vrijdag 6 september 2019

We presenteren: Wat mij zoal bezighield het afgelopen jaar overgoten met een sausje herfst, een nieuwe collectie en een schone prijs om weeral in de wacht te slepen!


Dauwdruppels op het frisse ochtendgras, de eerste bladeren die lossen in de speelse wind. De kleurrijke herfst doet stilaan haar intrede. Sandalen en t-shirts maken plaats voor kniekousen en sweaters en de pracht van de veranderende natuur in het herfstlicht lokt bij zonnig weer menig mens naar buiten. Wanneer het 's avonds afkoelt roept de gezelligheid van de huiskamer ons dan weer naar binnen voor gezelschapsspelletjes met de kids bij een heerlijk kopje thee. Of Koffie. Of warme chocomelk met slagroom, kaneel en een groot stuk verse appelcake uit de oven. Sorry, ik liet mij even meeslepen! :D

Die eerste schoolweek zit er alweer op en het nieuwe ritme is alweer gewoonte geworden. Tijd dus om jullie onze spiksplinternieuwe herfstcollectie voor te stellen.

Deze collectie is een weerspiegeling geworden van verschillende elementen die me het laatste jaar hebben beziggehouden. Ik werd namelijk geïntrigeerd door de sterke band die gemeenschappelijke interesses smeden en wildvreemde mensen bijna tot familie maakt. Lief en leed wordt gedeeld. Er wordt gelachen en bemoedigd en af en toe zelfs een traan weggepinkt en dit alles door één of andere gemeenschappelijk stukje natuur dat in ons zit verborgen. Zoals Shakespeare het zo prachtig zegt: "One touch of nature makes the whole world kin".

Ten tweede werd ik ontzettend geraakt door ons nichtje Leau. Ons trouwe SYAS model moest namelijk vorig jaar een spreekbeurt houden over haar hobby. Ze ging geen spreekbeurt houden over ballet of tekenen of iets dergelijk, maar over 'fotoshoots' doen. Haar mama, AKA Toertjes & Pateekes, en ikzelve vonden dit stiekem een bedenkelijk thema, maar het kind ging er helemaal voor. Ze kwam terug naar huis met een tien. De meester was ontroerd. Hij vertelde dat ze onze vierjaarlijkse fotoshoots beschouwd als een intiem en gezellig familiemoment. We komen samen met een hoop mensen. Allemaal familie op één of andere manier. We eten, lachen en werken samen een paar dagen aan iets uniek. Daar is het haar om te doen. De gezelligheid en het bijzondere van die momenten.Voor mezelf is zo'n shoot hard heel werken maar vanaf nu met een ander en een heel licht hart. Want uiteindelijk raakte ze de kern aan van onze keuze om onze passie te volgen.

Als laatste heb ik mezelf halsstarrig vastgebeten in het in het leven houden van kamerplanten. Ik weet het. Iets totaal anders maar wel iets wat me echt heeft beziggehouden. Ik kon namelijk geen plant in leven houden. Zelfs een cactus stierf bij mij een triestige, langzame en vast pijnlijke dood. Vanaf nu is dat dus verleden tijd. Ze groeien en bloeien als nooit tevoren en het is helemaal zo moeilijk niet! Yes! Tijdens deze missie werd ik geïntrigeerd door de vormen en tekeningen die je op planten vindt. Zo  prachtig, wonderlijk, Goddelijk en kinderlijk tegelijk dat ik daar gewoon iets mee moest doen.

Gooi deze drie elementen op een hoop en overgiet ze met een herfstig sausje en ziedaar. Onze 11de See You At Six Playtime is geboren!


Dit ben ikzelve met ons Leau, de spreekbeurtjuffrouw.  Over het algemeen heb ik last van cameravrees dus je zal me zelden op een foto terugvinden. Aangezien ik het niet kon laten om ook iets voor mezelf te maken is het natuurlijk logisch dat ik dan ook op de foto moet. Daar had ik even niet bij stilgestaan!! LOL! Deze foto werd getrokken door de man des huizes en is een levende herinnering aan onze kern. Daarom staat deze foto hier als eerste te blinken. 

 Een geweldig kind dit!
AIR PLANT - FRENCH TERRY - SPICE BROWN + MATCHING RIBBING
De kleur van deze print 'Air Plant' is een heel bijzondere en daarom vast bijzonder moeilijk om vast te leggen! Het is een bruin met een toets rood in. De kleur Spice Brown zegt eigenlijk alles.

SOLID COLOR - AQUA GREY - FRENCH TERRY + MATCHING RIBBING
FOREST ANIMALS - AQUA GREY - FRENCH TERRY + MATCHING RIBBING
Ook geschikt voor baby wear, dit printje!
COSY HOUSE PLANTS - VISCOSE - MALLARD GREEN & BLACK

Deze print is mijn eerste echte 'selfish designing' stofje. Dat is eens iet anders dan selfish sewing nietwaar!? Ik wilde een onopvallende opvallende print die goed combineert met zwart, want daar heb ik een massa van in mijn kleerkast. Ik kan helemaal blij worden van al die huiskamerplanten aan mijn lijf! We kozen deze keer voor een iets andere kwaliteit Viscose. Deze is wat minder kreukgevoelig wat in mijn eigen geval een groot pluspunt is!

Uit het Engels woordenboek:

Your KINSFOLK or KINFOLK are people who are related to you.

Schoon woord hé: Wij zijn allemaal een beetje #kinfolk

SCRATCHES - HAZEL BROWN - FRENCH TERRY + MATCHING RIBBING
Ook deze kleur was moeilijk op camera te vangen. De kleur is een zacht oranjeachtig bruin en op en top herfst.


Een goede combineerder mag niet ontbreken in de collectie. Deze streepjesprint werkt goed samen met alle andere prints en kleuren uit deze collectie en is op zichzelf ook gewoon mooi. Gaat ook perfect samen met de 'Ginger Spice' Twill uit de vorige collectie. want we gebruikte hetzelfde rood.
 Onze tweede viscose is een fleurig gevalletje herfst aan uw lijf. Ook een prima combineerder en past gewoon voor elke leeftijd.

Dit bloesje is een zaligheid om te dragen. Echt waar.


Dit schatje van een kleutertje is de kleindochter van onze nieuwste teamgenoot Paula. Zij naaide al die kleertjes met heel veel liefde voor haar kleindochter en het guitige kind straalt gewoon. Bedankt voor al de hulp Paula. WILD GARLIC - BLOSSOM PINK - FENCH TERRY+ RIBBING BLOSSOM PINK & RIBBING CHAI OCHRE

Deze stof heeft geen bijpassende effen stof. We vonden hem op de één of andere manier fris in de collectie passen maar 2 effen roze in één collectie zou wat teveel zijn! Wel matching ribbing verkrijgbaar en de Chai Ochre rib en effen stof past er ook nog heel mooi bij. Als je daar nog een lapje van hebt liggen gaat dat zeker van pas komen!


Kinsfolk, letterlijk.
Last but not least nog een Cosy House Plants in een ander formaat, op een andere kwaliteit én op een ander kleurtje. Perfecte unisex print en zo leuk om naar te kijken.


SOLID COLORS:
MALLARD GREEN
EVENING PINK
HAZEL BROWN
FRENCH TERRY

Een vreugdedansje, want het zit erop!! Het werk is gedaan. Ik gun mezelve morgen een dagje genieten. Laat de herfst maar komen!

Oh ja, voor ik het vergeet! Niet onbelangrijk. We bieden bij deze collectie ook een superhandige tool aan om uw naaiend leven veel makkelijker te maken. Eéntje om uw patronen professioneel te kunnen gebruiken en op te kunnen bergen. Uit eigen noodzaak ging ik op zoek naar een betere en professionelere manier om met mij eigen stash aan patronen om te gaan. Ik gebruik zelf twee manieren. Haal ik een patroon uit een boek dan teken ik ze over op transparante zakken. Ja, die van den Action. Die vouw ik dan op en bewaar ik in een kaft. Voor de digitale patronen, tas patronen en zelf getekende patronen gebruik ik altijd papier, zwaar papier of dun karton. Dit werkt supersnel bij het overtekenen op stof en bij mij moet alles voorruit gaan. Het waren deze papieren patronen die moeilijk op te bergen waren. Ik moet zeggen, goed gerief. Ik ben nu serieus georganiseerd.

 Pattern Hooks & Notcher
Je kan de haken al aanschaffen in een klein setje van 12 stuks. Ze zijn superstevig en de pons knipt zowel het gat van 13,5 mm om de patroonhaken door te steken als kleine notches om al je markeringen aan te duiden. Goed gerief is het halve werk.
Hopelijk ben je die lange rij aan beeldmateriaal nog niet beu geraakt! Deze mens heeft af en toe last van keuzestress. Ik had er 250 geselecteerd dus dan is het aantal beelden relatief nietwaar?

Allé, we doen het nog een keer.
Want het is gewoon zo leuk. En ik geniet zo hard van jullie reacties.

Je kan vanaf VANDAAG weer kans maken op zo'n gegeerde bon!

Vanaf morgen ééntje op Instagram
Vanaf morgen ééntje op Facebook.

Iets plezant tijdens het wachten is niet verkeerd lijkt me zo.

Wat moet je doen om deel te nemen?
Niets moeilijk! Een berichtje achterlaten onderaan deze blogpost is voldoende. Mijn wederhelft heeft een programmaatje gemaakt om supersnel en helemaal eerlijk een random winnaar te trekken. Ik kan al niet wachten om het eens te gebruiken!

We spreken af over twee weken. Op vrijdag 20 september trek ik een winnaar. Je kan op 20 september deelnemen tot 10 uur.
Vanaf  zaterdag 21 september liggen de stofjes in de winkelrekken. Op de eerste dag van de herfst. 
Perfecte timing lijkt me!

X, Naomi


479 opmerkingen:

 1. Allemaal zo mooi weer!!! Hoe krijg je het toch telkens voor elkaar..!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat ons zeggen dat ik van bij de intro een gigantische smile op mijn snoet kreeg😂. Ik krijg namelijk ook iedere plant kapot, zelfs de onverwoestbare sanseverias😂.
  Maar serieus nu, wát een collectie is dit alweer. Ik dacht bij mezelf tot foto 10 zo ongeveer, goh ik ga een beetje kunnen kiezen.... misschien moest ik toen stoppen met neerwaarts te scrollen 😂.
  Chapeau! Voor de leuke prints, de warme kleuren, de mooie stoffenkeuze, én last but not least, de prachtige verrassende fotoshoot! 😘❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ❤ jullie foto's spreken... Echt prachtig geluid! ❤ Ik ben verliefd op jouw jurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouha 😍😍😍 magnifique !! Déjà plein plein de projets en tête 😊😊

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's van je kinfolk. ♡ En die diertjesprint en wild garlic zijn zó mooi. Knap werk alweer! Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die kameeplanten-serie! Prachtig is ikie!Sinds een app gebruik, blijven die van mij in leven. Lijkt me tof om iets te winnen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer supermooi! Ik ga opnieuw en opnieuw alle foto’s bewonderen, ik probeer aan te duiden welke stof ik voor welk familielid (5!)wil, in combi met welk patroon. Hun outfit wordt deze herfst alvast super. En met al dat voorbereidend werk, zullen die 2 weken gelukkig voorbij vliegen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had zoiets van o nee weeral zulke mooie stoffen en ik heb er nog van de vorige collectie maar...ze zijn nog mooier dan de vorige.Proficiat en ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer een supercollectie!!!! Ik doe heel graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke traditie deze nieuwe collecties en de bijbehorende wedstrijden. Telkens iets om naar uit te kijken bij de start van een nieuw seizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik weet weer niet wat eerst kiezen! Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja!! Mega mooi weer. Kan niet wachten om daar eens flink van te bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Och die kleuren zijn zoals altijd weer prachtig! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo ongeloofelijk mooi alweer! En superhandig die nieuwe tool! Ik heb exact hetzelfde probleem voor de papieren patronen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een laatste poging: of de blog ontploft waardoor t niet werkt, of ik heb straks 10 reacties, sorry �� De collectie is weer schitterend!!!
  Pauline Hellinghuizer

  BeantwoordenVerwijderen
 17. 1 woord GEWELDIG!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vond de vorige collectie al zo mooi.. En nu ben ik zeker verkocht! Niet gedacht dat ik dit nu al zou zeggen maar dat het maar rap herfst is!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtig! Ik zie uit naar de herfst ��

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kan niet wachten om met de viscose aan de slag te gaan! Een geweldig stofje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oooohhhhh WAUW wat een droomcollectie! Ontzettend tof! Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan! Is het al 21 september?!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoe krijgen jullie het toch voor elkaar om telkens een collectie uit te brengen die ik echt VOLLEDIG wil hebben! Ik heb alvast 2 weken om te proberen hier een keuze tussen te maken. Mijn wederhelft gaat het niet appreciëren als ik alles koop vrees ik... spelbreker!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuke familie!
  De stoffen zijn alweer prachtig! Ik ben altijd onder de indruk van jullie kleuren. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Alweer zo mooi allemaal! Love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zo mooi weer! Die spice brown airplant <3 <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik zie zoveel leuks om babykleertjes in te maken (en ook veel gerief voor de mama ��)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. I knew it was a good idea to wait with shopping for fabric before the new SYAS collection launches������

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Viscose! Zo geweldig! Haha die kamerplanten, ja ook bij mij rampzalig om in leven te laten! Misschien helpt selfish sewing in het juiste stofje?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. O, o, o, wat een mooie kleurtjes en printjes weer! Natuurlijk loot ik graag mee! Die streepjes, of die bosbeestjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heerlijk stapeltje herfstkleuren en wederom leuke prints. Zo, zó graag... Caro R.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wauw echt prachtig! Moeilijk kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Waaauw! Wat zijn ze weer mooi. Ik ben absoluut fan de viscose ����

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Amai ze zijn weer super mooi! Wat een plezier is het toch elke keer om uit te kijken naar jullie nieuwe collectie. Ik ben super fan. Het gaat weer moeilijk zijn om ons in te houden daarmee zou het leuk zijn om te kunnen winnen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Mijn hoofd is weeral op volle toeren aan het draaien wat ik zou kunnen maken met die prachtige stofjes! En er staat al een reminder in mijn agenda ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Iedere keer is het weer uitkijken naar de nieuwe collectie. En iedere keer ben ik weer ontroerd door al dat moois. De foto's laten je wegdromen. Ze prikkelen de fantasie wat weer zorgt voor veel creativiteit. Voor mijn part krijgen jullie ook een dikke 10 op 10.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik ben verliefd op de forest animals en beide viscoses! Wat een pracht alweer (de stoffen EN de foto's)!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Heel mooi! In eerste instantie vind ik het altijd jammer als er geen blauw bijzit, maar zo kies ik tenminste eens andere kleuren ;)!
  En vooral: hoera voor viscose, die heb ik te lang gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. O nee... De zomer is alweer voorbij. Maar gelukkig is daar de nieuwe collectie van SYAS. Ik kan vrolijk de herfst in. Mooi voor elkaar! Lydia Krijger

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Viscose! Mijn wens is verhoord! Topcollectie alweer. Knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Beautiful fabrics! And.... viscose, you‘ll have viscose... just great!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Prachtige collectie! Het wordt weer moeilijk om hieruit een keuze te maken. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Prachtige collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wauw wauw wauw: zeker weten dat we weer veel gaan bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Zoals altijd weer prachtig gemaakt en bedacht, jullie zijn pro’s , de herfst word prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wauw, zo schoon alweer! Ik ben gelukkig eindelijk begonnen met het verwerken van de vorige collecties om plaats te maken in de kast dus laat maar komen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 46. I'm in love ! It will be a pleasure to sew these lovely fabrics. Love it !

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Mooie kleuren, leuke prints: Net wat de herfst nodig heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Waauw, wat een prachtige collectie alweer. Die kleuren zijn zo rustig herfstig! Ik kan niet wachten om hier de schaar in te zetten (en ben tegelijk altijd een beetje bang om dat mooie stuk stof in stukjes te knippen). Prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik vind de Viscoses zo leuk! Misschien moet ik me dan eindelijk maar eens aan een Thea gaan wagen! Lijkt me daar perfect voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wauw wat een mooie collectie. Ik ben alvast helemaal wild van de viscoses want ik kocht de voorbije collecties nogal wat french Terry die ik nog moet opwerken 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wauw wat prachtig weer allemaal! En wat een liefde zit erin. Heel mooi zoals je de thema’s beschrijft. Er is toch niets mooiers dan familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Waaauw wat een prachtige reeks weer ik zie zowel prachtige stofjes voor mijn zoontje als voor mezelf ! Met deze kleuren zie ik de komst van de herfst en winter al heel wat meer zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wauw! Hoe jij/jullie altijd weer zo'n prachtige stoffen, naaisels en foto's kunnen maken en dat om de drie maanden, ongelooflijk. Proficiat, doe zo voort en makes the whole world kin!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wauw wat een pareltjes weeral! Ik vind het moeilijk kiezen. Door jullie stofjes ben ik weer voor mezelf beginnen naaien, in plaats van altijd voor zoonlief! Fijn dat er ook viscoses bijzitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wat een prachtige collectie!!!!
  Ik denk dat ik mijn naaimachine eens terug ga moeten opzoeken ����

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik hou van dit kleurenpallet! Helemaal mijn ding! Alweer een dikke proficiat met deze prachtige collectie! Hier wil ik zeker weer mee aan de slag! 🤞🏻😍

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Super! Allemaal zo'n mooie kleuren en prints ...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Jullie blijven heel mooie collecties maken ! Wat ik deze keer heel tof vind is dat de stoffen op zaterdag in de winkel liggen. Voor een werkende mens maakt dit mogelijk om ze in levende lijve te shoppen in de plaatselijke stoffenwinkel en een keer niet online. Het is toch altijd fijner om ze te zien, terwijl je koopt. De kleuren op een scherm zijn toch dikwijls anders dan in het echt. Ik zou het een pluspunt vinden, mocht de launch voortaan op zaterdagen gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Het is weer het mooiste dat ik zag vandaag (na de blije snoetjes van mijn kinderen). Die kleuren! Ik krijg spontaan zin in de herfst. Ik doe graag mee voor een kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Opnieuw zo mooi! Deze herfts zullen er weer topcreaties gemaakt worden met deze mooie stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Wauw! Super mooie collectie weer! 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 63. De stofjes zien er weer geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. De kleuren en prints en creaties zijn weer zo magisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wat een stapeltje heerlijkheid, alweer!! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Geweldig weer! Ik vind de donkergroen met bladeren prachtig. En ook die dierenprint. Mooi! Ik doe uiteraard mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Alweer een pareltje van een collectie! Hoe doen jullie dat toch weer elke keer opnieuw..? Schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wauw! Wat schitterend weer, vooral de groene en zwarte bladeren ����.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Hoe prachtig is deze collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Keer op keer MOOI!!!
  Deze keer misschien eens een viscose voor mezelf kopen 😉 't Moet niet altijd voor m'n boys zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ooh zo mooi! Zal deze collectie dan nog mooier zijn dan de vorige. Ik zou niets liever willen dan voor mijn Kinfolk een unisex collectie maken. Of toch ook mijn kledingkast wat meer kleur geven ��. Waarom maar 24 uur in een dag en een eind aan mijn saldo. Ik word hier hebberig van.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ach weer zo schitterend! Elke keer weer lukt het om iets te maken waar je gewoon hebberig van wordt... en deze keer niet alleen voor mijn dames, maar misschien toch ook wel voor mezelf 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Oh, als ik dat zie doe ik opnieuw graag mee! Duimen maar dat ik ook eens de gelukkige wordt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ooh alweer prachtige collectie! Die kleuren, zalig.
  Ik kijk er naar uit om mijn schaar daar in te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. 😍 Cosy house plants is mijn favoriet, zowel in viscose als french terry.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Yes... viscose! Ik draag deze stof heel graag. Zulke mooie kleuren: je doet het opnieuw!!! Ik kijk er nr uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Prachtige stoffen! Kast vol stoffen, maar de verleiding hier alweer te groot :D

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Fantastisch dat je elke keer weer zoveel moois kan ontwerpen! Het winnen zou een groot gat in mijn portemonnee voorkomen 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Weer super mooi! Ik zet er al een paar op mijn aankooplijstje 😁 leuk om je eens op de foto's te zien!
  En wat een toffe familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wat een mooie collectie! Deze keer ben ik van bij het begin verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Waauw , weer een mooie collectie. Ik zie de truien en jurkjes al!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Congratulations for this very beautiful collection!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. En telkens weer zijn het pareltjes van stoffen!!! Supermooi ik kijk al uit naar de herfst��

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Prachtig, weeral <3 ik ga weeral niet kunnen kiezen en alles nemen zeker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Heel mooie gevarieerde collectie. Benieuwd om iets met de nieuwe stof te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wederom een prachtige collectie! Ik ben stapel verliefd

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Waw! Verliefd op de viscosestofjes! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Allemaal prachtig, helemaal herfstproof!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Gewoon om bij weg te smelten. Prachtig !!!!!

  groetjes, Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Weeral zo mooi. De cosy plants vallen het meest in de smaak. En dat spreekbeurt verhaal ... Smelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Fenomenaal! De tuinplanten en huisdieren, prachtig! Ik heb een naaidip, een uitgedunde stoffenvoorraad en een naaiweekend in het eerste weekend van oktober dus klaar om aan de slag te gaan met deze stoffen en nieuwe ideeën! De kleuren zijn weer geweldig. En hoe knap ben jijzelf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Een mooie nieuwe collectie! 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Oh wat is het weer een mooie collectie! En viscose...ik ga alvast dromen over een patroontje voor mezelf. En ik ben ook erg benieuwd naar de gebruikte patroontjes, ik zie een jurkje dat me niet bekend voorkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Het is weer een prachtige collectie. 💕Kiezen zal weer moeilijk worden. 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 95. W A U W, wat een P R A C H T I G E stoffen weer en de combinaties en de foto's ��. Supermooi gedaan weer van jullie #topteam!

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Naar goede gewoonte waag ik mijn kans opnieuw, want wat een mooie collectie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Prachtig weer!! De groene dieren stof is mijn favoriet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Prachtige collectie, schitterende foto's en een mooi verhaal. Jullie zouden eigenlijk een premie moeten uitloven voor degene die raadt welke stof het eerst uitverkocht is (natuurlijk een trekken onder de juiste inzendingen...). :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Heel mooie collectie,hoe kan het ook anders?
  Keer op keer toppertjes, kijk er alweer naar uit !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Ik ben helemaal verliefd op deze collectie. Prachtige kleuren en mooie prints.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Wauw, alweer prachtige stoffen én foto's !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Dat wordt weer moeilijk kiezen! Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Ik krijg al helemaal zin in de herfst :) dank je wel vr al dat moois !

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Waar blijven jullie het halen... wederom prachtige collectie, waarbij ik me niet ga kunnen inhouden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Familie is heerlijk! Oh die viscose!! Alles weer even mooi en prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Heel mooi! Direct al enkele ideetjes in mijn hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Weer top! En euh, schrijf gerust ook over hoe je planten in leven houdt... want ik slaag erin een pannenkoekenplant te doden terwijl die bij mijn zussen woekert ��

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Wauw! Wauw! Wauw! Wat maken jullie dit toch weer prachtig! Ik ben echt fan! Ik doe natuurlijk graag mee met de winactie! Ik heb weer veel inspiratie gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Opnieuw een hele mooie collectie. Er gaan weer veel ideetjes door mijn hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Het blijft ongelofelijk, elke keer weer❤

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Deze kleuren zijn prachtig! Ook perfect voor onze tienergirls!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. De vorige collecties waren mooi maar deze vind ik de allermooiste tot nu. Prachtig. Gerda De Backer

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Schitterende kleuren alweer! Ik waag nog maar eens een kansje

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Oh wat een prachtige collectie! En de tip om de kamerplanten te laten overleven mag je altijd delen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Zo leuk om te lezen dat Leau de fotoshoots als een fijn familiemoment ziet. Dat is zo’n mooi compliment voor jullie! Welk meisje wil er nu niet stralen in zulke mooie outfits. Het verhaal van de kamerplanten is ook zo herkenbaar. De prints op de stoffen zijn prachtig. Knap gedaan weeral!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Hallo , ik blijf maar kijken naar al die mooie modelletjes in supertoffe leuke stofjes . Opnieuw een prachtige collectie. Proficiat
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Encore une superbe collection !!!! Bravo

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Wat ben ik blij met die prachtige viscosestofjes. Weer een heel mooie collectie. Jammer dat we nog 2 weken moeten wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Wat ben ik blij met die prachtige viscosestofjes. Weer een heel mooie collectie. Jammer dat we nog 2 weken moeten wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Bij elke nieuwe collectie denk ik : deze stoffen zijn toch het prachtigst, maar nu zeg ik het😀. Ik weet weeral niet wat te kiezen

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Oooh, elke keer zo mooi! Een schot in de roos! Helemaal blij met de leuke viscose die erbij zit 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Supermooie collectie! Wat is de herfst toch een gezellig seizoen...

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Ik ben verliefd! Prachtige collectie, proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Lap keuzestress...
  Ik kan niet zeggen welke van deze collectie ik nu het allerleukste vind haha.

  Echt super leuke collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Zo mooi weeral! Super dat er weer viscose bij zit. Ik zie een maxidress...

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Wat een prachtige collectie weer! Ik doe graag mee met de winactie ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Annelies Vansantvoet7 september 2019 om 10:59

  Warm word ik er van! Zo mooi! En wat je nichtje aanhaalde in haar spreekbeurt, wordt elke keer perfect weergegeven in de shoot. Een mooie, maar vooral warme en liefdevolle familie!❤

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Super mooi as always. Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Wauw, wat een mooie stoffen weeral! Ik denk dat deze collectie mijn favoriet is tot nu toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Wat is dat weer wondermooi! Ik zie alvast een paar stofjes mijn ogen uitsteken. Wat ik mij afvroeg: wie tekent al die mooie dessins eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Prachtig, weer iets om heel hard naar uit te kijken! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Naomi, telkens verbaas je opnieuw. Wat een mooie collectie. Het zijn stuk voor stuk pareltjes.
  Mijn patroontjes liggen klaar. Nu wachten tot de 21ste.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Altijd even mooi! Geeft inspiratie en heel veel zin om te naaien! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 134. OMG! Wat een prachtige collectie! Die viscoses voor mezelf en de print van de bosdiertjes voor m’n petekindje en z’n broertje!!! Hun thema was bij de geboorte ook bosdiertjes! De ene een hert, de andere een eekhoorn. Wat zouden ze er prachtig mee staan samen! Hopelijk trek ik dit keer het winnende lotje ��

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Uiteraard dingen we weer heel graag mee voor de prijs. Ik hou echt van deze kleuren. Prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Wat een prachtige collectie. We beginnen alvast na te denken welke kleedjes, blouses en truien we gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Ik krijg gewoon zin in de herfst! Zo heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Wauw, wat mooi weer! Dat wordt lastig kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Zaaaalig schoon gerief, ik kan niet wachten! Ik waag mijn kansje !

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Het zou geweldig zijn om te winnen, anders ga ik ze kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Ik ben helemaal fan van de prachtige warme kleuren en mooie prints.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Maar echt eh, ik viel opnieuw van de ene 'ooh' in de volgende 'aaah'. Wééral zo'n mooie collectie! Dikke proficiat alvast, daar zal zeker weer veel onder mijn naaimachine van terechtkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Weeral een prachtige collectie! Ik waag mijn kans! Fingers crossed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Ik kan alweer aftellennaar 21/9! En wij verwachten in januari ons 2de kindje ����❤️, dus deze keer gaan er extra veel baby outfitjes uitkomen ��

  Proficiat met de mooie collectie ��❤️��

  Groetjes Karen Verduyckt

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Ik zie wat oude Soft Cactus invloeden... like! Ik zie mooie prints die herfst, maar ook Eté Indien roepen... zeker like! Ik zie dat ik weer veel te veel geld ga opdoen... iets minder like (hoewel, je leeft maar 1 keer)... En ik zie vooral dat ik weer als de bliksem wat stoffen uit de vorige collectie moet gebruiken de komende weken, want waar ga ik anders de nieuwe weer kwijt kunnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Wat zijn ze WEER ZO MOOI die stofjes. Echt! Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Weer een prachtige collectie: knap gedaan en merci hiervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Wederom weer prachtig. Ik ben wel nieuwsgierig naar je remedie om je planten levend te houden, dat lukt me hier weliswaar nog niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Wauw! Wat weer een prachtige collectie! Nu al aan het bedenken wat ik er allemaal graag van zou willen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Wat fantastisch mooi weer! Ik ben nu al(weer) verliefd. Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Ongelooflijk straf, vind ik jullie!
  Prachtige collectie! Ik ben ook dagelijks bezig met mijn kleine jungle aan kamerplanten en stekjes. Die print vind ik supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 152. heel mooi, die cosy house plants, en ook die streepjesprint!

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Wauw super mooi echt geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 154. De kleuren weer, wat heerlijk. En vooral die bosdieren, hoe kan je die nou laten lopen. Prachtig weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Wauw zo mooi weer!! Dat wordt heeel lastig kiezen... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Zo, zo, zooo moooi! Dit doet me vrede nemen met deze koudere dagen :-)
  Mijn favorieten deze keer zijn de viscoses. Niet wat ik normaal gezien zou kiezen, maar zooo mooi!
  De 'kamerplantenprint' vind ik ontzettend goed geslaagd.
  En ja hoor, ik waag graag mijn kans.
  Hilde J

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Prachtige kleuren, het wordt meer moeilijk kiezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Wat een prachtige collectie en wat een prachtige creatie, ik kijk al uit naar de creaties die uit deze stofjes vanonder mijn naaimachine komen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Op dee cosy house plants reeks in het groen werd ik instant verliefd. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Gewoonweg prachtig, die bloemetjesprint <3

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Woaw....wat een mooie collectie!
  Ik ga niet kunnen kiezen... ��
  Proficiat alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Alweer een erg mooie collectie! Mijn favoriet is de Forest Animals. Al moet die "herfst"viscose absoluut niet onderdoen...

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Mooie fotoshoot! Lijkt me een spreekbeurt waard. Van mij krijg je ook 10 op 10 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Ongelofelijk wat jullie weer gepresteerd hebben ...het zal moeilijk kiezen worden .
  Ik denk de bosdieren voor mijn kleinzoon Alexander en de herfstviscose voor mezelf .
  Het nichtje en haar spreekbeurt ...mijn hart maakt een sprongetje !

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Waw zo prachtig. Je mag alle foto's tonen horen. Ik ben ze nog niet beu.

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Ooooh noooooo....zo mooi! Ik word zo blij van de kleuren, de zachte stofjes en de printjes! You made my dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Al twee maanden slaag ik erin om te wandelen zonder naaiplannen te verzinnen. Eén nieuwe collectie hier en het is om zeep: ik zie alweer duizend ideeën! Te beginnen met een jumpsuit voor mezelf in die streepjes ❤ Maar tegen dat ik terug in België ben is die vast allang uitverkocht, zo'n topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Weer een hele mooie collectie. Kan niet wachten tot 21 september.

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Rachelle Kneppers7 september 2019 om 19:42

  Ooh wat zijn ze weer geweldig zeg. Prachtige printjes��

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Wauw, prachtig allemaal, ik ben vooral dan van de bosdieren en de streepjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Eline van der Eijk7 september 2019 om 20:20

  Oh zo leuk weer! Wordt weer moeilijk kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Mooie stoffen weer! Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen