dinsdag 22 juni 2021

Ze is er dan eindelijk. Die langverwachte zomercollectie en een Give Away als bedankje. Voor de steun, het geduld én het enthousiasme! Dat is precies wat we nu nodig hebben!

 Deze plaats hier op de blog is voor mij een plaats waar ik mezelf al eens een beetje kwetsbaarder durf op te stellen. Een plaats waar ik dingen durf te delen en een verhaal kan vertellen. Al gebruik ik de blog nu enkel nog om een nieuwe collectie voor te stellen, geeft het me toch altijd het gevoel dat ik iets heel persoonlijk deel. Een geboorte van iets waar je een langere periode helemaal bent ingedoken en keihard aan hebt gewerkt en dat voelt best intiem aan om dat naar buiten te brengen. Het is ook een plaats waar ik me, in tegenstelling tot Facebook of Instagram, nog nooit aangevallen of misbruikt heb gevoeld. Het is ook het moment waarop ik een collectie kan afsluiten. Een plaats waar ik even kan reflecteren en al de dingen hun plaats krijgen.

Ik ga het patroon daarom ook niet doorbreken en ook hier weer het verhaal van de nieuwe collectie op een persoonlijke manier met jullie proberen te delen in beelden, creaties en hier en daar een woord. Niet als een bedrijf, maar als een mens, want dat is nog altijd de kern. 

Het afgelopen jaar was best moeilijke periode voor mij. De struggles van het ondernemen tijdens de corona crisis, te veel werk en te weinig tijd voor de kids.  Massa's te weinig vakantie in de afgelopen 5 jaar. Het aarden in een nieuwe streek. Nieuwe vriendschappen opbouwen, oude vriendschappen die lijken los te laten. Verbouwingen in een oud huis. Te weinig slaap. Te weinig knuffels, te veel afstand, maar ook misbruik van onze naam op social media, of een comment, in onwetendheid geschreven, konden me uit evenwicht brengen. De extra vertragingen op de stoffen was dan ook een druppel die de emmer bijna deed overlopen!

Gelukkig ben ik niet enkel een vat vol emoties en heb ik ook een heel nuchtere kant. Ik besef dat al die dingen van voorbijgaande aard zijn, dat veel mensen het veel moeilijker hebben en daarom tel ik mijn zegeningen. We mogen elke dag onze passie leven en onszelf onderdompelen in een wereld die we zelf kunnen creëren. Dat brengt me weer in balans. Al is dat soms met vallen en opstaan. Daarnaast geeft creatief zijn me een ongeëvenaard gevoel van vrij zijn. Een vlucht uit de realiteit (al zullen sommigen dat misschien niet echt als iets positief beschouwen LOL) Het is een plaats waar ik nog naïef en ongecompliceerd mag zijn en me niet ouder dan een klein kind voel. Het is het moment waar ik de sneeuw kan ruiken wanneer het buiten 32° is en de smaak van zomer op mijn lippen ligt als de kerstboom staat te branden. En daarom, alleen daarom kan ik blijven doorgaan. Om te kunnen dwalen in mijn fantasie terwijl mijn handen ze tot leven wekken. En de rest neem ik er allemaal wel bij.

Het tij lijkt dan ook te keren. De zomer staat voor de deur. De stoffen zijn hier dus echt geraakt na letterlijk heel wat omwegen, maar het gaat nu echt gebeuren.

We brengen jullie met veel liefde de zomercollectie van 2021. Tot leven gewekt in moeilijke omstandigheden, maar die me het gevoel van écht leven geeft. 

Van genieten.

Flaneren in de warme zon. De zeebries op onze huid en verkoeling zoeken onder het groene bladerdek. Verwondering over onbekende en exotische fauna en flora. De kruidige geur van lokale delicatessen en verse sterke koffie op een balkon. Rijpe vruchten, gevuld met verfrissend sap die zwaar en blozend hangen in de lome middagzon.

De tijd tikt traag voorbij.  Sportieve avonden in het schijnsel van een ondergaande zon om de loomheid van de dag om te zetten in energie. Het kwetterende geluid van kleurige vogels, dansend op de koele luchtstroom van een nieuwe morgen.

Exotische en romantische prints, niet al te serieus, afgewisseld met grafische en speelse patronen in een kleurenpalet dat naadloos aansluit bij vorige collecties zodat ze optimaal combineerbaar blijft met eerdere prints en kleuren.

De collectie bevat naast  6 prints op French Terry en hun bijpassende uni- en boordstof ook 2 prints op viscose en 2 prints op Double Gauze.

Daarnaast zijn er ook drie verschillende prints verkrijgbaar op canvas voor die perfecte zomertas, voor elk wat wils! We legden de focus op combineerbaarheid en comfort met voldoende prints voor groot en klein.

We nemen jullie graag mee op minitrip naar de zon en hopen je creativiteit te kunnen prikkelen met onze nieuwste collectie!
Flecks - M - Viscose Rayon - Amber brown

Bag: Oranges - L - Cotton Canvas gabardine twill - Primrose PinkTOP: Thin Grid - XL - Double Gauze - Popcorn Yellow
Voor deze shoot bevonden we ons in en heel moeilijk parket. Strenge corona maatregelen. Gesloten locaties, piekende cijfers en bar slecht weer. Organisatorisch zat ik dus een beetje met de handen in het haar. Gelukkig kon ik rekenen op de doortastendheid van eventplanner Natasja. We lieten ons allemaal testen en konden last- minute naar een relatief veilige zone reizen waar het nog verbazend mooi weer was voor de tijd van het jaar.  We werkten met een minimum aan modellen uit de bubbel en verbleven er een zo kort mogelijke tijd. Net genoeg om de collectie in beeld te brengen. Echt waar. Het was heel hard werken, maar het was ook een welkome afleiding van dat donker en drukkend gevoel. Het was heel eventjes écht zomer en ik denk er dan ook met veel plezier naar terug.


Jungle - M - Viscose rayon - Green Gables


Top: Bloom Garden - L - French Terry - Café Crème

Thin Grid - XL - French Terry - Fog Green

Jumpsuit: Thin Grid - Cotton Canvas Gabardine Twill - Green Gables


Voor de tassen kregen we deze keer spantaan hulp aangeboden van team kbas en ook die lieve An van Jace did it deed een duit in het zakje en toverde weer prachtige tasjes vanonder haar naaimachine!


Oranges - L - French Terry - Primrose Pink

Parrots - M - Tourmaline Blue

 Van links naar rechts:
RIBBING

North Atlantic Blue
Tourmaline blue
Pecan Brown
Fog Green
Café Crème
Primrose pink
Wild animals - North Atlantic Blue
Voila, dit was het weer! Hopelijk voldoet deze collectie aan je verwachtingen en heb je alvast mee kunnen dromen van een vakantie binnen handbereik. Misschien.

Om jullie keer op keer weer te bedanken voor ons bestaan houden we ook de Give Away in ere.
Het is een te leuke traditie geworden om ze niet te doen!

We geven weer 3 (eigenlijk 4) bonnen weg!

Vanaf VANDAAG kan je alvast meedingen naar zo'n bon hier op de blog.

Vanaf MORGEN ook via Instagram en Facebook.

Ik moet zeggen dat ik deze keer getwijfeld heb en naar een leuk alternatief heb gezocht, maar dat is nog niet helemaal op punt. Valse SYAS pagina's zullen, naar aanleiding van de Give away, weer als paddenstoelen uit de grond floepen. 

Ik vind het gewoon een heel verschrikkelijk idee dat er mensen op de wereld zijn die van iets fijn en zoets als een cadeau in de vorm van een Give Away iets lelijk en zuur willen maken door mensen te misleiden, onze content te misbruiken om andere mensen op te lichten. Ik heb geprobeerd om te aanvaarden dat dat nu eenmaal een deel is geworden van Social Media en onze wereld. Ik kan jullie enkel op voorhand waarschuwen dat we bijna zeker zijn dat het weer gaat gebeuren. 
 Mocht je dus morgen toch willen deelnemen via Instagram of Facebook en je krijgt en privé bericht dat van ons zou komen dat je gewonnen zou hebben GA ER DAN ZEKER NIET OP IN. Klik ook niet op een link en geef zeker geen persoonlijke gegevens door. We zullen deze niet vragen en je ook niet via een privé bericht benaderen. We hebben je bankgegevens écht niet nodig om jou een cadeaubon op te sturen. ;D We maken de winnaars altijd OPENBAAR bekend. 

Niet om de pret te bederven, maar een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard! 

Gelukkig is het nog niet gebeurd hier via de blog, dus dat is hier precies wel redelijk safe! HA!

WAT MOET JE DOEN OM DEEL TE NEMEN?

Niets moeilijk! Gewoon een berichtje onderaan achterlaten is voldoende om kans te maken!
Zie je jouw bericht niet verschijnen? Geen nood. Klik dan even op 'meer laden' en dan zie je hem wel verschijnen!

We maken de winnaar bekend op donderdag 1 Juli. Een dikke maand later dan gepland! Op 2 Juli zal de collectie in jou favoriete winkel liggen!
Deze nuchtere dromer wenst jullie heel veel succes!


589 opmerkingen:

 1. Hele gave collectie weer! Ik zie al weer heel wat stofjes die ik graag in mijn collectie zou willen en een cadeaubon zou het einde zijn 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige collectie dus ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh zo mooi weer! Lekker tijd om de emmer nu wat leger te laten lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh thank you ❤️ all is wonderful
  Thank you for the contest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een mooie stoffen. Handen jeuken:) kan niet wachten tot ze te kunnen bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie, ik zie … wat iedereen hier ziet 😅: alweer een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een leuke collectie en een mooi geschreven blog, raak! Succes met alles, en...gestikte wijven; we gaan er weer voor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai! Ik heb weer keuzestress. Wat een mooie collectie! Worth the wait! 🤗❤

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow love the new collection can't wait to see it in the shop������

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige stofjes waar ik niet kan wachten om mee aan de slag te gaan! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele gave collectie geworden zeg! Dat was het wachten meer dan waard 🥰 Hopelijk nu even wat rust voor jullie in de komende tijd 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is weer te gek. Genoeg keuze, prachtig lijstje voor mijn verjaardag 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OMG wanneer je denkt dat de vorige SYAS collectie niet mooier kon...dan komt deze... Telkens opnieuw super mooie stoffen en zo leuke prints 😍😍 ik hoop zo hard eens een bon te winnen! Ik duim en hoop dat je nog lang nieuwe collecties zal blijven uitbrengen (hoewel mijn portemonnee dat liever niet heeft 😆 )🤞🤞🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sooo great!!! I am always amazed how you manage to come up with so great designs and colors every single collection!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Altijd weer een feestje om de nieuwe collectie te bewonderen. Heb weer heel hard kunnen genieten. Hierbij mijn lootje voor de give away. Groetjes Lydia (@kikkerleeuw op IG)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Beautiful collection, so inspiring!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Great collection as always! 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oooh wat een mooie collectie weer. Echte pareltjes 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Liesbeth De Smet22 juni 2021 om 21:29

  Prachtige collectie, ik zie tassen, babypakjes/outfits voor ons tweede kindje dat verwacht wordt in september en een matching outfit voor grote zus ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 20. majaaa, super mooi, prachtig werk neergezet

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige collectie alweer! Kan niet wachten om ze te kunnen verwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wow! Wat een toffe collectie weer 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Iedere keer weer zo'n prachtige collectie. En wat zou het mooi zijn als ik zou winnen. 🙏

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bon of niet, bestelling gaat sowieso geplaatst worden! Hele mooie stofjes weer ��

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh, een prachtige collectie deze keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zo mooi weer!! Het wachten meer dan waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Elke keer denk ik “deze collectie is nog mooier dan de vorige”, maar kan dat eigenlijk nog wel?! Ik kan niet kiezen, zo mooi zijn ze. Proficiat met de nieuwste collectie lancering!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooi! Ik heb er zo naar uitgekeken en het is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat zijn ze weer mooi die stoffen, kan al niet meer kiezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ooh terug zo mooi! De naaikriebels kopen terug boven 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Fantastisch mooi alweer! Wordt een moeilijke keuze 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Echt geweldig! Proficiat voor de nieuwe collectie, ik ben blij dat die eindelijk hier is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mooi! En dank voor je openhartigheid, altijd fijn te beseffen dat er echte mensen achter deze mooie stoffen zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een jaar en wat een doorzetting! Heel mooi het verhaal achter deze prachtige collectie te lezen. Een grote proficiat en bedankt voor terug je creativiteit te willen delen met deze mooie stoffen. Ik zit iedere keer weer vol bewondering te kijken, niet in het minst naar de fijne variatie in tassen en kleding die jullie bovenhalen om al dat moois te tonen. Heel goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Waauw! Ik ga weer veel te veel bestellen 🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oh ik heb mijn keuze al gemaakt! Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een prachtige collectie. Vooral de vogels en de wild animals zijn geweldig! Ik kan me ook voorstellen dat het afgelopen jaar zeker niet een makkelijke geweest is, en dan deze leveringsproblemen er bovenop... Hopelijk zit je niet alleen met je hoofd nu in de zomer maar met het weer van de afgelopen weken ook regelmatig écht in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Weer helemaal fan van de kleuren, aantal leuke prints die ik geweldig vind en ook paar heel mooie stoffen die net niet effen zijn door de grid wat ze net dat tikkeltje extra geven. Heerlijk! Er zal weer wat op mn wenslijst staan dus weet al wat ik zaterdag zal vragen voor mn verjaardag (wat stofbonnen zodat ik weer kan shoppen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Gefeliciteerd! Ondanks de vertraging weer een prachtige collectie. De zomerkriebels zijn nog niet uit mijn hoofd verdwenen, dus die maand later is bijzaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Opnieuw een prachtige collectie, proficiat! Het was het wachten waard! ♥️

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wauw, wat een prachtige collectie weer! Ik zou dit heel graag winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Opnieuw een heerlijke collectie die inspireert en vertedert.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Prachtige collectie en hele mooie foto’s en creaties. Heel knap om dit tijdens de Corona tijd voor elkaar te krijgen. Daar mag je trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik doe graag mee. Mooie stofjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wauw! Proficiat! Eén van de mooiste collecties sinds ik naai!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wauw, wauw, wauw! Heerlijk zomergevoel, deze collectie. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Netjes.atelierke@gmail.com22 juni 2021 om 21:47

  Wat een zalig mooie collectie! Alweer! Gefeliciteerd, ook met de blog: puur, eerlijk en menselijk… netjes.atelierke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat een mooie foto’s! Vorige week voor het eerst een stofje gekocht van jullie mooie stoffen...mijn dochter is heel blij met haar jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Die grids, de vogels, ... Awel ja, k wil wel een keertje winnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Super mooie en frisse collectie. Ik kan niet wachten 🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Omg! It is everything I was hoping for!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wauw! Wat een gave collectie weer! Echt prachtig❤❤❤ en wat een werk heeft er in gezeten petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een gave collectie, ik kan niet wachten tot 2 juli!!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Heel mooie stofjes! Ik kan niet kiezen 🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wauw! Wat is het weer mooi geworden, prachtige foto's ook weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wauw, wat is het weer een hoop moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hele mooie coole printjes. Love it ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Weer prachtig! Het houdt niet op

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Wat een eerlijke, kwetsbare post <3. Nooit twijfelen, jij zet altijd een straffe, mooie collectie neer. Ook nu weer. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Waw! Wat een supermooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Prachtig mooi weer!!!! Mijn kadobon is al opgemaakt...ha

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Volgend jaar 3 dochters die hun lentefeest doen/in te halen hebben: stof genoeg (hihi) om feestkledij te naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wauw, wat een collectie weer! Aftellen naar 2 juli

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Blij dat jouw creativiteit zich vertaald in zulke mooie prints!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Het pad met veel omwegen is duidelijk een waardevol pad. Met voor elks iets moois. Wat een collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wauw! Wat een struggles maar wat een mooie collectie (opnieuw) en zeker het wachten waard. Ik zie jurken, rokken, shorts, tassen en nog veel meer voor me! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Wederom prachtig! De collectie, maar ook de modellen! Wauw! Knappe kinders heb jij! En die dochters, dat worden intussen al echte dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Weer een super mooie collectie, ik kan niet wachten tot 2 juli 😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Opnieuw heel erg mooie collectie! Prachtige kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Daisy van de Kleut22 juni 2021 om 21:58

  Fantastisch mooi! �� ondanks de tegenslagen en moeilijke tijd, petje af ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Sofie Schittekatte22 juni 2021 om 21:58

  Voor mij persoonlijk 1 van jullie mooiste collecties. Instant glimlach op mijn gezicht. Instant zomergevoel. Een collectie die het waard is om op te wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Deze blog! <3 Ik kijk elke keer weer uit naar je uitgebreide verhaal, heerlijk! Ik juichte bij de patternmatching van het Jungle jasje, ge-wel-dig! De print ook, keischoon! En de Wild Animals, ook al zo prachtig! Gefeliciteerd met jullie nieuwste collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. wat een prachtcollectie! jullie worden hier enkel maar beter en beter in, jullie houden er een herkenbaarheid in, en toch is het elke keer een heel andere collectie. ik zal moeilijk hebben met kiezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ging ik geen stof meer kopen omdat de tijd beperkt is, zie ik deze pareltjes verschijnen! Daar kan niemand aan weerstaan! En kop op! We hebben allemaal geduld. Jullie doen dat super!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Wauw, zo mooi geschreven! Ik was al helemaal blown-away door jouw poëtische woorden, ik kon de sfeer al helemaal opsnuiven en dan had ik de foto’s nog niet eens gezien… en die zijn echt prachtig! Laat zure mensen je creativiteit en doorzettingsvermogen niet bederven! Groetjes, Inez Havermans

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Het was weer het wachten waard! Super mooi alweer. En kiezen zal weer moeilijk worden dus zal weer veel centjes kwijt zijn. Zeker nu een klein meisje binnen kort ter wereld komt heel veel plannen om te maken in jullie fantastische stof! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Prachtig gewoon, de eerste collectie waar ik bijna alles wel wil hebben ❤️ het was het wachten dus dubbel en dik waard! Mijn complimenten...

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Wat een supermooie collectie!!! Ik waag graag een kansje : )

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Prachtige stoffen, mooie kleren en knappe modellen!
  🤞🤞🤞

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Zo prachtig allemaal ! Ik ben er helemaal weg van.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Stefanie Tilburgs22 juni 2021 om 22:04

  Super mooi weeral. Mooie kleuren en prints, precies wat we kunnen verwachten van see you at six.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Blown away, helemaal afgedwaald naar verlaten stranden, flaneren over de boulevards, genietend van een cocktail. Merci voor deze trip!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Zooo veel 🤩 en vooral zo veel moois. Niet goed voor m’n keuzestress.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ooooh wat een prachtige collectie weer! Super mooi! Kan niet wachten om er mooie items van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Yes! Mooie collectie weer! We gaan weer een poging wagen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Het is het wachten meer dan waard! Weer prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Nathalie klasen22 juni 2021 om 22:11

  Wat een gave collectie weer.. wauw!!!!
  Er poppen allerlei toffe ideeën op.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Ik vind dit echt een hele mooie collectie geworden. 🥰 De kleuren, de prints... En dat gevoel van even weg te stappen uit de realiteit, in je creativiteit...zo herkenbaar. Zo zalig! 💛 An x

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Wauw! Prachtig weer zeg! En een mooi en eerlijk stuk erbij. Jullie mogen weer trots op jezelf zijn 💪🏻 . Ik heb al weer keuze stress, zoveel prachtige stoffen 💜

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Woow helemaal fan van de groene jungle stof! Prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Hannie v. d. Griendt22 juni 2021 om 22:13

  Wat een prachtige stoffen weer! ��
  Oma kan weer aan de gang voor haar 4 kleinkinderen

  BeantwoordenVerwijderen
 92. De collectie is prachtig en ik kijk er rijkhalsend naar uit om ermee aan het werk te mogen!!! 🥰🥰🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Oooh, zo blij dat de collectie e reindelijk geraaktt is, wat ene opluchting zal dit geweest zijn voor jullie. En weer zo prachtig! Proficiat xx

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Ik blijf hopen en proberen ☺️😊

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Deze collectie was zeker het wachten waard! Fijn dat hij er is, ben mijn wishlist al aan het maken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Wat een prachtige collectie! Gelukkig het wachten meer dan waard. Ik ben bang dat het moeilijk kiezen wordt, ik wil ze allmaal wel hebben ��.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Oh, het is weer keimooi <3 Proficiat dat je release ook in deze rollercoaster weer gelukt is!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Wat een eerlijke pure post Naomi🥰
  Een pracht van een collectie die door jouw woorden nog meer diepgang en schoonheid krijgt🥰
  Een welgemeend applaus is hier zeker aan de orde 👌🏻👏🏻

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Wauw! Weeral om opnieuw en opnieuw en opnieuw naar te kijken 😆

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Wow weer heel gaaf! En ik had me nog zo voorgenomen voorlopig even geen stof te kopen hahaha. Denk dat ik toch een uitzondering maak voor een aantal van je prachtige creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Zo zo mooi....
  Om bij weg te dromen.
  De zon voor naaien is weer opgewekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Super mooi weer, ik zie al wel weer wat onweerstaanbare stofjes ertussen zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Prachtig! Ik ga alvast voor de groene dierenprint + de oranges 🧡 en ik waag uiteraard m´n kansje op een extra stoffenpretpakket 🤞 worth the wait!!

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Oh, er zitten echt weer pareltjes tussen. 💖

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Wow, dat wordt weer moeilijk kiezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Ik word hier zo blij van! Mooie prints 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Amai, hoe doen jullie dat toch om zo'n breed publiek aan te spreken met de collecties? Van kleine meisjes tot jongedames, van jongens tot vrouwen... Dat is kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Dat is toch haast onmogelijk om zo’n collectie een ronde over te slaan? Te leuk weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Another beautiful collection, I cant pick a favourite!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Oh wauw mijn wensenlijst is alweer gemaakt. Een cadeaubon zou de kers op de taart zijn 😍
  Wat jammer van alle logistieke rompslomp voor jullie, maar fijn dat het nu gelukt is!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Dit is weeral een supermooie collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Wat een prachtige sfeer in de foto’s en wat een schitterende stoffen weer! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Wat jammer dat het uitbrengen van de nieuwe collectie zo met een dubbel gevoel moet zijn. Voor alle duidelijkheid: mij brengt deze collectie alleen maar vreugde! Wat een prachtige stoffen weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Ik ben nog niet klaar met de vorige collectie maar laat maar komen hé zeg ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Proficiat! Deze collectie straalt positieve energie uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Supermooi! Weeral keuzestress! 😬😊

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Ooh ze zijn weer prachtig!
  Net toen ik dacht aan deze collectie te kunnen weerstaan, kwam de dierenprint er aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Te Mooi om niks mee te doen!
  Jolien N.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Katia Teerlinck22 juni 2021 om 22:33

  Hoe mooi is deze collectie?!

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Er straalt n bepaalde rust uit in je blog ...fijn dat je dat weet te pakken na n hectische periode..De lancering vd nieuwe collectie ...spannend, maar zal vast ook nieuwe energie en inspiratie geven voor nieuwe creatieve ideeën! Er staat ons eeer heel wat moois te wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Oh, zoals ik nu niet in kiezen tussen al dat moois is dat nog nooit zo geweest. Wat een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Magnifique collection encore une fois!! Félicitations 🙂

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Bewondering voor je doorzettingsvermogen. Het is weer een mooie collectie geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Ik doe graag mee! Mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Mooie collectie! Mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Wauw...weer allemaal prachtige stoffen.... zoveel inspiratie en ideeën borrelen er nu...

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Wauw, mooie collectie! Ik ga niet kunnen kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Naast dat de stoffen en printjes weer fantastisch zijn, vind ik dat ook de foto's complimenten waard zijn! Zo mooi!��
  Marleen B

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Wat een mooie warme tinten en fijne prints! Ik weet al wat mn jongens gaan kiezen ;) ik ga het moeilijker hebben om te knnn kiezen ... Het wachten waard !

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Top collectie weer! Super leuk. Van de vorige collectie ook erg leuke dingen gemaakt! Mooi kleuren ook weer. Word moeilijk om te kiezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Prachtig, wat heb je veel werk verzet! Ik ga een kimono maken en zie hier mooie opties <3

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Wat een heerlijke printjes! Ik ben weg van de sinaasappelprint, maar ook de print met jungledieren is geweldig! Ik doe graag mee met je give-away maar even mogen kijken was ook al heel erg fijn! Wonderbaarlijk hoe jullie steeds weer zo'n fantastische collectie weten te creëeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Weer heel wat moois gezien. Nu ik een jaar thuis zit zou het leuk zijn om mijn tijd achter de naaimachine te spenderen met deze mooie stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Het wordt weer moeilijk kiezen. Prachtige stoffen, schitterende ceraties, mooie modellen....

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Super collectie! Ik heb zin om zomerse projecten te maken 😍 grote fan van de viscose!

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Deze collectie roept opnieuw instant happy feelings op! Wat een toppertjes!
  Knap werk Team See You At Six!!

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Super mooie collectie... kijk er naar uit om matching outfits te maken... kan niet wachten 🥰😍🥰😍

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Prachtige stoffen weer! Vooral Jungle, Parrots en Wild Animals. Ik wilde mijn (oude mailadres) niet in beeld, maar ik krijg hem niet weg.
  Jessie

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Wauw wauw wauw, wat een pareltjes alweer 🤩 hoogzwanger van ons 2de kindje, een broertje deze keer voor de dochter van 4! Heerlijke stofjes zie ik om voor hen beide aan de slag te gaan! Ook voor mama zie ik heel mooie projectjes om me terug op te kleden ne de zwangerschap, want ook de mama mg gezien worden 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Wauwie, deze was meer dan de moeite waard om op te wachten!! Dikke proficiat, zeker in alle beschreven omstandigheden ! Kijk nu al uit naar volgende week naar al die mooie en kleurrijke stoffen ❤️💚🤍💙🧡💛

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Gefeliciteerd! Prachtige collectie.
  Ik kijk tel af tot ik kan bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 144. ��������������⛱����������������������������❤�� ��

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Beautiful, again! congratulations !

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Wauw wauw wat een pracht collectie weer en wat bijzonder dat je ons meeneemt in je kwetsbaarheid. Zeer dankbaar. Dat het maar snel 2 juli mag zijn en ik lekker kan bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Grietje de Haan22 juni 2021 om 23:02

  Oh wat prachtig dit! Echt een ongelooflijk mooie collectie��♥️ ik zie zoveel mooie stofjes en ideeën langskomen voor mijn dochtertje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Meer dan mooi omschreven en een meer dan mooie collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Weer moeilijk kiezen tussen al die aantrekkelijke stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Fantastisch, alweer ��

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Oh ja, ik heb weer hele mooie stofjes gezien die we niet kunnen weerstaan !!

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Chapeau dat je het toch maar weer voor elkaar gekregen hebt! Ik ben alleszins enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Wauw, weer zoveel mooie dingen! Extra budget is zeker welgekomen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Oeh ik zou toch graag eens een keertje winnen. Het is zo prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Annelies Vansantvoet22 juni 2021 om 23:21

  Ik heb gewacht, want in september hebben we een communie. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! PRACHTIG! Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. X

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Heerlijk om weer uit te kunnen kijken naar een nieuwe mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Wat een prachtige stoffen weer. Niet getreurd dat t wat later komt, de zomer is ook wat later…
  Knap dat je zo openhartig schrijft. Maakt dat de stoffen ook door een ‘echt mens’ worden gemaakt en niet door een anoniem label. Past goed bij het zelf maken

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Waauw wat een prachtige collectie alweer! Geduld wordt hier zeker beloond met prachtige stoffen waarmee weer pareltjes gecreëerd zullen worden. Top gedaan! Hier slaat de keuze stress weer toe... Dus deze give away winnen zou mooi zijn meegenomen ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Heel gaaf!! De grid(s) zijn zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Er zitten weer pareltje tussen lieve Naomi.
  Ik heb wel een klacht nuja 1puntje van kritiek....

  Die kinders van jouw worden veel te snel groot ����☺️��

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Wat een geweldige collectie gefeliciteerd. Dat wordt moeilijk kiezen, vik vind echt alle prints super tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Wauw... het blijft bijzonder hoe je een collectie kunt neerzetten waarvan alles echt prachtig is. Ik kan niet wachten om wat moois te bestellen! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Waaaaaaaaaaaauuuuuuuuwwwwwwwwwwww!!!
  Je blijft ons telkens weer verrassen!! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Wat een geweldige collectie, gefeliciteerd. Ik vind echt alle print super tof

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen