woensdag 19 oktober 2016

Een nieuw verhaal én de uitslag van de Give Away!


Lang geleden, nog voor er van het woord stoffen of Soft Cactus sprake was droomde een ambitieuze moeder en vader van drie kleine telgen van het vervaardigen van prachtig duurzaam speelgoed. Speelgoed dat ijzersterk was en de tand des tijds vlotjes zou doorstaan. Speelgoed dat betoverend mooi was om naar te kijken en een een pure vreugde zou zijn om mee te spelen. Ze wisten precies wat het moest worden. Ze kochten een machine die hun dromen in vervulling zou kunnen doen gaan toen er zich plotseling een wending in hun plannen voordeed. Ze gingen stoffen maken in plaats van speelgoed.

De machine stond te verstoffen in hun garage en de kinderen werden groter in een wereld van games, tablets en smartphones. De ouders keken met lede ogen toe hoe ieder kind in z'n eigen wereldje verdween en de samenhorigheid en creativiteit langzaam weg sijpelde. Er ontstond langzaam maar zeker een kloof tussen twee generaties. Het speelgoedidee werd een vage herinnering tot een plotselinge onverklaarbare drang naar fysisch spelen en samenwerken de familie wakker schudde. Het flinterdunne laagje stof werd weggeblazen van hun plan en ze vulden dit samen helemaal opnieuw in zodat het precies zou passen bij hun huidige werkzaamheden.

Het eerste stuk duurzaam speelgoed met Soft Cactus flair werd geboren.. een stuk om verliefd op te worden. Een stuk om van te genieten, te leren, te geven en oud te zien worden. Een stuk om door te geven van generatie op generatie. Elk zijn eigen stempel drukkend.. Een stuk die ouders en kinderen dichter bij elkaar brengt. Een stuk dat een kind kan koesteren en trots op zichzelf kan maken...
Het werd een pop. Met zorg uitgekozen en laten produceren in een authentieke traditionele fabriek in
Spanje. In een plaatsje vlak bij de zee staan maar liefst vier poppenfabrieken en de gehele gemeenschap leeft van het maken van poppen. Jong en oud werkt samen om het product te laten zijn wat het is. Echt en duurzaam. Wij vielen als een blok voor dit idee én voor een 33cm grote pop, gesculpteerd door een kunstenaar, handgeschilderd en met oogjes zo mooi dat je erin kan verdrinken, gemaakt uit hoogwaardige vinyl en licht geparfumeerd met vanille. Een handelsmerk van de fabriek.

We kozen vijf verschillende popjes en we stelden haar en oogjes samen. We stellen ze u vandaag met trots voor:Anna


Liu


Lotta


Emma


NoraBij de pop maakten we een patroontje voor een jurkje en een uitgebreide leesbare fotohandleiding.
Zo kan je samen met je kind of voor je kind een hele boel leuke kleertjes maken met restjes stof.
De pop kreeg enkel al een onderbroekje en schoentjes aan. 

Het gaat als volgt;

Tadaa! Leuk hé!

Ik speel dus al enkele weken onbeschroomd met de poppen onder het mom van 'werken' en toegeven, het bevalt me! Ook mijn eigenste kids zijn dolenthousiast, de zoon incluis, hetzij hij nog wel een beetje beschaamd is om toe te geven dat hij ook met de poppen speelt!
Hou het dus wat geheim!


De stap-voor-stap foto handleiding is eenvoudig en uitgebreid met handige icoontjes wanneer er
genaaid of gestreken moet worden.. Zo kan er samen gewerkt worden, zelfs met best jonge kinderen. U gaat het niet geloven hoe hard ze ervan gaan genieten.. van het samen doen, van het zélf verwezenlijken. Onze oudste dochter maakte het helemaal alleen zonder enige hulp. De jongste had een beetje hulp nodig en het buurmeisje zonder ervaring bracht het er schitterend vanaf met wat hulp en was zo ongelooflijk fier als een gieter!


Bij de handleiding zit het patroon, geprint op stevig papier zodat het gelijk als sjabloon kan dienen.
Bij het patroon en de handleiding zitten 6 lapjes stof met kleine print of effen, goed voor 2 jurkjes met verschillende combinatiemogelijkheden, 2 stukjes klittenband en 2 stukjes Engels kant dat we speciaal heel klein hebben laten maken in een gespecialiseerde fabriek in Frankrijk. Je kan natuurlijk ook je eigen restjes gebruiken.

We gebruikten stoffen en kleuren uit de verschillende collecties om het helemaal Soft Cactus te maken!We kozen als verpakking voor een stevige ecologische linnen zak in plaats van de traditionele
wegwerp doos met raampje omdat het ding dan gewoon nog bruikbaar is achteraf.


Voila, een schitterend leuk en duurzaam cadeautje voor in de schoen,
onder de kerstboom of de verjaardag..

Je mag zelf uitvechten met je partner of speelgoed van de Sint nu ingepakt moet worden of juist niet!
Hoe dan ook, ik ben de Sint en ik pak het in! Voila, zo simpel is dat!


Het fijne is: Als er niet mee gespeeld wordt is het gewoon nog een plezier om naar te kijken..Voila, dat was het! Hopelijk vindt u het even leuk als wij!
Dan rest me nu nog de uitslag van de Give away van de feest editie!
Joepie!


Er kwamen 202 opmerkingen, de dubbele werden niet mee geteld en
ik telde alles twee keer na. Iedereen kreeg een nieuw nummer en ik kwam uit bij:Amécon, van harte proficiat! Jij kan het drie jarig bestaan van de blog gaan vieren
met je cadeaubon! Stuur je gegevens maar naar info@softCactus.be en we sturen je de
bon zo snel mogelijk op!

Voor degene die niet gewonnen hebben en de moeite hebben gedaan om helemaal tot hier te lezen, treur niet.. Vandaag kan je namelijk ook iets winnen!
Je kan een volledig poppenpakketje naar keuze winnen. We geven er 2 weg dus je maakt dubbel kans!

Wat moet je doen? Laat een berichtje achter en vermeld meteen welke pop je graag zou willen voor je zoon of dochter, kleinkind, metekind, nichtje, buurmeisje of vriendinnetje of voor jezelf (moet kunnen)!

Ik maak  winnaar op vrijdag 21 oktober. Over 2 dagen dus! Vanaf die datum kan je de popjes ook bestellen via de website van Soft Cactus voor de prijs van 39,95€. Ze worden verzonden vanaf donderdag 27 oktober.

Ik weet het,
niet direct spotgoedkoop, maar het geld dubbel en dik waard! I tell you!

En die machine in de garage? Die staat nog altijd stil..

214 opmerkingen:

 1. Wonderschoon! Ik kan mijn ogen niet geloven. Hoewel ik dacht dat ik geen pop meer kopen zou, weet ik nu heel zeker van wel. Een prachtig project! Proficiat! Ik vind alle poppen even mooi...maar ik zou toch voor Nora kiezen! Amai, hier ga ik gewoon van dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh wat een prachtige poppen! Ik vind zelf de Lotta het mooist met de sproetjes. Bij ons thuis komt de sint voor een lief meisje van 7 waar mijn man peter van is dus zo'n pop en een naailes bij mij zou ze wel tof vinden denk ik. (en ik stiekem ook wel ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn jongste zoon zou dit briljant vinden. En m'n oudste nichtje zou de jurkjes willen maken. Lotte heeft mijn haarkleur. Die vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anna! Omdat ze op mijn dochter lijkt en ik ze dan overal naartoe kan meenemen. (En die pop niet tegenspreekt veronderstel ik...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige poppen waar je dan ook zelf nog kleedjes voor kan naaien. Net wat ik zocht voor de Sint. Onze sympathie is hier gevallen voor Liu! Wat zal Sien blij zijn met haar eerste popje! En mama ook natuurlijk! Duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh wat een heerlijk project! Ik weet zeker dat dochterlief met veel liefde en plezier aan de slag zou gaan!
  Lotta is hier toch ook favoriet... met sproetjes net zoals ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatjes!
  En net wat voor mijn (nep)nichtje. Het knutseltalent van de kids uit onze vriendengroep.
  Duimen maar! En veel succes met dit nieuwe hoofdstuk van Soft cactus

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schatjes!
  En net wat voor mijn (nep)nichtje. Het knutseltalent van de kids uit onze vriendengroep.
  Duimen maar! En veel succes met dit nieuwe hoofdstuk van Soft cactus

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh.. wat prachtig.. zucht.. Ik zou meedoen omdat mijn dochter net voor haar verjaardag een nieuw naaimachien kreeg, en de gouden haren van Anna hetzelfde zijn als die van haar..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh ze zijn prachtig geworden. Aangezien ons Mies sinds kort heel erg graag in de poppenhoek van de klas speelt, het liefst met het naar-vanille-ruikende popje, kan ik niet anders dan meedoen. Ze zal Klaasje-gewijs (de blonde van K3 :)) sowieso voor Anna kiezen! Fingers crossed (en anders onthou ik het voor de komende feesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waw... Emma voor mijn lieve poppendochter van 9 jaar. Roos zou in de wolken zijn en ze heeft een eigen naaimachientje... maar eindelijk een echt tof project om te starten met naaien. Thumbs up!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk project! Prachtige poppen, Nora is wel mijn favorietje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! 😍 Ik ben helemaal verliefd op deze poppen, vooral op Emma. Mijn eigenste Emma heeft eveneens prachtige bruine ogen en bruin haar. Ik zou het super vinden om haar zo'n prachtpopje dat haar naam draagt kados te doen, ook al is ze nog maar 1 jaar oud. De dochter Lisa van 3 zal er ook wel goed voor zorgen 😉. Ik duim alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Wat een prachtige snoetjes! Nu ben ik al een half uur aan het denken welk klein meisje ik daar plezier mee kan doen. Zooooo mooi. Die oogjes zijn inderdaad om in te verdrinken. You did it again!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw! 😍 Ik ben helemaal verliefd op deze poppen, vooral op Emma. Mijn eigenste Emma heeft eveneens prachtige bruine ogen en bruin haar. Ik zou het super vinden om haar zo'n prachtpopje dat haar naam draagt kados te doen, ook al is ze nog maar 1 jaar oud. De dochter Lisa van 3 zal er ook wel goed voor zorgen 😉. Ik duim alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat zijn jullie veelzijdig. Wat gaat erg nog allemaal komen?
  Voor mijn heel lief heel blond petekind zou ik de blonde Anna kiezen.
  Samen die kleedjes maken, is net zo Fin voor mij als voor haar. Daar ben ik zeker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ze zijn prachtig. Ik doe graag mee voor Lotta of Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Maar kijk! Mijn lievelingspop van toen ik vijf was, is papa geworden! De gelijkenis met Nora is treffend. Een Nora voor mijn Noor? Ik zeg niet nee. Heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooi verhaal <3
  Ik doe graag mee aan de give-away voor ons nichtje Sara, ze is nu zwanger van haar eerste kindje. Nora is het uitverkoren popje!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hier is Emma de favoriet. Mijn 2 blonde dochters kiezen gek genoeg altijd voor bruin haar! Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anne stal direct mijn hart, wij zouden haar graag van een hele garerobe voorzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anna en Emma....wat zou het fijn zijn om deze poppen aan mijn 2 dochtertjes te kunnen geven! Want ook zij zijn bruin en blond van haar en daarbovenop is de oudste (7) reeds een fervente naaister!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoe leuk zijn deze! Die met de sproetjes (want ook al heb ik geen gouden haartjes, het velletje is wel navenant)
  Maar euh... nu weten we nog steeds niet wat er in de garage staat en ik ben zo'n curieuzeneus ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw wat een prachtige poppen en wat een prachtig idee! Tuurlijk zou Lotta perfect passen bij m'n net 1-jarig dochtertje die stilletjesaan interesse in een pop begint te krijgen. Een mooiere eerste pop is er niet te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw zo een leuk project! Mijn pleegzusje heet ook Anna, dus mocht ik winnen, dan mag het Anna zijn ! Hopelijk deze keer geluk! Ze zou er heel erg blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Prachtig! Zelf heb ik geen dochters maar wel een metekindje die dit super zou vinden. Voor haar zou ik Anna nemen en voor petekindje van mijn vriend zou ik Emma nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw zo leuk! En ze zijn allemaal prachtig! Moeilijk om te kiezen, maar als het dan toch moet, kies ik Anna.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Prachtig! Die wil ik wel winnen voor Fien. Emma vind ik de mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Prachtig! Die wil ik wel winnen voor Fien. Emma vind ik de mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Geweldig! En heel origineel, ik ben fan! Voor mijn dochters wil ik wel de lotta pop winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ooh zo tof!! Ik offer mij graag op om mee met de poppen te komen spelen.
  Wij willen liefst een lotta warm ontvangen. Zo noemt marthes vriendinnetje ook in de opvang. En al is men dochter nog klein ze is een echt poppemoedertje, dus lotta zal hier veel liefde en knuffels krijgen.

  Dikke zoen

  BeantwoordenVerwijderen
 33. WauW, wat een prachtige poppen!!. Mijn poppenmoedertje zou superblij zijn met een anna :))

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ooh zo tof!! Ik offer mij graag op om mee met de poppen te komen spelen.
  Wij willen liefst een lotta warm ontvangen. Zo noemt marthes vriendinnetje ook in de opvang. En al is men dochter nog klein ze is een echt poppemoedertje, dus lotta zal hier veel liefde en knuffels krijgen.

  Dikke zoen

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Prachtig!! Ik doe graag mee voor een Anna. Voor mijzelf, jawel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oh, wat mooi. Voor mijn dochter zou de Lotta een super cadeau zijn. Ze wil zo graag nog een pop.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een fantastisch idee is dit!!! Mijn dochter is nog maar 14m maar ik zie mezelf al samen met haar zitten binnen enkele jaren, bezig kleertjes te maken voor haar pop. Emma uiteraard, die lijkt meest op ons 😀
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een fantastisch idee is dit!!! Mijn dochter is nog maar 14m maar ik zie mezelf al samen met haar zitten binnen enkele jaren, bezig kleertjes te maken voor haar pop. Emma uiteraard, die lijkt meest op ons 😀
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. O zo mooie poppemie's! Voor onze kleine poppemie doe ik graag mee voor de Emma-pop ! Ze lijkt er sprekend op met haar donkere bruine ogen en golvend bruin haar...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Emma ... Omdat de jongste er sprekend op lijkt 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ooh wat mooi en origineel! Na drie zonen is er een dochter bij gekomen en stiekem droom ik er al van om haar te leren naaien. Tot die tijd mag pop Anna hier best op de plank staan te pronken of vertroeteld worden door een poppenmoedertje in spe.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. OOOh zo tof! Tibbe zou hier graag met Emma spelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Amai creatieveling, da stopt precies ni bij jullie, dikke proficiat alvast, ze zien er prachtig uit. Daar zou ik onze dochters heel blij mee kunnen maken. Als ik win mag je zelf kiezen uit Lotta, Emma of Nora 😃, allee de ander 2 zijn ook schattig, maakt dus eigenlijk niet uit. Supertof xx

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat een pracht poppen en een goed verhaal zeg. Ik doe graag mee voor een Anna pop voor onze jongste dochter, ondanks dat ze nog maar 'n baby is kijkt ze nu al verwonderd naar het plaatje ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wow,zo'n mooie popjes zag ik nog nooit! Deze popjes veroveren direct de hartjes van mijn meisjes. Ik zou denk ik kiezen voor Lotta,hoewel ik Nora ook prachtig vind. Ik duim echt dat het geluk ons een handje helpt ☺ Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Amai. Wat een prachtige popjes. Ik zou graag willen meedoen voor mijn petekindje Enna. Want het popje Lotta ziet er even schattig en lief uit als haar.
  Groetjes karen

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Amai. Wat een prachtige popjes. Ik zou graag willen meedoen voor mijn petekindje Enna. Want het popje Lotta ziet er even schattig en lief uit als haar.
  Groetjes karen

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Amai. Wat een prachtige popjes. Ik zou graag willen meedoen voor mijn metekindje Enna. Want het popje Lotta ziet er even schattig en lief uit als haar.
  Groetjes karen

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat een schattige poppen!
  Véél en véél schattiger dan die exemplaren van de winkel.
  Vooral Lotte met de schattige sproetjes is de max!
  Mijn dochtertje van bijna zeven naait ook af en toe mee met mij. Zij zou in de wolken zijn met een minimodelletje waar ze dan zelf voor aan de slag kan...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wat een leuk verhaal! Ik ben ook wel nieuwsgierig naar die machine :).
  Mijn zoontjes willen wel een zusje (ik hoop dat de pop een goede vervanger is). Ze spelen in ieder geval wel met mijn oude poppen. Maar een uit deze serie mag er zeker bij! Ik kijk al uit naar het naaien van de kleertjes. Ik kies de pop Anna.
  Groetjes stipjes en datjes

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wat een prachtige poppen! En wat een ongelooflijk tof concept!!
  Mijn dochtertje is misschien nog wat te jong om mee achter de naaimachine te kruipen, maar spelen met haar pop vindt ze heel erg leuk. Uitbreiding van de familie mag dus altijd. Een nieuwe pop ging er zowiezo komen, mag het aub zo'n prachtxemplaar zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wauw wat een mooie poppen!Hier geen kleine meisjes in huis of in de familie die nog met poppen spelen dus ik gun de anderen graag een kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Zo mooi, en zo'n mooie dromen waarmaken ook!
  Ik vind Lotta heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoe tof is dit!! Geweldig! Mijn dochtertje is nog te iets te jong om dit alleen te doen. Maar ik zie ons wel al samen stofjes kiezen en het samen in elkaar naaien. Heerlijk op lange winteravonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik waag graag mijn kansje op 1 van deze prachtige poppen. Als ik zou winnen gaat ze naar mijn jongste dochter, die het tot nu toe meestal moet doen met de poppen van de grotere zussen. Omdat ze Lotta heet kiezen wij hier uiteraard graag voor een naamsgenootje. Duimduimduim...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Haha, ik vroeg me de hele tijd af: welk deel van die poppen is nu gemaakt met die machine uit de garage? :-) Ze zijn echt heel mooi, die poppenkindjes van jullie! De poppenmoeder in mij ontwaakt spontaan. Voor wie ze zal zijn, daar ben ik nog niet uit. Kiezen was ook heel moeilijk, maar ik ga voor Emma denk ik. Succes met de nieuwe onderneming x

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wat een prachtige popjes! Anna lijkt eigenlijk wel een beetje op mijn jongste meisje, en omdat grote zus haar pop niet wil delen en zij het nu dus moet stellen met een goedkoop, naakt exemplaar, doe ik heel erg graag mee!
  Dat wordt nog vechten voor zo'n prachtexemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Liu and Lotta are my favorites =) A beautiful idea. I think I would give the doll to friends who have two daughters.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Wauw Naomi, jij weet nogal verrassingen uit je mouw te schudden! Mijn dochter wordt weldra 3j en ik zou dolgraag het popje Emma winnen met de bruine ogen, net als die van haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Mooie poppen zeg! En zo'n leuk idee. Ik doe graag mee voor roste Lotta met de mooie sproetjes. Daar zouden mijn dochtertjes dolgelukkig mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ja, wat leuk! Ik doe graag mee. Met een dochter Lotte die met haar 8 jaar nog steeds graag met poppen speelt, maar het ook heel erg leuk vindt om creatief bezig te zijn, ook met naald en draad, ga ik natuurlijk voor Lotta! De haarkleur en de sproetjes kloppen ook nog eens helemaal. Heel erg leuk! Het duimen draaien begint....

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ja, wat leuk! Ik doe graag mee. Met een dochter Lotte die met haar 8 jaar nog steeds graag met poppen speelt, maar het ook heel erg leuk vindt om creatief bezig te zijn, ook met naald en draad, ga ik natuurlijk voor Lotta! De haarkleur en de sproetjes kloppen ook nog eens helemaal. Heel erg leuk! Het duimen draaien begint....

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Alweer zo iets prachtigs! Ongelooflijk! Wij zijn helemaal verliefd op Lotta! Blond haar en bruine ogen heeft mijn dochtertje Meggie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. En of het buurmeisje trots is! Liu is ook een schatje :)
  zonder woorden... vooral veel vriendschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wauw! Onze dochter van twee heeft tot nu toe enkel zachte poppen omdat ik de 'harde' poppen niet zo mooi vond... maar deze vind ik prachtig! Anna lijkt het meest op Isolde, wij wagen graag onze kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Maar allez zeg!!!!! Dit is geweldig! Zo goed bezig! Kleine Lotta is prachtig en mijn poppenmoeder zou haar met alle liefde verwelkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Wat zou mijn Hannah blij zijn met een Anna! Ze wordt weldra 7 en de interesse om zelf te naaien is ee volop! Dit zou een prachtig cadeautje voor haar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wat een super kado! Helemaal fan.
  Ik denk dat Emma zich hier heel welkom zou voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Moeilijk kiezen zenne! Ik twijfel tussen 3 maar ik ga toch maar voor Liu. Ze heeft zo'n mooie ogen! Veel succes met dit tof initiatief trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Waw, wat een prachtige poppen! Ze zien er allemaal even mooi uit maar die sproetjes van Lotta maken me instant verliefd! Mijn achtjarige dochter Lusie zou dolgelukkig zijn met dit kadootje, dan kan ze net als mama jurken maken voor 'haar dochtertje' (met de stofrestjes van haar eigen jurken). Echt een superidee van je, proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Mijn dochter Lara is een echt poppen moedertje. Momenteel is ze niet wakker en ik zou ze graag zelf laten kiezen. Ik vermoed dat haar voorkeur uit zal gaan naar Anna of Lotta, die net als haar blond zijn. En mijn kleine meid wil net als mama ook naaien met de naaimachine. Misschien is dit wel dé gelegenheid om met haar aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Mijn dochter Lara is een echt poppen moedertje. Momenteel is ze niet wakker en ik zou ze graag zelf laten kiezen. Ik vermoed dat haar voorkeur uit zal gaan naar Anna of Lotta, die net als haar blond zijn. En mijn kleine meid wil net als mama ook naaien met de naaimachine. Misschien is dit wel dé gelegenheid om met haar aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Als ik een popje mag kiezen, dan wordt het lotta!!!! Ik kom namelijk uit een prachtige rosse familie! Dit lieve popje zou een geweldig cadeau zijn voor mijn allerliefste metekindje! Zeker het zelf maken van de kleertjes zou zij geweldig vinden want dan kan niet iets hetzelfde doen als haar tante Mien! Ik kruis alvast mijn vingers!! Lieve groetjes, Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Dat moeten zowat de mooiste poppen zijn die er te koop zijn. Het naai-extraatje is gewoon geweldig! De Sint is heel blij dat deze poppen bestaan! Popje Nora zou bij moedertje Ada een heel goede thuis vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Wauw. Voor mij springt Emma er bovenuit. Ze heeft net zo'n mooie bruine haren als onze dochter Lin. Het zou superleuk zijn als ik met haar de kleertjes samen zou kunnen maken. Een echt moeder-dochter moment ...

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Deze popjes zijn prachtig. En het idee om zelf de kleertjes te maken nog beter ;-). Mijn favorietje... Emma.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Prachtig!!! Ze lijken sprekend op de popjes van Corolle waar er hier al een paar van staan en de meisjes absoluut verzot op zijn! HEt enige nadeel: we vinden geen patroontjes om kleedjes te maken die bij hun eigen kleedjes passen. Dat zouden ze zooooooo graag willen! Popje Liu zou heir een supergezellige thuis krijgen met 3 vriendinnetjes: Clara, Julie en Olivia.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Wat een mooie poppen!! Zou ik hiermee de dochters nog eens achter hun naaimachine krijgen? Ik wil het wel eens proberen met het blondje Anna...

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Wat mooie popjes . Mijn zesjarige kleindochter is nog een echt poppenmoedertje , popje nora zou ze heel mooi vinden , daarom doe ik zeker mee en de kleertjes xie maak ik met heel veel plezier
  Groetjes
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ohhhh ik zat hier samen met de kinderen te kijken en we vinden ze super schattig en we doen graag mee met de wedstrijd! Ons emma koos voor de emma pop.....had ik het niet gedacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ohhh, wat een mooie poppen allemaal. Kiezen is moeilijk, maar als het echt moet kids ik voor Anna. En als we niet winnen, lopen we hem gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Fan-tas-tisch!!!! Ze zijn stuk voor stuk prachtig en het ziet er heel leuk uit om samen mee te spelen. Moesten we winnen mag je ons verrassen welke pop het wordt want ze zijn stuk voor stuk prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. En ik ga voor de Liu! Nog nooit heb ik me gewaagd aan poppekleertjes wegens zo petieterig en geen patroontjes voorhanden. Dit is dus mijn kans. Veel succes met je kindjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Mijn achtjarige dochter heeft nooit met poppen gespeeld, maar mijn bijna jarige metekindje zal dat ongetwijfeld wel doen. Ze is nog jong om al te naaien, maar haar grote zus zou zo fier zijn om die outfit te mogen maken... Een supercadeau dus! Winnen zou dus echt leuk zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, vergeten zeggen dat Nora of Liu mijn favorieten zijn. Kies maar, ik kan het niet ;-)

   Verwijderen
 85. Wat een mooie poppen, die gezichtjes zijn zo zoet! Ik vind dat Lotta wel wat op mijn dochter lijkt, dus blijft die zou ik gaan. Voor dochter én zoon, want samen met de poppen spelen, dat is van de mooiste jeugdherinneringen die je kunt maken, vermoed ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Mijn achtjarige dochter heeft nooit met poppen gespeeld, maar mijn bijna jarige metekindje zal dat ongetwijfeld wel doen. Ze is nog jong om al te naaien, maar haar grote zus zou zo fier zijn om die outfit te mogen maken... Een supercadeau dus! Winnen zou dus echt leuk zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Amai, zo superschoon. M'n kleine poppenmoeder hier ziet er een beetje uit zoals Emma. Dus ik waag heel graag een kans. Ze zijn trouwens allemaal heel mooi. Fantastisch speelgoed voor de kindjes ... en de mama ;) Groetjes, Amélie Foulon

  BeantwoordenVerwijderen
 88. OMG! Nu heb ik echt wel spijt dat ik geen dochter heb. Wat een prachtige popjes. Ik heb drie schatten van zonen, maar zou dit popje graag aan m'n enige nichtje van zes geven. Wie weet geef ik haar de naaimicrobe wel door. Kleertjes maak UK dan samen met haar. Mijn favoriet is popje Liu....past in onze multicultere familie. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Wauw! Voor mijn petekindje een Lotta graag. En als ik niet win, dan bestel ik ze gewoon :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Prachtig! Emma is hier duidelijk de favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Maar manneke, wat een geweldig idee! Het poppenaanbod is teveel van hetzelfde in de speelgoedwinkel, dit moet wel een schot in de roos zijn!
  Ik ben het meest van van Lotta en Nora.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Waw, zo mooi. Lotta zou mijn kleindochter wel bekoren en dan nog de kleertjes met restjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Mooie poppen! Ik ga voor Lotta.... Die past het beste bij de poppenmoeder hier in huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Wauw, wat een mooie poppen! Ik denk dat het moeilijk zal zijn om ze weg te geven.
  Zo een mooi en origineel idee hebben jullie uitgedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Zoontje van 2 jaar en 9 maanden is verliefd op zijn beste vriendin Anna. Keischattig toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Schitterend! Een Anna voor mijn dochter Anna.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Wat een leuk initiatief!!! Ik ga voor Emma.... voor mijn kleindochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Niet te geloven dat ik daar 'Amécon' zie staan, ik zal dit beschouwen als een stimulans om er de komende weken een ferme lap op te geven voor de Sew Along van Bloggers For Life 2016! Een dikke dank je wel!
  De popjes zijn ongelofelijk mooi, een hele mooie manier om met kleine stukjes stof kindjes te leren naaien en inzicht te geven in het draaien en keren van patroontjes. Ik laat de kinderen deze avond eens meelezen over de popjes! Thank you Naomi en aan iedereen veel succes met de volgende give away, en denk eraan 'wie niet waagt, niet wint!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Wat een mooie poppen: mijn nichtje zou Emma vast geweldig lief hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Wat zijn die prachtig zeg! Een Emma voor mijn nichtje zou een ongelofelijk cadeau zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Wat een verrassende wending! Waar vinden jullie toch al die tijd en energie. Heel veel bewondering. Ik kies voor mijn dochtertje de Lotta pop.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Wat een verrassende wending! Waar vinden jullie toch al die tijd en energie. Heel veel bewondering. Ik kies voor mijn dochtertje de Lotta pop.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Wat een verrassende wending! Waar vinden jullie toch al die tijd en energie. Heel veel bewondering. Ik kies voor mijn dochtertje de Lotta pop.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Waw, wat een prachtig initiatief! Ik val helemaal voor Liu, hopelijk mijn dochtertje ook ...

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Wat een super mooie poppen! Echt, ik sta versteld, met een vleugje vanille?
  Ik zou direct voor Lotta gaan! Ik viel meteen voor haar sproetjes (die ik en mijn kinderen ook hebben) en haar naam (onze dochter heet Lot)

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Wat een pareltjes! Daar zou onze echte poppenmama thuis enorm van genieten. En ik geniet dan dubbel zo hard mee. Ik ben helemaal gevallen voor Anna. Een Anna voor ons Nona, dat zou super zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Prachtig! En zo leuk om die kleedjes zelf te laten maken! Hier vragen de meisjes aan de Sint een naaimachine dus zo'n popje erbij zou super zijn! Ik kies voor Liu maar ze zijn allemaal prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Waaaauw wat een zotzalig idee! Ik ben helemaal verliefd op Lotta en ik ben zeker dat mijn metekindje dat een TOPcadeau zou vinden onder de kerstboom... Ik hoop keihard dat ik deze win... Duimduimduim... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Wauw, Naomi, deze zijn echt prachtig. Fantastisch dat je initiatief neemt om duurzaam en 'eerlijk' speelgoed te ontwikkelen. Ik hoop van harte dat je velen inspireert. Ik zou maar wat graag Lotta cadeau doen aan mijn dochtertje van 5. Knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Wat een prachtige poppen! Ik doe graag mee om heel misschien mijn lieve, creatieve collega te verrassen die mij vaak zo'n lieve berichtjes stuurt nu ik - inmiddels 41 weken zwanger van mijn zoon - al even thuis zit, in afwachting van mijn manneke... Zowel mijn collega als haar dochtertje zouden hiermee in de wolken zijn! (Maar wie niet! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Wat een prachtig verhaal! Onze dochter van 2 is hoegenaamd niet geïnteresseerd in poppen, maar als het zover is, dan weet ik wat te kopen :-). Ondertussen wil ik wel meedoen met de give-away voor het petekind van mijn man. Dat is wel een echte poppenmama.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Geweldig mooi zijn ze, die poppen. Ze hebben iets nostalgisch😃 Ik die erg graag mee voor mijn nichtje/metekindje. Het is moeilijk kiezen, maar omwille van de sproetjes toch Lotta. Zou super zijn! Niet voor onder de boom, maar voor haar verjaardag 2 dagen later (veel cadeautjes nodig dus😉)
  Erg mooie collectie, proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Geweldig mooi zijn ze, die poppen. Ze hebben iets nostalgisch😃 Ik die erg graag mee voor mijn nichtje/metekindje. Het is moeilijk kiezen, maar omwille van de sproetjes toch Lotta. Zou super zijn! Niet voor onder de boom, maar voor haar verjaardag 2 dagen later (veel cadeautjes nodig dus😉)
  Erg mooie collectie, proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Mooi! Die poppen en ook je verhaal. Ik doe graag mee voor kans te maken op Nora. Omdat ik vind dat mijn zoon ook met poppen mag spelen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Ik was net nog op zoek naar een mooie pop voor mijn dochtertje en ik zie het naaien van de poppenkleertjes al volledig zitten. Dikke proficiat met het nieuwe project, ze zijn allemaal prachtig (met Nora op de eerste plaats)!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Wauw, wat een super idee! Hoe leuk dat je zelf de kleertjes moet naaien! De popjes zijn prachtig! Een leuk sinterklaascadeau voor mijn dochter, Emma is mijn favoriet, net zulke donkere ogen en haar als mijn meisje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Anna is prachtig ! Die zijn echt leuk. Proficiat.
  Mijn zoon (2 year) zou papa kunnen worden.

  Titi - belgium1860@skynet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Amai, zo prachtig! Zowel het verhaal erachter als de poppen zelf!
  Mijn 5jarige dochter en rasechte poppenmoeder Fleur zou ze allemaal wel willen... Maar als ik dan toch moet kiezen, zou Nora als eerste een plaatsje in ons huis krijgen.
  Samen met mijn zus en de dochtertjes van mijn broer zochten we net manieren om onze favoriete kleren van oma (die in mei gestorven is), te recyKleren. Er zullen dus zeker wat poppenkleertjes van gemaakt worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Amai! Kheb thuis al veel poppen de revue zien passeren, maar geen enkele zo mooi als deze! Een Lotta of een Nora zouden de perfecte kindjes kunnen zijn voor onze 2 meisjes van 6 en 8.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Wat een verrassende wending! Waar vinden jullie toch al die tijd en energie. Heel veel bewondering. Ik kies voor mijn dochtertje de Lotta pop.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Prachtige popjes... ik val helemaal voor Lotta. En mijn drie meisjes zullen ze graag koesteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Dit is, waw, sprakeloos. Ik was geen gelukkige poppenmoeder wegens gebrek aan kleertjes, altijd al gepland om zelf kleertjes voor mijn donchters popje te naaien. Met jou handleiding en op maat gemaakt... als ze niet via het winnen in huis komt, dan via centjes! M'n kleine meid heeft licht ros haar, dus ik kies voor Lotta!

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Sofie Verachtert20 oktober 2016 om 10:14

  Zo een leuke poppen! Mijn dochter heet Anna, dus pop Anna is een perfecte match!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Telkens weer een zot maar ongelooflijk schoon idee, amai! Ik zou mijn poppenminnende nichtjes een geweldig kado kunnen geven... dus doe ik heel graag mee met deze wedstrijd! Fan van de war donkere popjes, als tegengewicht voor al dat blonde-roze uit de winkel... ik laat de nichtjes kiezen als ik win!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Wat een mooie poppen en wat een leuk idee om zelf voor deze mooie dames een outfit te maken!
  Dit zou voor de dochter van een vriend van ons een geweldig Sinterklaascadeautje kunnen zijn.
  Ze is heel creatief en vind het leuk om zelf dingen te maken.
  Nu hebben haar vader en zij een zeer moeilijke tijd achter de rug en ze hebben het niet breed.
  Zo'n mooie pop kunnen winnen zou heel leuk voor haar zijn. Ik denk dat ze Lotta wel zou koesteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Maar, waar was die machine nu voor???

  Afijn, weer een geslaagd project :) Gefeliciteerd! Ik loot graag mee voor Liu!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. met 3 dochters een super idee hier
  maar wat een mooie gezichtjes dat ze hebben
  naaien van kleedjes een uitdaging die ze zonder morren gaan aangaan se

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Wat leuk dat jullie alweer een nieuw initiatief hebben. Poppen.... wie had dat gedacht! Ik ben trouwens ook heel benieuwd naar de machine die jullie hebben staan, wat je daar mee kunt maken. Ik heb zelf een meubelmaker als man, dus ben (inmiddels) gek op hout en houten speelgoed. Ik krijg dus al allerlei visioenen van een machine die houten dingen maakt (maar misschien heb ik niet goed gelezen...).
  Mocht ik de gelukkige zijn, dan zou ik de bruine pop nemen. Er zijn al genoeg blanke popjes op de markt.
  veel succes met dit nieuwe initiatief. dat het maar net zo'n succes mag worden als de stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Ooooh die sproetjes van Lotta! Bij deze heb ik een missie: kei hard scoren bij mijn metekindje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Oh zo mooi! Tijdje geleden lang op zoek geweest voor het petekindje naar een mooie pop. Uiteindelijk maar de typische pop gekocht. Het zou fijn zijn als onze mete- en petekindjes bij ons met zo'n mooi popje zouden kunnen spelen. Ik vind ze allemaal mooi, maar Liu is hier favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 131. AMAAIII ECHT zo schoon jong was meda :)), ik wil zeker kans wagen op dit popje en anders ga ik er binnekort één moeten kopen zowiezo. Ik ga zelf kiezen en ga voor de Lotta... als ik de dochter zou laten kiezen is de verrassing eraf en dat zou zonde zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Wow wat een geweldig idee en wat een mooie sprekende poppen! Ik ga voor Anna omdat ze op onze dochters lijkt. Wat een goed idee voor onder de boom!

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Wat een leuke popjes!! Ik waag mijn kans. Anna voor mijn dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. hoe origineel! Wij wagen onze kans voor Nora! Ik heb nog wel enkele restjes Cactusstof van de eerste editie, met mooie felle kleurtjes die er perfect bij staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Met drie kleine lieve meisjes in huis is één 'Lotta' toch echt wel niet te veel... Fantastisch die popjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Waauw, ik zal heel eerlijk opbiechten dat ik zulke poppen altijd een beetje 'scary' heb gevonden (ergens iets misgegaan in mijn peuter/kleutertijd? :-) Maar deze poppen (en da's echt niet gelogen) vind ik er nu echt heel lief en mooi uitzien!! Ik heb zelf een zoontje maar mijn nichtje is gek van poppen én ze wilt heel graag leren naaien bij haar tante duuuuus ik doe met veel plezier mee en hoop op zo'n geweldig Sintcadeautje voor haar. Oh ja Anna lijkt wat op haar maar Liu vind ik eigenlijk ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Dit project moést vanonder het stof gehaald worden. Topidee! Wegens het gebrek aan meisjes in ons huis zou ik maar al te graag dit popje aan mijn nichtje geven en samen met haar aan de slag gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Ik ben al enkele weken aan het uitzien voor een eerste pop voor mijn anderhalf jarige dochter. Lijkt me leuk om dit jaar in haar schoentje te steken. Superdankjewel! Bij deze heb ik DE pop gevonden. Zou geweldig zijn mocht ik ze winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Oeps ben ik vergeten een voorkeur door te geven. Ik ga voor Lotta of Liu. Moeilijke keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. ze zijn allen mooi en moeilijk om een keuze uit te maken. Ik verkies Lotta.
  Ze heeft een prachtige haarkleur. Bijna dezelfde als mijn kleindochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Amai, jullie blijven maar komen met originele ondernemersideeën! Ik ben heel lang poppenmama geweest, maar nu laat ik de winst toch graag aan iemand anders. Ik kon alleen niet laten om hier toch even een bewonderende reactie na te laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Wat een leuke popjes! Ik zou graag mijn kans wagen voor de Lotta, die met groot genoegen zal geadopteerd worden door mijn dochter Lotte.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Wauw, wat een leuke collectie poppen! Ik ben fan van de Lotta, waar ik een nichtje heel blij mee ga kunnen maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Ooooooooooooooooh, zo mooi! Instant verliefd :-) Ik wil graag de Anna, die sprekend op mijn dochters lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Wat een leuk doordacht concept! Ik hou van speelgoed dat meedere speelmanieren heeft. Mijn dochter zou heel blij zijn met pop Anna omdat haar beste vriendin Annna onlangs verhuisde en ze ze regelmatig mist. Veel succes met jullie poppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Prachtig! Ze zijn allemaal mooi, maar ik val als een blok voor Lotta met haar sproetjes! Ik zou ze hier aan de zonen geven....kwestie van tegengewicht te bieden tegen al het jongensgerief!

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Echt prachtig! Mijn eigen Norah van 10 heeft sinds kort de naaimicrobe te pakken en zou super blij zijn met zo'n Nora om te pimpen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Zo een mooi familieproject waar wij nu mee van mogen genieten. Mijn zoon zou het zeker leuk vinden om kleertjes te naaien en mijn dochter om voor het popje te zorgen. En ik denk dat ons nichtje ook met veel plezier zou helpen naaien. Ik heb een boontje voor Nora.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Oh zo mooi! Wij willen wel heel graag een popje winnen... Anna is mijn favorietje, maar ook de andere popjes zijn supermooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Wat prachtig zeg! Als ik dit mocht winnen, kies ik voor Emma!

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Wat een ongelofelijk mooie poppen! Ook het ontwerp voor de jurkjes echt geweldig! Ik doe voor mijn dochter heel graag mee voor de Liu pop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Wat een ongelofelijk mooie poppen! Ook het ontwerp voor de jurkjes echt geweldig! Ik doe voor mijn dochter heel graag mee voor de Liu pop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Wat prachtig zeg! Als ik dit mocht winnen, kies ik voor Emma!

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Ik vind Lotta heel erg leuk. En ik hou hem lekker voor mezelf en voor de kindjes die hier komen spelen... Wat een super leuk idee! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Dit is gewoon geweldig Prachtig! Jammer dat mijn dochter al 19 is, maar toch denk ik dat ze het nog geweldig leuk vindt! Mijn voorkeur gaat uit naar Lotta!

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Oooooh, graag Emma. Mijn dochter heet Emma. Ik zou graag, samen met haar poppenkleertjes maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Erg mooie poppen! Ik heb zelf nooit met poppen gespeeld, tot ik van mijn moeder mini-poppetjes en 'n lappendoos kreeg, toen hadden ze vrij snel 'n volle poppenkast. Het idee vind ik echt super leuk!

  Stiekem vind ik het dan wel weer jammer dat er niet 'n jongenspop bij zit. ;) Mocht ik er één winnen, dan zou ik wel proberen m'n mannen te enthousiasmeren voor 't naaien en wellicht dat m'n nichtje er later voor wil zorgen, want om haar nou door het huis te zien vliegen, dat vind ik dan weer 'n beetje zielig/zonde...

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Emma zou hier in de smaak vallen. Vooral omdat ze lijkt op mijn jongste dochter (dus ze zal wel van naam moeten veranderen als ze bij ons komt wonen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Wat een geweldig idee! Ik ga voor Liu - <3 rood met sproetjes - voor dochterlief van 2 jaar. Dat betekent zelf de kleertjes naaien. Ha! Enne...komen er ook jongenspoppen? Aangezien dochterlief onderdeel is van een meisje-jongentweeling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Superleuk gevonden! Aangezien m'n dochter net beginnen naaien is en nog steeds een grote poppenmoeder is, zou dit een super cadeau zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 161. oooh! Kei leuk zeg! Een pop voor de dochter en naaipret voor de mama! Onze keuze valt op Emma, omdat dochterlief haar het mooiste vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Wow, zo'n ontzettend tof en mooi uitgewerkt idee!! Geen idee of mijn zoon zich later niet te stoer zal vinden om met een pop te spelen, maar ik ben alvast fan van de sproetjes van Lotta.

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Onder de indruk van de grootsheid van je plannen. Hoe uiteenlopend dat je er toch in slaagt om ze te laten samenvloeien! Ps: ik vind liu de mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Wauw, wat een prachtige poppen. Mijn voorkeur gaat uit naar de Lotta, eindelijk een pop met mooie rosse haartjes en de sproetjes maken het helemaal af. Uit ervaring weet ik dat jullie stoffen inca sunset mauve en triangles blauw heel goed bij deze haarkleur gaan :-). Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Moooooooooi! Hier véél <3 voor Emma!

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Wat geweldig super gaaf om zo je dromen tot waarheid te doen brengen!! Dapper, grote proficiat! Wij doen graag mee met de give away en we hopen, in geval van winst, Lotta van harte welkom te heten in ons gezin. (waar ik nog nieuwsgierig naar ben, zag t volgens mij in de tekst niet staan...hoe groot zijn ze eigenlijk??)

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Tof een pop die alleen al schattig is om naar te kijken. Anna is een favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Oh hoe leuk. Mijn dochter wil graag ook naaien dus dit zou ideaal zijn. Ik denk dat ze popje Emma wel leuk zou vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Wat een GE-WEL-DIG project zeg!!! Hier zou Liu wel welkom zijn en we zouden er een nichtje heel blij mee kunnen maken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Prachtig! Lotta is helemaal mijn favoriet... al was het ook al maar omdat het zo een mooie naam is!

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Wat een mooie poppen, je kan inderdaad in hun oogjes verdrinken! Maar Lotta met haar koperen lokken is helemaal een plaatje!
  (mijn oudste dochter is wat te oud voor poppen, mijn jongste te jong, ik denk dat ik Lotta maar voor mezelf zou houden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Prachtig! Ook het verhaal hoe jullie er gekomen zijn!
  Ik heb 2 grotere jongens én een babymeisje! Ik zou het geweldig vinden om zo'n mooi popje aan mijn popje te kunnen geven. Nu is ze nog wat klein, maar in haar kamertje zal het alvast niet misstaan! Onlangs kwamen 2 meisjes op bezoek en een van hen maakte de bedenking 'hier is niks om te spelen voor meisjes' (tja, ik ben nu echt wel voor 'uniseks' speelgoed, maar het lijkt wel aangeboren, de speelgoedkeuze...). Daar moet, met mijn eigen babymeisje, snel verandering in komen! We kiezen hier voor Lotta.

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Wow, prachtige poppen en supertof project! Lotta is mijn favoriet met die schattige sproetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Jullie zijn super ondernemers! Dikke proficiat ! Win een jarige in december ....

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Ooooh, zo'n schone poppekes. Ok, mijn jongens zijn daar niets mee (als je al 8, 11 en 13 bent zijn popjes niet meer 't speelgoed waar je mee speelt), maar gelukkig is er hier ook een klein meisje in huis. En Anna met haar mooie blauwe oogjes zou een superleuk vriendinnetje voor Niene zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Als zonenmama waag ik mijn kans vr mijn nichtje. Ik ben fan van Nora of Emma. Heel leuk initiatief en veel succes ermee !

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Wat mooi!! Ik waag mijn kans, mijn dochter vindt Emma en Lotta het mooiste. Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Prachtig! Zo'n schattige gezichtjes. Mijn dochtertje van zes vraagt me al enkele maanden om te leren naaien, en dit is gewoon het perfecte beginnerproject!

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Ik kies voor Liu voor mijn metekind. Voor zij de pop krijgt wil ik er zelf even van genieten, wat kleertjes naaien.
  Ik zal ze dan nog niet te rap in haar zicht mogen zetten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 180. Zo lief en schattig, net zoals mijn jongste dochter Nora! Een Nora voor haar zou geweldig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Zo leuk! Met Emma zal mijn dochter heel blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Amai, weer zo'n mooi project van jullie. Ons dine zou hier heel content mee zijn, helemaal in de ban van poppen. Emma zou ze geweldig vinden, maar ook lotta en de anderen. En dan het zelf naaien van kippenlevertjes, hoe leuk. Hier vraagt ze al zo lang naar. Het zijn echt mooie poppen, zoveel mooier als de poppen in de winkel die van alles kunnen. Veel succes nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 183. Wat een toeval, onze jongste is sinds vorige zaterdag gebeten door het maken van 'barbiekleertjes'. Dat deed ze samen bij haar vriendin met het boek 'Ik maak zelf pommenkleertjes' van Davidsfonds. Maar als ze deze prachtige kindertjes zou zien die ook nog eens kunnen staan. Ik denk dat ze dan voor één keer wel zou weten wat te vragen aan de Sint. En weet je wat, ik vertel het door aan alle mama's van haar 'kliek', we zijn elk jaar hopeloos op zoek naar een toffe verrassing voor de Sint!
  Eentje winnen mag natuurlijk ook :-)
  Als we voor de naam gaan, dan wordt het Anna (is toevallig Lucia haar tweede naam), als we voor de looks van ons Lucia gaan, dan wordt het Emma en als ik voor de schoonste meid ga, kies ik Liu!

  BeantwoordenVerwijderen
 184. Wow, je weet me steeds weer te verrassen! Wat een mooie poppen. Mijn dochter (6) speelt nog graag met de poppen en zou graag de poppenkleertjes samen met mij maken, helaas niet zo goed in zelf een patroontje maken.... Maar dit zou echt een prachtig kado zijn! We duimen
  Ik vind Emma heel goed bij haar passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 185. Oooooooooooh, zo mooi! Hier zijn 2 poppenmoedertjes die dat geweldig mooi zouden vinden. Zo leuk zulke verschillende poppen. Met een wat realistischer lichaamsbeeld ook, waarvoor nu alvast grote dankbaarheid! Geweldig dat jullie dit op de markt brengen! Er mag hier thuis wel wat meer diversiteit in de poppensamenleving. Dus ik ga duimen voor Nora voor mijn meiden.....

  BeantwoordenVerwijderen
 186. Mooi! En een perfecte timing want hier komt Sint-Maarten op 11 november. Ik ben er van overtuigd dat dochter Kaat snel overtuigd zal zijn om één van deze zalige poppen op haar briefje voor de Sint te kleven! Als ik echt moet kiezen, dan ga ik voor Anna...

  BeantwoordenVerwijderen
 187. Oooh wat zijn ze zooo prachtig!
  Ik zou heel graag Anna willen winnen voor onze kleine Robin. Robin is de dochter van mijn lievelingsnichtje die 2 maand voor mij is bevallen. Wij hebben samen de naaimicrobe gepakt en zo gaat zij het ook kunnen doorgeven naar haar prachtige kleine versi Robin! Ik duim alvast voor een leuk Kerstcadeautje voor deze lieve meid!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 188. Wat een super idee! En wat een mooie uitvoering! Ik zou heel graag een Lotta winnen voor mijn dochter (en poppenmoeder!) Minne. Ze gaat er super blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Charloewie & Mistengette20 oktober 2016 om 23:41

  Wat zijn deze mooi!!! Natuurlijk maak ik graag kans op één van deze wondermooie poppen. Een paar dagen na Sinterklaas wordt mijn kleine meid al twee... Ik zou kiezen voor Lotta. Zowel haar haarkleur, sproetjes als naam deden me onmiddellijk denken aan Pipi Langkous. Een beetje van Pipi's magie wens ik trouwens zowel m'n zoon als dochter wel toe!! :-) Nogmaals... Wauw... Proficiat ook... Dit is niet min als 'start' voor het waarmaken van bestofte dromen...

  BeantwoordenVerwijderen
 190. Nog rap op de valreep wil ik meedoen , ik vind ze allemaal heel leuk. twijfel nog tussen sproeten Lotta of mooie Nora. Ik ga voor Nora. Metekind van manlief en nichtje van mezelf naait en spelt met poppen... wat moet er nog meer gezegd worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 191. wat een mooie popjes!
  Ik doe ook snel nog mee! Ik ga voor de mooie liu voor dochter 2 en de prachtige Lotta voor dochter 1!!

  BeantwoordenVerwijderen
 192. Waar blijf je het halen Naomi! Ons metekindje zou superbij zijn met Anna. Mijn 3 zonen zie ik er helaas toch niet gelukkig van worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 193. Ik zou ook nog graag meedoen aan deze give-away! Ik vind ze allemaal om ter mooist, maar mijn favoriet gaat uit naar de Lotta, omdat mijn dochter Lotte heet.
  bedankt voor deze give-away!
  groeten, Marieke
  marieke-en-dirk@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 194. Zo mooi zeg.
  Ik heb hier ook een klein poppenmoedertje.
  Maar kleedjes maken, dat zal nog voor de mama zijn.
  (2 vliegen in één klap)

  BeantwoordenVerwijderen
 195. Prachtig! Hopelijk ben ik niet te laat voor de give away. Anna zou zeker het beste vriendje worden van ons klein poppenmoedertje...

  BeantwoordenVerwijderen
 196. Waauw! Schitterend idee! Anna zou hier zeker in de smaak vallen! Annelies I

  BeantwoordenVerwijderen
 197. Oh, wat mooi! Kan ik nog meedoen?
  Ik val voor de blauwe ogen van Anna, net zo blauw als de kijkertjes van mijn dochtertje(smelt).

  BeantwoordenVerwijderen