donderdag 7 december 2017

Een winterse reis naar een nieuwe collectie

Het is telkens een beetje een wonderlijke reis, een nieuwe collectie. Tijdens het proces, gaandeweg, zonder te weten waar de reis gaat eindigen begint het geheel vorm te krijgen en het stopt pas als alles op z'n plaats is gevallen. Het gaat heel organisch, zonder al te veel gepalaver. Het gaat voorruit, zonder getreuzel. Dat laatste is echter niet mijn eigen verdienste. Eerder de hare..

We hebben als een trein genaaid. Echt waar.

In een crazy tempo naaiden we deze nieuwe Playtime collectie bij elkaar. Op een week. Ik wist niet dat het mogelijk was, maar het is echt waar. U mag het haar vragen, en haar. Eerstgenoemde was zelfs al op drie dagen (en nachtjes) klaar. Zotjes noem ik dat. Maar ik heb genoten.
Van de drukte, de spanning, van de onverwachte gelukjes die naaien met zich meebrengt. Zelfs van het heen en weer ge-ren. Het meest ben ik nog verwonderd over de natuurlijke manier waarop deze collectie tot stand is gekomen.

De nieuwe collectie moest er anders uit zien maar toch herkenbaar zijn als een Playtime collectie voor ons gevoel. Goed bij de winter passen, maar niet seizoensgebonden zijn. We kozen deze keer voor zachte kleuren en krachtige grafische prints die flink wat tegengewicht bieden aan het koude weer met hier en daar een knipoog. Een relatief sobere collectie met heel veel mogelijkheden waar kleur een belangrijke rol speelt. Kleuren als Arctic Blue, Amberlight Pink en Jade Green spraken tot onze verbeelding. Om het verhaal nog sterker te maken bedachten we dat naast de bijpassende boordstoffen, perfect bijpassende effen stoffen een meerwaarde zouden bieden voor elk naaiproject. Het is een Try Out weliswaar. We dachten zorgvuldig na over de kleuren en geen enkel color blocking project kan nog mislukken met eender welke combinatie. Helemaal in love met color blocking tegenwoordig!

Enfin, ik geraak op een dwaalspoor... De fotoshoot was een ander paar mouwen. Het magische van de heide viel in mijn hoofd niet te evenaren en na een duister bezoek aan een potentiële binnen locatie wist ik het zeker. De foto's moesten buiten getrokken worden op een plaats waar de magie in mijn hart zit. Het station van Lier. ..
Op de meest vreemde dag wat het weer betrof trokken we naar het station. Overal in België
regende het pijpenstelen, maar boven het stationnetje bleef het droog op een paar spetters na.
De zon brak door de wolken en naar het avonduur toe kleurde de lucht in de meest wonderlijk kleuren. Een zegening van boven zeg ik u! 
GRILL S FOG BLUE FRENCH TERRY+ MATCHING RIBBING
ROOSTER COTTON LAWN
SOLID COLOR BLACK - FRENCH TERRY

Dat oker, een prachtig diepe kleur en aartsmoeilijk om juist weer te geven op scherm. Op de foto's
komt het wat te geel over naar mijn goesting!
Het is een diepe volle okere kleur en de onmisbare schakel. Het is maar dat u het weet!
Voila, het bewijs dat magie zelfs in een oud en lelijk stationnetje zit.
Of zit het in dat kind? Die kans is groot...
We  hernamen 2 grill prints in verschillende formaten en kleuren in deze collectie. We vinden dit een heel dankbare semi-print zoals we hem noemen. Bijna onmisbaar geworden. Niet te druk om te combineren met een print en net dat ietsje meer dan plain. Geschikt voor jong en oud en voor man en vrouw. Ondertussen misschien wel één van de meest typerende stofjes van de Playtime collecties geworden.
 SOLID COLOR FOG BLUE - FRENCH TERRY
GRILL COPPER - COTTON LAWN
GRILL L CHAI OKER - FRENCH TERRY
De stoffen blijven mooi passen bij de vorige (en volgende) stoffen. Heb je nog iets in de kast hangen dan kan je het gewoon door dragen en een nieuwe toets geven met deze nieuwe stoffen als aanvulling. Het capsule wardrobe idee blijven we zorgvuldig in stand houden! 
Precies 4 jaar en 2 dagen geleden Blogde ik op deze eigenste plek ook al eens over het station van Lier. Eén van mijn eerste blogposts zelfs. Zij die er vanaf het prille begin bij waren herinneren het zich misschien nog. Je kan het hier nog eens terug lezen als je curieus bent! :)
Het color blocking virus heeft me gebeten. Het was het leukste project dat ik tot nu toe gemaakt heb. Het beste afgewerkt ook. Het vestje is omkeerbaar en afgewerkt binnenin met effen Chai oker.
SOLID COLOR AMBERLIGHT PINK + MATCHING RIBBING

Ze wilde heel graag mee naaien voor deze collectie. Onze dochter van dertien. Ik stemde toe omdat ik geloof dat je een kind in zijn of haar enthousiasme en creativiteit moet ondersteunen en niet afremmen. Ze naaide deze sweater helemaal zelf volgens haar eigen smaak. Hij is perfect afgewerkt.  Ze naaide nog drie ander sweaters uit deze collectie. Alleen. Degene die ze zelf draagt én nog eentje voor haar broer! Apetrots is deze moeder!
BLURS PINK FRENCH TERRY+ MATCHING RIBBING
SOLID COLOR CHAI OKER- FRENCH TERRYROOSTER ARCTIC BLUE - FRENCH TERRY

Deze Rooster print maakt me altijd weer een beetje blij. Na mijn studies kwam ik niet echt meer aan tekenen toe. De laatste tijd heb ik dat terug opgepikt en ik merk dat het me rustig maakt. Tekenen. Kribbels op papiertjes
of digitaal. Abstract en figuratief. Ik heb een hele hoop geëxperimenteerd met materialen en technieken. Het gaf me inspiratie voor toekomstig nieuw werk. En ook een hoop rommel, maar dat terzijde...


COLOR BLOCKING

ARCTIC BLUE
CHAI OKER
JADE GREEN
Een speelse print mocht niet ontbreken. 
MILK BLACK & WHITE FRENCH TERRY  + MATCHING RIBBING
SOLID COLOR FRENCH TERRY CHAI OCHRE

Als feestelijke toets voor het seizoen kozen we ervoor om de Tulle Nude te hernemen en te her combineren met een nieuwe taille elastiek. Er zitten 2 nieuwe schone exemplaren in deze collectie.
Met een eenvoudig zwart truitje met koperen flexfolie ben je kaar voor het feest zonder over de top te gaan! Stoer, comfi én feestelijk tegelijk. Zo hebben we dat graag. Vele andere combinaties zijn natuurlijk mogelijk, maar dat laat ik over aan uw creativiteit.
RIBBING: ARCTIC BLUE - FOG BLUE - AMBERLIGHT PINK - CHAI OCHRE - JADE GREEN - BLACK
ELASTIC WAISTBAND: BLACK WITH COPPER LINES
ELASTIC WAISTBAND: THREE GOLD LINES

SOLID COLOR FRENCH TERRY - JADE GREEN
Last but not least zijn we toegekomen aan de laatste print uit deze reeks. De Tracks is een eenvoudige maar krachtige print die ons in een gelijkaardige vorm al eens werd voorgedaan door Debora zelf. Ze zeefdrukte deze toen met de Zeefdruk kit van Bobbinhood. Ik herwerkte hem iets speelser en organischer tot dit exemplaar. Weer heel geschikt voor jong en oud en voor man en vrouw!


Deze trui is het nieuwe Rocco Patroon Van Zonen 09. Ik steek dat niet onder stoelen of banken dat ik fan van het eerste uur van Zonen 09 patronen ben. Zoals Sharon patronen maakt, maakt niemand ze. Zoals zij ze maakt wil ik ze hebben. Eenvoudig met veel opties. Heldere uitleg (zeg maar gerust een naaicursus op zich) en perfecte pasvorm. Een goed doordacht en uitgewerkt patroon. Het patroon komt in een kit met een comfi broek en zal beschikbaar zijn in kinder-, tiener en volwassen maten. Je kan er hier alvast meer over lezen. Ik volgde voor deze trui nauwgezet de instructies op van Sharon en het was van de eerste keer goed. Zo heb ik dat graag.
TRACKS FRENCH TERRY
SOLID COLOR BLACK FRENCH TERRY
COLOR BLOCKING
AMBERLIGHT PINK
FOG BLUE
CHAI OKER
FRENCH TERRYZo, Ik hoop van harte dat uw creativiteit geprikkeld werd en dat er iets naar uw goesting
tussenzit. Zo ja dan heb ik prettig nieuws voor u!

Je kan, naar goede gewoonte, om dat harde werk te vieren én om iemand blij te maken
meedingen naar een schone cadeaubon ter waarde van 200€


Je kan zelfs 3 keer kans maken om eens lekker uit je stoffen bol te gaan!

Vanaf vandaag hier op de blog.

Vanaf MORGEN ook op INSTAGRAM.
Vanaf MORGEN ééntje via de FACEBOOKPAGINA van See You At Six

Wat moet je doen?
Voor zij die het kennen, same as usual! Gewoon een berichtje achterlaten is voldoende.
Neem je liever deel via de facebookpagina of Instagram morgen
dan mag je daar een boodschapje onder het bericht achterlaten.
Wil je drie keer meedoen? Ook helemaal prima!

Wanneer zijn de stoffen te koop? Nog 12 nachtjes slapen en het is zover. Vanaf 19 december kan kan je ze vinden in jou favoriete winkel of webshop
Op maandag 18 december loot ik de gelukkige winnaars.

Misschien wordt dit vroege kerstcadeau of late Sint wel het jouwe!
Heel veel succes gewenst!


x, Naomi

411 opmerkingen:

 1. Oh my god oh my god oh my god! Hoe (en wanneer?!) doen jullie dit toch allemaal? Zoveel creativiteit/creatieve-tijd, daar is een mens als ik wel eens jaloers op! Ik zou met die bon van 200 euro wel weten wat gedaan! Dus, Sinterklaas en/of Kerstman, ik ben heel flink geweest dit jaar hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pracht collectie weer! Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met deze mooie stoffen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is jullie weeral eens geslaagd om top stoffen te creëren. Er zijn al een paar stoffen die mijn favorieten zijn 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weeral heel mooi allemaal! Helemaal anders en toch heel bijpassend! Opnieuw een geslaagde collectie die ik wel wil winnen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Elke keer opnieuw weer supertoffe stoffen! Ik waag graag mijn kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 😱😱😱 Wat mooi!! Hopelijk win ik! 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer zo'n mooie collectie! Ik moet dringend die van de herfst verwerken zodat ik met deze aan de slag kan ☺️.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superschoon weerom! Jullie doen dat keer op keer fantastisch! Nu al met ruime voorsprong mijn favoriete stoffenmerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze keer helemaal verkocht voor de volledige collectie... Ik wil dit winnen!! Dan koop ik ze allemaal en naai me te pletter :-p ☆★☆★☆★☆

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooooh! Opnieuw een prachtige collectie! Ik kan nu al niet kiezen 😃

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha! Check! ik weet wat te doen in de dagen vlak na 19 december! weer zo pareltjes afgeleverd. Echt waar proficiat en schitterend werk! En bovenal: mijn mannen hier thuis zullen dat absoluut niet erg vinden: ze zijn ook allevier fan van jullie stofjes (en de oudste man des huizes nog het meest 😊).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wauw, wauw! 💛 Ik kijk nu al uit naar 19 december!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige collectie weer! Dat jade groen ❤ it!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Met open mond zit ik weer te kijken naar jou creaties! Prachtig gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wil ze allemaal ��, gelukkig is het bijna kerstmis ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 18. En of we geprikkeld worden! Er zitten weer mooie stoffen, prints en kleuren tussen!
  Ik waag graag mijn kans! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een zalige collectie is dat weer geworden?!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kan niet wachten! Wederom stuk voor stuk toppers! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Prachtige collectie wederom! Nog nooit in het echt ik mijn handen gehad dus probeer ik toch wel mee te dingen naar zo een mooie prijs! #benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Proficiat! Weer een hele mooie collectie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Weer een prachtige collectie. Ik kan niet wachten om ze live te zien. En wat een mooie kleding. En wat tof dat de oudste dochter ook al meehelpt ☺.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. zoals altijd weeral een prachtige collectie!!!zowel de stoffen als de kleding en de modelletjes!!!Ik ben fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Charlotte Deckers8 december 2017 om 03:07

  Wahaaw. Proficiat, echt waar. Ik heb nog plaats in mijn stoffenkast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een prachtige collectie weer! Krijg hier volop naaikriebels van♡

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mariska van der Wiel8 december 2017 om 05:27

  Geweldige collectie stoffen, foto's en blog, welke alle drie enorm inspirereren! Aftellen maar, ik kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat heerlijk om hiermee wakker te worden . Ik heb met veel plezier elke letter gelezen en met nog meer enthousiasme naar elke foto gekeken . Elke keer weer toveren jullie heerlijke mooie stofjes tevoorschijn om dan nog maarte zwijgen over de creaties die ermee gemaakt worden ... natuurlijk willen we dit graag winnen , ik speel mee . En intussen aftellen naar 19 december :)))Groetjes Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oh hoe prachtig weer. Ik waag graag mijn kansje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zoooooi mooi😍😍😍❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Prachtig alweer! Tip voor een volgende collectie: bijpassende tricot voor t-shirts en luchtige zomerse kledij. Daar vind ik de French Terry niet zo geschikt voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oh weeral pareltjes! Vooral Jade Green vind ik persoonlijk. Ik waag een kansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh maar seg, zooooooo schoon weeral! Keep up the good work! X

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Weer boem patat! <3 <3 Ook super dat er effen sweaterstof is! Hoera! Ik waag heel graag mijn kans! Duimen omhoog en kaarsjes aan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Nu weet ik zeker Wat ik onder de kerstboom wens! Wat een mooie stoffen alweer! Ik waag graag een kansje 😉 groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Kan niet wachten om aan de slag te gaan! Die zwarte stof met melkbrikjes, die kleuren, Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Plzzz, ik zou héél graag mijn lieve collega verrassen met hét perfecte sint- of kerstcadeau, omdat ze er altijd voor mij is als ik haar nodig heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Proficiat met de nieuwe collectie, alweer!
  Prachtige kleuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Nice! 18 december wordt mijn Lena 8 jaar; deze stofjes zouden zeker goed passen in haar kleerkast. Ze vraagt nu ook om zelf te naaien, aan een hele sweater naaien is ze nog niet toe, maar rokjes maken lukt al!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Zooooooooo veel moois, zalig.
  De tracks 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Supermooi... hoe jullie het allemaal klaar krijgen... Ik doe graag mee 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Oooh wat ben je snel, ik moet nog altijd eentje van de vorige verwerken maar tegen wat nieuws winnen zeg ik geen nee. De laatste is trouwens mijn favoriete

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hebben, hebben, HEBBEN! Dit zijn gewoon de perfecte kleuren voor ons Amélie: zwart, blauw, oker of geel. Ik koop alleen maar zo'n stof. Hoe doen jullie dat toch, zo de nagel op de kop!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wow zeg, na dit bericht begin ik alvast goedgezind aan mijn dag! Heel mooi alweer, ik waag graag nog eens mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. OMG opnieuw zoooo schoon! Sinds de Seeyouatsix-collecties er zijn, merk ik dat ik geen andere stoffen kocht! Ik hou van jullie genderneutrale, vrijwel altijd matchende, goede kwaliteit stoffen. Blijven gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Prachtig! Dat zou een supereactie kerst cadeau zijn 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat een kleuren! Ik doe héél graag mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Alweer heel mooi! En uiteraard probeer ik weer mee te dingen naar de prijs. Groetjes Jessie van Stipjes en datjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Alweer super mooi!! En ik heb nog zoveel mooie stof van de vorige collectie :-) naaien naaien naaien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Als oker liefhebber kan ik niet anders dan fan zijn! mooie collectie weer en prachtige foto's! Ik duim hier voor mezelf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Heel inspirerend! Prachtig zoals altijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Stuk voor stuk weer pareltjes! Hoe doen jullie dat toch! Proficiat!!
  't Zal me een eer zijn dochterliefs kastje hiermee te vullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wat een prachtige collectie weeral! De foto's spreken weer tot de verbeelding. Ik heb zelf ook nog leuke herinneringen aan het station in Lier (wekelijks Leuven-Lier-Turnhout). Ik ben helemaal weg van de oker stoffen en de streepjes en het zacht roze en en en.... ojee ik ga weer tijd te kort hebben 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Het is elke keer weer vol verwachting uitkijken naar de nieuwe collectie en het wachten wordt elke keer ruimschoots beloond. Ze zijn weer prachtig ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Stiekem ben ik verliefd op jullie. Ik heb jullie nog nooit gezien maar als je zulke mooie dingen creëert moet je wel een mooi mens zijn! Dank voor de inspiratie en hierbij graag een lootje voor de cadeaubon!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ja zeg!!!!! Ik heb de vorige collectie nog niet verwerkt! En nu alweer zoveel moois... Het zijn de kleuren die mij dit keer echt omver blazen! Echt wow! Ik waag graag ook een ieniemienie kansje....

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Eén woord: WAAAAUW! De stoffen, de foto's, de naaisels, de kleren, de sfeer... Prachtig! Mijn handen jeuken al.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Die groene staat met stip op nummer 1 voor mij.
  Weer een prachtige collectie! Knap werk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Wauw! W A U W ! Superlatieven te kort! Wat 'n talent! Heerlijke kleuren en toffe printjes <3. Ik waag zoooooo graag weer een kansje...

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Kan het nog mooier...altijd top prints.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Die haan !!!!! kukeleku zeg ! count me in !

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wauw mooi!! Nij collectie 2 heb ik mij kunnen inhouden wegens teveel stof en collectie 1 nog niet verwerkt, maar hier kan ik niet aan weerstaan. De tracks, de grill. Allemaal om ter mooist! Super gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wauw, prachtige kleuren die mooi samen passen... Proficiat! We doen dus nog maar eens mee, op hoop van zege :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Caroline Devolder8 december 2017 om 07:57

  Wat een prachtige stoffen, ik zou er zo aan de slag mee willen gaan...wie weet?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Echt super mooi! De heidefoto's hadden inderdaad iets magisch, maar deze setting past echt perfect bij de nieuwe collectie!
  Ik zie al meteen projectjes voor me: iets voor mij, iets voor het lief, en die milk print wordt een baby cadeautje denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ik dacht niet dat jullie jezelf nog gingen overtreffen, maar hup, het is weer gebeurd! Hartjes voor de stoffen, voor de modellen (die ongetwijfeld de koude trotseerden voor de foto's), voor de prachtige beelden. Ik wacht wekelijks veel te lang in Lier station, maar die schoonheid had ik er nog niet in gezien. Ik roep luid wauw wauw wauw en meer meer meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Love love love it! Echt mijn kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Heerlijk mooi. En ik krijg al zin om de trein te nemen 😏Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Wauw! Jullie deden het weer! Zo'n mooie collectie... natuurlijk waag ik graag mijn kans

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Waar blijven jullie het halen!! Alweer een mooie collectie!! Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Niet. Te. Doen. Zo ontzettend mooi, alles! De stoffen, de maaksels, de foto's... 1000 hartjes!
  Ik wil dit DOLgraag winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Alweer zo schoon. Zelfs de baby die hier op mn schoot zit kan niet van het scherm blijven. Helemaal in de ban van jullie nieuwe collectie. Ze zou er dan ook super mee staan natuurlijk 😍😍😍. Die bon wel ik wel winnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Deze collectie vind ik weer zeer mooi! Nu het naaien weer een beetje lukt, zou ik graag een tegoedbon winnen ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Esther Van de Vliet8 december 2017 om 08:15

  Zo mooi alweer. Trendsetters zijn jullie geworden. Proficiat

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ik ben opnieuw fan van de mooie collectie! Proficiat! Wat zou ik graag zo'n bon winnen ...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 77. De collectie is prachtig, de naaisels zijn prachtig... Diep respect! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Kei-mooi! Om helemaal happy van te worden.
  Ik doe heeeeel graag mee!

  Grs. Dorien Stulens

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Ik doe heel graag mee! De collectie is geweldig! Ik ben zo verliefd op de Mint! Hoop toch op een kansje want met de auto pertotal is ga ik voorlopig zo een mooie stofjes niet meer kunnen kopen :( xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Alweer een prachtcollectie! Dat gaat zeer doen aan mijne portemonnee!

  BeantwoordenVerwijderen
 81. 't Is gebeurd! Ik ben weer verliefd geworden ♥️ En net nu ik mezelf heb opgelegd om even geen stoffen meer te kopen.. Ik doe dus uiteraard graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Waaaaaaaauw! Die foto's. De kleuren. Dat Jade Green! Die zwarte elastiek!
  Het voelt al een beetje als Kerstmis :-) Knap weeral!! Ik heb nog wel plaats onder mijn kerstboom... ;)
  B.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Wauw! Alweer kan ik niet kiezen. Heel mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Wat een prachtige collectie weer! Ideeen zat om er mooie dingen van te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Wat een prachtige collectie alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Jullie blijven het doen: working the magic. Prachtige collectie !

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Prachtige stoffen en supermooie foto's. Schitterend alweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Mag ik jullie even haten? Dit is zoooo niet ok voor mijn portemonnee 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Alweer prachtig! En nog juist op tijd om een schitterende outfit voor de eindejaarsfeesten te maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Super, mooie nieuwe kleuren en coole prints!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. mooi! er zit zeker mijn ding tussen. ik hoop iets te kunnen winnen zodat ik mijn kids kan verrassen met een nieuwe jurk of sweater...

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Alweer alles tot in de puntjes verzorgd, proficiat! En uiteraard waag ik graag mijn kans, vooral voor die laatste groene stof ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Weeral zo schoon, ongelooflijk. Ik waag ook graag mijn kans :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Wat een prachtige collectie! Daar kan ik mijn jongens wel blij mee maken. Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Al veel genaaid met de vorige collecties, maar nooit zo verliefd geweest op een groot aantal stofjes vanaf het eerste moment. Schot in de roos dus! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 96. O wauw, O help mijn portemonnee 😂ze zijn weer prachtig 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Niet normaal! Zo snel na de vorige collectie en weer 'boenk erop' zoals ze zeggen. Prachtig gewoon! Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Oh wauw! Wat kriebelt het om ook aan een capsulewardrobe voor de kids te beginnen. Misschien moet ik dat toch gewoon echt doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Oooo ik doe heel graag mee...denk dat ik de bon wel kan gebruiken, want I LOVE deze collectie!! Vind hem denk ik de tofste tot nu toe en kiezen gaat echt verschrikkelijk worden...alle stoffen (effen/prints/kleuren) zijn even geweldig mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. 'Chicks' heb ik helaas niet maar ik zie wel sweaters in mijn hoofd bij mijn 3 jongens.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Wederom prachtig! De stoffen, patronen maar vooral de foto’s. Man man man. Chapeau! Met groet uit Nederland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Echt super mooi weeral! Wat knap dat jullie jezelf elke keer weer opnieuw uitvinden en tegelijk zo dicht bij jezelf blijft! De ideeën borrelen alweer op, dus "I keep my fingers crossed"!

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Weeral prachtig! Daar kan ik zowel de grote kids als het kleintje blij en vooral mooi mee maken! Count me in.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Waauw, ook nu weer supermooi! Ik wou dat ik jullie talent had ...
  Allez goed, ik weet weer waarheen met m'n eindejaarspremie :) Maar omdat die niet zo groot is, hoop ik toch te winnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 105. uiteraard doe ik mee! Prachtige collectie alweer! Prachtige foto's, prachtige stoffen en de mooiste kinderen! alleen maar veel hartjes voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Oooh, wat mooi! Ik weet al prrfect wat ik er zou mee naaien 👊

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Wie wil deze stofjes nu niet? Prachtige collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Valerie De Meulenaere8 december 2017 om 09:14

  Ooh, zou zo leuk zijn om dit te winnen. Fingers crossed !

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Prachtige kleurtjes! Prachtige prints! Topcollectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. ik zou verrukt zijn om met deze de kerstvakantie te mogen in te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Amai, waar blijven jullie de inspiratie halen... Prachtig in hun eenvoud !!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Terwijl ik aan de slag ga met een gekoesterd lapje maple seeds van de vorige collectie wacht ik geduldig af tot deze nieuwe collectie in de winkel ligt. Fingers crossed ook voor dit weggeeffeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Oh wat een geweldige collectie weer, om helemaal bij weg te dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Wat een toppertjes weer. Ik kan niet wachten...en vooral niet kiezen...verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Projectjes liggen getekend klaar. Nu uitkijken naar het online komen van de stofjes.
  En meedoen aan dit weggeeffeestje....

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ze zijn geweldig Naomi, ik zie mijn mannen in meerdere hiervan rondlopen: alweer top! Dank je voor de vriendelijke woorden over Zonen 09, heel fijn om lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 117. OMG! Ik ben al een lijstje aan het maken. Zoveel moois weer. En zotttt, die colourblocking naaisels. Zo prachtig!
  Ik denk dat ik vandaag al mijn to do plannen opzij schuif en vlug die vorige collectie op naai.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Jullie zijn buitenaards! Ik bleef vandaag een kwartier te lang aan de ontbijttafel zitten om opnieuw en opnieuw en opnieuw naar al dat moois te kijken. Fantastisch gedaan alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Lieve dames, elke keer opnieuw denk ik 'deze collectie kan de vorige toch niet overtreffen' en telkens weer moet ik het inslikken:) Het is een prachtig geheel, dat is het - de foto's, de sfeer, de modellen, de naaisels, de stoffen en bijhorende uni's. Oh my ;)
  You did it! Again! x

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Oh, jullie zijn gewoon geweldig! Alweer een nieuwe collectie en alweer een prachtig kleurenpallet. Zo tof dat alle collecties onderling matchen. Ik waag hierbij dan ook graag mijn kans ;-) Doe zo voort! x

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Opnieuw super mooi ! Bedankt om ons weer de kans te geven van dat moois te winnen voor we ons naar de stoffenwinkel reppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Wow, alweer een prachtige collectie! Het wordt nipt om deze verwerkt te krijgen in een kerstoutfit, maar zo'n leuke stofjes vragen daar gewoon om!

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Opnieuw super ! Dank U voor de nieuwe collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Supermooi alweer!! Super dat alles blijft matchen. Net op tijd voor wat naaitijd in de kerstvakantie
  Proficiat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. zeer simpel: ik ben helemaal fan!Schitterend, punt aan de lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 126. You did it again!! Dat oker komt hier ook in de kast te hangen ik voel het!!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Oh ♡ wederom ideale stofjes voor mijn klein bazeke

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Wouw,één voor één zijn het weer allemaal toppertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Amaai Naomi, die collectie is wederom GE-WEL-DIG!
  I'm in looooove <3

  BeantwoordenVerwijderen
 130. ohhh Yes Uiteraard doe ik mee! meeral ook omdat ik hoogzwanger ben en waarschijnlijk ten tijde van de lancering gevuld ben met een blauwe wolk! (en daardoor is die cadeaubon wel een handige reminder hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Wauw! Wat een mooie stoffencollectie weeral. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Oh , hoe mooi alweer, kan niet wachten om te beginnen, wil ze allemaal voor het hele gezin !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Super mooi weer!!! En wat een goed idee om er een paar basiskleuren bij te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Oooo war mooi!!! Zeker die grids, prachtig!!!
  Ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Wat een prachtige collectie weer. Graag doe ik een gooi naar de bon. Om mooie dingen te maken voor m'n mannen. Of toch voor mezelf. Of toch m'n mannen? Geen idee. De stoffen zijn prachtig.
  Groetjes Leontien

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Waaw prachtig! Snel naar de stoffenwinkel dan ��

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Oh , hoe mooi alweer, kan niet wachten om te beginnen, wil ze allemaal voor het hele gezin !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Dit is zoooo mijn ding ! Veel meer dan de vorige collectie.
  Jeetje wat word ik hebberig van deze foto's, ik denk dat ik die bon nodig heb of het faillissement is nabij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Wauwie! Opnieuw helemaal verkocht! Vooral de roosters vind ik perfect passen hier ten huize De Cock! 😂 Ik duim voor mezelf! ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 140. La Montagna Incantata8 december 2017 om 10:24

  Waw! Weer een fantastisch mooie collectie! Ik zal snel de vorige collectie van stofjes verwerken, klaar om dan met de nieuwe van start te gaan!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Wat een prachtige collectie hebben jullie weer samengesteld! Heerlijk mooie stoffen en kleuren om te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Hoe blijven jullie het doen? Ik wil ze weer allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Dat wordt weer moeilijk om te kiezen, zo mooi! Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Mooi, mooi, mooi! Dat wordt een boel sweaters hopelijk :-) Fingers crossed....

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Opnieuw geweldig!!!! 19/12 staat al in mijn agenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Wat mooi...........echt geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Alweer een aantal prachtige exemplaren. De effen stoffen zijn ook heel mooi van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 148. SY@6 is altijd toppie! Ook nu weer! Ik waag zeer graag mijn kans(je) ☆☆☆☆

  BeantwoordenVerwijderen
 149. oh wauw! Weeral een geweldig mooie collectie! duimen maar dat ze deze kant opkomen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 150. you two... en die bende prachtige modellen make me smile... ik had het van doen deze morgen. Dank jullie wel voor al dat schoons! x

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Naar goede gewoonte: weeral prachtig!
  Katia

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Wauw! Alweer kei schoon!
  Ik doe graag mee. met 4 dochters nooit stofjes en kleertjes genoeg �� kim vw

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Heel erg mooi weer. De vorige stoffen zijn nog niet allemaal verwerkt en ik ga wellicht toch weer volop bezwijken voor de nieuwe... en ik kan daar perfect mee leven! (Zo lang de wederhelft niet in mijn stoffenkast kijkt :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Magisch....wat jullie doen is gewoon magisch!! Geen ander woord voor. Keep on zou ik zeggen! Dikke proficiat met, alweer, een prachtige collectie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Ow my! 😍😍😍😍 FAN-TAS-TISCH!! Wat GAaF!! Ik wil ik wil ik wil!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Mooi mooi mooi! Ik zou wel weten wat kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Wauw zeg, daar blijven gewoon prachtige stoffen gecreëerd worden! Kei mooi weeral!

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Heel mooi!! Ik doe zeker mee aan deze wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 159. On-ge-loof-lijk weer! Helemaal onze kleuren en onze prints! You nailed it, dames, again! (En vanaf januari stop ik weer met werken om weer fulltime thuismama te zijn, dus héééél veel tijd om te naaien! Ik doe dan ook graag mee met de wedstrijd!)

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Dikke chapeau wat een pracht collectie weer 👍😍👍😍
  Wil heel graag ook een kans wagen om dit te mogen winnen 🤞crossed again 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Heel erg mooi! Ik kijk er enorm naar uit om hiermee aan de slag te gaan. Ik kan alleen niet kiezen met welke stof(fen, waarschijnlijk)!

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Super mooie collectie Naomi en Debora en jullie hebben topmodellen in huis. :) Daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Wauw, wat een prachtige collectie! Grote fan van de colorblocking!

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Wauw! Fantastisch knappe collectie weer! Doe zo voort zou ik zo zeggen.

  Ik kijk al uit naar 19 december, al zou een berichtje 18 december nog leuker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Ze zijn gewoonweg prachtig, deze nieuwe stofjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Ohhh wat zijn ze weer prachtig, ik zou zoooo graag nog wat meer van die zalig zachte french terry's in mijn kast hebben liggen 😍❤

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Betoverend mooi! En dan nog wel foto’s genomen in mijn hometown 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Alweer supermooi! t Wordt nog krap om tegen kerst nog wat cadeautjes te maken uit deze stofjes!😊

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Zo'n mooie collectie alweer! Ik doe graag mee met de give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Ik heb nog altijd spijt dat ik de vorige collectie aan me voorbij heb laten gaan, had niet verwacht dat het zo snel op zou zijn! Dat wil ik deze keer niet laten gebeuren en die cadeaubon zou er goed bij helpen, haha!

  Oh en ik heb er serieus respect voor dat jullie zo snel zoveel moois naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 171. O wat een mooie kleuren en de combinaties, zin om aan de slag te gaan, voor alle kids!

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Waauw! Er zijn geen woorden voor! Opnieuw een pracht-collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Instant verliefdheid. Liefde op het eerste gezicht, en tweede en derde.... Ik ben verkocht. Dit is een mooie inspiratiebron!

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Je maakt met je foto's en mooie stoffen idd een mooi plekje van een niet zo heel mooi station :). Proficiat en ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Ik vind het allemaal zo prachtig. Ik weet niet wat te kiezen! Ik begin alvast te sparen. ♥️

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Dit is al zoveelste moois dat i van u zie.Je bent gewoon geboren om te ontwerpen.En je knappe kids om ermee te showen.
  Proficiat en ik ben een grote fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Schitterend! Ik ben helemaal weg van jullie french terry stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 178. We wagen weer een gokje! Maar zo of zo een prachtige collectie weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Waw heel mooi! Ik zie mijn goesting er al tussen zitten. 19 december wordt genoteerd in de agenda, maar wie weet win ik hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 180. Oh wauw wat een droomcollectie!En om te winnen al helemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen