vrijdag 14 september 2018

Schenk uzelf een glaasje in en vier met ons de voorstelling van de nieuwe SYAS herfstcollectie! Santé!


De vrolijke echo's van spelende kinderen op volle speelpleinen, het geluid van trekkende eenden naar het zuiden en de lokroep van avonturen in het bos.
De laatste zachte gouden zonnestralen van het jaar en de frisse geur van vers gevallen regen op knisperende bruine bladeren. Dat is herfst!

Het is een jaargetijde waar de natuur altijd weer die bijzondere metamorfose ondergaat en die ons met z'n kleurenpracht naar buiten lokt. Een onuitputtelijk bron van inspiratie! De bomen laten hun zaden los en de verzameldrang bij onze kinderen is dan groot! Ik geef toe, ik raap ook nog gerust, zonder blikken of blozen, een mooi blad of welgevormde tak van de grond en ben ook blij als een kind wanneer de eerste bolsters van de kastanjes de fietspaden onveilig maken! :D

Het is hét moment waar ik naar gezelligheid snak! Een cake in de oven, een tas thee bij de hand en het snorrende geluid van de naaimachine. Meer moet dat niet zijn. Daar word ik nu gelukkig van!

Bij het nieuwe seizoen hoort ook een nieuwe collectie! Eéntje in de Playtime reeks. De vijfde alweer! Voorgesteld door kinderen maar zeker niet alleen voor hen! We introduceren ook een nieuwe stofkwaliteit: een fantastisch te verwerken katoen gabardine twill die beter bij de koele seizoenen aansluit met een groot draagcomfort en die wat kreukvriendelijker is. Niet onbelangrijk! Dun genoeg om soepel te vallen en met z'n 130 gram dik genoeg om ongevoerd te verwerken. Daarnaast brengen we ook 2 bijpassende veters in bruine, koperen en bronzen tinten om je outfit net die finishing touch te geven. Kortom, we hebben alles in huis gehaald en alles gegeven om je helemaal in dat herfstgevoel te wentelen. Met een subtiele touch 'old school' in de modellen, kleuren en accessoires zijn we er helemaal klaar voor!


SOLID COLOR TENDER RUST & SOLID COLOR TENDER PEACH + MATCHING RIBBING
FRENCH TERRY

Op zo'n typisch Belgisch dagje, niet te warm en niet te koud. Wat zon, afgewisseld door wolkenvelden, trokken we met een speellustige bende en vriendjes voor het leven naar het bos om op ontdekking te gaan en vooral om al die naaisels waar we de afgelopen weken zo hard aan gewerkt hebben in beeld te brengen...
RAIN TENDER RUST + MATCHING RIBBING
FRENCH TERRY
De eerste print en bijpassende effen kleur is de 'Rain Tender Rust. Het is als een vrolijke regenbui in de herfst! De kleur is een stuk zachter en minder fel dan op de witte foto's. Eerder zoals de foto's die buiten genomen zijn.  Het blijft één van de moeilijkste dingen in de fotografie, die kleuren! Een beetje gek word ik ervan, maar ja, perfectie bestaat niet zeker? 
ELASTIC WAISTBAND - BLACK WITH COPPER LINES
MAKE SOME NOISE - TENDER PEACH + MATCHING RIBBING
FRENCH TERRY
Ik hou van prints met een knipoog. Daar wordt ik gewoon blij van. Dat doe ik graag, inwendig gniffelen. Ik zie het al voor me. Een babypakje gemaakt in deze romige 'Make Some Noise'. Als dat kind dan ligt te brullen dan kan je toch niet anders dan gniffelen nietwaar?
Het is één van mijn favoriete prints uit de collectie en geweldig te combineren!
Oh ja, zeg nooit 'trompet' tegen een Tuba! :D
TUBAS - CITADEL BLUE + MATCHING RIBBING
SOLID COLOR - CITADEL BLUE + MATCHING RIBBING
FRENCH TERRY
We horen vaak: 'Wanneer komt er nog eens een collectie voor vrouwen?' of 'brengen jullie nog eens een patroontje uit in de patroongenerator?' Het zijn vragen waar we moeilijk antwoord op kunnen geven. We zijn maar een heel klein team boordevol wilde plannen. De plannen maken is één ding, ze uitvoeren is een andere zaak en zijn vaak heel tijdrovend. Zo hebben we maanden geleden al beslist wat er deze winter gaat komen, het is een log proces. Naar de toekomst toe lijkt het ons ook interessant om te evolueren naar meer hybride collecties waar meer aan bod kan komen en ook mannen en vrouwen meer hun gading kunnen vinden. Het woord zegt het zelf: evolutie. Dat vraagt tijd! Geduld is een schone zaak lieve naaistertjes!

Eén ding is alvast zeker, we willen ons iets meer focussen op bijpassende patronen. Zo zijn we volop bezig aan een plezant sweaterpatroon voor vrouwen, tieners en kids, maar ook deze geweldig leuke bomberjas staat op het lijstje. We zitten nog volop in de ontwikkelfase en na de testfase hopen we dit met jullie te kunnen delen tegen een betaalbare prijs!
Daarover later meer!

X MARKS THE SPOT - MARSALA + MATCHING RIBBING
SOLID COLOR - MARSALA + MATCHING RIBBING
FRENCH TERRY

SOLID COLOR - TENDER PEACH + MATCHING RIBBING
SOLID COLOR - NIGHT BLUE + MATCHING RIBBING
SOLID COLOR NIGHT BLUE + BLACK RIBBING
FRENCH TERRY
ADVENTURE - NIGHT BLUE + MATCHING RIBBING
FRENCH TERRY

Deze 'Adventure' stof brengt de hele collectie samen. Het is als het ware een ontdekking op zich! Je kan elementen van bijna alle prints terugvinden in deze stof! Plezierig en stoer!
De kleur 'Night Blue' is een prachtige maar moeilijk definieerbare kleur. Is het nu blauw, is het nu grijs? lastig te zeggen, maar dat is er nu net zo leuk aan!


DUCKS - CLAY OCHRE + MATCHING RIBBING & BLACK RIBBING
SOLID COLOR - CLAY OCHRE + MATCHING RIBBING

Een frisse okerkleur kan niet ontbreken in de herfstige kleerkast. Prachtig te combineren met onze Chai Oker van de wintercollectie en het Cathay Brown van de zomercollectie. Het is maar een tip!


NOISE - COTTON GABARDINE TWILL - DARK DYNA BLUE

COTTON GABARDINE TWILL - DARK DYNA BLUE
FRENCH TERRY - CLAY OCHRE + MATCHING RIBBING
Op deze foto kan je het 'gabardine twill' effect van deze Gabardine katoen goed zien. De diagonale lijnen in de manier van weven zijn hier typerend voor. We kozen voor een neutrale print waar je veel kanten mee uit kan. Zowel voor jongens als meisjes, voor mannen en vrouwen!

SOLID COLORS: CITADEL BLUE + MATCHING RIBBING, CLAY OCHRE, MARSALA, TENDER PEACH

Je kan de kleuren heel mooi combineren, maar je kan ook prachtige combinaties maken met kleuren uit de vorige collecties zodat je lekker kan blijven mixen en matchen. Gooi kleine lapjes die je nog over hebt zeker niet weg of combineer het met die lap die nog in je kast ligt of creëer nieuwe combi's met je favoriete handgemaakte truitje of broek!
WELLIES - CITADEL BLUE + MATCHING RIBBING
LACES: BROWN WITH COPPER LUREX

Een plezante print kon niet ontbreken! Van deze laarsjes-stof mag het gaan regenen. Liefst heel hard zodat je de plassen onveilig kan maken!

Deze prachtige veters lieten we speciaal in Italië produceren voor deze collectie.
Staat dat nu niet beeldig? Het geeft jou kledingstuk net dat beetje meer! Uiteraard kan je ze ook gewoon in je schoenen rijgen! Ze zijn per paar verkrijgbaar!
We hebben de veters 1.30 meter laten maken. De ideale lengte volgens ons. Het past ook perfect rond mijn maatje 40 en dan is de strik nog mooi! Ben je wat voller dan naai je er gewoon 2 aan elkaar.
Wil je ze gebruiken voor heel klein kindje, knip dan de veter doormidden en kort in aan de afgeknipte kant. Knoop of naai ze daarna weer aan elkaar!
Zo simpel is dat..
LACES: BROWN WITH COPPER LUREX & GRAYED PINK WITH COPPER LUREX

SEEDS - MARSALA - COTTON GABARDINE TWILL


Voila, dit was het dan! 
Hopelijk zijn jullie geïnspireerd geraakt om die herfstgarderobe
te plannen!

Naar plezante gewoonte geven we nog eens 3 keer een waardebon
van 200€ weg om eens lekker te verwennen met schone zachte stofjes naar keuze!
Daar wordt ik zo blij van!

Vanaf VANDAAG ééntje hier op de blog
om de trouwe lezertjes te verwennen!

Vanaf MORGEN ééntje via Instagram.
Vanaf MORGEN ééntje via onze Facebookpagina. 

Wat moet je doen? Niets moeilijk! Gewoon een berichtje achterlaten hier onderaan is voldoende.
Je kan meedingen tot donderdag 4 oktober 10 uur 's morgens.
De immer eerlijke Random generator kiest dan drie winnaars. Dezelfde dag nog
maken we ze bekend! Spannend!

Heel veel geluk gewenst!!

Oh ja, de stoffen zullen te koop zijn bij jou favoriete winkel of webshop vanaf vrijdag 5 oktober!
Eventjes geduld dus nog, maar genoeg tijd om naaiplannen te maken!



En nu ga ik een klein glaasje drinken. 
Om de nieuwe collectie te vieren en om onze 16 de huwelijksverjaardag
te vieren. 

Ik zou zeggen: 'schenk uzelf er ook ééntje in'
Ik trakteer! ;)

493 opmerkingen:

  1. Weer allemaal om ter mooist! En wat ben ik blij met de tuba’s! Proficiat met de mooie nieuwe collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooi!Denk dat ik dit de mooiste collectie vind tot hiertoe... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Vooral ook de marsala. Gefeliciteerd met weer een nieuwe collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de stofjes zo mooi..! Knap dat jullie samen zoveel mooie dingen kunnen maken in zo’n korte tijd. ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd! Met de huwelijksverjaardag én de nieuwe collectie. En ik ga akkoord, hier zitten enkele parels tussen die ik tot nu toe de allermooiste vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel de dag deze blog in de gaten gehouden, en wauw, wat een prachtige stoffen alweer!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige collectie alweer! Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow.. Marsala en night blue en.. Nou alles is prachtig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik kijk nooit uit naar de herfst, behalve dan voor de kleuren van kledij. En deze collectie maakt het allemaal weer net dat tikkeltje mooier ❤️ proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ooo die zijn weer zo mooi en mijn vorige zijn nog niet op. Als tienerdochter des huizes hier, die hemdsbloes ziet, dan is ze verkocht. Duimen nu om eens te winnen. Op mijn verjaardag ... zou een mooi cadeau zijn ��.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige collectie, het zal moeilijk worden om mijn koopstop vol te houden 🙈

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige collectie!!
    Zot van de nieuwe gabardine katoen!
    En wat ben ik blij met de veters! Weeral een schot in de roos!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Opnieuw een prachtige collectie! Er zitten pareltjes tussen. Proficiat

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een schitterende collectie! Ik kijk er naar uit om die te gebruiken voor mijn dochter haar herfst/wintercollectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hier word ik echt blij van! Helemaal mijn kleuren en weer zo mooi gestyled!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig! Die laarsjes zijn mijn absolute favoriet! Ik doe graag mee

    BeantwoordenVerwijderen
  17. super heb er zin in, wat een mooie dingen zitten er tussen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dat de muzikanten hier in huis blij zijn met de tuba's! En ik verwondert sta van het superidee om mooie veters in de collectie op te nemen! Mooi mooi allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeps van de weeromstuit schrijf ik 'verwondert' met een T...🤯😖😵

      Verwijderen
  19. Schol! Santé! здоровье! Chears! Salud! Op alweer zo'n prachtige collectie kan ik alleen maar klinken! Proficiat met zoveel moois.... én met de huwelijksverjaardag natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Opnieuw zo prachtig ! Het kriebelt al om achter de naaimachien te kruipen . Maar ik zal toch beetje geduld moeten hebben , gevallen met de fiets en elleboog gebroken . Maar een bestelling dat ga ik zeker niet uitstellen .
    Groetjes
    Doortje

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauw, jullie collecties kunnen mij altijd bekoren. Hoe doen jullie dat toch! Kiezen zal verliezen worden. Duimen dus maar dat we in de prijzen vallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ow.....200 euro voor stof.....dat zou geweldig zijn! Opnieuw een prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Freya Keirsmaekers14 september 2018 om 19:04

    Alleen die zachte stoffen al doen me zin krijgen om aan de slag te gaan. De mooie kleuren en prints zijn dan heel leuk meegenomen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wauw wauw wauw :)
    Geweldig mooi !!!
    Stuk voor stuks parels al zijn de "rubber botten" wel absolute favoriet hier <3

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Oh zo mooi!mijn kids hebben al stofjes gekozen :-) proficiat met je huwelijksverjaardag

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Proficiat met de huwelijksverjaardag!
    Wat een prachtige collectie! Ik had uitgeschreven wat ik deze herfst ging naaien, maar na het zien van de nieuwe stofjes is het eventjes chaos in mijn hoofd 😉.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Pauline van Tilburg14 september 2018 om 19:06

    Wat een prachtige collectie weer!!!!!!�� kijk mn ogen uit en ding heeeeeel graag mee voor een waardebon om heerlijk los te gaan met het bestellen van al dit moois! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wauw wat een prachtige collectie weer! Mijn stoffenkast gaat nog verder uitpuilen! En cheers op de trouwdag (Ik vier mijn 11de trouwdag)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Prachtige collectie, ik kan niet wachten om al dat moois te bestellen en doe natuurlijk heel graag mee. Proficiat xx

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wauw wat een prachtige nieuwe collectie! Vooral dat midnight blue 😍 ik ding heel graag mee naar de waardebon!!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Oh proficiat! Er zitten weer pareltjes tussen. Ik waag mijn kans op die waardebon!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Oh zo mooi weer! en dat net in een weekje verlof en de week van mijn verjaardag! Wanneer ligt ze in de winkels? Geniet van de huwelijksverjaardag en de collectie!!! prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Schol!
    Proficiat met jullie huwelijksverjaardag en met jullie nieuwe prachtcollectie!
    En laat ik nu toch net een patroon in ontwikkeling hebben die perfect zijn voor die veters, can't wait! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oei, ik heb precies al gedronken, haha!
      Een patroon DAT perfect IS voor die veters, lol x

      Verwijderen
  34. Opnieuw een prachtige collectie!! �� Ik heb alweer een paar creaties voor ogen en doe dus héél graag mee voor de waardebon!!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. W-A-U-W! Jullie hebben jezelf alwéér overtroffen. (En die foto's, om duimen en vingers bij af te likken!)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Prachtige foto’s en het ideale licht. Fantastische modellen... ik kruip onder een dekentje nu en ga dit eens laten bezinken. Zo schoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wauw die stofjes zijn weer zooooo mooi. Echt dit word naast de eerste soft cactus mijn nieuwe favoriet denk ik.
    En naomi wat worden die kinders groot!!! :O :O :O

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ziet er weer prachtig uit! Superschattig die laarsjes! Uiteraard waag ik graag mn kans voor die mooie prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Oh wauw wat een prachtige collectie en helemaal proof voor (pre)puberende kinderen. I’m in love �� dus doe ik graag mee voor de waardebon. Alvast een dikke proficiat met de wonderschone stoffen, prachtige creaties en fantastische foto’s! Doe zo voort!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Zo mooi alweer, ik zou niet weten wat te kiezen (als in: alles!).

    BeantwoordenVerwijderen
  41. O mijn God, ik hou van ze allemaal! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Laarsjes, tuba’s, kleuren: woooow!
    En wat een mooie kinderen ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Jullie zijn er alweer in geslaagd een perfect samenhangende collectie te ontwerpen. Ik ben heel blij met de gabardine, die kwaliteit ziet er super uit! Proficiat met de collectie en de huwelijksverjaardag. Schol!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Oh wat is het weer prachtig! Ik bekijk deze collectie met een grote glimlach op mijn gezicht! Nu alleen nog even wachten 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een prachtige collectie weer! <3 Aftellen naar de lanceringsdatum. Het voelt als aftellen naar kerstmis. *schaterlach*

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hoe geweldig mooi en playproof tegelijkertijd is deze collectie! Bij elke collectie wordt de ganse kroost, inclusief de husband, een beetje meer fan! Dat wordt portemonnee bovenhalen en het zomerstof van de naaimachine blazen 😃

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een toffe stofjes weer! Ik ga eens wat dromen en plannen maken ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Echt prachtig weer! Ik zei tegen mezelf “Popo, deze keer laat je je niet verleiden. Er mag geen stof gekocht worden”... Mijn kast zit voller dan vol. Ja, lap, eh! Het ziet weer allemaal zo leuk uit. Mocht ik nu winnen, dan kan het niet anders, natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Prachtige collectie (alweer).De blauwe /grijze tinten , oooh zo zwaar verliefd...x ...marks the spot :top !ah , vind alles perfect van kleur , print !

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Oh, weer een prachtige collectie! De Marsala kleur is hier de favoriet en staat op het wenslijstje, net als het stof met de regenlaarsjes. Ideaal voor mijn levendige peuter 😄

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Oooh weer instant verliefd op jullie prachtige stofjes 😍 ik wil onmiddellijk voor zoonlief er in vliegen/knippen...

    BeantwoordenVerwijderen
  52. De collecties worden steeds mooier en mooier. Super tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wow! Wat een super mooie stofjes weer!! Gelukkig nog even tijd om te bedenken welke ik wil 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Santé ! Weeral een prachtige collectie. Ik ga alvast beginnen dromen van al dat moois dat onder mijn naaimachine gaat rollen

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wauw, echt weer heel erg mooi! Ik ga nu bedenken wat ik er allemaal van wil gaan maken:)

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ooooh, ooooooh, ooooooooh, De scharen en naaimachines gaan weer massaal overuren doen. ♥
    En dan binnenkort nog een patroon voor trui en bomber beschikbaar en al!

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wow! 😍 Supermooie kleuren en leuke prints! Het wordt weer moeilijk kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Komaan, random generator, let me win. Zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Weer zo mooi! Ik ben vooral weg van de kleur Marsala. Waag graag weer een kansje

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Helemaal verliefd op de tuba's, de regenlaarzen, ... alles eigenlijk. Weer een topcollectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Die kleuren 😍😍😍
    Jullie deden het weer ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wow, we kunnen weeral beginnen te dromen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Weer heel mooi. Snel patronen uittekenen...

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Proficiat met jullie collectie! Jullie doen het maar weer: prachtige stoffen, prachtige patronen, fantastische foto’s, jullie verhaal, en ons alvast laten hunkeren naar jullie andere dromen en ideeën! Knap!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Oh die laarsjes en adventure! Weer een hele mooie collectie! Kies mij! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Proficiat met alweer een prachtige collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat een pareltjes! Make some nose is toch al in het oog gesprongen.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Supermooi! Jullie zijn echt op z'n sterkst in de herfst (ook het mooiste seizoen 😊)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wauw, weer een nieuwe collectie vol verrassingen! Heel benieuwd om eens te voelen aan de gabardine! En naar zo’n mooie veters heb ik me al gek gezocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  70. ohla....supermooi. Hopelijk ben ik bij de gelukkigen..

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Dat wil ik... Dat wil ik... Zegt mijn elfjarige dochter bij bijna elk van de stofjes...Wij dingen dus graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wauw, alweer zo mooooooi! Ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wederom een super mooie colllectie! Favoriet is de Adventure in Night Blue voor mijn jongens :). En de marsala voor mij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Charlotte Vercruysse14 september 2018 om 19:54

    Wauw! Helemaal verliefd op de laarsjes en adventure ��

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Dromen van alle naaisels die ik hierin zou kunnen maken... Heerlijk weeral!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Prachtig! Op zo'n mooie herfstkleuren moeten we zeker eentje drinken! Het doet dromen van een indian summer...

    BeantwoordenVerwijderen
  77. En naar plezante gewoonte waag ik opnieuw mijn kans! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Werkelijk prachtig weer! Weet nu al welke ik sowieso wil omtoveren in prachtige kleertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Met elke nieuwe collectie wordt het steeds prachtiger, waar gaat dit toch naartoe met onze portemonnee 😁,

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wat een gave stoffen!. Ik ga zeker de adventure stof kopen. Komt er ook weer een blog met welke patronen er zijn gebruikt?

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Prachtig! Ik zie mijn "to sew" lijst alleen maar weer groeien! 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Prachtcollectie, zoals gewoonlijk! Hier thuis loopt een meisje rond in gele laarsjes, die stof schreeuwt haar naam!

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Zo zot wat jullie elke keer weer in mekaar boksen! 💛

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wat een prachtige collectie! Daar kunnen de kids in stralen deze herfst �� fantastisch mooi weergegeven!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Die regenbotjes, x Marks the spot, gewoon alles WoW WoW WoW 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Oooooh! Wat voor mooie stofjes weer. Mijn dochter zal weer moeilijk kunnen kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Prachtig weer! Ik krijg spontaan zin om te gaan naaien!

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Oh daar zitten weer wat kleurtjes in die mijn hartje doen springen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Gewoon prachtig! Ik word er spontaan creatief van!

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Wauw! Vooral fan van de laarsjesstof, de kleur marsala en de veters.

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Oh wat een toffe prints...de reeds, de tuba en de ducks��

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Vanessa Deconninck - Studio Juliette14 september 2018 om 20:27

    Ik ben fan!
    Mijn glaasje staat al klaar... ����

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Whoop whoop alweer zo een prachtig nieuwe collectie 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Ik doe ook heel graag mee. De tuba en de "make some noise" voor de kindjes en de dark dyna blue voor mezelf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  96. WoW, hier zitten weer pareltjes tussen. Weeral een prachtige collectie!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Alweer super mooi stofjes! Ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Alweer superleuk! Die kleuren, die printjes, die foto's, waaawie! <3
    Ik doe dolgraag mee met de give-away!

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Super hoe jullie het steeds klaar spelen om steeds zo een mooie collectie samen te stellen.TOP!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Oh My God, deze zijn zo waanzinnig mooi!!! Ik durf ze voorlopig nog niet aan de jongens te laten zien, want anders heeft mama er weer een hele hoop naaiwerk bij (want kiezen zal zo moeilijk worden!)! ;-)
    Btw, proficiat met de huwelijksverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Wat een prachtige foto's weer van alweer een verbazingwekkend mooie collectie! Hopelijk win ik deze keer, dan kan mama weer duchtig naaien �� gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag ook trouwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Wat een zaligheid al weer!!! Hartjes voor jullie creativiteit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Supermooi!!!!
    En proficiat met de trouwdag !

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Wauw, wat een prachtige stofjes!! Daar zou ik wel raad mee weten, mocht ik winnen ��

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Uit goeie gewoonte en omdat ik jullie promoblogpost altijd zo prachtig vindt, waag ik weer eens mijn kans. Ik heb mezelf echt een glaasje ingeschonken trouwens, toen ik begon te lezen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Tsjing tsjing! 🥂. Weer een pareltje van een collectie! Je bent een super inspiratiebron voor vele naaisters!

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Dat ziet er weeral prachtig uit. Bij het zien van al dat moois gaan er plots allerlei radertjes in mijn hoofd aan het draaien en combinaties maken met allerlei patronen die ook door mijn hoofd spoken.

    BeantwoordenVerwijderen
  108. die laarsjes !!! smelt smelt
    geniet van de bubbels, jullie hebben ze verdient !

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Prachtig! En geweldig hoe jullie zelfs de bijpassende details voorzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Oh my god... Weer zo ongelooflijk tof!!! En ik had net beloofd om niet veel meer te kopen en eerst mijn stof in huis wat te verwerken (daar zou ik al 5jaar over doen ofzo :p). Wat zou ik dolgraag wat winnen. Helemaal dolverliefd op de laarsjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Weeral zo mooi, vooral de blauwe kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  112. We drinken eentje mee op jullie gezondheid en op deze alweer prachtige collectie

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Smelt... Prachtig gemaakt! Ik val in herhaling, maar jullie doen het elke keer opnieuw...

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Oh, echt de beste collectie tot dusver! Topprints en kleuren, ik wil zelf ook een heel stel dragen.❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Jullie deden het weer. Fantastisch! Van die marsala begin ik spontaan te kwijlen 🙊.

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Wow, prachtig! Er zitten heel wat stofjes bij die ik graag zou verwerken. Nu maar duimen dat ik een bon win.

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Proficiat met de huwelijksverjaardag en de collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Fantastisch!! Ik vind ze echt allemaal mooi. Wat een heerlijke kleuren, helemaal Indian summer zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Amai! Petje af voor deze collectie! Prachtig ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  120. WoW, Weer zo mooi. Ik zit hier nog met de vorige collecties die ik nog moet verwerken 😂
    Weeral eens zo knap.

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Wauw, weeral zooo mooi! Proficiat met de prachtige nieuwe collectie en de huwelijksverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Wauw super mooi weeral ������

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Nog eens zo'n mooie collectie ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Ja lap er weer bonk op 😍prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Elke keer ben ik weer aangenaam verrast ! ♡♡♡

    BeantwoordenVerwijderen
  126. wat een pareltjes, mijn mama zou super blij zijn hiermee! Ik waag mijn kans

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Weer een mooie collectie. Wat zou ik zo graag leuke kleren maken met deze stoffen. 1oktober is mijn verjaardag dus die 5 e oktober is nog een dag om extra na te vieren met deze collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Wat een mooie collectie! Wat een prachtige kleuren! Proficiat met alweer een geslaagd geheel en dikke proficiat met jullie huwelijksverjaardag! Laat het glaasje smaken!

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Heel curieus om de twill te voelen. Ik waag weer graag mijn kans

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Proficiat! Weer een mooie collectie met toffe prints en frisse kleuren;

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Ohhh ik had niet meteen een nieuwe collectie verwacht en dan deze verrassing!!! Die gele botjes zouden geweldig zijn als jurk met stella haar nieuwe gele laarsjes eronder..en die blauwe gabardine is ook zoooi mooi en ja die eenden die wil ik ook!!! Prachtig wéér hoor! Oh ik wil winnen

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Wat word ik vrolijk van dit kleurenpalet! Geel en blauw staan de kinders hier echt mooi en met nog een baby on the way kan ik wel iets doen met het make some noise stofje.

    BeantwoordenVerwijderen
  133. Alweer een prachtig kleurenpalet!! Elke keer weer top collectie! Ik ben fan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Waaaa, make some noise! Prachtig en zit startklaar voor de verkoop. Heel blij om marsala in de collectie te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Ooooh die stoffen zijn weer zo mooi !!!! Echt super !

    BeantwoordenVerwijderen
  136. Thee check, snorrende geluid van een naaimachine check, cake in de oven (lees zelfgekocht) check. See you at six? (Almost) check. Wat een pareltjes! 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Momenteel vreet ik hier met de verbouwingen letterlijk stof, maar eind dit jaar zou dat af moeten zijn en krijg ik mijn eigen naaikamer, hoera! Als ik deze bon win, kom ik de eerste maand die kamer niet meer uit denk ik, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  138. Voor mij de mooiste collectie tot nu toe! Ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Ik ben duidelijk een herfsttype want hieruit kan ik heel moeilijk kiezen. Love it en uiteraard doe ik graag mee

    BeantwoordenVerwijderen
  140. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Oh ja bij het zien van deze collectie borrelen al heel veel ideetjes in me op! Die laatste is ook een leukerd! Supergave collectie!
    Groeten Wink

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Wauwie!! Laat die herfst maar komen....zo'n schoon gerief!

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Heel mooie kleuren en prints!! Weer een fantastische collectie, proficiat!! Doe zo voort zou ik zeggen 😃!!! En ik waag mijn kans natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Waaaw! Een prachtige collectie! Mijn topfavoriet tot nu toe ��

    BeantwoordenVerwijderen
  145. Wauw! Opnieuw een supermooie collectie. Heb al weer een aantal favorieten. Top gewoon! ��������

    BeantwoordenVerwijderen
  146. Waauw, waauw, waauw. Al bijna een jaar niet meer genaaid, wegens te druk thuis, op het werk en in het hoofd. Maar deze herfst kan ik niet anders dan er terug aan beginnen met zoveel moois!

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Zoals altijd... pareltjes.
    Ben benieuwd om ermee aan de slag te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  148. Ik wilde dat ik in België zou wonen vanwege jullie prachtige stofmerken.... met altijd weer een paar kleuren uit mijn palet ertussen! Was het maar 5 oktober!

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Wauw ♡ !! Proficiat met jullie huwelijksverjaardag én met deze mooie collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  150. Oh mein Gott! Die sind so toll, ich will sie alle! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Nou proost! Wat een toffe collectie weer, ik vind echt alles mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  152. Wat prachtig weer allemaal! Prachtige kleuren, ik krijg alweer zin in de herfst! En ook ik waag mijn kans ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  153. Oh OH, wat mooi! De regenbotjes zijn mijn topfavoriet deze keer :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  154. Allereerst gefeliciteerd met jullie 16 jarig huwelijks jubileum en de prachtig nieuwe collectie. En dan ook nog zo'n prachtige prijs weggeven, helemaal geweldig. Ik waag graag een kansje.

    BeantwoordenVerwijderen
  155. Volgens mij tot nu toe de mooiste collectie met een brede variatie aan kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  156. Wauw... Zo'n mooie stoffen allemaal... Ik waag ook een kansje om een mooie prijs te winnen...

    BeantwoordenVerwijderen
  157. De keuzestress komt weer aanzetten 😕

    BeantwoordenVerwijderen
  158. Wow, een hele leuke collectie! Ik ben zeker dat het bij mijn kinderen volop in de smaak zou vallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  159. Prachtige stoffen dit! Perfect voor een mooie najaarscollectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Alweer een prachtige collectie! De 'Adventure' is alvast mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  161. niet alleen mooie stofjes maar, ook mooie modellen ;p I'm in for the giveaway! Blij met de stofjes en héél blij met de kleren die ik gratis en voor niks heb gekregen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  162. Mooie collectie!!! Ik zie veel stofjes die ik moet hebben! Mijn zoon is weg van de adventure stof.

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Keuzes keuzes, alle stoffen zijn weer prachtig! Gefeliciteerd met wederom een prachtcollectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  164. Zo mooi! Ik ben al helemaal verliefd op de regen laarsjes...

    BeantwoordenVerwijderen