vrijdag 5 maart 2021

Een nieuwe collectie voor een lente binnen handbereik!


We kunnen de lente bijna aanraken.

Het seizoen van een nieuw begin en van jong leven. We ruiken de eerste bloesems al en zien een rijkdom aan bloemen en planten ontluiken. Het landschap verandert langzaam maar zeker in frisse groene, witte en rozige tinten en de akkers worden klaargemaakt om in te zaaien.

Ik voelde een drang om een een zachte en meer tedere collectie te maken. Een collectie met een onbezorgd gevoel. Dat ook. Misschien om tegengewicht te geven aan alles wat in de wereld gaande is. De behoefte om een zachte en wiegende collectie te maken met beelden om te koesteren. Beelden van de natuur om te kalmeren, beelden van onschuld, beelden van ons gezin. Wiegende bloemen in een lentebries om te sussen en te troosten, maar ook beelden met een beetje vrolijkheid. Een streepje blijdschap. Een stipje hoop.

De lente op zichzelf is zo een rijke inspiratiebron om een lentecollectie te ontwerpen dat we daar dan ook gretig gebruik van hebben gemaakt.
Het is een zachte collectie geworden die de teerheid van het jonge leven benadrukt. Prints met zachte kleuren, bloemen en bloesems. Een landschap dat tot de verbeelding spreekt. Een zeppelin die de heldere lucht doorkruist. Een kinderhand die bloemen plukt...

Daarnaast brengen we ook twee ondersteunende grafische prints om het geheel te versterken. In deze collectie komt ook een geheel nieuwe kwaliteit in beeld. Een superzachte Double Gauze met grote zachte kreuk zal ook verkrijgbaar zijn in drie verschillende prints en in twee pittige kleuren als symbool voor persoonlijke groei in bijzondere tijden.
Krachtige kleuren die tegengewicht bieden aan al die zachte kleuren en die het combinatieveld verruimen. Samengevat bestaat de collectie uit 6 prints op French Terry met bijpassende uni stoffen en boordstof. Drie prints op double gauze en twee effen kleuren op double gauze, één print op cotton gabardine twill en één bloemenprint op viscose.

We stellen u dan ook heel graag de nieuwe collectie voor in beelden. We hopen dat ze wiegt en dat ze sust en dat ze een weerspiegeling is van hoop voor de toekomst. Een weerspiegeling van die vrijheid waar we allemaal zo naar verlangen. We hopen dat ze een uitlaatklep kan zijn voor je creativiteit. Om koesterspullen mee te maken. 


 


Voor deze shoot trokken we naar een bloemenpluktuin in nieuwe eigen Limburgse stad Lommel. Floralieke. Een pas opgericht stukje paradijs op aarde waar je in alle rust kunt rondstruinen tussen de bloembedden en naar hartenlust bloemen mag plukken voor een klein prijsje. De volledige opbrengst gaat naar VZW Akindo. Deze laatste organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieu. Een pracht van een initiatief vonden wij dat en de moeite om even in de kijker te zetten! Mocht je deze kanten eens uitkomen kan je na een eindeloze wandeling op de prachtige heide tot rust komen in dit bijzonder tuintje!


FRENCH TERRY - PEONIES - SEA SALT WHITE + SOLID COLOR SEA SALT WHITE & MATCHING RIBBING

We hebben deze prints in maar liefst drie verschillende kwaliteiten:
in French Terry met bijpassende boordstof,
in Double Gauze en in Viscose.


De Double Gauzes zullen verkrijgbaar zijn in 3 prints en 2 solids. Alle stoffen zijn volledig doorgekleurd. Bij sommige voorbeelden is dat nu nog niet het geval.

Van links naar rechts:

SOLID COLOR SPICE ROOT
SWIPES SAGEBRUSH GREEN
CHERRY BLOSSMOM PALE PINK
SOLID COLOR PERSIMMON
PEONIES SEA SALT WHITE

De stof zal aan de binnenkant dus ook helemaal groen zijn wat in dit voorbeeldje nog niet het geval is.

DOUBLE GAUZE - SWIPES - SAGEBRUSH GREENFRENCH TERRY -  ZEPPELINS - CANAL BLUE

Een Zeppelin spreekt altijd tot mijn verbeelding en staat dit schattigste ventje ter wereld nu niet geweldig met z'n zeppelin trui? Het is een ontzettend grappig kind om te fotograferen. Altijd blij, honderduit babbelend en heerlijk nieuwsgierig. En slim, dat ook. Toen ik vanachter de camera vroeg naar wat het bloemetje rook keek hij me even vreemd aan en riep toen vol overtuiging: 'Naar bloem'
Of course, what was I thinking!Omdat we verschillende baby's in de shoot hadden wilden we graag een mooie wieg gebruiken. In onze zoektocht stuitten we op een Nederlands bedrijfje dat wiegen verhuurt. Persoonlijk vind ik dat een geniaal concept en moest ik ooit nog een baby krijgen (niet onmiddellijk aan de orde, maar je weet maar nooit! ;D), dan zou ik zeker nog eens een een wiegje huren daar. Het is duurzaam, goedkoop én gemakkelijk, want je moet de wieg na maximum 6 maanden niet meer stockeren voor de volgende 25 jaar en je hebt keuze uit een heleboel prachtige wiegen. Mocht je een baby verwachten en je hebt interesse dan kan je hier eens een kijkje nemen.Zonenliefde <3
FRENCH TERRY - SWIPES - SAGEBRUSH GREEN
DOUBLE GAUZE - SOLID COLOR - SPICE ROUTE BROWN


HEADBAND: DOUBLE GAUZE - PEONIES - SEA SALT WHITE
BODY: RIBBING - SAGEBRUSH GREEN

Deze foto doet me op één of andere manier denken aan het schilderij 'Girl with a pearl earring" van Johannes Vermeer.
Weliswaar een iets modernere versie en geheel toevallig! Zo'n haarband is trouwens super snel klaar en je hebt er maximaal plezier van. Deze haarband is dezelfde als de doek om rond de borst te wikkelen. Weinig werk, multi-inzetbaar en ideaal gerief op vakantie!DOUBLE GAUZE - SPICE ROUTE BROWN
VISCOSE - PEONIES - SEA SALT WHITE


We hebben ook heel handige accessoire haken laten maken. Deze multifunctionele haken passen perfect bij onze kapstokken, zijn heel handig in gebruik en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Ideaal om al je setjes netjes bij elkaar op te bergen!

Soms maak je iets en ben je zo blij dat het helemaal geworden is zoals je in gedachten had. Zo ook met dit setje voor onze eerstgeborene. We kregen al best wel wat vragen over deze patroontjes dat ik deze nu alvast zal delen. Het bloesje is een hack op de May -Belle blouse van Iris-May Patterns. Toen ik onlangs toevallig met Iris virtueel aan de praat raakte en vertelde over de hack-die-de-binnenkant-van-de kleerkast-niet-zag was ze zo lief om voor te stellen om een gratis uitbereiding van deze hack te maken. Je kan hem alvast hier helemaal gratis downloaden! Een dikke dankjewel dus! 

Voor de broek gebruikte ik een papieren patroon van Vogue. De Vogue 1620 van designer duo Tom en Linda Platt. Een hele hoge taille en ultra brede pijpen. Comfortabel en elegant. Het enige waar je wel rekening mee moet houden moest je deze ook willen maken is dat het patroon wel erg ruim valt. Het moest dus wel een flink stuk ingenomen worden. Ik nam het enkel in aan de taille. Verder nergens. Ik kocht het patroontje hier.


We hebben met de Double Gauze volop geëxperimenteerd. Dit voorbeeld ging meermaals in de wasmachine en zelfs in de droogkast en werd niet gestreken. Sommige voorbeelden werden uitgeperst met het stoomstrijkijzer. Je kan het kreukeffect gewoon uit persen indien gewenst. Wanneer de stof gewassen en gedroogd wordt komt deze terug. Je kan dus spelen met de textuur indien gewenst. De Double Gauze is ook een heel dankbare stof voor de reiziger. We maakten ook alvast een paar zomerse voorbeelden omdat onze Europese lentes zowel al heel warm kunnen zijn als nog uitzonderlijk frisjes. Je kan met deze collecties verschillende kanten uit en je outfit eenvoudig aanpassen naar een volgend seizoen. 
Ligt daar echt een baby in te slapen? Misschien...
Als je vriendinnen hebt met vriendinnen die een tweeling hebben en die exact in een maatje newborn passen dan kan je alleen maar blij worden. Samen met mijn vriendin Isabelle van Isabelle Michiels fotografie zetten we letterlijk haar ouderlijke woning op stelten en suste en wiegde we zodat we onder andere dit beeld konden maken. Toen we klaar waren veegden we het zweet van ons gezicht en keken we elkaar aan met een vernieuwd respect voor al die baby-fotografen. :D

Maar het was ook de moeite waard nietwaar?

FRENCH TERRY - CHERRY BLOSSOM + SOLID COR & MATCHING RIBBINGDe body's die we maakten zijn tienerfavorieten en zien de binnenkant van de kast niet! Ze zijn gemaakt uit ribbing. Onze rib heeft een heel goede stretch waardoor hij ideaal is voor projectjes als deze!Al de voorbeelden die we maken is met proefdrukken die nog met de hand gedrukt worden. Af en toe gaat er tijdens dat proces wel eens iets mis.  Soms hebben we dus minder voorbeeldjes van sommige stofjes omdat ze heel wat later komen dan voorzien. Zo ging het dus ook met de proefdruk van deze Blossom print. Eén van mijn favorietjes! Toen er uiteindelijk een perfecte lap in de brievenbus zat wilde ik er een 'koester ding' mee maken. Iets om te bewaren. Iets dat misschien kan doorgegeven worden naar de volgende generatie. Ik maakte een doorgestikte, quiltachtige deken voor op het bed of om verhaaltjes onder voor te lezen in een favoriet stoeltje. Om de rand af te werken gebruikte ik voor de eerst keer een bandgeleidevoet. Het was even zoeken, zeker om de hoeken te maken, maar wat een fijn resultaat! Ik knipte stroken in schuindraad en streek er een dunne versteviging op om de stof stabiel te houden en het ging als een trein!
GABARDINE TWILL - LANDSCAPE

In deze print zie je alle kleuren terugkomen, ook de bloesems van de bomen, de strepen en de stippen van de akkers, de bladeren op de vijver en daarboven, tussen de wolken kan in je verbeelding de zeppelin voorbij zien glijden over het ontluikende landschap.
Ook heel wat kleuren uit vorige collecties passen hier heel mooi bij!


Dit middelste kind van ons. Een echte levensgenieter. Dol op gezelligheid en mensen om haar heen. Overal waar ze komt vind ze haar plaatsje. Ze bloeit overal.
Trots.
Rekjesliefde! Nog niet eens alle stofjes hangen erop, maar het staat daar toch heerlijk gezellig te staan daar in die vrolijke rustgevende tuin!FRENCH TERRY - FAN LEAVES - SEA SALT WHITE + SOLID COLOR & MATCHING RIBBING

De off-white ondergrondkleur van de bladeren is dezelfde als de ondergrondkleur van de Peonies in French Terry. Zo kan de basiskleur en de ribbing gecombineerd worden met beide stoffen. Handig toch!

Jongste kind en enige zoon. Hartendief en knuffelaar. Speelvogel die het gelukkig niet erg vindt dat moeder voor hem naait! Maar niet te veel. Lievelingszoon. Dat mag je zeggen als je er maar ééntje hebt! ;)
De kleuren zijn zo samengesteld dat ze onderling heel goed combineerbaar zijn, maar ook mooi aansluiten bij vorige collecties.

Van links naar rechts, van bonen naar onder:

RIBBING:

FENUGREEK BROWN
SEA SALT WHITE
SAGEBRUSH GREEN
CANAL BLUE
PALE PINK

De babypakjes werden allemaal in maat 50 gemaakt. Pasgeboren dus. Zo heb je alvast een beter zicht op het formaat van de prints!
FRENCH TERRY - DIAGONALS  XL - FENUGREEK BROWN

Ook deze print kwam wat later dan de anderen. Soms is het heel wat werk en komt er ook heel wat expertise aan te pas om de kleuren juist af te stellen. Weetje: Wist je dat een minimale afwijking in temperatuur of luchtvochtigheid de kleuren kunnen doen afwijken tijdens het kleurproces?
Van boven naar onder:

FRENCH TERRY

PEONIES - SEA SALT WHITE
DIAGONALS XL - FENUGREEK BROWN
FAN LEAVES - SEA SALT WHITE
CHERRY BLOSSOM - PALE PINK
SWIPES - SAGEBRUSH GREEN
ZEPPELINS - CANAL BLUE
Zo, dit was alweer onze laatste print. Hopelijk heeft het je weer wat naai-inspiratie opgeleverd en begint het stillaan te kriebelen om aan je eigen lente capsule wardrobe te beginnen!
Het is altijd weer een beetje als in je blootje op een podium te gaan staan, zo'n collectie voorstellen.
Altijd blij dus om weer bedekt te worden met jullie lieve complimenten. Iets waar ik jullie echt voor wil bedanken. Zonder die support zou het ongetwijfeld moeilijk zijn om vol te houden, want dat ondernemen is echt zoals ze het vroeger zeiden. 1% inspiratie en 99% transpiratie.

We hebben weer gezweet, maar het was de moeite!
Om dat te vieren geven we naar goede gewoonte weer drie waardebonnen weg + nog ééntje die je kan wegschenken aan een (naai)vriend(in)

Als dat weer niet iets is om naar uit te kijken!


Je kan vanaf VANDAAG (voor de trouwe fans) hier weer kans maken op een schone bon!

Vanaf MORGEN ééntje op Instagram
Vanaf MORGEN ééntje op Facebook

Wat moet je doen om deel te nemen? Helemaal niets moeilijk! Een berichtje onderaan deze post achterlaten is voldoende!

We trekken geheel random de winnaars op donderdag 18 maart. Wie niet waagt, niet wint!
We doen alle bestelde stoffen de komende dagen op de post, maar willen de postbedrijven iets meer tijd gunnen om hun werk rond te krijgen. daarom lanceren we pas op vrijdag 19 maart, 2 dagen voordat de lente écht begint, om 20:00 zal de collectie verkrijgbaar zijn in jouw favoriete (web)winkel

Opblijven zal dus niet meer nodig zijn!
582 opmerkingen:

 1. Krijgt de eerste reactie ook een prijs? Heel mooi weer - het wordt moeilijk kiezen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fantastisch. wat een prachtige collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAUW! Dit is volledig mijn ding! De meest fantastische collectie van ze allemaal, vind ik! Geen enkele stof die ik niet zou willen kopen dit keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige collectie weer! Ik waag graag een kansje ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh waaw! Weer zo'n mooie collectie! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kiezen wordt weer moeilijk! Wat een mooie collectie weer 💖

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fantastische printjes weer, ik wil ze allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een prachtige collectie! Proficiat 🍾

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toppers alweer! Ik sta al te popelen om aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! Leuk dat er tetrastoffen bijzitten deze keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldige collectie.
  Ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldige collectie.
  Ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een mooie collectie. Knap hoe jullie dat toch steeds weer doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fantastisch, alweer!! Grote fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Marieke Blokdijk5 maart 2021 om 21:19

  wauw! de donkergroene kleur vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw ! Altijd zo onder de indruk van jullie collecties. Ze zijn zo compleet en afgestemd. Krijg nergens zoveel inspiratie van (en zin in naaien) als van hier. Petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo prachtig weer, je inspiratie raakt me. Zachtheid en hoop! ❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige collectie, prachtige foto's en prachtige modellen Helemaal verliefd

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een mix and match voor alle leeftijden, fatastische collectie, sta te popelen om te starten 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo’n mooie collectie (alweer) 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zalig, al dat moois. Ik smacht naar lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zo prachtig weer, je inspiratie raakt me. Zachtheid en hoop! ❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk!!! Zou tof zijn eens iets te winnen voor mijn verjaardag op 21/03 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk!!! Zou tof zijn eens iets te winnen voor mijn verjaardag op 21/03 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Amazing collection! Looking forward to having it "under the needle"!!! Yay!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ah zo heerlijk om weg te dromen naar mooi weer met deze prachtige stofjes 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Prachtig weer! Dat wordt weer kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel mooie collectie om alleen maar verliefd op te worden 😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ooh die quilt deken vind ik zo mooi 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw!!! Helemaal verliefd!! Laat de lente maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh prachtig weer! Mijn favoriet is FAN LEAVES - SEA SALT WHITE 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dat hebben jullie weer mooi gedaan! Die kinderen worden echt groot zeg, wat een knapperds! Ik ben helemaal weg van de landscape en de fenugreek brown en diagonals. Proficiat alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Verliefd 🥰 wat is het weer geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik word helemaal zen van deze zachte, lieve prints en baby's! Gefeliciteerd met deze geslaagde lancering.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Schitterende foto’s! En wat een fijne sfeer in de beelden met die prachtige stoffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Prachtig, vooral fan van de zeppelins en de peonies. Als ik niet win moet ik die twee zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik smelt helemaal voor de French terry's! Wat een mooie, zachte kleuren en prints! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ongelooflijk, elke keer zo een mooie collectie! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Door de blogspot gaan van "oh die is mooi en die ook. Oh en die zeker". Weer een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Oh prachtige collectie. Ik sta weer paraat en ik weet echt niet welke eerst te kiezen... Prachtige foto's ook

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wauw, wat een hele mooie collectie weer ��!!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Magnifique ! Il ne reste plus qu’à tenter d’essayer de faire un choix parmi toutes ces merveilles 🙃

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Oh prachtige collectie. Ik sta weer paraat en ik weet echt niet welke eerst te kiezen... Prachtige foto's ook

  BeantwoordenVerwijderen
 44. it's such a beautiful collection again, I love them all !

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Magnifique et si poétique. J'ai deja fais mon choix��

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Het is toch altijd een hoogtepunt van het aanstaande seizoen als deze post online komt! Heerlijke collectie weer, die double gauzes roepen de naam van onze baby die in juli komt! Prachtig ❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik ben weer verliefd op de nieuwe stoffen. Ook weer een mooie blog en prachtige inspiratie. Ik ga alvast mijn bestellijst in orde maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oooh wauw wauw wauw !!! Verliefd!
  Dat ze maar snel in de winkel liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Die setting is zooo mooi en zet jullie collectie prachtig in de verf. Knap werk 💙

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wowww zo sjiek!! Die landscape is echt perfect! Ik heb een Lentefeest dochter in mei en een uitgestelde lentefeest zoon van vorig jaar dus hopelijk kan ik aan de slag met deze stoffen ❤️ Heel mooi gemaakt weer👏👏

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Allemaal weer prachtig. Nu nóg meer zin in de lente! Hele mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Veel succes alweer met de mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. This time I need to win, I just can not choose between all these beauties.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wauw!!! Ik ben vast patronen aan t zoeken!! Echt, WAUW!!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wauw! Weeral zo mooi! Nu kunnen we weer beginnen plannen en lijstjes maken 😁 prachtige foto's...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Eat een top collectie, en weer zo mooi gepresenteerd, prachtige modellen in een heeijke tuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Weer super mooie dingen we blijven hopen 🤞🏻🤞🏻

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Mooi, mooi en mooi! Heel mooie kleuren. Ik krijg spontaan zin in zon, lente en veel naaiprojectjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Wat een rust, eenvoud en eenheid deze nieuwe collectie. Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. W.O.W W.O.W WOOOOOOOW!Wat een topcollectie alweer, en die foto's! Ik krijg er zowaar een warm en blij gevoel van, ik droomde even weg! Supermooie kleuren en prints, zo zacht, net iets anders dan wat we normaal verwachten van jullie. De vorige collectie was vooral aan jongens gericht deze is zo zo zacht en lieflijk mooi ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Mooi! Elke collectie terug verrassend ...

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Waw, de collectie sluit echt prachtig aan bij de omschrijving die je eraan geeft! Zo mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ay caramba! Wordt moeilijk om niets te bestellen. Vree schoon 😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ongelofelijk hoe jullie het telkens opnieuw klaarspelen en telkens opnieuw innoverend zijn! Ik waag opnieuw mijn kans want anders gaat ook deze collectie me veel geld kosten!! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ooo wat mooi weer en wat schrijf je leuk! Ik moet nog beginnen met het stapeltje van de vorige collectie: wil altijd het perfect idee hebben voor jullie mooie stofjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Daar zitten weer een paar pareltjes tussen! 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Weeral zo mooi! Van baby tot tiener ...zalig !

  BeantwoordenVerwijderen
 68. I am in love from the first sight with the new 2021 Spring collection! Can't decide which patter I like more, all of them are so gorgeous.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Oh, lieflijk en zacht... Mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Heleen vlaeminck5 maart 2021 om 22:07

  Instant lente... euhm naai-kriebels! Mooie printjes, opnieuw fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. OH zeg, zo een fan van de double gauze! Wat heerlijk dat er veel mooie frisse kleuren in zitten. Deze wordt vast weer een succes, net als vorige collecties!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Wauw, weer een schot in de roos 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Prachtige stoffen weer... en ook weer van die heerlijke foto’s

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Prachtig, alweer! Ik heb nog meer zin in de lente nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Prachtig en leuk om inspiratie op te doen met de prachtige foto’s

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Magnifiques imprimés! Tellement doux. Hâte de les voir en boutique.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Laat die lente maar komen, ik zie al hele outfits voor me in prachtige stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Weer een prachtige collectie. Ik waag graag een kansje.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Naar goede gewoonte: top collectie! Mijn vingers kriebelen al 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Mooie collectie weer!! Dacht al bij de eerste foto die was vrijgegeven ze heeft Floralieke ontdekt. Lommel heeft mooie plekjes hé ��

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Die pioenrozen! En de kleuren zijn weer precies in point! Heel graag ding ik mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Waauw weer een top collectie, keer op keer blijven jullie verbazen! Ik kijk er altijd naar uit en dan het kiezen he🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Zó zó zó mooi! En zo fijn dat je een soort van kunt twinnen zonder hetzelfde aan te kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Alweer zo'n mooie collectie, kleurtjes en prints die lente "ademen". Caro R

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Fantastisch weer, lang leve zappelins en baby's!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wauw! Diene swipes en die zeppelin en ... ooooooh weer die stress van hoeveel koop ik (je wil toch niet van gedacht veranderen en dus méér stof nodig hebben en dan de malchance hebben dat ze overal uitverkocht is zeker?). En mijn lockdownbaby wordt op 21 maart net 1 jaartje oud dus... een mommade verjaardagsoutfit is ABSOLUUUUT noodzakelijk om te 'feesten' in ons kot! Soit, een mens wordt hier gewoon erg hebberig van, ik geef het toe! *rap een 'meetingske' in mijn agenda zetten op 19 maart om 20u!*

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Marina Kanninga5 maart 2021 om 22:38

  Oh ik vind ze allemaal geweldig!! Zie al zoveel setjes voor me!

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Prille lente, belooft een mooi jaar te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Zo rustgevend, love it ��

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Wauw weer een super mooie collectie
  Kijk er naar uit 😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Allemaal mooie zachte kleurtjes. Heerlijk uitkijken naar de lente

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Super leuke prints... deze keer misschien eens iets voor mezelf van onder de machine laten rollen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Ik heb al zin om buiten te lopen in de zon met een outfit met je stofjes 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Mijn favoriete collectie tot nu toe, denk ik. De kleuren, de prints en natuurlijk de prachtige foto's doen zooooo verlangen naar de lente! En naar naai tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Oh oh oh helemaal verliefd op al die prachtige stoffen!! Ik denk dat ik niet te lang moet wachten om een bezoekje te brengen aan de stoffen winkel eens ze daar te vinden zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Amaai, wat een mooie pareltjes weer! Hier is baby 2 onderweg, wat zou ik hier voor mijn kleuter dochter en mijn baby zoon leuke dingetjes van kunnen maken ����

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Zo mooi! Zoveel inspiratie!
  Wauuuuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Bedankt voor elke keer zo een prachtige stoffen fotoshoot! jullie stoffen inspireren tot naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Maar zo mooi !!! 🥰 Helemaal fan van de bloemen en de double gauze en de kleuren en de combi's en...

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Super mooie stoffen! Echt heel veel zin om er iets mee te gaan maken

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Ik ben onder de indruk van de kleuren en combinaties. Dat doen jullie toch echt super! Zoveel ideeën gaan door mijn hoofd! Ben een trouwe fan en ook hier ga ik mij ongetwijfeld laten gaan. Wou jullie vooral feliciteren voor jullie harde werk en mooi resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Neeeee, waarom toch WEER zo'n mooie collectie? Ik was aan het peinzen wat te maken op de avondschool en ik kan gewoon niet kiezen. Vooral de voorbeelden maken het moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Annelies Gunst5 maart 2021 om 23:13

  het is weer magnifiek!
  en chapeau voor al die prachtige modellen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Wat een prachtige collectie opnieuw �� Ga dan eens een to-do lijst met matching patronen en stofjes maken ��

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Wat mooi weer! Dringend nog een sprintje zetten voor die andere stofjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Supertoffe collectie weer��

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Heel mooi al die zachte kleurtinten. Jullie doen het weer maar eens. Ik ben fan! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Heel mooi al die zachte kleurtinten. Jullie doen het weer maar eens. Ik ben fan! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Beautiful fabrics, especially the landscape one, looking forward to meeting them in person ! !

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Ik krijg lentekriebels bij het zien van de foto's. En mijn geopereerde rechtervoet krijgt nog meer jeuk van ongeduldigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Wat een prachtige collectie! Ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Oh er zitten weer pareltjes bij 🤩! Het aftellen is hier begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Oh er zitten weer pareltjes bij 🤩! Het aftellen is hier begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ok ik denk dat ik een nieuwe favoriete collectie heb... En je weet hoe bijzonder ik je aller eerste collectie vind dus dat zegt heel wat.
  En wat een gerief zo twee knappe modellen in huis hebben ☺️☺️☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Ooh, wat mooi! Ik zie de hele familie er al in, lentenaaikriebels ;) Op dit moment kan ik niet samen met mn zus naaien door de avondklok, maar als de lente begint hopelijk wel weer. Wat zou het een lentefeestje zijn als we dan ook nog eens een bon winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Prachtige kleuren van de uni’s bij elkaar. En mega benieuwd hoe de double gauze aanvoelt op m’n blote huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Prachtige collectie! Zoveel mogelijkheden! Zoveel keuzes! Dat wordt weer moeilijk 😅

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Zooo mooi, ik doe heel graag mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Wauw opnieuw een prachtige collectie! �� Ik doe opnieuw héél graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Ik blijf fan! Top nog maar eens! En die kleuren, ik krijg lentekriebels!

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Sooooo excited for these new prints!! I need that cherry blossom gauze 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Een tot de verbeelding sprekende collectie !! Ik krijg er een warm hart van. Super idee om de double gauze uit te brengen, zal hier niet ontbreken in de collectie en ik zie ook al een paar FT die op het verlanglijstje komen. Let de count down begin 😊😊

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Een tot de verbeelding sprekende collectie !! Ik krijg er een warm hart van. Super idee om de double gauze uit te brengen, zal hier niet ontbreken in de collectie en ik zie ook al een paar FT die op het verlanglijstje komen. Let de count down begin 😊😊

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Weer een prachtige collectie, zoals altijd... x

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Wat een mooie prints en zachte kleuren. Weer een topcollectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Wat een pareltjes weer allemaal! Prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. saskia jordens6 maart 2021 om 06:55

  prachtig mooi weer!! de foto's zijn ook altijd zo mooi, en die tuin is er echt eentje om te onthouden

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Ohhh ik zit direct vol inspiratie, prachtig, kan niet wachten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 131. love, Love, LOVE!! Hier was ik zo aan toe...

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Mijn absolute favoriet van al jullie collecties! Pioenen 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Knap! En wat een berg werk hebben jullie weer verzet!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Weer helemaal verliefd geworden op deze stofjes wat een mooie zonnige collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Wauwie!😍 Ik zie hier weer mooie lente/zomerkleedjes en overalls hierin! *een fan sinds het begin 🙏* Jullie stofjes doen me telkens weer kriebelen om mijn naaikamer klaar te zetten 🥰🙌.

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Wat een mooie collectie weer! Inderdaad met prachtige zachte kleuren, om verliefd op te worden. Hoe doen jullie dat toch steeds!! Fantastisch werk weer 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Supermooi! Je hebt me helemaal mee! Klaar om mooie dingen te maken! Zo'n cadeau winnen op mijn verjaardag zou fantastisch zijn! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Heel mooie nieuwe collectie! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Je slaagt er toch maar elke keer in om een mooie collectie op poten te zetten. Waauw! Prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Elke keer kunnen jullie ons weer verrassen. Weerom een prachtige collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 141. OMG, ik naai nog niet zo lang, maar jullie stofjes zijn echt TE mooi. Ik wil ze ALLEMAAL! 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 142. OMG, ik naai nog niet zo lang, maar jullie stofjes zijn echt TE mooi. Ik wil ze ALLEMAAL! 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Mooie collectie alweer; ik zie de zoon er al in rond hollen! 🤞😊

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Wowww this is beautiful, love them all!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Prachtig allemaal, wat een werk weer voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Zelfs mijn 4-jarige dochter heeft moeite om te kiezen! Zo mooi alweer ��

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Wow! Mijn naaivibe was een beetje weg (vethuizen in coronatijdeen, hmm) maar na het zien van deze collectie krijg ik zin in zelfgemaakte lente- en zomeroutfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Elke keer weer wat nieuws! Top gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Waauw!! Love it!!
  Die bon zou ik zo graag eens winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Prachtig, stuk voor stuk! Snel nog wat stofjes verwerken zodat ik plaats heb voor nieuwe stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Wauw weer super mooi 🤩 ik heb eigenlijk een stoffen verkoop stop maar dat is moeilijk zo 🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Zo mooie collectie !
  Fingers crossed ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Heel mooi. Een aantal stofjes zijn net iets te licht om bij lijn bleek velletje te passen maar anderen zouden dan weer perfect lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Supermooi en inderdaad precies wat we nodig hebben nu, zachtheid, licht en hoop... x

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Tout est magnifique : les tissus, les photos, les réalisations et les enfants bien sûr 😍 !!

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Wat worden we weer verwend met deze collectie die echt 'lente' schreeuwt. Er zitten weer tal van pareltjes tussen! Wauw!!!

  BeantwoordenVerwijderen