar. Supermooie foto’s ook, altijd een plezier om het geheel hier te mogen ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Weer zoooo mooi! Dat wordt veel kijken en dan kiezen😍🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Weeral een supermooie collectie......proficiat !!! Het was het wachten waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Prachtig weer ❤️ Ben en blijf dan van jullie geweldige stoffen 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wauw, zo prachtig allemaal ! Heb ook super veel inspiratie gekregen door alle mooie foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wauw, weeral zo'n mooie collectie, proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ze zien er weer prachtig uit en jullie kwaliteit is top. Deze stofjes kán je gewoon niet laten liggen!
  Jolien

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Woehoew, ze zijn PRACHTIG!!! Natuurlijk probeer ik graag mee te winnen, wie niet? En ik kijk uit met de stoffen aan de slag te mogen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Of ik al mega veel projectjes in mijn hoofd heb met deze prachtige stoffen? Zeker wel 😍🥰🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een prachtige collectie weer! Dat wordt weer moeilijk kiezen 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Waouw the release is soon !!! So happy !

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Instant liefde bij het aanschouwen van alweer een topcollectie! Mijn portemonnee krijgt nu al schrik...

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Natascha Fransen8 oktober 2021 om 00:02

  Ooohhhhh ik krijg helemaal hartjesogen�������� bij deze collectie!
  En een stortvloed aan inspiratie!
  Prachtige collectie wederom!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat een mooie collectie! Die met de vosjes vind ik heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Love the green corduroy & red viscose, planning one of those jackets

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Amazing collection, I love them all!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Weer een geweldige collectie! Ik doe graag mee aan de wedstrijd. Dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. OMG... so much joy in here!! LOVE autumn joy ❤😍 basins is super cute. Congrats on such a fabulous collection!!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ja deze keer ga ik compleet voor de groene tinten. Heel mooi 💚

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Zin om er in te vliegen! Zo veel moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Love all the colours! I am already thinking what to sew with this new fabric

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ooooh 💛 ik heb mijn favorieten al uitgekozen en het zijn er (veel te) veel 😅

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Prachtige kleuren! Ik ga weer moeite hebben met kiezen 😅

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Als de klasgenoten van mijn zoon vragen of ik voor hun ook een trui kan maken.. (tieners) Dan wil dat zeggen dat ik en Syas een gouden combi zijn. Dus ja graag ! Dan kan ik weer een unieke collectie maken voor mijn zoon!
  Tevens zou ik graag willen proberen een bijpassende rugzak te maken.
  Zoveel ideeën en Zoveel leuke prachtige stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Och, dat zijn echt perfecte knoopjes!! Ik ben bang dat ik groots in zal moeten slaan 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Adembenemend mooie stoffen. Dat wordt weer zeer moeilijk kiezen ��. Doe zo voort, blijf zulke mooie stoffen ontwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Goh, daarmee is weer een hele lijst projecten aan mijn to do lijst toegevoegd ! En zoveel inspiratie voor cadeautjes, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Weer een heel mooie collectie, te veel moois om 1 favoriet te kiezen:) Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ik waag toch ook eens mijn kans. Mijn jongens krijgen elk seizoen een nieuwe syas outfit, deze keer zal het weer van dat zijn, maar misschien doe ik mezelf deze keer ook eens iets nieuws in jullie viscose.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Fan van die grids (En ook van de rest :-). Deze collectie is dus weer helemaal spek naar mijn bek!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Wauw wat een mooie collectie, ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Toen ik het eerste stofje zag, was ik meteen verliefd. Het werd alleen maar mooier en leuker toen ik naar beneden scrolde

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Weer een hele mooie collectie! Tot nu toe kocht ik de stoffen en maakte oma er kleding mee waarmee ik en mijn dochter konden twinnen, maar sinds enkele weken ben ik er zelf aan begonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Oh Naomi, wat een schitterende collectie weer! Dikke, dikke liefde! En het lijkt wel of je er deze collectie 3x zoveel items gemaakt zijn. Wat een variatie aan projecten, geweldig! Ik doe graag mee voor de cadeaubon!
  Het is nog een beetje vroeg om de dochter wakker te maken, om haar wensen te inventariseren, maar ik opteer voor Forest Joy, stoer en vrolijk. Ik denk dat dat ook fantastisch combineert met de groene rib uit een eerdere collectie, waar ik hier nog een stukje van heb liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Waaaw, net zoals iedere collectie tel ik de dagen weer af om mijn bestelling te kunnen plaatsen! En de knoopjes zijn ook fantastisch 🤩! De kindjes hun klerenkast gaat weer uitgebreid worden joepieeeee

  Prachtig gedaan ♥️✔️

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Oh ja mijn to sew list weer aangevuld, niet alleen op vlak van stoffen maar ook van te gebruiken patronen! Proficiat 🥰.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Jullie hebben het gewoon weer gedaan! Wat een mooie collectie is het weer geworden. Ik heb al wat favorietjes op mijn lijstje staan! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Wat een mooie collectie weer!!😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Dit is fantastisch! Ik naai nog maar een half jaar, maar de syas stoffen kon ik direct al niet weerstaan. Ik zie al jurkjes, truien en tassen voor me die ik graag zou willen maken. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Oh wauw, prachtig! Ik doe graag mee voor de cadeaubon, daar weet ik me wel raad mee! ��

  BeantwoordenVerwijderen

 77. Terug heel mooie stoffen gezien. Maar ik wacht vooral op de corduroy voor een nieuwe broek voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Prachtig wederom! Ik waag een gokje voor de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Annelies Crommelinck8 oktober 2021 om 06:34

  Wat een pareltjes! Nog snel even wat stof verwerken om plaats te maken voor al dat moois.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. 😍 wederom geslaagd! Ook fan van de knoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Maar zo een mooie collectie! Ik houd wel van de groentinten in de corduroy. En zoonlief zal wel een vosjestrui willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Wauw! Elke keer denk ik, "Neenee, stoffen genoeg in de kast, deze keer laat ik het aan mij voorbijgaan." Tot jullie blog post online komt en ik maar oh en ah blijf zeggen. En die foto's, wat een inspiratiebron! Prachtige collectie, alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Weer supermooi! 😍 Ik heb al enkele favorietjes🙌.. en die knoopjes 😍, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. ZOOO mooi! Hier gaan onze jongens echt in kunnen schitteren! Lekker stoer en speels! Ook de dochter zou hier prachtig in staan, aangezien zij stilaan meer voor het stoerdere kiest.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Beautiful colors, wonderful fabrics and Buttons 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Wauw, prachtige collectie weer. Mijn verlanglijst ligt klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Opnieuw pareltjes! Ik krijg al helemaal zin in de herfst als ik die kleuren zien. De knoopjez zijn ook zo leuk en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Alweer een prachtige collectie 🥰 ik weet wat te doen de komende herfstdagen!! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Telkens is het in spanning wachten wat de collectie weer zal worde! En ja terug doen jullie het, een prachtige collectie afvuren op ons!! Enorm veel respect voor jullie!! 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Wat een heerlijke stoffen weer. Als ik de foto's zie krijg ik meteen inspiratie om zelf ook aan de slag te gaan. Gefeliciteerd met jullie collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Wouw! Prachtige stoffen weer! Deze kleuren en prints geven me zoveel inspiratie om allerlei moois te maken!! 🥰 Ik kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Wat een prachtige collectie is dit geworden. Ik zie al weer enkele favorietjes voor de dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Wat mooi! Deze collectie roept echt "herfst"!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Super collectie!! Hele mooie printjes en kleuren. Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Gefeliciteerd!alweer schitteren En ik wil zo graag winnen😁.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Super mooie collectie weer 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Zo ontzettend mooi weer, helemaal verliefd op de stofjes. Spaarpot omkeren dus 🙃

  BeantwoordenVerwijderen
 99. 😍 wat een prachtige collectie !
  Ik kijk steeds uit naar jullie mooie stofjes 😊👍

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Wow, weer zo'n prachtige collectie. Wordt terug moeilijk kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Wat hebben jullie weer een bergen werk verzet voor een prachtige collectie! Heel gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Wauw wat een mooie collectie! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 103. C’est superbe comme toujours! Si seulement je gagnais!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Oooh, nu begin ik toch wel nieuwsgierig te worden naar de diertjes stof. Ik zie mijn kleine dame al rondlopen in een zoet jurkje hiervan! Proficiat met jullie nieuwe collectie!
  Groetjes Jessica Buijs

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Wederom een prachtige collectie 😍 ik doe ook graag mee 😎

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Jo-Lynn Van Damme8 oktober 2021 om 07:40

  Oh wauw, fan van de corduroy! Prachtige kleuren groen!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Steeds weer zo een mooie collectie! Maakt het kiezen moeilijk... Kijk iedere keer weer uit naar je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. C'est superbe et toujours aussi beau ! Beaucoup d'envies et ces boutons 😍... Tirage au sort je compte sur toi...

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Zoals elke keer waag ik ook nu graag mijn kans! 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Ongelooflijk mooi. Het wordt weer een financiele aderlating, en (goeie) stress om al dat moois verwerkt te krijgen :). Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Oooh wat mooie dingen weer! Ik hoop dat ik eens kan winnen 🤞🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Prachtige kleuren blauw/groen, ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Prachtig, ik kan al niet meer wachten

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Ooh, please, laat mij deze keer winnen 🤞🤞🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Wauw weeral zo een mooie en warme collectie! Mijn zoon vindt jullie prints altijd geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Toch wel weer enkele pareltjes tussen waar ik al ideetjes voor heb. Proficiat, weer een topcollectie ! Let the party begin 😃😃

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Super!! Alweer
  Wij doen graag weer mee 🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 118. What a really beautiful Collection! Live the autumn colors pretty much! Good Job! Love 🍁🍂🍁🍂🍁🍂

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Prachtig weer. Vind vooral de nieuwe kleur rood fantastisch! Ik doe graag weer mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Heel mooi, ik zie alweer tasjes een woonkussen en een mooi jas voor me ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Wauw! Jullie bezorgen me elke keer weer keuzestress. Wie weet wordt de keuze net iets makkelijker (lees uitgebreider) als ik een cadeaubon in de wacht sleep. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Oh zo zijn weer prachtig! Ik doe graag weer mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Prachtig! De herfst een mooi seizoen met zalige kleuren! Kiezen wordt moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Zo mooi weer! Ik wil wel een kansje wagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Fantastisch mooi! Heel knap hoe jullie iedere keer weer iets nieuws kunnen brengen terwijl je heel dicht bij jezelf blijft...

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Hoe geweldig zou het zijn om met deze stofjes de kleerkasten van onze kleinzonen aan te vullen...?!
  Maar enkel al door het zien van de rosé copper knoopjes heb ik zin om nog eens iets voor mezelf te maken ;).
  prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Niet dat de stoffen niet mooi zijn, maar ik ben grote fan van het verhaal dat jullie brengen/vertellen... De foto's bekijken brengt het najaar dichtbij, geen beeld van een vieze druilerige herfst maar goesting in wandelingen, avonden bij een vuurtje, warm ingeduffeld, aaaah, ik heb er zin in ♥.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Aaah... al dat moois, telkens weer! Ik ben fan, uiteraard, al fan van het eerste uur, maar toch blijft elke collectie charmeren. Ik doe maar wat graag mee aan de giveaway! Wie niet waagt, niet wint, toch? Caro R

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Zalige kleuren... het is weer een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Ze zijn weer prachtig! Het wachten zeker waard en ik ga vast dromen over welk patroon bij welk stofje en bij welk kind gaat passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Oh,weeral zo mooi! Ik waag mijn kans nog eens 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Very happy to see the collection at last. So beautiful !

  BeantwoordenVerwijderen
 133. More gorgeous fabric and beautiful garments and pictures. Bravo!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Echt super genoten van deze blog en wat een prachtige stoffen weer!! Echt zo mooi voor de herfst’ Wat zou die bon een leuk cadeautje zijn voor m’n verjaardag die dag zeg! 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 135. I'm once again blown away by this beautiful collection. Well done, can't hardly wait to sew them all! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Elke keer neem ik mij voor om niet te veel stof meer te kopen en dan passeert jullie collectie en dan weet ik dat er van mijn voornemen weer niets in huis gaat komen, ... Weer een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Wat een prachtige collectie weer😍, ik kijk al uit naar de release want ik zal me weer moeilijk kunnen inhouden met shoppen 🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Weer heel mooi allemaal.
  Vooral de stof met vosjes en bloemen bevallen mij zeer.
  De tasjes zijn ook mooi! Leuke patronene gebruikt! (Waar zijn die van?)

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Quel plaisir de découvrir enfin vos nouvelles merveilles. Je craque complètement! Vivement le 15! Les photos sont très inspirantes comme toujours 🤗 Bravo pour cette très jolie collection 😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Il y a un problème de traduction je crois: je voulais dire" je craque pour votre collection"

   Verwijderen
 140. Weeral prachtige stofjes, die zouden hier met plezier verwerkt worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Ik doe graag mee on te winnen. De collectie is weer super mooi en kan niet wachten om aan de slag te gaan voor de collectie van mijn zoontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Proficiat met de nieuwe collectie! Ik waag graag mijn kans :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Wat een verfijnde collectie! Ik krijg instant zin om aan m’n naaimachine te gaan zitten. 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Wat weer een prachtige collectie!!! Ik heb heel veel zin om er iets van te gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Wat een mooie collectie is het weer geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Just amazing... I can't wait till the 15th of october !!! congrats for this beautiful work

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Zo mooi weer! Ik waag graag mijn kans ��

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Oh wat prachtige collectie. Ik hou van deze kleuren, en mooie prints.
  Mijn kids zullen hier ook weer van genieten, en mams zelf natuurlijk ook.

  Helaas zul je hier niets aan kunnen doen dat mensen hier misbruik van maken om andere te bedonderen. Goed dat jullie hier aandacht aan besteden en de mens waarschuwt.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Wat een prachtige collectie! Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Een vossentrui voor onze zoon. Voor onze dochter een jurk. Voor mijzelf een blouse en een tas. Voor Manlief een overhemd en voor .... Te veel om te willen maken

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Die tas in grid, instant love! Verder denk ik, kussens voor de wintrr in alle kleuren corduroy.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. wooow wat een prachtige collectie....proficiat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Weer dat fantastische WAUW-gevoel bij het ontdekken van de nieuwe collectie! Kijk er naar uit om achter mijn naaimachine te kruipen en er mee aan de slag te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Wat een mooie collectie hebben jullie er weer van gemaakt 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Ik kijk elke keer weer uit naar je nieuwe collectie. Ook deze keer is het er weer boenk op! Prachtig allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. wooow.....proficiat hoe jullie er keer op keer in slagen zo'n prachtige pareltjes te ontwerpen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Wat een heerlijke herfstkleuren! Mijn zoon is bijna jarig, ik kan alvast niet kiezen tussen de french terry met de blaadjes of de vossen voor zijn verjaardagssweater. Voor mijn dochters zou ik het wel weten, de gabardine met bosprint. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Zo mooi weer! Moet nog stofjes verwerken, maar als ik dit zie wil ik eerst mooie jassen, jurkjes en tassen gaan maken, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Zo mooi! Dat blauw, die takjes, de corduroy! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Gefeliciteerd met deze prachtige collectie! Ik heb weer meer ideëen opgedaan dan dat ik er tijd voor heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Weeral allemaal zo'n schoontjes �� elke keer weer betoverend!

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Wauw, die kleuren, die brede-ribstofjes! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 162. hoho, half november ga ik op 4-daags naaiweekend... ik begin onmiddellijk mijn patronen te verzamelen zodat ik volgend week de nodige stoffen kan ophalen. mijn kleinkinderen zullen weer kunnen stralen in die prachtige collectie

  BeantwoordenVerwijderen