maandag 2 december 2019

Over winterse verlangens, een nieuwe hybride collectie en een prijzenpot om U tegen te zeggen!

De dagen worden weer stilaan korter en de eerste vries legt reeds af en toe een wit glinsterend laagje over de ochtendlijke velden.
De winter doet zijn intrede. De winter met zijn korte donkere dagen, kale takken en mistige ochtenden, maar ook de winter van gezelligheid in de lucht, warme fonkelende lichtjes achter de ramen, feestelijk samenzijn met geliefden én knuffelzachte kleding. Dat is nu precies alles waar deze familie naar heeft uitgekeken!

Doordat we vorig jaar in de kerstvakantie zijn verhuisd en Kerst een keer hebben overgeslagen hebben we een jaartje langer op de kerstperiode moeten wachten. We hadden hier allemaal écht zin in typische en vrolijke winterdingen. Het zal u dan ook vast niet verwonderen dat onze kerstboom al staat te fonkelen én dat onze kinderen het gevoel hadden dat de kerstboom was gekrompen! LOL! Geheel tegen mijn principes trouwens, die kerstboom zo vroeg op het jaar.  Dat ding komt normaal gezien niet van de zolder tot de Sint is gepasseerd, wat alleen maar bewijst dat de drang dus wel écht heel groot was, maar dat geheel terzijde! Het gemis aan gezelligheid heeft dus ook een beetje invloed gehad op deze wintercollectie.

Met dit alles op de achtergrond is het weer hoog tijd om jullie onze, zo-vers-als-pas-gevallen-sneeuw- wintercollectie voor te stellen.

Het is onze allereerste hybride collectie geworden waar 5 verschillende stofkwaliteiten elkaar ontmoeten in een spel van zacht en grof, vrolijk en sober, stoer en lief en dit alles in een mooi kleurig evenwicht met een knipoog naar de winter. Als zachte en gezellige kleurige stipjes in het donker.

We brengen jullie 2 corduroys met extra brede rib, één in een frisse en één in een winterse kleur. Corduroy die gelijktijdig streelzacht is door de dikke textuur en lekker grof oogt door het brede lijnenspel waar uitstekend mee gespeeld kan worden in je creaties.
Daarnaast 5 speelse en winterse prints op onze french terry, uiteraard met bijpassende uni kleuren en boordstof.
Er zijn deze keer ook weer 2 canvassen van de partij. Een vrolijk, perfect combineerbaar exemplaar en een sober maar feestelijk exemplaar. Ideaal om leuke tassen mee te naaien voor onder de kerstboom of gewoon, zomaar, om uzelf te plezieren!
Ook brengen we 2 soepele viscoses voor je perfecte feestblouse of jurk.
Last but not least kan je ook een zachte en licht rekbare, rijkelijk ogende, machine wasbare hoogpolige knit met een fake fur feel verkrijgen in een allerliefste tint roze. Ideaal voor kraagjes, jasjes, voeringen en streelzachte sweaters. Dat was een hele mond vol!

Kortom, wij zijn helemaal klaar voor de winter!

Voor een schone locatie om een fotoshoot te houden hoef ik nu niet meer ver te rijden.
De vele mooie plaatsen die Limburg rijk is zijn gewoon allemaal het ideale decor. Ik voel me soms ook nog gewoon op vakantie in Limburg!
Soms rij ik 's morgens langs een veld met sierlijke laaghangende slierten mist en een opkomende zon achter donkergroene dennen en dan kruis ik in gedachten weer een nieuw plaatsje aan.
Deze keer reden we naar Hechtel. Met zandduinen, heide, dennen- en loofbomen allemaal op een steenworp van elkaar een gevarieerd decor. 

We gaan van start met deze stevige Corduroy met extra brede rib in een supermooie kleur al zeg ik het zelf! Hij heet Sable brown, maar heeft ook rood, en zelfs een tint blauw in zich waardoor hij in veranderlijk licht weer wat anders van kleur lijkt.. Weer zo'n moeilijk definieerbare kleur en ook heel moeilijk om weer te geven! De meeste winkels hebben reeds stalen in de winkel dus kan je altijd al eens even gaan kijken hoe de kleuren er in het echt uit zien. 

MOUNTAINS - ORION BLUE - FRENCH TERRY + MATCHING RIBBING & SOLID FRENCH TERRY
Een echte jongensprint kon niet ontbreken, maar misstaat menig stoer meisje ook zeker niet! Deze 'Mountains' is een speelse maar niet té opvallende print waardoor hij het ook goed zou doen op een mannenlijf.

SOLID COLORS - FRENCH TERRY
ORION BLUE
SABLE BROWN
BLACK

Onze eerste Canvas is eerder sober! Gewoon het perfecte materiaal voor tassen, maar die staan dus nog op mijn 'To-Sew-Lijstje. LOL. We maakten er eigenlijk alleen maar kledingstukken uit en dat kan natuurlijk ook. Een stevig jasje of broek kan ook prima. De lijntjes zijn in koper geprint voor nét dat ietsje meer!
LEAVES - VISCOSE -  BUCKSKIN YELLOW
THREE LINES WITH COPPER - INDIA INK BLUE - CANVAS
De kleuren van deze 'Leaves' zou je eigenlijk ook in het echt moeten zien. De ondergrond is oker oranje achtig en de blaadjes erop zijn in een hele mooie bruinachtige tint en donkerblauw natuurlijk. Een frisse toets in de collectie en heel goed combineerbaar met bijvoorbeeld de 'Three lines'
LEAVES - RAYON/VISCOSE - BUCKSKIN YELLOW
THREE LINES WITH PEACH - INDIA INK BLUE

In deze collectie zit dan ook zo'n super zacht en bijzonder stofje. Het heeft wat een fake fur feel en je kan het 'mits voorzichtigheid natuurlijk' wassen in je wasmachine! Het is een wat prijzigere stof maar zelfs met een heel klein stukje kan je je outfit nét dat ietsje meer geven. Een zacht mutsje voor je baby of een los kraagje op je jurk, bloesje of jas geeft onmiddellijk een rijkelijk, warm en feestelijk gevoel.
SPECIAL FABRIC - LONG PILE KNIT - TENDER PINK


We naaiden deze keer in een recordtempo (echt waar, niet normaal) deze collectie in elkaar. Op een weekje tijd was het beklonken en daar waren we stiekem wel trots op. Dat lijstje met wat ik nog allemaal van plan was om te maken denken we wel even weg! LOL.  

Voor deze collectie gebruikten we deze keer geen quotes of woorden om alles bij elkaar te brengen, maar een eenmalig nieuw SYAS logo. Het is een statement, een filosofie die we verder stap voor stap willen uitbouwen. Het betekend eigenlijk eenvoudig gezegd 'Hoe je het ook draait of keert, het past altijd' 
We willen met onze collecties een volledig verhaal brengen met stoffen die goed combineerbaar zijn in veel richtingen, zodat je je garderobe kan uitbouwen, aanvullen of vervangen waar nodig zonder dat je voor een complete make-over moet gaan. Zeker voor kinderen. We houden dan ook zo veel als mogelijk rekening met de voorgaande kleuren zodat je ook over de grenzen van de collecties op zich heen kan gaan mixen en matchen. 

Hier in de bossen liggen de prachtigste dennenappels. Zo'n mooie en grote exemplaren en in alle vormen en kleuren. Ze ruiken ook heerlijk harsachtig en in de zomer hoor je het geluid van duizenden dennenappels die zich openen in de warme zon. Een fascinerend geluid! Het past bovendien ook heel goed bij de winter, zo'n dennenappel, en is een toegankelijk en dankbare vorm om mee te spelen. Door de verschillende kleuren die er in verwerkt zijn kan je hem ook goed combineren. Leuk voor baby wear maar ook een eenvoudige sweater of jurk doet deze print recht. Het heeft gewoon niet veel nodig en dat is zo af en toe ook wel eens fijn nietwaar?!
PINE CONES - CAMEO BROWNISH PINK  - FRENCH TERRY + MATCHING SOLIDS & RIBBING



CORDUROY - EXTRA WIDE RIB - TRELLIS BLUE & SABLE BROWN
Ik naaide zelf 4 jassen voor deze collectie en echt, dat doe ik het liefste. Het geeft ontzettend veel voldoening en wordt ook het meeste gedragen omdat dat minder gewassen wordt en maar van het haakje te pakken is. Mijn luie zelve is dan wel weer tegen te ingewikkelde exemplaren dus vereenvoudigde ik in dit geval het patroon. Welke patronen we gebruikten en hoe we dat precies deden, dat vereenvoudigen, deel ik een dag voor de lanceerdatum hier op de blog mee. 
Dan maak ik weer een handige lijst met patroondetails voor uw aller gemak!
Een zacht vrolijk stipje in het donker...
BOUQUET FLOWERS - INDIA INK BLUE - CANVAS
SPECIAL FABRIC - LONG PILE KNIT -  TENDER PINK
CORDUROY - SABLE BROWN 
 CLOTHES HANGER - KIDS - COPPER WITH CLIPS
ALSO AVAILABLE IN THE SAME  KIDS SIZE WITHOUT CLIPS


In onze mailbox kregen we herhaaldelijk de vraag of we ook geen kleine koperen kapstokken konden voorzien. We lieten dus 2 mooie en nieuwe kwalitatieve kapstokken voor kinderen produceren. Eén met knijpers en één zonder. Zo kan je al je kinderkleding mooi opbergen én mooi presenteren. Ze nemen bovendien heel weinig plaats in beslag en hebben een ideaal formaatje.
Onze tweede canvas is een vrolijk en kleurig exemplaar. Seizoensloos bovendien en te combineren met écht alle kleuren uit deze collectie. Je kan gewoon geen foute combinatie maken.


HONEY YELLOW - FRENCH TERRY + MATCHING RIBBING
SNOW DOTS - HONEY YELLOW - FRENCH TERRY + MATCHING RIBBING & SOLID FRENCH TERRY
Die eerste sneeuwvlokken in de winter. Dat is mijn klein gelukske.
Wakker worden en nog voor dat je de gordijnen hebt open gedaan weet je het al. Het heeft gesneeuwd. De wereld is gedempt, en traag en zacht en romig. Ik hoop dus elk jaar op sneeuw en zon in mijn hart. Al is het maar voor 1 dag...
Dit tweejarig mannetje, echt, smelt.
BACKPACK - BOUQUET FLOWERS - INDIA INK BLUE & CORDUROY TRELLIS BLUE
Een haas in het veld, dat is winter.

HARES - FRENCH TERRY - SABLE BROWN + MATCHING RIBBING & SOLID FRENCH TERRY
Deze sweatervest is één van m'n meest geslaagde maaksels van deze collectie al zeg ik het zelf. De vest is compleet en dubbel gevoerd. Van binnen gebruikte ik een tussenlaag van gerecycleerde ganzenveren om hem extra warm te maken en van binnen aan het lijfje en de kap een zwart fake schapenvachtje. Het is een vest waar hij zo mee buiten kan wanneer de temperaturen rond het vriespunt liggen. 
DEER - FRENCH TERRY - TRELLIS BLUE + MATCHING RIBBING & SOLID FRENCH TERRY


Dan zijn we al weer toegekomen aan onze laatste print. Een stoer mannetjeshert op een frisse kleur. Herten zie je hier ook nog vaak en mijn hart springt telkens op wanneer ik er ééntje spot in het wild.
Krachtig en vrij. Precies dat wat wij allen willen zijn!

Uiteraard moet ik weer dit team van kids bedanken voor hun moeite en Paula en Debora voor de naai inspiratie en de moeite en hulp tijdens de verschillende dagen van naaien en shooten. Het is leuk maar ook ontzettend hard werken. Lange dagen, vroege uurtjes, weinig slaap en nog minder tijd voor het gezin! Wij zijn ons daarvan bewust! Een dikke dankjewel dus!
Het was een ontzettend lang rijtje aan foto's, I know! Je weet wel, keuzestress enzo. Lastig beestje!

Goede en leuke gewoontes zijn er om aan gehouden te worden nietwaar. Daarom hebben we weer een leuke prijzenpot gemaakt. Je kan weer 3 waardebonnen van 200 Euro in de wacht slepen. Daarbovenop krijgt elke winnaar nog 2 setjes kinder kleerhangers cadeaux. Eéntje met knijpers en ééntje zonder. Daarbovenop ook nog een pattern notcher en een setje patroonhaken. Alstublieft!

Je kan vanaf VANDAAG hier weer kans maken op zo'n prijzenpakket!

Vanaf morgen ééntje op Instagram
Vanaf morgen ééntje op Facebook.



Wat moet je doen om deel te nemen?
Niets moeilijk! Een berichtje achterlaten onderaan deze blogpost is voldoende. 

We spreken af over 3 weken. Op donderdag 19 december trekken een winnaar. Je kan tot 19 december deelnemen tot 10 uur.
Vrijdag 20 december liggen de stofjes in de winkelrekken. Eén dagje voor de winter officieel begint en nog nét op tijd voor de feestdagen




+
+
 VEEL SUCCES!
X, Naomi


581 opmerkingen:

  1. Oehhhhh mooiste collectie ever. Dat gaat pijn doen aan mihn portemonnee 😊 behalve als ik win natuurlijk 😍😍

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What an awesome collection and what beautiful outfits.... I particularly like the jackets. Simply beautiful

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gobsmacked. Again. And again. And again. Jullie zijn echt zo de max!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh weer zo veel moois! Die corduroy ❤️ Daar gaan we natuurlijk voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Whaauw. Ik wil alles. Dit is niet normqal. Zo schoon. Proficiat!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zijn ze weer gaaf!!! Dat wordt weer keuzestress 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh WAUW �� Echt prachtig weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh my god.... Dat wordt weer een aanslag op mijn bankrekening.... Zo schoon allemaal!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik word telkens zó goed gezind van jullie collecties!! Veel ❤️ voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Belinda Christen2 december 2019 om 22:54

    Prachtige stoffen en mooie patronen. Ik ga vast sparen ������

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fingers crossed ��! Ik zou hier zo zot content mee zijn! Schoonste kerstcadeau dat je kan krijgen! Prachtige collectie alweer. Fan van zowat alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Weer zo mooi! Ik ga er morgen nog eens uitgebreid naar kijken, en nog eens, en nog eens 😂

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw wat een prachtige collectie weer! Zoveel inspiratie voor prachtige kleding voor mij en mijn dochtertje! Dat wordt weer veel naaiplezier! Helemaal als ik zou winnen natuurlijk ��

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Waw!! �� Super collectie! Zoveel leuke projectjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Fantastisch weeral! Fan van het 1e uur! Dit zou ik graag ook eens winnen! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh wauw, na iedere collectie denk ik: het kan niet mooier! En dan is het jullie nu alweer gelukt, wat een prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wauw!!! wat prachtig allemaal. ik kan bijna niet kiezen..... dat wordt wat 20 december. bedankt voor alle inspiratie hier. groetjes saskia jordens

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw, die brede rib erbij! Keuzestress ....ja , dat kennen we inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh weeral een heerlijke collectie, ik weet al wel iets voor op mijn kerstlijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Zo mooi! Alweer een collectie waar je hebberig van wordt. Zo tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ma jonges..hoe doen jullie dit toch steeds?! Weer één voor één toppertjes!! Ook hier van keuzestress enzo.. 😍🤞

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw, opnieuw prachtig! Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Over de kwaliteit van deze stoffen hoef ik geen bevestiging meer, als ik zou winnen krijg ik heel graag bevestiging!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Weer heel mooie stoffen en weer super gepresenteerd! Dat wordt weer moeilijk kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw! Ik weet wat ik wil voor kerst!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Zo mooi weer! En jullie foto's zorgen ervoor dat ook de printjes waarmee het geen liefde op het eerste gezicht was weer overtuigen ♡ Prachtige inspiratiebron ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  27. geweldig, heerlike stofjes, daar wordt ik hebberig van...

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Al die prachtige jassen in een al even prachtige stof doen me m'n zelfgemaakte jassen angst bijna overwinnen! Nu nog zo'n bon winnen en ik ben helemaal overtuigd!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Prachtig! Wat fijn dat alles zo mooi samen past, en ook aansluit op vorige collecties.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Leuk dat er deze keer ook ribfluweel bij is!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een pracht, steeds weer opnieuw ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Waar halen jullie toch telkens weer die inspiratie 🍀 Oooooh die herten 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Oh my goodness, what a beautiful collection!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ooooh, zo prachtig allemaal alweer! Ik heb al duizend ideeen! Supermooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mijn hart maakt weer een sprongetje, ik wil vooral graag een broek voor mezelf in die heerlijke corduroy! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Naomi hoe mooi is dit weeral! Die dennenappel, dat geluid waarover je vertelt... Die ribs en die prachtige fleurige bloemen op canvas... waaaah! Proficiat! En het moet gezegd: prachtige foto's en modellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Oh wauw! Weer zo heerlijk die collectie! Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een mooie collectie! Hebben hebben hebben !! 🤓💖

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Smelt... en dat ondanks de kou buiten...

    BeantwoordenVerwijderen
  40. En elke keer denk ik 'bij de volgende collectie ga ik mij wat inhouden', en dan komen jullie weer af met veel te veel schoons ��. Well-played, you guys!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Die haasjes....Die herten....Die dennenappels....Die bloemen. Ik wil weer alles��

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Jullie deden het weer. PRACHTIGE COLLECTIE!!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wauw wauw wauw weer moeilijk om te kiezen, moest ik onbeperkt budget hebben kocht ik van alles wat.2

    BeantwoordenVerwijderen
  44. O wauw, hiervan gaat mijn hart sneller slaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Oe lala! Wat veel moois! Dat wordt moeilijk kiezen....

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wauw Naomi wat een prachtige collectie alweer. Nu al zin in 20 december ��

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wauw! Wat mooi allemaal weer. Echt winters, maar zeker ook niet misstaand in een ander seizoen.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Jemig....wat ontzettend mooi weer... kan niet kiezen....

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Oh, nu al keuzestress!!! En een paar projectjes zullen -dankzij de curdory- een paar plaatsjes naar voor schuiven op de to sew lijst!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Proficiat met deze (alweer) geslaagde collectie! De stofjes uit de vorige zijn net verwerkt... dus... laat de nieuwe stofjes maar komen! De roze knit is mijn favoriet! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wederom een collectie met enkele pareltjes. dat wordt weer haasten om iets vast te krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hebberigheid alom! De rib en de gestreepte canvas zien er zo mooi uit!! Weer pareltjes, dames. Bedankt om mijn kerstlijstje te vullen hé! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Charlotte Vercruysse2 december 2019 om 23:38

    Zo'n mooie kleuren! Hoe blijven jullie het toch doen... Een dikke proficiat weer met deze prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ik val telkens in herhaling �� supercollectie weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Oh my, jullie deden het opnieuw, wat een prachtige collectie, proficiat! Ik begin alvast te brainstormen wat ik allemaal wil maken :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een fantastische collectie weer en de kleuren zijn ook geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Oh-oh-oh �� zoveel moois alweer!!! Wat zou ik graag winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Weer overdonderd, het to sew lijstje ineens weer een heel stuk langer. Proficiat, jullie doen het toch maar weer 😍.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Oh WoW! Opnieuw! Wat zou ik dit eens graag winnen, prachtige stoffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Ooooh waaaaaauuuuuuw, superknap weer zeg! Wat een prachtige foto's en prints weer ��������

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Verbluffend mooi! Die wintersfeer is goed gevangen. Ik kijk uit naar knusse avondjes, met buiten sneeuwvlokken en binnen een zacht ratelende naaimachine ��

    BeantwoordenVerwijderen
  62. oooooooh, om echt van weg te dromen! er zitten weer pareltjes tussen. de ideeën borrelen al naar boven ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Deze zijn zo zalig mooi! Ik zou weten wat gekozen, als ik win!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Komaan computer, loot er mijn naam uit alsjeblieeeeeeef!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Incredibly beautiful! Imagining all the lovely makes possible...

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Jessie Thielen-Schifferling3 december 2019 om 00:57

    Prachtige collectie! Lijkt me fantastisch te winnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Michelle Leijten3 december 2019 om 01:13

    Oh wow! Hele mooie collectie (weer). En die bloemen canvas... ik wil nu tassen maken, zo tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ohhhhh smelt.....wat een kleuren��. Nu al zoveel ideeën in mijn hoofd. Is het al 20 december.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Die kleuren en prints, alweer een collectie om van te watertanden. Ik doe heel graag mee met jullie winactie! Caro R

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Supermooie collectie. Hoe doe je het elke keer weer?

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Waauw! Dat ziet er weer supermooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Prachtig weer! Na de geboorte van mijn dochtertje 6 weken geleden eindelijk weer wat zin en tijd om achter de naaimachine te kruipen. Zou leuk zijn om de oudste twee eens te verwennen met iets nieuws, nu ze hun aandacht moeten delen��.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wow! Echt mooi! My favourite collection so far!

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Heel mooi. Zal weer moeilijk kiezen worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een prachtige collectie alweer. De keuze stress slaat nu al toe! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Oeh, weer alleen maar favorieten. Prachtige kleuren, zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Weer kandidaat om met zoveel mooie stoffen aan de slag te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Alweer instant verliefd op die pareltjes ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Prachtige collectie met hele mooie sfeerbeelden erbij. Al druk aan het bedenken wat ermee te maken. Knap hoe jullie dit toch iedere keer klaar spelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wauw, wauw, WAUW! Zoveel moois weer, gefeliciteerd! Mijn hoofd op volle toeren over wat ik zal maken voor wie. In de winkelmand gaan zeker de three stripes copper canvas en de sable brown french terry.

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Oooh, fan van deze collectie... Jullie toveren elke keer weer wat moois uit jullie goed.
    Ik hou wel van de groene corduroy en de bloemetjes canvas!

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Encore une bien jolie collection ! Pas certaine de gagner le concours, je commanderai une de ces merveilles !

    BeantwoordenVerwijderen
  83. OMG ik weet echt niet wat ik het mooiste vind: de foto’s of de collectie 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Prachtig weer �� die blauwe rib is favoriet voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Knap! Heel mooie stoffen weeral! Die groene ribfluwele jas ga ik ook zeker maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Prachtig weer! Ik ben vooral fan van de printjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Terug eeen prachtige collectie, de blauwe rib en de bloemetjes en de gele met stipjes. We gaan terug snel moeten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Weer een schot in de roos! Wat een prachtige stoffen. Kiezen zal weer moeilijk zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Maar waaw, zo mooi alweer ! Die brede rib, die dennenappels, die bergen, die herten, allemaal zo mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Jezelf weer over troffen. Prachtige collectie

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Jullie blijven mooie collecties maken ! Proficiat !

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Hier zit zoveel naar mijn goesting in, weer prachtig gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Oooooh en aaaaah, ik ga helemaal los gaan op deze collectie, die kleuren zijn weer zo mooooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Prachtig! In januari ga ik op naaiweekend dus dan heb ik eindelijk tijd voor uitdagende projectjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Oh my, wat prachtig. De vorige collectie liet ik even passeren maar dat gaat me bij deze echt I am niet lukken ������

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Dat zou heeeeel onwijs gaaf zijn om te winnen en vanalles moois te maken voor mijn kindjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Ik begin dan alvast weer te plannen he in mijn hoofd ❤️❤️❤️ prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Wat een prachtige collectie weer! Fingers crossed

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Prachtige stoffen en kleuren wederom! En nu volop gaan genieten van de gezellige lichtjes. Dat heb je verdiend. Dan kunnen wij weer genieten van de mooie stoffen! 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Gewoon echt prachtig!!! Ik hoop even mooie creaties te kunnen gaan maken!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  101. En alweer een topcollectie.. hoe doen jullie dat toch. Telkens is het keuzetress want ze allemaal kopen dat gaat gwn niet ��. Jullie mogen best fier zijn op jullie werk �� en wat een prachtige maaksel en combi's, perfect gewoon!!

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Prachtig alweer. Extra dan van de jasjes en helemaal blij met de corduroy. Topcollectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Oh wauw, die kleuren! Die corduroys! Helemaal mijn ding. Proficiat met deze prachtige collectie. ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Allemaal pareltjes! Ik weet dus nu al wanneer mijn koopstop gaat eindigen, haha. Goed gedaan weer dames!

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Heerlijk al die foto's, de inspiratie is een cadeautje op zich! Prachtige stoffen weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Wat een prachtige kleuren combi’s! Daar kunnen we zoveel kanten mee op. Ik ga alvast patronen uitzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Wauw mooiste collectie ooit
    Hier zou ik wel weten wat te maken
    Echt super
    Grote fan ��

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Dat wordt weer moeilijk om te kiezen! Zo mooie stofjes, prachtige modellen en toffe foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Omg, allemaal prachtig ���� de corduroys, bloemen, denneapples ���� fieuw!!! ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Weer helemaal mijn ding. Proficiat. Ik ga alvast wat sparen.

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Geweldig! Prachtige verschillende stoffen en heerlijke kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Mooie collectie opnieuw! Fingers crossed..

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Oh waauw! Supermooi alweer! Aftellen geblazen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Keuzestress kicking in! Fijn dat jullie er altijd iets nieuw mee doen, weer een superknappe collectie

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Oh ik ben alweer zooooo fan van de kleuren!! Topcollectie, yet again!!! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Wauw...wauw...wauw...

    BeantwoordenVerwijderen
  117. wooooohoooohooooh IK WIL ALLES!!! En met 4 kids in huis heb ik geluk want die hebben heeeeeel veeeeeel kleren nodig :) hun kledingkast is dan ook voor een groot deel syas! En ik droom al stiekem van zot mooie ontwerpjes let deze way 2 coole stofjes ������ liefde is syas

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Zotschoon! En veel te veeel! Dat wordt moeilijk kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Oh wauw weer! En herkenbaar van de kerstboom. Vroeger was ik heel strak dat pas na 5 december kerst versiering het huis in mag. Maar tegenwoordig ‘mag’ het vanaf eerste advent (tsja, Duitse invloed hier in huis zullen we maar zeggen). Dus onze kerstpiramide stond zondagavond alweer te draaien in de woonkamer.... heerlijk! Geniet van een mooie kersttijd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  120. ⚜️ Prachtige collectie weer
    ⚜️ Heerlijk dromerige plaatjes
    ⚜️ Lastig kiezen, eerst patronen bedenken voor canvas, French Terry of rib
    ⚜️ Maar winnen doe ik natuurlijk sowieso graag

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Wat een prachtige collectie weer! I love the corduroy ��

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Fantastisch weer. Ik was al verkocht bij die eerste curdoroy, wat een pracht kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Super mooie collectie ! Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Wauw! Opnieuw een topcollectie! ��������

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Oh wauw, zoveel moois om de dag mee te beginnen �� ik kan alvast beginnen denken wat te maken en in welk stofje ...

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Ohhh ik kan die speciale zachte stof al bijna tegen mijn wangen voelen! Wat een heerlijke collectie weer! Ik zie mijzelf al lopen in een trui met dennenappels er op ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  127. WOW! Ik krijg zoveel naai inspiratie van deze foto's !! Echt prachtig, gefeliciteerd aan het hele team :)

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Wauw weeral super mooi! Ik ben onder de indruk

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Whaaaauw!!!! Ik ben sprakeloos!!! Echt waar, elke keer ik jullie collectie ontdek ben ik zoooooo verliefd!! Echt mooi!!!!! Bedankt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Oh wow, wát een prachtige collectie! Ik wil alles wel...! Geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Aiaiai... wat hebben jullie er weer iets práchtigs van gemaakt! Heel erg mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Auuwww mn portemonnee!! Wat een leuke stofjes weer!!! Keuzestress.. echt.. nu al..

    BeantwoordenVerwijderen
  133. Auuwww mn portemonnee!! Wat een leuke stofjes weer!!! Keuzestress.. echt.. nu al..

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Wow, prachtig! Zo leuk zijn om te winnen en voor de familie mooie dingen te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Wat mooi! Dat wordt moeilijk kiezen....

    BeantwoordenVerwijderen
  136. Weer een collectie om met aan de slag te gaan. We kijken er naar uit 🙂

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Prachtig!!! Hiermee zou ik onmiddellijk aan de slag willen gaan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  138. love love love this collection! Always been a fan of your french terries/matching ribbing and threads. perfect for making pro looking outfits for my bub. But so in love with the chunky corduroys. I can't wait to get my hands on them, love the colours, so many ideas for myself and my son, and a newborn coming early next year. So looking forward to the release! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Prachtige stoffen, waar ik misschien net op tijd nog een paar prachtige kerstcadeautjes mee kan maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  140. Instant verliefd! Ik zal hier maar in gang schieten dat ik wat plaats gemaakt heb in m’n stoffenkast tegen de release... Prachtige kleuren en topcombinaties! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Prachtig! Jullie zetten keer op keer weer prachtige plaatjes neer. Keer op keer overtuigen jullie mij met jullie beelden. Sterk werk!

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Mooie collectie, mooie plaatjes, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Wauw wat een mooie collectie, weeeer!

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Ongelooflijke mooi weeral. Wat een fantastische kleuren weeral. Ik krijg al naaikriebels als ik het zie.

    BeantwoordenVerwijderen
  145. <3 Daar waag ik kraag mijn kans voor!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  146. Perfect om nog een paar Feestoutfits mee te maken ��. Proficiat met alweer een prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  148. Weer een hele mooie collectie! Prachtige locatie ook. We zijn er net zelf gaan wandelen. Een echte aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Jaaaa super mooi weer!!!! Zo mooi die kleuren die warm en tegelijkertijd ook koel zijn. ♥️ Natuurlijk maak ook ik graag weer een kansje!

    BeantwoordenVerwijderen
  150. Schitterend ! De kinderen, de foto's én de stofjes natuurlijk. Gerda De Backer

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Wauwie ♡ Helemaal SYAS en toch weer zo anders!
    Proficiat met jullie nieuwste collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  152. OMG, hoe prachtig is dit! Ik kan gewoon niet kiezen en snap niet hoe jullie er telkens in slagen om de vorige collectie te overtreffen. PRACHTIG!

    BeantwoordenVerwijderen
  153. Wauw!!! Het is weer prachtig... zucht... En wat een leuke nieuwe fotomodelletjes heb je erbij! Ik maak graag kans maar het wordt nog een hele toer om te kiezen!
    Liefs Ivon

    BeantwoordenVerwijderen
  154. Weer prachtige stofjes. Heb weer het gevoel dat ik alle stofjes wil.

    BeantwoordenVerwijderen
  155. Every collection is better than the last. Such lovely colors and examples used for inspiration!

    BeantwoordenVerwijderen
  156. Schoon, schoner, schoonst! Wat een zalige kleuren en prints weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  157. ja, kiezen gaat weer niet lukken, ... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  158. Oh waw! Nog nooit zo veel zin gehad om teruyte beginnen naaien! Jullie creaties zijn dan telkens ook zo inspirerend!! Ik ben helemaal weg van de combi bloemetjes ribfluweel <3 <3 <3

    BeantwoordenVerwijderen
  159. Wauw, hier ook keuze stress, want wat zijn dit weer mooie stoffen! Ik word er elke keer weer vrolijk van!

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Het zijn weer stuk voor stuk pareltjes. Wat een ongelooflijk knappe collectie! En prachtig in beeld gebracht. Chapeau.

    BeantwoordenVerwijderen
  161. Ooh prachtig! Weer helemaal verliefd! Ik kan niet wachten :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  162. Dit is echt één van jullie mooiste collecties, echt zalig! En ik wil alles!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Waaaauw, superknap! Dat wordt moeilijk kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  164. .. in love 🥰 zo mooi! heel dikke danku voor deze mooi realisatie in alle opzichten! en kijk hoeveel blije mensen 😊😘

    BeantwoordenVerwijderen