vrijdag 27 november 2020

Een gloednieuwe wintercollectie, het wel en wee van ondernemen in tijden van crisis en een vroeg kerstcadeau dat je alvast in de wacht kan slepen. Gratis en voor niets. Dat bestaat nog... Omdat ik u graag zie.

Eerst en vooral ben ik heel blij om jullie hier te kunnen ontmoeten. Een online platform als dit biedt ons in deze tijden toch de kans om een persoonlijk verhaal te vertellen en connectie te maken met andere mensen. Plotseling ben ik mij heel bewust geworden van hoe connectie in ons DNA verweven zit en wat de tol ervan is als er ruis op die lijn zit. De laatste maanden waren een rollercoaster aan emoties met zowel een impact op ons persoonlijk leven als op ons professioneel leven. Mijn sidekick en gezuster had even nood aan een break die we haar van harte gunnen en daarom missen we de welbekende gezichtjes al dan niet tijdelijk in deze shoot. Gelukkig kon ik nog wel rekenen op haar ongezouten en pittige mening die ze nog met evenveel geestdrift kan verkondigen! Het was dus geen evidentie om deze voorstelling te maken tijdens de lockdown met een man (lees vrouw) minder, maar we staken er dubbel zoveel moeite, tijd en liefde in om toch het verhaal dat we voor ogen hadden te kunnen vertalen in beelden. Wat we gewoonlijk op 2 of 3 dagen fotografeerden werden nu 2 weken. We bleven in onze eigen streek en werkten met lokale en nieuwe gezichtjes. Bubbelsgewijs. Het lukte wonderwel allemaal heel goed en veilig en we zijn dan ook blij met het resultaat!

Wat de inhoud van de collectie betreft hebben we deze keer de focus gelegd op echte unisex stoffen voor jong en oud, met hier en daar een kleurrijk accent. Een echte uitdaging vind ik dat. Dat juiste evenwicht vinden tussen print en kleur die grenzen tussen sexen overstijgen.
Met het Oosten en zijn rijke natuur als inspiratiebron brengen we een natuurlijk en winters kleurenpalet met frisse toetsen en speelse, grafische prints in verschillende texturen om eindeloos mee te combineren! 
We brengen jullie 6 unisex prints op French Terry met bijpassende boordstof en uni kleuren die ook weer mooi blenden met vorige en toekomstige collecties wat ik zelf een enorm voordeel vindt bij het aanpassen van de kleerkast van je groeiende kind. Economisch en ecologisch net dat tikkeltje verantwoorder en toch nét iets nieuw door een andere tint te combineren met dat rokje dat nog prima paste uit die vorige collectie!
Daarnaast hebben we ook nog 2 zachte corduroys met brede rib in prachtige wintertinten die perfect gecombineerd kunnen worden met alle stofjes uit de collectie en in het bijzonder met 2 kleurrijke viscoses en maar liefst 3 verschillende prints op canvas, helemaal perfect om cadeautjes mee te maken voor onder de kerstboom, want wat is er nu mooier dan een met veel liefde zelfgemaakt cadeau? 
Daarnaast hebben we ook 3 bijpassende tassenbanden om mee te mixen en te matchen, waarvan twee met koperen accenten om een feestelijke toets te geven! Klinkt niet slecht hé?

Wat voorbeelden betreft hebben we deze keer wat ingeboet op kwantiteit, (dat naaitempo van mijn zuster is gewoonweg niet te evenaren, u begrijpt.) maar zeker niet op kwaliteit! Er is dus nog heel wat ruimte om uw fantasie te gebruiken en nieuwe combinaties te beproeven, maar toch genoeg voorbeelden om een heerlijke lazy copy paste te doen zonder uw brein te hoeven vermoeien of een prima idee weer te geven van hoe die stoffen er nu eigenlijk uitzien wanneer ze verwerkt zijn tot een kledingstuk.

Genoeg gepalaverd. Ik neem u nu heel graag mee doorheen onze nieuwste collectie en hoop van harte dat we je kunnen bekoren met dit nieuwe stoffenverhaal!





Geen traditionele groepsfoto deze keer maar een paar nieuwe gezichten, jong en ouder die dat geweldig goed en met veel naturel gedaan hebben! Is dat nu geen schoon duo deze twee? Zusje en broer in een schoon Eksels bos is een prima combinatie!

ORIENTAL GARDEN - M - GREEN GABLES - VISCOSE/RAYON
Ook Paula, onze SYAS medewerkster naaide weer de schattigste dingen voor haar kleindochter die weer een centimeter of 10 gegroeid is! Bijna kleuter af en ze heeft zo'n geweldig leuke praatjes, deze dame!


Deze jas is letterlijk niet van het kind haar lijf af te slaan. Zalig vind ik dat. Iets maken dat met zoveel liefde door je puberdochter gedragen wordt is het schoonste geschenk voor een zelfmaakmoeder zoals mezelve. 
WEBBING/TASSENBAND INCA OCHRE
ORIENTAL GARDEN - M - GREEN GABLES - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL
CORDUROY - WIDE RIB - PONDEROSA GREEN

Dit vrolijke baasje maakt mijn dag altijd helemaal goed. Nieuwsgierig, grappig en zo spontaan dat ik niets dan blijdschap voel als ik naar zijn foto's kijk.
RIBBING - DUSAN BROWN
CARPS M - FRENCH TERRY - DUSAN BROWN
SOLID COLOR - FRENCH TERRY - DUSAN BROWN


'Never change a good recipe' zeg ik altijd. Vorige wintercollectie maakte ik exact hetzelfde vest in een andere kleurencombinatie en het kind heeft hem zo zot gedragen dat ik wel een nieuw exemplaar moest maken. Ook de mama van ons guitige kereltje vond het zo jammer dat hij uit zijn Corduroy jasje was gegroeid dat ik ook hier van copy paste heb gedaan in een maatje groter. Het groen past nog mooier bij zijn koperkleurig haar dan het blauwe al deed. 

Bij deze foto sta ik altijd verwonderd over het werk dat 1 beeld met zich meebrengt. Om deze foto te maken zijn we vast zo'n 4 tot 5 dagen zoet geweest. Een jas en een vest maken, 2 sweaters en foto's gaan maken plus de nabewerking, maar het is de moeite waard als ik naar dit plaatje kijk.
.
#broekpakkenliefde. De seventies in een hedendaags jasje. Dat konden onze tienerdochters wel smaken en ik stiekem ook wel!


GILLY FLOWERS - M - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL - SUNBURN BROWN
CORDUROY  - WIDE RIB - PONDEROSA GREEN


Een kleurrijk printje met oriëntaalse én retro vibes. Zo zou ik deze Gilly Flowers in Sunburn Brown zelf omschrijven. Ideaal voor leuke tasjes en andere DIY projectjes zoals het pimpen van je naaikoffertje. We hebben deze Print ook nog in een soepelvallende viscose. De tint van de Canvas is net iets 'roder' dan  dezelfde print op Viscose.
Hulp vragen is niet mijn sterkste kant. Ik word daar zo ongemakkelijk van. Net zoals telefoneren. De vreselijkste job die ik mij kan inbeelden is in zo'n callcenter werken en heel de dag mensen moeten opbellen, maar dat geheel terzijde. Combineer die twee en ik ga waarschijnlijk flippen. Enfin, ik doe dat dus niet graag. En niet makkelijk. Gelukkig voor u en mij ben ik op wonderbaarlijke wijze toch uit mijn comfortzone gestapt en heb aan de eerste 2 geoefende tassenmaaksters die in mijn hoofd opkwamen gevraagd of ze het zouden zien zitten om een tasje in elkaar te flansen als extra inspiratie. Flansen is écht wel een verkeerd woord, want deze dames toverden pareltjes van afgewerkte tassen vanonder hun naaimachine en hebben mij heel blij gemaakt met maar liefst 3 tassen elk in plaats van 1! Een dikke dankjewel dus aan An van Jacedidit en Carolien van AteljeeCaro is hier echt wel op zijn plaats.




WEBBING/TASSENBAND : DARK PERSIMMON - INCA OCHRE - SLATE BLUE GEEN

Deze superhandige, multifunctionele accessoire haakjes lieten we maken voor intern gebruik, maar ik vind ze zelf zo handig om te gebruiken en zien er bovendien nog eens heel schoon uit dat we hebben besloten om ze ook aan te bieden voor wie dat ook handig en schoon gerief mocht vinden.







Een eenvoudige maar pittige print kon niet ontbreken. Een heel fijne combineerder, maar ook gewoon mooi op zichzelf en ook weer lekker unisex!


Ook onze eigenste oudste dochter stak een serieuze tand bij. Een werkbeest hebben wij gekweekt. Echt waar! Naast haar schoolwerk naaide ze bijna al haar eigen kledingstukken zelf en liet ik de styling ook volledig aan haar zelf over. Dat koos ze uiteraard helemaal zelf voordat u mij zou willen beschuldigd van kinderarbeid! LOL! Een trotse moeder zit hier te blinken, zeg ik u! Dat mag ook eens gezegd worden, nietwaar?
WINTER ROSE - BLACK - COTTON CANVAS GABARDINE TWILL
GRILL XL - FRENCH TERRY - BORDEAUX





Onze twee dochters delen een kamer en ook wel wat van hun kleding. Zeker als het zelfgemaakt is. Dit eenvoudige truitje met opdruk is ééntje waar al eens om gevochten durft worden wegens heel combineerbaar, ideale snit volgens hen en niet al te opvallend zodat ze met fases geheel kunnen opgaan in die zee van identieke pubers.


WEBBING/TASSENBAND - DARK PERSIMMON
WINTER ROSE BLACK- COTTON CANVAS GABARDINE TWILL
CORDUROY  - WIDE RIB - PONDEROSA GREEN



Deze rugzak was een eigen probeersel. Nog niet helemaal perfect en de binnenkant kon echt beter afgewerkt, maar overall toch wel heel tevreden van en die kids van mij vinden hem gelukkig ook de max. Ik experimenteerde eens met Lamifix om hem volledig waterdicht te maken en perste dit langs de binnenzijde op alle patroondelen. We konden de proef nog niet op de som nemen, maar hij lijkt alvast prima waterdicht. De randen werkte ik langs binnen af met een biesje wat niet mijn favoriete methode is, maar het kan er zeker mee door! Bij het volgende exemplaar ga ik eens uitvogelen hoe ik dat netjes kan voeren! Tips altijd welkom!

Deze 'Winter Rose' stof lijkt zwart wit, maar het wit is eigenlijk super licht grijs zodat de print nét iets minder hard overkomt .









RIBBING - PONDEROSA GREEN
STRIKES - FRENCH TERRY - PONDEROSA GREEN
SOLID COLOR PONDEROSA GREEN

Deze sweater is een zelfgetekend patroontje. Nu vroeg ik op Instagram of er interesse was in het patroon via onze patroon generator. Ondertussen zag ik dat er nét 2 hoodie patronen uitkomen dus de nood is misschien minder hoog. Eéntje bij Zonen 09 als een toevoeging van de Rocco en nog ééntje ergens anders, maar ik kan me even niet herinneren waar ik dat nu weer zag! Enlighten me als u het wel weet als boodschap van algemeen naainut!
Om zelf te dragen hou ik persoonlijk het meeste van eenvoudige prints met hier en daar een uitzondering en ze zijn zo nodig om een collectie in evenwicht te brengen, maar om te maken vind ik ze altijd moeilijk. Ingewikkelde prints zijn raar genoeg makkelijker voor mijn gevoel. Het reduceren naar een pure print is altijd een moeilijke oefening, maar deze eenvoudige combinatie van kleur en lijn past zo mooi in de reeks en in het verhaal dat ik er blij van wordt. Steek daar nog eens uw eigen laatst geborenen in en mijn dag kan niet meer stuk!
Van Boven naar beneden:

FRENCH TERRY

CLOUDS - OFF WHITE
GRID XL - BORDEAUX
STRIKES - PONDEROSA GREEN
CARPS - DUSAN BROWN
WINTER ROSE - BLACK
CLOUDS - BISTRO GREEN

RIBBING - OFF WHITE
CLOUDS - L - FRENCH TERRY - OFF WHITE
SOLID COLOR - OFF WHITE



Kijk nu, een absolute up tussen de ups and downs van de afgelopen maanden. Een versgebakken neefje
die mij weer tante maakte voor de 33ste keer maar liefst! En nee, het begint nog niet te vervelen!

 De Clouds stof hebben we ook nog in deze kleur en ook de achtergrond is nét iets anders dan de Off White versie. Helemaal boy & girlproof!


RIBBING - BISTRO GREEN
CLOUDS - FRENCH TERRY - BISTRO GREEN
SOLID COLOR - FRENCH TERRY - BISTRO GREEN







Voila, dit was de hele collectie in een notedop! Hopelijk zit er wat bij dat uw goesting is en begint het al te kriebelen om er naaisgewijs weer in te vliegen!

Eindejaarsfeesten zullen er dit jaar wat anders uitzien dan gewoonlijk, maar wij vieren onze collectie
geheel in de te verwachten stijl en geven je nu alvast de kans op een vroeg kerstcadeau!

Hoera!!






Je kan vanaf VANDAAG weer kans maken op zo'n fijne bon!

Vanaf morgen ééntje op Instagram
Vanaf morgen ééntje op Facebook.

Iets plezant tijdens het wachten is niet verkeerd lijkt me zo.

Wat moet je doen om deel te nemen?
Niets moeilijk! Een berichtje achterlaten onderaan deze blogpost is voldoende. 

Hoe zit dat nu met dat wachten hoor ik u denken. Wanneer zijn die stoffen nu eindelijk daar! Eén van mijn grootste frustraties, en niet mijn sterkste kant. Geduld. Ik heb het al een paar keer verloren afgelopen weken moet ik toegeven. Dat waar we zo hard aan gewerkt hadden, die collectie vroeger in het seizoen brengen, bleek volledig in het gedrang te komen door de Corona crisis. Vertragingen troef zou ik zeggen en dat was wel even moeilijk om mee te dealen. Maar ja, het is nu zo. En er zijn ergere dingen in de wereld. 

Hopelijk heeft u nog een portie geduld over, want hoewel de stoffen gelukkig wel al goed zijn aangekomen zijn in de haven hebben we beslist om de vooropgestelde lanceerdatum een klein beetje uit te stellen om de postbedrijven die nu zo onder druk staan wat meer ruimte te geven de stof tijdig te leveren in jou favoriete winkel. De Sint, Black Friday, Corona en kerst in postpaketten geduwd geeft natuurlijk de nodige druk. Geef toe, dat is nu niet plezant als dat stofje waar jij op zit te wachten nog niet in je winkel ligt! Niet voor jou en niet voor de winkel zelve. We hebben dus besloten pas te lanceren op 16 december. Duizend keer later dan gehoopt, maar nog nét genoeg tijd voor kerstmis.
Het zijn gelukkig nog geen vijgen na Pasen want de winter moet nog beginnen én de meeste stoffen zijn prima geschikt door het hele jaar!




We spreken dan dus terug af.  Op dinsdag 15 december trekken we de winnaars. Je kan die dag nog deelnemen tot 10 uur.
Vanaf  woensdag 16 december om 20 uur, liggen de stofjes in de winkelrekken. Dat gaat goed komen denk ik...


X, Naomi








706 opmerkingen:

  1. Waaauw - ik zat op deze update te wachten :) supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh Naomi, wat een prachtige collectie en foto’s! Ongelofelijk veel bewondering voor jullie doorzettingsvermogen. De kleuren en texturen, het is er weer ‘boenk op’ x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zitten weer leuke dingen bij! Chapeau voor jullie harde werken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. WOOOW WOOOOOW WOOOOOOOW!PRACHTIG WEER Naomi! En wat een talent jouw dochter(s) echt chapeau hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijne collectie weer! Stay safe and sew on! ✨✨

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Héél mooie stoffen en die kleuren 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeeeeee wat een prachtige basiskleuren🥰🥰🥰
    Prachtig gedaan , en absoluut het wachten waars, echt 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi hoor! En weeral zulke mooie items ervan gemaakt 🖤

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weinig voorbeelden zegt ze dan! 😅Ik heb mijn ogen uitgekeken.deze collectie is echt hélemaal mijn ding, wauw! PROFICIAT!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Absolutely gorgeous, as usual. I am always in awe of your color palette — so sophisticated but unfussy. Now to narrow it down (only somewhat!) into what I must buy...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk weer ❤️ word vast weer veel van gemaakt, vooral de canvas en de zwart witte french terry word ik blij van!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo mooi weer! Die Gilly flowers zijn mijn favoriet. Nog wel even wennen dat er geen blauwtinten inzitten ;). Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Annelies Vansantvoet27 november 2020 om 21:23

    Je deed het weer! Ik kan niet kiezen. :-) Eindejaarspremie well spent!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw! Wat een super mooie collectie weer 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het wachten zeker waard, wat een mooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw wauw wauw, wat een super coole stofjes weer zeg! Super goed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Waaawie !!! Ik ben echt instant verliefd

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel mooi, ik ben fan van de clouds ��
    Proficiat met de nieuwe collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. We proberenhet nog een keertje want ze zijn weer zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ohja zoals altijd doen we weer mee want wat een winterse pracht😍 het oker en groen is perfect samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtig nieuwe collectie 😍 daar mag je trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik val in herhaling, maar elke keer is de collectie er 'boenk op'. Prachtig alweer. Ik ding graag mee, natuurlijk! ❤. Caro

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een mooie kleurencombinaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. De ideetjes zijn al aan het komen. Weer een supertoffe collectie. Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Oh tis weer zo schoon! Echt het wachten waard! Zó mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Magnifique photos !
    Hâte de découvrir en vrai les tissus.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Oh tis weer zo schoon! Echt het wachten waard! Zó mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Prachtig, maar ik denk dat jullie de winnaars trekken op 15 december.
    Prachtige collectie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een prachtige collectie....... heb er zo’n zin in!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat mooi! Zowel de stoffen, creaties en heerlijk geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. wauw wauw wauw. ik mag niks kopen, maar ik denk dat het toch moet! wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een prachtige collectie daar kunnen weer mooie dingen mee gemaakt worden ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  34. M'n hart smelt bij de meisjeskledij..... super!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Amai, jullie hebben weer niet stilgezeten. Ik ben vooral fan van de bordeaux stoffen, maar zal me wss ook wel weer laten verleiden door de rest... 🙈

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Prachtig!!! Wat zijn ze opnieuw helemaal prachtig. Ik kan al niet wachten tot 16 december !

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wauw, wat mooi weer! En die nieuwe modellen hebben dat ook voortreffelijk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wauw zou een mooi verjaardagscadeau zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Prachtig - weer! Zo knap, keer op keer, zeker nu het extra tegenzat! Dikke liefde 🖤🖤🖤

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Prachtig, ik kan niet kiezen dus hoop heel erg op het winnende lotje 😍😍😍

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een prachtige kleurencombinaties!😍
    Ik focus me op de viscoses en uni's!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Waouh! Que des merveilles! Et tant attendues!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Très jolie collection aux beaux coloris :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Supermooi !!! Heel blij met de jongensstofjes en nu maar duimen 🤞

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Zoo mooi! Ik wil alles wel hebben dus die bon is zeker welkom!🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Weer al zo mooi! En ik keek er erg naar uit om alles te kunnen bekijken

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Super mooi weer. Zowel jouw blog, de foto’s als de stof. Ik heb al weer een mooi verlanglijstje 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Enfin, je l'attendais avec impatience! Toujours magnifique. Bravo !!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik had niets nodig tot ik je collectie zag en.va gedacht veranderde. Echt wauw

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Echt heel mooi weer! Ik heb ineens drie tassen nodig:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik ben er helemaal weg van! De prachtige prints, de kleuren en zo'n mooie foto's! Geweldig gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wow! Toch een prachtig arsenaal gemaakt! Pareltjes van kleuren die deze donkere periode opvrolijken! Super mooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wauw wauw wauw... we hadden ze als winkelier al een paar maanden geleden gezien en zijn ook al weken in spanning aan het uitkijken naar dit bericht! Het is weer top! Proficiat

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ik heb geen idee hoe jullie het elke keer weet doen maar ook nu weer hebben jullie een prachtige collectie gemaakt. Ik ben al aan het aftellen 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Daar hebben we weer naar uitgekeken, de voorstelling van de nieuwe stofjes. Altijd een klein geluksmomentje.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Zo mooi! Ik weet al welke mijn favorieten zijn! Ik doe graag mee ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Deze collectie is echt mijn allerfavoriet 🤩

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Weer prachtig!!! Ik vind ze allemaal mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Mooi! En help, ik kan niet Kiezen!!!!! Ik waag graag een kansje voor een bon. Merci

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Mooi! En help, ik kan niet Kiezen!!!!! Ik waag graag een kansje voor een bon. Merci

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Gewoonweg prachtig wat een mooi breed scala aan stoffen en prints het wachten waard. Heerlijk om hier de winter mee in te gaan in december 🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Bij de eerste foto's dacht ik "oei, heb het niet zo voor oker", maar Waaauuw.... hoe meer ik naar onder scrolde, klopte het hele plaatje! Super van van de Gilly Flowers viscose en dat in combinatie met de donkergroene rib en de bordeau french terry! Deze staan op het lijstje. Zowel voor mij als de dochter, wij kunnen weer twinnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Een heel gamma aan prachtige stuks in de meest mooie stoffen! SYAS stelt nooit teleur en is zeker het wachten waard! Welk patroon gebruikte je voor de jumpsuit van de dochter? Heel erg knap!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Proficiat!! Weer een hele mooie combinatie van kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Oh mannekes, wat een mooie kleuren. Ik weet weeral wat ik op mijn verlanglijstje kan zetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wauw! Zo blij dat er weer prachtige stoffen voor mijn jongens bij zijn, ik weet wat doen tijdens de kerstvakantie:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat een geweldige stofjes weer ! En weer zo'n mooie voorbeeldjes! Knap hoe je dat elke keer weer doet 🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Weerom een prachtige collectie!! We doen heel graag mee en kijken al uit naar 16 december.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Super gave stoffen zitten er weer tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  70. O! In zo’n omstandigheden zoiets maken 😱: hoedje af!! 💙💙

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Het gaat weer ontzettend moeilijk worden om te kiezen! Wat een mooi collectie! Proficiat

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat moeten we kiezen? Mijn lievelingskleuren...

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Prachtige collectie. Mooie kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  74. I don't know what to say. It is another gorgeous collection. I want everything!

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Zo’n blog om te lezen!! Compliment voor al het werk... en wij doen weer graag mee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Daar gaat mijn voornemen om even geen nieuwe stof te kopen�� Wauw, echt zo mooi! En wat een prachtplaatjes in het bos��

    BeantwoordenVerwijderen
  77. 😍 Een collectie vol liefde en warmte, extra mooi in deze donkere dagen. Een prachtige collectie. Proficiat ❣️

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Je geduld is dan toch beloond. We kunnen in het kerstverlof lekker naaien. Proficiat met de collectie, er zitten weer pareltjes bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wauw zo prachtig. Die canvassen en tassenbanden zijn zó mooi! De rib ook en en en en alles! Dikke proficiat. Knap werk.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Het wachten waard, echt mooi. En die nieuwe kleurtjes ribfluweel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Hoe doen jullie dat toch keer op keer?! Wederom (zoals steeds!) grote fan van alles, en dan zeker van de clouds, grid en winter rose! #fingerscrossedforsyaschrismaspresents

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Weeral pareltjes! Aftellen naar 16 december ��
    Katchaa

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat een pareltjes 😍 Dat wordt weer moeilijk kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Oooh waaw! Ik kan al niet wachten tot de 16e!!

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Ik heb hier al een paar favorietjes gekozen! Wat een heerlijke volle kleuren, ik ben fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Prrrrrrrrrachtig, de stoffen, de foto's, de outfits. Super sterk werk! Ik zet 15 en 16 december in mijn agenda ��

    BeantwoordenVerwijderen
  87. De mooiste collectie tot nu toe! Ik tel stiekem af tot 16/12! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Ohhhhh damn, wat een beauties weer! Jullie maken het kiezen weer moeilijk... Enfin, bijna onmogelijk in feite 😉💕

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Ohhhhh damn, wat een beauties weer! Jullie maken het kiezen weer moeilijk... Enfin, bijna onmogelijk in feite 😉💕

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Het lijstje ligt al klaar, nu alleen nog aftellen

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Ohhh wat prachtig is deze collectie! Nog 19 nachtjes slapen...

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Beautiful as always, the wait was worth it!

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Waaauuuw! Echt stuk voor stuk prachtig! Ik zou echt álles in huis willen halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Wow! Wat een mooie collectie! Ik heb al meerdere dingen bedacht die ik graag wil gaan maken. Echt top weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Goed gedaan weer! Geweldig! Er zit zoveel liefde in. Spijtig voor jullie die vertraging, maar we wachten met plezier! Super design.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Een prachtige collectie, again! Ik begin dan nu aan een paar weken bokes met choco... An x

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Wauw, weer een prachtige collectie. En toch ook onder de indruk van de kwantiteit, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Wat een mooie collectie en supertof dat alles zo mooi bij elkaar past. FAN.

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Wat een diepe kleuren.. om bij weg te dromen.. hopelijk nu meer geluk. Mijn laatste bestelling is zoek geraakt bij bpost... ik was zo lang op zoek naar het stof, gevonden, besteld en helaas nu kwijt.

    Nu maar eerder bestellen..
    Want ook deze collectie zal snel uitverkocht zijn!

    Gr en alvast fijn weekend
    Sanne / SanEhv

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Oh, i would love to win some fabrics from this awesome collection. Perfect as always 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  101. lydiakrijger@hotmail.com27 november 2020 om 22:22

    De manier waarop jullie elke collectie keer op keer perfect weten neer te zetten, zoveel prachtige foto's met stralende modellen met de mooiste creaties aan. Geniaal! Sterkte gewenst voor je zus. Groetjes uit Monster, Lydia

    BeantwoordenVerwijderen
  102. It is incredibly amazing! I love the collection - and I cannot wait for mid December.. one upside to the wait.. i can save money, and make space for everything that I want to order :) If you are looking at backpacks, do check out "der andere rucksack" by mein anderes ich (instagram)

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Mooi, mooi, mooi! Nog efkes laten bezinken en dan de moeilijke keuze! Ik zie meteen een paar ideeën en er komen er vast nog bij het herbekijken van de foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Wauw sprakeloos
    Iedere keer verbazen jullie mij meer en meer
    Wat een mooi eindejaars kado 😍😍

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Waaaaauw! En zoals beloofd zie ik als mama van 3 jongens zoooooo veel mogelijkheden! Pareltjes alweer!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Waaaaauw! En zoals beloofd zie ik als mama van 3 jongens zoooooo veel mogelijkheden! Pareltjes alweer!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Wauw super leuke dingen wil ik heel graag winnen 🍀

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Wat een geweldige collectie opnieuw! Ik hoop dat ik van alles wat te pakken krijg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Wauw dat was het wachten zeker waard!! Je kunt trots zijn op deze mooie nieuwe collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Hier heb ik naar uit gekeken. Super mooi!!.


    BeantwoordenVerwijderen
  112. Mooi weer! Fijne, warme tinten. Ik loot graag mee 💗

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Prachtig, er zitten weer pareltjes tussen en ook de moment om eens een tas te maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Deze prachtcollectie is het wachten meer dan waard! Jullie weten iedereen keer op keer te verbazen met pareltjes van patronen, schitterende kleuren en uitstekende kwaliteit van stoffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Geweldig! Gaaf om te lezen, mooie fotos, onwijs toffe kleren en superstoere stoffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Wauw! Ik zet 16 december alvast in mijn agenda! Zo mooi weer allemaal. De kindjes gaan er met Kerstmis alvast super uitzien. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Die bloemenmotiefjes blijven mijn favoriet :-).
    Alweer schoon gerief!

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Waw, dat hebben jullie weer zo knap gedaan, en dat in de minst evidente omstandigheden ever. Respect!

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Wauw, heb al direct een favorietje! De oker visjes. Maar wie me kent weet dat dat mijn kleur is ❤️ ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Wat een hoop werk, maar wat een gaaf resultaat! Mijn wishlist is weer gevuld!

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Jullie overtreffen jullie zelf iedere collectie weer... zoveel moois: de stoffen, hun kleuren, de creaties, de modellen en de foto’s. Waauuww!!

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Zo mooi weeral. Hoe doen jullie dat toch goed altijd! Ik weet niet wat kiezen. Proficiat met deze mooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Wat een prachtige collectie om naar uit te zien en wat mooi dat het creëren met deze stoffen ons in deze tijd zo met elkaar verbindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Prachtige stoffen! Ik ben helemaal fan van de oker visjes ��

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Wat een mooie collectie en ontzettend mooie voorbeelden ter inspiratie!! Nu alleen nog eventjes wachten...
    Sterkte met alles en blijf gezond!

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Zeker het wachten waard! Iedere nieuwe collectie maakt mijn hart een sprongetje. Wat zou het fantastisch zijn om te winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Ik kan niet wachten om ze in het echt te zien. Aftellen naar half december 🤗

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Zeker het wachten waard! Iedere nieuwe collectie maakt mijn hart een sprongetje. Wat zou het fantastisch zijn om te winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Ik heb al van elke collectie stofjes, en elk van ons gezin (3 jongens, 1 man en ik) heeft meerdere syas-kledij en dat zal bij het zien van deze collectie niet anders zijn. Alleszins alweer dikke proficiat met deze prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Het valt totaal niet op dat er ingeboet werd op kwantiteit (integendeel), want waw, wat heb ik mijn ogen alweer de kost gegeven. Zó zó mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Zo zo mooi alweer... Het geduld meer dan waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Ziet er weer veelbelovend uit: keuzestress :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  133. OMG wat een mooie kleuren en prints. Ik voelde direct grote ❤️ voor die mooie haaien, maar dan zag ik de grill XL en de (off white) wolken. I’m in love 😍😍😍

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Wonderbaarlijk mooi! Ik ben meteen verkocht. Prachtige foto’s ook 👍🏻

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Wonderbaarlijk mooi! Ik ben meteen verkocht. Prachtige foto’s ook 👍🏻

    BeantwoordenVerwijderen
  136. I love all fabrics in the collection!! Uauu!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Définitivement, j'adore votre style et ce rendu 😍.... Les photos, à chaque fois cette attente et cette découverte qu'on voudrait prolonger toujours un peu plus... Bravo !

    BeantwoordenVerwijderen
  138. Whaauw wat een mooie collectie alweer! Telkens opnieuw slagen jullie erin om een prachtige collectie stoffen te ontwikkelen. De keuzestress kan Alweer beginnen. Love it❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Het is genieten... Zowel van de prachtige stoffen en kledingstukken als van de ontspannen schrijfsels!

    BeantwoordenVerwijderen
  140. Prachtig als altijd!! Respect voor de enorme drukte die het zo te lezen heeft gegeven. Echt heel mooi! 16 december is gelukkig alweer bijna haha

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Die kleuren, die prints.... waww! 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Die kleuren, die prints.... waww! 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Elke keer doe ik gewoon weer mee.. Prachtig gemaakt! Ik duim weer..

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Ik gun het iedereen, maar hoop toch zelf te winnen 🤣
    De stofjes zijn weer prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  145. Onder die kerstboom zullen mooie geschenkjes liggen hier. Wat een mooie canvassen en die kleuren... De viscoses zijn om van te dromen en die zalig zachte French Terry... Een mens zou van minder stil worden. Proficiat, alweer een meer dan geslaagde collectie. Kijk er al naar uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  146. ♡ Zoals gewoonlijk, een zalige bende!! Zowel de stofjes, de kinderen als de kledij.

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Oooh ik heb sinds kort tassen naaien ontdekt en word dus helemaal blij van de mooie canvassen. En de french terry’s zie ik m’n drie kinderen ook al in lopen. Ff met de baas overleggen of ik m’n kerstbonus voor 16 december al mag hebben 😇

    BeantwoordenVerwijderen
  148. Wat een mooie collectie! Ik doe heel graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Pareltjes ! Het moest zo maar es lukken ...

    BeantwoordenVerwijderen
  150. Trouwe fan van de SYAS-collecties sinds ik ben beginnen naaien. Ondertussen hebben mijn kids, ikzelf, mijn moeder, en zelfs mijn zus en haar kids al minstens 1 trui in een van jullie french Terry's. En dan vergeet ik de bloes van mijn zus en de tassen die ik maakte met een van jullie prachtige canvas-stof. Ik hoop echt eens zo'n waardebon te kunnen winnen 🤞. Succes met de collectie alvast. Vanessa

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Pareltjes ! Het moest zo maar es lukken ...

    BeantwoordenVerwijderen
  152. potverdikke, dat kiezen wordt nu nog moeilijker dan ooit...

    BeantwoordenVerwijderen
  153. Wat een mooie stoffen weer! En wat knap dat je dochter haar kleren zeg genaaid heeft zeg. Echt mooi! Welke patronen gebruik je voor dat kleine meisje want die heeft echt te schattige jurkjes en truitjes aan. En dat rib jasje, love it! Ik hooooop dat ik de 200 euro win want zelfs dan wordt t nog lastig voor wie ik wat ga naaien (mijn 2 dochters of zoon of toch voor mezelf...?)

    BeantwoordenVerwijderen
  154. Zo een mooie collectie en creaties! Daar gaat mijn 13de maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  155. Het is elke keer weer uitkijken naar de nieuwe collectie. Zoooo mooi weeral! Mijn portemonnee en ik zouden superblij zijn moest ik eens winnen. Duimen maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  156. Eerlijk is eerlijk waar de vorige collectie minder mijn ding was, is deze dat des te meer. Echt, ik moet gewoon winnen of ik ben failliet ! Stuk voor stuk pareltjes ! Gefeliciteerd

    BeantwoordenVerwijderen
  157. Heel leuke collectie! Proficiat! Graag waag ik mijn kans om mee 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  158. opnieuw heel wat pareltjes, kiezen zal opnieuw moeilijk worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  159. Prachtig!
    Een top van een collectie.
    Dat worden moeilijke keuzes.

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Wauw!! Zó veel keuze weer zeg! Gefeliciteerd!🥳
    Ik waag een kansje 🌸💜

    BeantwoordenVerwijderen
  161. Congratulations on your new launch from Vancouver, Canada!! I just discovered your fabrics and am SO in love with the oriental garden fabrics. So dreamy and playful. I'm dreaming of making a circle skirt with it ✨

    BeantwoordenVerwijderen
  162. Alles is echt weer prachtig! Ik ben helemaal verliefd op de corduroys 😍😍😍

    BeantwoordenVerwijderen
  163. In deze tijden weer een lichtpuntje, jullie prachtige collectie! Tuurlijk waag ik weer mijn kans

    BeantwoordenVerwijderen
  164. Super toffe collectie, weeral... Dus ik waag mijn kansje!

    BeantwoordenVerwijderen
  165. Weeral een super toffe collectie! Dus ik waag graag mijn kans!

    BeantwoordenVerwijderen